CHINATOWN, LITTLE ITALY, CENTRAL PARK

Gokväll! Även denna dag startade med en lugn förmiddag hemma framför Netflix, haha. Tevin sov ganska länge medan jag vaknade runt halv nio. Våra dygnsrytmer är helt annorlunda, plus att han jobbar, så vi hinner typ aldrig ses, haha. Men när han hade vaknat och kom ut från sitt rum gick vi och köpte en maaaassaaa frukt! Han ska nämligen göra massa smoothies och fruktsallad till en stor BBQ på lördag där det väntas komma runt 200 personer, så en himla massa frukt blev det. Vi gick flera vändor plus att hans kompis hjälpte till att bära. 

Men när vi var klara skulle Tevin snart iväg till jobbet och jag drog till Chinatown för att äta lunch. Mums! Sedan blev det efterrätt i Little Italy vid mitt favoritställe, Ferrara! Det blev en hasselnötsgelato denna gång! 



















Jag vandrade runt i området en stund innan jag begav mig till Central Park. Denna runda blev det till lite mer turistiga ställen, haha. Men sedan la jag mig på min handduk i skuggan och läste i några timmar. Jag älskade det! Långt där borta hörde man människor prata, ibland spelades lite musik, ibland hörde man avlägsna syrener. Och mitt bland allt detta drömde jag mig bort med min bok. Helt underbart! 






















När jag började känna mig fördig hade solen sakta men säkert börjat gå neråt och innan jag åkte hem letade jag upp Magnolia Bakery för att köpa med mig en Red Velvet cupcake hem! Området jag hamnade i var så fint, men det gick inte så bra att fånga det på bild, haha. Jag hade inte min kamera med mig idag, så då fick mobilbilder duga! 






Väl hemma tittade jag på en film och åt min cupcake i min säng. Jag såg Me before you (Livet efter dig på svenska) eftersom jag har läst den boken och älskade den! Jag läser just ny uppföljaren. Filmen var bra, men jag kunde inte riktigt sluta tänka på allt som stod i boken som inte var med i filmen... Ja ja! ;) Nu är klockan snart 01 (!!!) och jag är sååå redo för att sova! Godnatt! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0