SISTA PLUGGVECKAN

Hej hej! Igår blev min och Emilias uppsats opponerad på. Det innebär att två andra studenter har läst vår uppsats och kom med beröm och konstruktiv kritik, dvs vad som var bra och vad som skulle kunna förbättras. Det gick bättre än förväntat så det är ju bra! Från vår examinator fick vi några saker som vi skulle fixa till innan sista, riktiga inlämningen. Det jobbade vi med en stund igår och idag. Annars idag har vi förberett en opponering på en annan uppsats, där det är vår tur komma med beröm och kritik. Utöver att gå på sina två opponeringar, ska man även delta i två andra opponeringar som åskådare. Vi har varit på en redan, men imorgon efter vår egna opponering ska vi gå på en annan. Sen är det bara att läsa igenom vår egna uppsats en gång till och därefter lämna in och hoppas på ett godkänt! :) 

MÅNDAG

Hej hej! Idag har jag pluggat lite, har läst igenom uppsatsen som vi ska opponera på senare i veckan. Men imorgon ska vi bli opponerade på, så måste även hinna med att läsa igenom den igen, haha. Kommer knappt ihåg vad vi har skrivit på slutet, allt var som en bubbla då! ;) 


Annars idag har jag varit på den sista fotbollsträningen för denna termin. Denna träning körde vi 5-kamp och tjejerna kämpade på bra! Sedan avslutade vi med fika, bullar och festis! På kvällen var jag på avslutningsmiddag med ledarna, det var trevligt och god mat! 








HELGEN

Hallå! Denna helg var ju helt fantastisk! Sol, väldigt varmt och goa vänner. :) i lördags åkte jag hem till AJ och dit kom även Linnéa, AK och Sofie som flutit hem från Schweiz över helgen! Sååå kul att träffa henne igen! Vi fixade tacos till middag, spelade spel och förade lite innan vi drog till SLU på kvällen för att fira JP som tagit examen! :) Hon visste inte att Sofie hade kommit hem så det blev verkligen en överraskning. Vi festade halva natten och sedan sov några av oss hemma hos AJ. 











Vi vaknade upp på morgonen, trötta och sega haha. Jag gick ut på balkongen och det kändes som man var utomlands, det var så sjukt varmt redan vid 9 på morgonen! Vi käkade frukost och sen åkte alla hemåt. Jag kom hem och vilade en stund men sedan åkte jag hem till Hanna för att fira hennes 23-årsdag. Vi hade picknick ute och spelade kubb, så kul! :)




MAMI

Idag är det mors dag och jag vill bara säga att min mamma är bäst! Tack för allt du gör för mig och att du alltid finns där! Du är snäll, omtänksam och har bästa humorn! Puss puss puss :) 




FREDAG KVÄLL

Halloj! Idag efter att ha fått beskedet om att vår uppsats går vidare för opponering mötte jag upp Linnéa och tog en snabb vänta på stan, sen gick vi hem till henne. Vi fixade hemmagjord pizza och tittade på SKAM, bra kväll! ;) 

WHAT A DAY

Hej hej! Idag var dagen här, dagen jag och Emilia fruktat. Det var nämligen idag vi fick veta om vår uppsats gick vidare till opponering eller inte. Jag vaknade imorse av att jag hade en jobbig känsla i kroppen, främst i magen och i bröstkorgen. Jag har varit spänd och nervös heeeela dagen. Usch! 

Men jag har ändå försökt att underhålla mig med annat. Så först började jag dagen med lite Netflix innan jag åkte iväg och fixade med nytt kort till körkortet som jag har tappat, hehe... Så det är skönt att ha fixat det nu iallafall. 

Sedan vandrade jag ner på stan och gick omkring en stund fram till att jag mötte upp Emilia. Vi köpte varsin smoothie och satte oss vid ån, där väntade vi in domen om uppsatsen tillsammans. Kan säga att den timmen gick extreeeemt långsamt! Vi tittade studentportalen lite då och då, eftersom vi visste att de skulle lägga upp det innan klockan 16. 

Klockan 15.57 laddade de upp dokumentet. Jag gick in på studentportalen och öppnade upp det och såg våra namn på listan!! Vi klarade det, vi kommer kunna gå vidare till opponeringen! Vi skrek rakt ut av glädje, haha! Alltså, som vi har kämpat! Jag är så stolt över oss! Det blev även en liten glädjetår, haha! :)


ONSDAG KVÄLL

Halloj! Igår kväll åkte jag hem till Emilia och käkade middag och tittade på dokumentär. En mysig kväll med favoriten! 




FIRA

Hej hej! Igår efter jobbet mötte jag upp några från klassen för att fira att uppsatsen är inlämnad! Vi hängde först ute innan vi drog till en nation! Kul kväll och vädret var så drömmigt, jag hade till och med klänning! 





INLÄMNAD!!!

Ja hörrni. Igår träffades jag och Emilia i skolan vid 8 på morgonen och gick igenom hela uppsatsen och fixade med språket och meningar. Vi kämpade på och det tog sån sjuuuukt lång tid. Men tillslut fick vi ge upp och klockan 02.26 lämnade vi in vår uppsats. Helt galet att vi satt konstant nästan 19 timmar?! Usch, ögonen gick i kors på slutet. Vi har kämpat så sjukt mycket de senaste dagarna och tiden rann i väg. Då vi totalt skrev om resultat- och analysdelen för bara några dagar sedan så har vi jobbat med den och inte hunnit läsa igenom allt och fixa med formalia osv osv. Vi är såklart sjukt oroliga över om det är tillräckligt bra för att gå vidare till nästa steg (opponering) och efter det kunna bli godkända, men just nu finns det ingenting vi kan göra åt saken. Det får vi se på fredag!  

Efter att vi lämnat in uppsatsen vandrade jag hem och sov tre timmar innan det var dags att gå upp igen, haha. Vi var tvugna att lämna in papperskopior av uppsatsen och stället man lämnar in på är inte öppet på helgerna. Vi kunde inte heller skriva ut uppsatsen igår då datorsalen var stängd, så det fixade jag med imorse. 



Efter att ha lämnat in papperskopirona gick jag med Sigrún och Ida ner på stan ett tag och sedan käkade vi sushi till lunch och firade att vi äntligen lämnat in uppsatsen! Så skönt att bara kunna umgås igen, haha. Man har ju knappt haft tid med det de senaste veckorna och framförallt inte de senaste dagarna! 

Snart ska jag iväg på fotbollsträning och ikväll ska jag inte göra någonting alls mer än att ligga i sängen och titta på Netflix! 

ÖKA TAKTEN SISTA KVARTEN

Gokväll! Denna lördag har jag och Emilia suttit i skolan i tolv timmar och pluggat. Vi har fixat med resultat- och analysdelen och den börjar te sig nu, om man jämför med hur det var förut... Vi har ingen aning om det duger eller inte eftersom vi inte kunnat få någon återkoppling från handledaren, då vi ändrade upplägg efter sista handledningstillfället. Usch, ångesten är total! Meeeen vi har kämpat på bra, utifrån våra förutsättningar! Imorgon är sista dagen med plugg för på måndag morgon ska examensarbetet lämnas in. Shit alltså! 

Hela vägen jag promenerade hem från skolan kände jag mig som en zombie, haha. Helt tom i blicken och slut i huvudet. Nu blir det ett avsnitt av Prison break och sedan ska jag sova för att gå till skolan imorgonbitti igen. Yay. 



PLUGG

Halloj! Här bara pluggas och pluggas och pluggas. Idag dukade vi upp med massa socker och snabb energi för att orka med livet, hahaha. Deadline för examensarbetet är om några dagar, så det är bara att kämpa på ett tag till! Just nu känns det lite smått kaosigt, främst för att vår handledare tyckte att vi bara drog paralleller med teorin i analysen och därmed inte applicerade teorin tillräckligt... Så vi beslutade oss igår för att skiva om hela resultat- och analysdelen. Bläääää. 

MÅNDAG

Måndag igen och sista veckan vi skriver C-uppsats!!! Hur sjukt. Nu börjar man se ljuset i tunneln! ;) 

På eftermiddagen hade jag fotbollsträning med tjejerna som vanligt. Här är en bild från Instagram på de yngre tjejerna i gruppen, de sprider så mycket glädje! 



SÖNDAG

Hej hej! Idag tog jag en lång sovmorgon, det var skönt och välbehövligt! Sedan mötte jag upp Clara och Linda för brunchbuffé på V-Dala. Mums! 

Annars idag har jag bara tvättat, pluggat och fixat pannkakor till middag, haha. En lugn söndag helt enkelt!


ESC-FEST

Halloj! Igår kväll var jag hem till Emilia för att titta på finalen av Eurovision! Vi var ett gäng och alla fick tippa sin topp tre, tyvärr var det igen som gissade rätt... Däremot var vi några som gissade att Sverige skulle komma på topp fem, så det var ju ett litet rätt iallafall! Hahaha! ;) 



SAME, 2017

Ja, här händer ingenting speciellt. Plugg och jobb och hänga lite med vänner. Längtar sååå till den 22a när uppsatsen ska lämnas in, då blir det några dagars ledighet! Woho! Ska kämpa på sista tiden nu. :) 



ONSDAG

Gokväll! Halva veckan har redan gått, helt sjukt! Snart är det helg igen, så himla skönt haha. Idag har jag suttit på Norrlands hela dagen mer Emilia och pysslat med C-uppsatsen! Organiserat kaos, bra grejer det! ;) 

Till middag träffade jag JP och AJ på ÖG (haha vilken mening det blev!) för att käka burgare. Mums! Vi gick sedan hem till JP för att dricka te och snacka skit! En bra dag helt enkelt. :) 

KONSERT

Halloj! I helgen var jag och familjen i Stockholm. Vi gick på Kiss-konsert och sov på hotell! Jag och Fredrik hann även med att gå ut tillsammans, även om kvällen slutade lite knas med borttappade saker för min del... Hahaha. Ja ja! Man lever bara en gång! ;)



















FREDAG

Hallåååå, vilket härligt väder det har varit idag! 20+ grader, helt underbart! Efter några timmars jobb på förmiddagen åkte jag hem till Emilia och åt lunch på hennes balkong. Vi fastnade där ett tag till och nu ser vi båda ut som tomater, haha! Vi pluggade en stund på eftermiddagen och avslutade dagen med en runda på stan! En mycket bra fredag! :) 

VARDAG

Hallå! Efter Valborgshelgen sattes vardagen igång igen med plugg och jobb. Helt galet att det är maj nu och att det är denna månaden examensarbetet ska lämnas in!! Det är bara att kämpa på nu de sista veckorna! :) 

VALBORG

Igår var det sista april och dagen firades in med champagnefrukost och häng i ekoparken! Jag läste på UNT att polisen uppskattade att det var runt 20 000 människor på plats, så det var ju en hel del människor! ;) 

Vi var ett gäng som drog vidare på champagnegalopp efteråt på en nation. Man helt enkelt sprutar skumpa på varandra, dansar och lever livet. Så onödigt men sååå kul! Hahaha. Jag åkte hem efteråt och käkade middag och tog en liten powernap, meeeen jag orkade verkligen inte tagga till igen efter det, så jag stannade hemma och gick och la mig vid 22! Hahaha! 









KVALBORG

Hej hej! I lördags var det kvalborg och jag hängde först på förfest hemma hos Emilia och sen på hemmafest hos Linda! Hos Linda grillade vi först, körde beer pong och hängde! En rolig kväll! :)







RSS 2.0