TORSDAG

Hej! Denna torsdag tog jag en lugn och skön förmiddag hemma. Jag tittade på Netflix och packade klart mina resväskor inför England och USA. Sedan bestämde jag mig för att äta lunch på Chopchop och passade på att handla lite saker på Rusta. 


Sedan åkte jag hem och lämnade sakerna jag köpt men åkte nästan direkt iväg till Linnéa för att lämna resväskorna hos henne. Vi åt en god middag när Johan kom hem och sedan åkte jag hemåt. 


EN DAG I MITT COOLA LIV

Gokväll! Idag har jag tvättat, packat, flyttat över en del av mina saker till Hannas lägenhet (tack snälla för hjälpen babe!), varit ner på stan och handlat en power bank till telefonen och nu på kvällen fick jag energi till att börja städa lägenheten, haha. Så jag har torkat rent de flesta skåp och lådor i lägenheten och fixat med lite andra saker. Nu är det bara en del av köket som ska städas, plus badrummet och golvet. Känns ändå som att jag har läget under kontroll! På fredag kväll flyttar jag ut! 

Fick denna bild av Hanna tidigare. Tror hon är ganska nöjd över att ha Oscar hos sig i sommar! ;) 


NU: SOMMARLOV

Hallå! Nu har jag äntligen haft mitt sista pass på Baui, så nu är jag ledig resten av sommaren! Woho! 

Resten av den här veckan ska jag tvätta, packa, städa och flytta ut ur lägenheten som jag fått hyra i ett år. Så jag har lite att pyssla med! ;) 




SNART SOMMARLOV

Ikväll har jag mitt sista jobbpass för denna sommar! Woho!!! Jag är SÅ nöjd och glad att jag i höstas bestämde mig för att inte jobba så mycket i sommar. Det ska bli väldigt skönt att bara vara ledig och resa och leva life. Det är jag värd! 



MIDSOMMAR

Hallå! Igår var det midsommarafton och jag jobbade på dagen. Men fick ta med en bukett blommor hem som inte hade blivit sålda under dagen, så det var ju lite trevligt! ;) 


På eftermiddagen stressade jag hem, duschade och bytte om och tog sedan bussen hem till Ida i Enköping. Linda var där också, så det var kul att träffa dem! Vi har ju inte setts sen skolan slutade i början av månaden. Även Idas andra vänner var där och vi grillade, spelade kubb, lekte lekar och hade det trevligt! 









Jag och Linda nöjde oss med snapchat-kransar, haha! 




TORSDAG

Gokväll! Så var ännu en ledig dag över. Idag har jag varit nere på stan och på några ärenden, tvättat, packat lite och annars bara tagit det lugnt! Just nu tittar jag på Netflix och dricker te innan läggdags. Imorgon väntar först jobb och sedan midsommarfirande! 

BOKAT!

Så, nu har jag bokat en resa till Lisen med familj i Florida. Det ska bli så kul!! :) Men först ses vi i England om två (!!!) veckor! 

FOTBOLLSONSDAG

Halloj! Igår var jag ledig och började att packa ner lite saker i lägenheten eftersom jag ska flytta ut nästa vecka. På kvällen var jag hem till Sigrún och Pontus för att titta på EM, först Islandsmatchen och sedan Sverigematchen. Vi åt en god middag och hejade fram Island som gick vidare i turneringen! Tyvärr blev det inte så för Sverige... Men det hade man inte riktigt vågat hoppats på heller, haha. 






GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN, BABE!

Hipp hipp hurra för min fina vän Emilia som fyller 21 år idag! Tänk att vi känt varandra i mindre än två år men känner varandra så väl nu! Puss på dig, längtar till vi ses igen! <3
 

HARD WORK WORK



LÖRDAG

Hej på er! Idag har jag jobbat på dagen, men på kvällen har jag hängt hos Linnéa som har pojkvänsfritt, så vi passade på att äta middag och bara hänga tillsammans. Nu ska vi sova så att vi orkar upp till jobbet imorgon! 
Haha, Frasse har skönaste stilen! 


Snygg face swap vaaa! ;) 

NILLA 5 ÅR

Idag fyller lilla Nilla hela fem år! Finaste hunden! Och bortskämd som hon är blir det hotell i helgen för henne och mamma... Haha! ;) Nej men, lillebror har cup i helgen så det är därför, men ändå! 


FREDAG

Halloj! Idag kom äntligen en ny säsong av Orange is the new black ut på Netflix, efter ett års väntan! Så förutom en liten promenad på förmiddagen har jag tittat på några avsnitt. Nu är det fotboll på tvn meeeen jag ska iväg till jobbet strax så kommer missa resten av matchen... 

REGNIG TORSDAG

Halloj! Denna regniga torsdag har jag spenderat med Sofia. Hon kom till Uppsala på förmiddagen och vi strosade runt en stund runtom i stan, men tillslut hamnade vi på ett café för att det började regna så mycket. Vi satt där ett tag innan vi gick vidare för att äta lunch/middag och satt där ännu längre och bara hade det trevligt! Så tråkigt med dåligt väder men tur med bra sällskap! ;) 


ÅKA BÅT

Hallå! Igår, onsdag, var jag ledig från jobbet. Jag hade två fribiljetter på Eckerölinjen som går ut nu i juni, så jag och Björn bestämde oss för att åka. Det blev en härlig tur med sol och nästan ingen blåst. 




LUNCH IS SERVED

Idag blev det en sen lunch innan jag ska iväg och jobba kväll! 


SUNDAY FUNDAY

Hej! Igår var det söndag och jag hade en jättemysig dag! Den började med att jag, AJ och Lerky tog röda faran hem till Hallsta C och blev bjudna på brunch hos Sofie. Hon flyttar utomlands idag ett år framöver, så det blev en liten hejdå-brunch. AK var också mer och vi käkade, hade lite spabehandlingar och gick ner till Lundåsvallen och lirade lite boll. 












Sedan behövde Sofie åka hem igen och vi andra tog en sväng på "stan", haha. Vi hamnade på IP där det visade sig att lillebror skulle spela match, så vi stannade en stund och tittade på den. Men sedan skulle AK ha samling inför hennes match, så vi droppade av henne och åkte sedan till en öde parkeringsplats och lät Lerky provköra lite. Så duktig så!

AJ skjutsade hem mig och Lerky till mina föräldrar där vi hängde en stund innan vi tog bussen hem till Uppsala igen. Vi fick då reda på att AK var på akuten med en bruten hand från fotbollsmatchen hon spelade idag!!! :( Så tråkigt för henne! 

LÖRDAG

Hej! Idag på eftermiddagen hängde jag hemma hos Linnéa och Johan. Vi kikade på fotboll, de bokade resa och vi busade med katten Frasse. På kvällen gick vi ut och käkade middag, mums! 








LEDIGHET ÄR BRA SKIT

Hallå där! Jag har varit ledig utan planer den större delen av den här veckan och jag trodde jag skulle bli tokig av att inte göra någonting meeeen jag har mest bara njutit av ledigheten. Jag har varit en sväng på stan, städat lägenheten, handlat, tvättat, lagat matlådor och läst en massa! Och igår kväll när jag skulle sova ringde Anna mig och pratade en stund, så kul!! Och för en stund sedan ringde Jane mig och pratade en snabbis! Mina fina tjejer, snart får jag träffa er igen! Längtar till augusti! 


ÄNTLIGEN LITE LEDIG

Hallå! I söndags och igår jobbade jag, så har inte hunnit med så mycket annat än det. Men eftersom det var nationaldagen igår och därmed röd dag, så hade jag dubbel lön båda dagarna! ;)


Idag är jag ledig, eller jag är ledig större delen av denna vecka, jobbar bara på torsdag! Så skönt! Har en del att pyssla med, men för det mesta tänkte jag bara ta dagarna som de kommer! Just nu sitter jag och läser lite i HONY - Stories! 





KARROS MÖHIPPA

Hallå! Idag var det äntligen dags för Karros möhippa! Hon hade ingen aning om det så det var väldigt kul! Det blev kidnappning, frukost, rodd, uppdrag på stan sär hon tillslut hade samlat på sig en snygg outfit haha, lunch på Ett Glas och sen häng, presenter, Skype med Lisen och lilla Zoe samt middag hemma hos en av Karros kompisar. Jag var tyvärr tvungen att åka hem vid halv tio, men de andra kör nog på några timmar till! ;) 
































FREDAG

Hallå! Idag har varit en lugn dag men det har varit skönt med tanke på allt tentaplugg för några dagar sedan! Jag har pysslat lite hemma, varit ute en stund och träffade Emilia nere på stan på seneftermiddagen för en glassdate! 



TENTAFEST

Hallå! Igår eftermiddag/kväll blev det tentafest med klassen! Vi åt pizza, grillade och hade det trevligt innan det blev utgång! Det blev många skratt men även lite tårar pga att man nu inte kommer träffa folk på länge! 












SOMMARLOV!

Tentan är skriven och nu har vi sommarlov! Wohooo! Det firades direkt med en fika nere på stan med några i klassen. Ikväll fortsätter festligheterna! 




RSS 2.0