SAN ANTONIO & AUSTIN

Hallå! Efter en natt i Cleveland tog vi bilen och körde raka vägen till San Antonio. Vi spanade The Alamo, som hade någonting med Texas historia att göra, jag förstod inte riktigt exakt vad det var men det hade varit något stort slag där typ. Det var några byggnader med museum och en fin park. Vi fick även se en liten show där de visade hur de hade använt gevär på den tiden.

The Alamo.






Vi gick sedan till något som kallas The Riverwalk, väldigt mysigt var det! Det kändes nästan som att man var någonstans i södra Europa och inte alls som man tänker Texas, haha. Vi gick även förbi ett katedral innan vi åt glass och styrde mot Austin.





Väl framme i Austin körde vi runt lite i stan och kikade innan vi checkade in på hotellet. Det var ett väldigt litet rum om man jämför med vad vi haft tidigare, och vi delade även på en queen-säng, när vi tidigare har haft en varsin sådan eller en stor king-säng, hahaha. Men vi sov ju mest bara, det var ju inte som att vi hängde på hotellrummet! ;) Efter att vi hade checkat in åkte vi till Texas State Capitol och det var en stor, fin byggnad med lite olika statyer runtomkring. Superfint! Vi gick säkert runt där någon timme! Därefter tänkte vi försöka hitta en restaurang att äta steaks på, meeeeen vi gick och gick och gick men hittade inga restauranger, utan bara en massa pubar och barer på 6th Street. Det var en riktigt nice gata med massa party fastän det var söndagkväll, men vi var inte så taggade på fest utan var mest hungriga och trötta. Tillslut orkade vi inte leta mer så vi tog bilen och åkte till Buffalo Wild Wings, ett säkert kort! ;) Mätta och belåtna åkte vi hemåt och somnade på en gång! 





State capitol.















Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0