ONSDAG

Halloj! Jag började min onsdag med ett studiebesök på Spången, som är en ungdomspsykiatrisk mottagning. Det ligger nere på stan och jag var där lite tidigare än nio då besöket började, så jag passade på att spela lite Pokémon i väntan, haha. Iallafall då var besöket jättebra och jag fick lära mig om hur allt fungerar där och så. De riktar sig endast till gymnasieungdomar så min handledare har ganska stor kontakt med dem. 


Jag åkte sedan tillbaka till skolan och idag har allt rullat på som vanligt, vilket har varit skönt. Vi har fortfarande minnesrum för eleven som dog i helgen, så jag har varit lite ljusvakt för att se till att byta ljusen när de slocknat. 

På eftermiddagen hade vi ett tre timmars långt möte med mentorer. På slutet var vi alla väldigt sega i huvudet haha, så det var skönt att få gå hem vid fem!

Jag fick även en fin komplimang av två medarbetare så det gjorde hela min dag! "Du är ju en i gänget, känns så konstigt att du bara har några veckor kvar här!" "Kan du inte jobba extra? Vi behöver en Emma här!" :) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0