ÅRET 2016

Ja hörrni, då var det den sista dagen 2016 idag. Så fort tiden går när man har roligt! Tänkte ta upp några höjdpunkter från året! 

Januari
Året började bra med en Skype-dejt med mina amerikanska systrar! 

Jag och Emilia tänkte även starta en youtube-kanal meeeen det blev som aldrig av efter att vi filmat två videos, haha.

Februari
För det mesta pluggade jag och jobbade för att tjäna massa cash inför sommarens äventyr. 

Mars
Påsken firades med släkten som vanligt! 



Jag fyllde 22 år och hade vänner över för fika och middag! 



April
I april drog jag och mina Uppsala-vänner till Malta!

Adele kom till Stockholm och jag och Emilia sjöng med i alla låtar!

Sedan firade vi Valborg tillsammans! 



Maj
Det blev två tatueringar till på min kropp.

Och så var det äntligen dags för vårbal! 

I slutet av maj var vädret underbart och vi tentapluggade ute i solen.

Juni
Första juni hade vi tenta och sommarlovet firades in med en tentafest! 

Vi överraskade även Karro med en möhippa! 

Sofie kom hem till Sverige och TG hängde på Lundåsvallen som den gamla goda tiden!

Midsommar firade jag med Linda och Ida och Idas kompisar i Enköping.

Juli
Jag drog med släkten till England för att gå på Karro och Williams bröllop och ha semester! Träffade lilla Zoe för första gången! 



Sedan tog jag mitt pick och pack och åkte själv till New York! Bodde hemma hos min kompis Tevin första veckan.

Sedan flyttade jag hem till min värdfamilj och träffade dom igen!


Augusti
Jag flög från New York ner till Florida och spenderade en vecka hemma hos Lisen, Steve och Zoe! Var barnvakt åt Zoe och njöt av varje minut.


Sedan åkte jag tillbaka till New York och fortsatte hänga med familjen. Det blev även ännu en tatuering på min kropp! Passade också på att besöka Yale university i Connecticut. 




I slutet av augusti åkte jag hem till Sverige igen och hade kräftskiva med TG, partners och bröder! 

September
Skolan drog igång och jag flyttade samtidigt in i min nya lägenhet. Jag började även på min första praktik som skolkurator.


Vi deltog även i den årliga socionomturneringen och min klass kom för första gången inte sist!!! Haha.

I september föddes även mitt lilla kusinbarn Alva! 

Oktober
Familjen drog till Prag för att fira pappa som fyllde 50 år.

Sedan firade även tjocka släkten honom på självaste födelsedagen.

November
Bland det bästa med denna månad var ju att Gilmore Girls: A year in the life släpptes på Netflix! Jag hade längtat heeeela året!

Men en annan mysig grej var att jag fick träffa Johanna och Victoria igen! Vi tre tillsammans hade inte setts sen jag åkte hem från USA när jag var au pair. Helt sjukt! 

December
Jul-månaden var äntligen här! Det blev en massa julmys om helgerna med vänner. 



Sedan var julledigheten och julafton äntligen här! Julafton firades som vanligt med bästa släkten! 




GOTT NYTT ÅR! 

FREDAG

Hallå! Idag tog jag mig ner på stan för att köpa godis till nyår och försöka hitta något glittrigt att ha på mig. Godis blev det men tyvärr inget glittrigt, haha. Däremot köpte jag en sak för julklappspengar! Jag har sparat det mesta, men eftersom jag spanat in denna jordglob tidigare tänkte jag att jag kunde unna mig! ;) Så det blev en liten jordglob som får stå i fönstret hemma. Sedan har jag även tidigare beställt hem en världskarta där man skrapar de länder man har varit i. Så jag satte upp den idag ovanför sängen! 





EN DAG I NORRTÄLJE

Halloj! Idag åkte jag till AK och hade en mysig dag! Vi käkade lunch på stan, gick en stund och tittade i affärer och gick sedan hem till henne där vi spelade Xbox och åt tacos middag! :) 



HEMMA HOS MORMOR

Hallå! Min tisdag bestod av att gå ut med hundarna på förmiddagen (snön hade kommit!!), hänga hemma hos mormor och sedan åkte jag hem till Uppsala på kvällen. 


Mormor bjöd på sallad till lunch, väldigt gott såhär efter jul! ;) Sedan skypade vi med Sofia och Sanna som intervjuade mormor om användning av sociala medier, då de skriver en C-uppsats om det! Sedan passade jag på att försöka lära mormor att skriva på plattan, och det gick så bra så! Hon skrev till och med helt själv sen till mig på kvällen! 



JULLUNCH HOS FARMOR

Annandag jul och vi var bjudna hem till farmor på grötlunch. Mysigt det! :) Det blev även lite mer julklappar där! 






På kvällen klippte mamma mitt hår! Sedan chillade vi bara. Jag spelade lite Sims medan mamma betalade räkningar, haha. Och så tittade vi på Den unge Zlatan. Ganska kul att se faktiskt! Nilla somnade vi vanlig ordning i soffan, haha. 


Före.


Efter.


JULDAGEN

Hallå! På juldagen åkte vi hem till min kusin Jonas. Några gick en promenad och sedan grillade vi korv till lunch. Så mysigt så! :) Dock väldigt tråkigt att det kändes mer som en vårdag än jul då solen sken och det inte fanns någon snö... Mormor följde med hem till oss en stund efter det och sedan låg mamma och jag däckade i soffan resten av kvällen, haha! Helt slutkörda! 




JULAFTON

Hej hej! Det var en mysig julafton! Först firade vi hemma med familjen. Det blev grötlunch och så öppnade vi julklappar! 











Fredrik fick en godispåse i julklapp av Mattias, som redan var öppnad! Hahaha. Mattias sa att han hade blivit så sugen så han inte kunde låta bli att ta några... Suck! ;) 





På eftermiddagen skjutsade pappa ner oss till moster Carina där vi skulle fira resten av julafton, medan pappa åkte och jobbade eftermiddag. 

Det var en "vanlig" julafton med Kalle Anka, julbord, tomten kom och vi öppnade paket. Sedan blev det fika och efter det körde vi julklappsspelet! Bästa släkten! :) 


















UPPESITTARKVÄLL

Hej hej! Dagen innan julafton och jag jobbade på förmiddagen. Skrev klart den och skickade iväg beslutet och sedan tog jag äntligen julledigt! Såå skönt! 

På eftermiddagen åkte jag hem till familjen. Vi åt en god middag och sedan var det dags för uppesittarkväll. Jag vann 100kr och Fredrik vann 50kr, kul det ju! Pappa jobbade men kom hem till sista spelet. 
Julstrumporna redo för tomten! 







KÄMPA...

Såhär känner jag inför att jobba idag...... Haha.

TORSDAG

Hallå! Vaknade på ovanligt bra humör idag, haha. För en gångs skull! ;) Praktiken har rullat på och nu på kvällen har jag bakat lite inför julafton. Ska slå in de sista klapparna också! Lyssnar på julmusik och längtar till julafton! :) 

ONSDAG

Halloj! Idag har pysslat med lite olika saker på praktiken. Vi gick även ut och åt lunch tillsammans ett gäng, det var trevligt!


På kvällen hängde jag med HP-gänget. Vi käkade pizza, choklad, popcorn, chips och dipp och tittade på de sista två HP-filmerna! Alltså så himla mysigt! 




TISDAG

Hallå hallå! Veckorna flyter på och snart går jag på lite julledigt. Det ska bli så skönt! 

Idag på jobbet satt jag i telefonen hela förmiddagen. Vi har telefontid 9-12 och så turas man om att sitta i telefonen, några stycket åt gången. Det var bla min handledares tur idag så då fick jag prova på! Det gick bra men jag var lite nervös i början, haha. Jag klarade det mesta själv men sprang och frågade min handledare om två saker. Klart godkänt tycker jag! På eftermiddagen var jag med på ärendedragning och sedan skrev jag klart en utredning.

MÅNDAG

Ikväll var jag hem till Sigrún för att ha lite julmys med tjejerna innan alla åker hem för att fira jul. Så himla mysigt att ses igen, vi träffas ju nästan aldrig nu när vi har praktik! 

HELGEN

Hallå! I fredag efter jobbet åkte jag hem till familjen! Vi spenderade kvällen med två kompisfamiljer och hade julmys! 












Lördagen spenderades mestadels hemma. Men på eftermiddagen var jag och mamma på en liten julkonsert där moster Carina sjöng med sin gospelkör!

Idag, söndag, drog la familia minus Fredrik till Uppsala då Mattias skulle spela innebandy. Vi hann även med en kort runda på gränby innan de droppade av mig hemma hos mig! 



MUMS

Halloj! Ikväll har jag fixat lite gofika till imorgon för oss praktikanter på jobbet! ;) Vi alla var sååå sugna på sötsaker idag men hade ingenting... Haha. Ser redan framemot lunchen med bästa matlådan! 

JUL MED TG

Hallå! Idag träffade jag TG för att ha lite julmys! Vi åt julbord, bakade massa pepparkakor, hade julklappslek och dansade till Just dance! ;) En riktigt bra dag med mina älsklingar! 












LERKY

Hallå måste få skryta lite va! Linnéa har byggt denna jÖLkalender till Johan alldeles själv!!! Hur duktig är inte hon? Önskar hon var min flickvän och inte Johans........................ 

JULFINT

Sådärja, nu har även min sambo Oscar blivit julfin! Hur stilig är han inte?! ;)

FREDAG

Jahapp, då var ännu en jobbvecka över! Igår och idag hängde jag med vårdplaneringsteamet. Där ingår biståndshandläggare, sjuksköterskor, fysioterapeut och arbetsterapeut. En från varje titel går till sjukhuset när en äldre person ska skrivas ut. Då planerar man vilken hjälp den enskilde behöver inför hemgång. Antingen med hemtjänst eller om man behöver mellanlanda på ett korttidsboende. 

Mörkt imorse när jag kom till jobbet vid 08. 

Men jag fick sluta vid lunch idag efter två möten så nu är jag på väg hem! Jag tänkte käka lunch, tvätta och börja kika lite på rapporten jag ska skriva till denna kurs, som ska in om några veckor. Tänkte det kan vara bra att börja skriva på den nu! Haha! Ikväll tänkte jag mest ta det lugnt. Jag blev så himla förkyld i helgen men mår väldigt mycket bättre nu, så det är skönt! 

SVAR: JA

Gick in på antagning.se för att tacka ja till vårterminens kurser. Shit, det börjar dra ihop sig nu va! 

ONSDAG

Hej hej! 
Denna vecka på praktiken har jag varit på avdelningen för boende. Det är dom som håller koll på särskilt boende, ser vart det finns platser lediga, gör uppföljande besök för att kolla kvalitén osv! Imorgon och fredag ska jag vara med vårdplaneringsteamet. Det är mycket information, många nya människor och många nya intryck. Är sååå trött om kvällarna, haha!  

Men efter praktiken idag tog jag mig till gränby centrum för att handla några julklappar, kände att jag kunde passa på nu så att det är gjort! ;) Sedan blev det Harry Potter-kväll hemma hos Ivana. Mys! 



LIVET JUST NU

Hej hej hallå!
I helgen kom Sofia till Uppsala och hade julmys med mig! Vi fixade lite julgodis, tittade på julfilm och lyssnade på julmusik! Mycket trevligt. :) 

Idag gick jag på en socionomlunch! Man fick gratis mat och lite information från olika kommuner! Sedan hade jag mitt sista PPU-seminarium någonsin! Vi har haft den kursen sedan termin 1 och nu ääääntligen är den över! ;) hahaha. 

ZOZO

Ikväll har jag kollat igenom massa gamla bilder. Så himla mysigt! Saknar baby Zoe! 



RSS 2.0