FRAMME I TEXAS!

Hallå, nu är vi äntligen framme på hotellet i Houston efter en låååång resa. Vi började som sagt med att flyga ner till Istanbul, vilket tog ca 3,5 h. Vi underhöll oss med att spela kort, leka lekar och äta frukost haha. Vi satt bredvid en kvinna som var väldigt skön, hon var till och med och "lekte" med oss! ;) Vi fick andas in lite turkisk luft eftersom vi fick åka buss till gaten från flyget, så vi hann med en selfie i Turkiet också! 




När vi väl kom fram till gaten letade vi upp nästa gate där flyget till Houston skulle gå. Det var en liten procedur där! Vi fick visa att vi hade bokat biljett tillbaka från USA, vårt handbagage blev kollat och så. Det tog sin lilla tid och även fast vi hade runt 1,5 h innan planet skulle gå hann vi inte med något annat än att gå direkt till gaten pga säkerheten... Men men! Vi kom på planet och så började den långa flygresan. Jag tyckte de första 6-7 timmarna gick otroligt segt, men de sista timmarna gick snabbare på något konstigt sätt! ;) Det blev ingen sömn för mig men Johanna sov en del, så avundsjuk! Meeeen jag vilade iallafall en del och tittade på flera filmer och spelade spel. Vi hann även med två måltider, jag valde pasta båda gångerna. Vi fick även hämta smörgåsar om vi ville ha, mellan måltiderna. Så hungrig behövde man inte vara!


Johanna spelar spel.

Hejdå Istanbul! 

Hejdå Istanbul! 




Det dryga var ju dock att från Istanbul åkte vi tillbaka hemåt och flög över södra delarna av Sverige innan vi fortsatte mot Island/Grönland/Kanada/USA! Hahah, kändes lite konstigt att åka raka vägen tillbaka direkt efter att vi landat i Turkiet liksom! ;) 

Väl framme i Houston fick vi gå igenom tullen och det flöt på bra, inga problem där! Det var väldigt lugnt och jag fick de vanliga frågorna "vad ska du göra här? Hur länge stannar du?" och lite så. Fick även lämna fingeravtryck och ta bild, som man brukar göra i USA. 





Vi tog sedan en gratis shuttle till hotellet och checkade in. Vi tänkte att vi måste försöka hålla oss vakna en stund till då klockan bara var runt 21 lokal tid, så vi gick faktiskt ut till poolen och tog oss ett dopp. Helt ensamma var vi också! Det var så himla mysigt att hänga i en varm pool utomhus under stjärnhimlen! Det blev även en skön dusch efteråt, man var ju inte så fräsch efter resan... Haha! Men nu börjar klockan närma sig 23, alltså är det morgon i Sverige nu och jag har varit vaken i drygt 26 timmar. Så fort huvudet hamnar på kudden kommer jag nog att däcka direkt! Godnatt! 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Kul att få se alla bilder o läsa vad ni gör/gjort " vara med på ett hörn"
Tack🌼🌺

2017-07-12 @ 15:40:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0