HELGEN

Hallå! 
Denna helg har jag varit hemma i Hallsta. På lördagsförmiddagen skjutsade jag mina föräldrar till bussen då de skulle åka till Stockholm över helgen med några vänner. Jag tog med mig Nilla till mormor och hängde där ett tag, även moster Carina kikade förbi! Alltid lika mysigt att vara hos mormor. :) 

Sedan gick jag och Nilla en promenad, men hon ville mest bara stanna och äta blåbär hela tiden, haha. Vi kikade även förbi Fredriks fotbollsmatch och tittade på den sista kvarten. Jag och Nilla åkte hem och vilade en liten stund innan jag skjutsade iväg Fredrik som skulle på firmafest. Jag och Mattias blev kvar hemma så vi beställde hem pizza och tittade på en skräckfilm på kvällen! Mitt i natten åkte vi båda och hämtade hem Fredrik som underhöll oss väldigt bra, haha! ;) 

Idag, söndag, har jag skjutsat Mattias på fotbollsmatch, gått promenad med Nilla, handlat chips och läsk till Fredrik som var väldigt bakis, hämtat Mattias från match, hämtat hem föräldrarna från bussen och lagat piroger till familjen! Nu sitter jag på väg hem till Uppsala igen. Helgen går alldeles för gott! 
 
Trackback
RSS 2.0