LÖRDAG

Halloj! Idag försökte jag ta sovmorgon, men det var helt omöjligt att fortsätta sova efter 8.30 då hela huset hade vaknat till liv ordentligt. Vi har ju gäster över i helgen, så det är fullt hus! Jane åkte iväg på förmiddagen så fick säga hejdå till henne... Inte kul! :( Men FaceTime finns ju alltid! 


Jag tog mig iallafall sedan till Così för en god lunch och sedan froyo till efterrätt, haha. Gott och skönt att få lite egentid! ;)




När jag kom hem hängde jag med Anna och de andra barnen som är 6 år, 3 år och 5 månader gamla. Måste få skryta lite här nu. Bebisen brukar aldrig vilja sova i någons famn och när hon tar en nap så brukar hon sova runt 20 minuter, men i min famn somnade hon och sov över en halvtimme! ;) Föräldrarna kallade mig the baby whisperer, haha! Det var sååå mysigt att ha henne i famnen när hon sov. Men det fick mig att sakna Zoe så himla mycket... :( 









Runt 16 åkte Jodi, vännerna och bebisen till city för lite sightseeing och middag. Så jag och Anna har varit barnvakt åt de små liven. Vi tittade på en film och Disneyprinsessor, ätit middag, tog en promenad till en park och lekte där och så nattade vi barnen med godnattsaga och satt kvar i rummet nästan 45 minuter så att barnen kunde somna. Klockan är snart halv elva och Anna har precis gått och lagt sig, men jag sitter kvar i vardagsrummet och väntar på att föräldrarna kommer hem så att jag kan gå ner till min säng (aka soffan i källaren) och sova. Är helt slut! ;) Haha. 











Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0