FULL RULLE (VARNING FÖR BLODIG BILD)

Hej hej! Igår var det onsdag och från att jag vaknade var det full rulle i 11 timmar framåt. Jag skjutsade Anna till tennisen, åkte hem och hämtade Jane så vi kunde åka till tandläkaren för att fixa med hennes tandställning, sedan åkte vi hem och Anna hade blivit hämtad tidigare från tennisen av pappan då de inte kunde spela pga värmen och hon ville åka och shoppa. Anna ville hitta något att ha på sig på en Bar Mitzvah-fest de ska på i helgen. Jag tog med mig båda tjejerna och båda hittade något de ville ha på sin på Bar Mitzvahn, och de bråkade inte ens någonting alls! Vi åt lunch och de till och med pratade och var trevliga med varandra, det händer typ aldrig hahaha! Innan vi åkte hem ville Anna titta efter en kofta till sin byxdress hon köpt, så vi gick till Forever 21. Hon hittade en kofta som hon skulle prova tillsammas med byxdressen.
 
MEN när hon stängde igen provhytten klämde hon sitt finger på något sätt och det bara sprutade blod, kändes det som. Hon hade som hyggit av en del av sitt skinn och jag frågade först efter ett bandage hos de som jobbade där, men när jag såg att det var väldigt mycket blod som rann och droppade på golvet fick vi gå till personaltoan och ta papper, tvätta fingret osv. Hon blödde igenom både plåster och papper så jag tog med mig extrapapper till bilen så hon fick byta då och då. Vi åkte hem till pappans hus och ringde honom och visade fingret, det såg ganska djupt ut men det var svårt att se något då det kom så mycket blod. Vi bestämde tillsammans med pappan på telefonen för att åka till en akut vårdcentral eller vad man ska säga. Där fick Anna tvätta rent och limma fingret så att det skulle sluta blöda. Anna var jätteduktig och modig, trots att hon hatar blod. Jane var jobbigare, haha, men jag hade inte riktigt tid att deala med henne. Limmet gjorde så att hon slutade blöda iallafall och vi åt froyo efter detta, kände att vi behövde det! ;) Sedan åkte vi hem och tog några bilder i deras nya kläder och Anna gick sedan hem till en kompis medan jag och Jane tittade på tv en stund. Därefter var det dags för Jane att åka till karaten och jag hade jobbat mina 11 timmar den dagen! 
(null)

(null)


VARMT

Ja hörrni, här trodde jag det var på väg att bli svalare men satan i gatan vad varmt det har varit ute idag. Det blev ju inte svalare på kvällen heller, när jag och Johanna var ute och gick flera kilometer. Svettigt värre! 
(null)


HELGEN

Hej hej! Gud vad fort denna helg har gått... Men jag har ju haft väldigt kul, så det är väl därför! ;) I fredagskväll mötte jag upp två svenskar, Johanna och Carl. Vi åt middag ut och tog sedan en drink på en pub i närheten. Drinkarna kostade bara $1, så det var ju synd att man körde bil! Haha. 
(null)

I lördags mötte jag upp en tysk tjej, Moana, för brunch på ett diner. Mums! Sedan åkte vi och tittade i några butiker innan jag skjutsade hem henne igen. Sedan vilade jag en stund hemma, jag fick ont i huvudet helt plötsligt så det var skönt att ta det lugnt ett par timmar. Sedan åkte jag hem till Moana där även en annan tysk tjej var, Emilli. Vi började med att åka till Target och köpte sedan med oss pizza hem till en sen middag. Resten av kvällen hängde vi vid matbordet och pratade om allt och ingenting, jättekul att bonda med varandra! 
(null)

I söndags träffade jag Moana och Emilli igen, plus ännu en till tysk tjej, Leonie. Vi hade bestämt kvällen innan att åka till två hus som var till salu och hade öppet hus. Båda husen var otroligt fina och väldigt stora! Det ena huset hade sex badrum och 5,5 badrum, helt galet! Det andra tror jag hade fyra eller fem sovrum. I båda husen var köket mitt favoritrum, de var så stora, fräscha och kändes lyxiga! Det första huset vi var till var fortfarande möblerat, medan det andra huset var helt tomt. 
(null)

(null)

(null)

Efter att ha tittat på husen åkte vi till ett litet slott som är öppet för allmänheten, de har en restaurang där och kan också fixa event, så som bröllop. Det var kul att kika runt där en stund! Sedan började vi bli hungriga så det blev en tidigt middag på Applebee’s och efter det åkte vi hem till mig och chillade en stund. En riktigt härlig helg! 
(null)



DET ÄR FREEEDAAAG!

Hej hej! De senaste dagarna har gått någorlunda fort ändå, Jane var på bättre humör igår än vad hon varit de senaste dagarna så det underlättade en del, haha. Förutom att vara sur på mig och att jag skjutsat Anna en hel del hit och dit till tennis, har jag och Jane målat, varit ute med Daisy och shoppat nya kläder inför skolan samt annat smått och gott. Nu är det fredag och det ska bli så skönt med helg och att få komma bort från kidsen lite haha. Igår kväll mötte jag upp Cajsa och Sanna, två svenska au pairer för att äta glass. Skönt att komma ut ur huset och också skönt att få prata lite svenska! 
(null)
White Plains! Den största staden häromkring. 

(null)


MÅNDAG OCH TISDAG

Hej hej! Igår och idag har jag i vanlig ordning försökt underhålla Jane, medan Anna har varit på tennis. Det som är annorlunda med Annas tennis denna vecka dock är att hon spelar på high school på förmiddagen då det är tryouts för high school-laget medan hon spelar på sitt vanliga tennisställe på eftermiddagen, så det blir ett break för mig från Jane mitt på dagen när jag skjutsar Anna mellan dessa två ställen, haha.
 
I måndags var Jane på riktigt dåligt humör och ville inte göra någonting, vad jag än föreslog. Så mamman sa till mig att strunta i Jane och låta henne få ha tråkig själv, haha. Det kändes skönt att mamman håller med om att Jane inte måste bli underhållen heeela tiden, men eftersom det är mitt jobb så är det svårt ibland att veta hur mycket jag kan lämna Jane själv. Men jag lät Jane vara på förmiddagen och sedan gick hon över till grannpojken så efter att jag skjutsat Anna gjorde jag några ärenden innan jag hämtade upp henne några timmar senare igen. När vi kom hem ville Jane sminka mig så det fick hon göra, haha. Därefter sminkade jag henne och sedan fixade jag middag och så var dagen över!
(null)

Idag skjutsade mamman Anna till första tennisen så jag fick sovmorgon, det var riktigt skönt! Jane sov också länge så när hon vaknade fixade hon brunch till sig själv medan jag åt flingor innan jag åkte och hämtade samt skjutsade Annat till nästa tennisställe. När jag kom hem övertygade jag Jane att spela "land och stad", där man har olika kategorier och ska komma på en sak i varje kategori som börjar på en viss bokstav. Hon var tveksam när jag förklarade, men efter att vi provat en gång var hon helt fast. Tänk ändå att något så enkelt som penna, papper och fantasin kan underhålla en snart 13-åring! Vi gjorde detta säkert en timme, men sedan kom tjejernas kusin hit på besök från Boston. Hon ska flytta till Washington D.C och stannar bara här för natten. Vi alla tre spelade "land och stad" en stund innan jag behövde åka och hämta Anna. När vi kom hem igen slutade jag jobba för dagen! Jag fixade middag och matlådor till mig själv så jag inte behöver tänka på lunch. De äter ju inte ordentlig lunch här, det blir ofta flingor, en macka eller liknande men jag vill gärna ha ordentlig mat. Tjejerna och deras kusin gick ut och åt och mamman åkte till city för att träffa en väninna. Senare på kvällen åkte jag med en kompis för froyo, det var riktigt trevligt och skönt att komma ut från huset och göra något annat, haha. 
(null)


SÖNDAG

Hej hej hallå! Denna regniga söndag hade jag inga planer alls, men jag frågade Pia om hon ville hitta på något. Vi bestämde oss för att åka till ett shoppingcenter i White Plains och gick omkring där. Jag köpte bara en present dock, haha. Efter ett par timmar där åkte vi till Mamaroneck och fikade på ett café där, mysigt! Det var verkligen en perfekt fikadag, grått och trist ute! När vi hade fikat klart hade det även slutat regna ute så vi strosade ner till hamnen och promenerade omkring där en stund innan vi gick till en restaurant och åt middag! Därefter skjutsade jag hem henne och jag åkte hem. Mamman och Jane frågade om jag ville mötas upp och äta glass på ett ställe som öppnat upp vid oss, så jag promenerade dit. Det var riktigt god glass, men de hade bara tre smaker varav en ändras varje dag, haha. Vi gick sedan hemåt och tittade på tv tillsammans innan det var dags för mig att röra mig till sängen!
(null)

 


LÖRDAG

Hallå! Idag mötte jag upp några vänner och åkte till ett naturreservat i närheten för att vandra. Det var otroligt mycket mygg som var jobbiga, men det var fint och skönt att gå runt i skogen! Vi såg rådjur, kaniner och ormar haha. Första gången vi såg en orm var ungefär två minuter efter att vi gått in i skogen och alla skrek i panik, hahaha. Det kändes som en bra början... ;) Vi hade även med oss lite fika som vi delade på efter nån timme. Jag kände bara en av tjejerna, så det var kul att få lära känna de andra två också! Efter ett par timmar där åkte vi till ett ställe och drack milkshakes, vi tyckte att vi förtjänade det haha! På kvällen skulle jag egentligen träffa en kompis, men hon hörde av sig vid 21 och sa att hon var så full då hon druckit drinkar hela dagen i city så hon höll på att somna, haha. Så jag blev hemma på kvällen istället.
(null)



RÖSTAT I VALET

Hej hej! I fredags var tanken att jag och Jane skulle åka till city några timmar och strosa omkring och även att jag skulle gå till det svenska konsulatet för att förtidsrösa i valet. Men när jag väckte Jane vid 10 (1,5 h innan vi behövde åka) så var hon sååå trött och ville inte alls följa med. Jag lät henne vakna till någon timme men hon ville fortfarande inte följa med för att hon var trött, så det slutade med att jag åkte själv och hon fick vara hemma. Ibland är det skönt med äldre barn som kan vara ensamma ett par timmar, haha. Så jag åkte till city själv! 
(null)

(null)

Jag gick till svenska konsulatet och röstade. Det känns skönt att ha det gjort! Jag åkte hem direkt när jag var klar och hängde med Jane ett par timmar. Vi lekte med Daisy och hade vattenkrig ute, haha. Vid 18 skjutsade jag henne till taekwondo och gick på helgledigt! Jag köpte med mig mat hem eftersom det inte fanns någon mat hemma då mamman inte handlat på tre veckor, då hon varit borta två och ensam i en (hon äter ju typ bara kokt ägg hahaha). Jag spenderade kvällen hemma i soffan framför Netflix så jag var sååå trött efter en lång vecka.
(null)


TORSDAGS-PICKNICK

Hej hej! I torsdags trotsade jag och Jane värmen och åkte till en park i närheten för att ha en picknick. Jane bakade kakor på förmiddagen och fixade en fruktsallad som vi hade med oss. Det var väldigt varmt men mysigt! Jane blev dock sur på mig för att jag var för mätt för att äta båda mina två kakor, hahaha. Ibland kan man ju inte göra något annat än skratta. 10 minuter senare när hon fått lugna ner sig själv var allt bra igen som tur var. 
(null)

Efter att jag hämtat hem Anna från tennis och hämtat Jane från taekwondo kom deras farmor över för att äta middag med dem. Pappan skulle ut på kvällen så farmorn tyckte det var en bra tid att komma över. Jag åkte från huset när hon kom och köpte med mig mat som jag åt vid vattnet i en park. Efter långa dagar med Jane är man helt slut i huvudet så det var skönt att få lite lugn och ro, haha. Sedan åkte jag vidare för att se en utomhusbio i en park någon halvtimme ifrån där jag bor. Riktigt mysigt och en rolig grej!
(null)


MÅNDAG TILL ONSDAG

Hej hej! Denna vecka har jag försökt underhålla Jane hela dagarna men det är svårt att motivera en 12-åring att göra något annat än att titta på tv/mobilen. Men en del saker har vi gjort ifallafall! Vi har varit till Whole Foods och smaskat på en massa smakprov (olika ostar, guacamole, meloner, pizza osv) och Jane sminkade sig lite grann i affären, haha. 
(null)

Vi har även varit till en lekpark så hon fick leka av sig, trots att hon hela dagen hade klagat på att hon hade såååå ont i armen att hon inte kunde träna taekwondo. Men väl i lekparken klättrade hon hit och dit och sa ingenting om armen, haha. Några timmar innan trodde hon att hon hade en spricka/brutit den... Jadu. Längderna hon går till för att få uppmärksamhet! Häromdagen mådde hon så dåligt, hade huvudvärk och magont, men så fort pappan kom hem från affären med bakelser var allt bortblåst! Barn alltså, hahaha. 
(null)

Utöver alla smakprover på Whole Foods hittade vi veganskt "kött" som vi blivit bjudna på förut av Janes kompis. Vi köpte två paket och värmde det ena till middag. Så det blev en vegansk middag och det var väldigt gott! Det smakade nääästan som riktigt kött, jag är imponerad! 
(null)

Idag har vi spelat in en video där vi gör en utmaning och smakar barnmat, hahaha. Jane hade detta som önskemål så jag tackar och tar emot förslag på vad hon vill göra under dagarna! Jag får se om det blir en youtube-video av det hela, då delar jag med mig av den här! ;) 


FILM: ÖVERRASKA FAMILJEN I SVERIGE

Hej hej! Jag har jobbat lite med denna film under tiden i Sverige men nu är jag klar med den. Enjoy! :)



LÖRDAG

Hej hej hallå! Jag startade lördagen med en härlig sovmorgon, det var ett tag sen nu haha. Jag spenderade någon timme extra i sängen och tittade på Netflix innan jag tog tag i livet. Jag mötte upp en kompis på eftermiddagen och vi gick på bio, det var väldigt längesen jag gick på bio mitt på dagen, haha. Men eftersom det regnade ute så kändes det som en perfekt aktivitet. Efter bion åkte jag hem till en annan kompis. Vi drack ett "litet" glas vin (dvs en halv flaska per glas och satt utomhus och pratade! Regnet var förbi och syrsorna spelade. Senare på kvällen bestämde vi oss för att åka till en av hennes vänner och hänga där ett par timmar. Vi hade det trevligt med gitarrspelande, öl och bara häng! 
(null)

 



VATTENPARK OCH HEMFÄRD

Hej hej! Den sista heldagen i Ottawa spenderades på en vattenpark med Jane. Vi var där större delen av dagen och hade det kul! Jane älskade det verkligen! Det låg en bit utanför stan så det tog oss drygt 40 minuter med taxi att ta oss dit, så resan tillbaka till stan höll jag nästan på att somna då jag var helt slut, hahaha. 
(null)

(null)

När vi kom tillbaka var klockan närmare 19 och vi mötte upp mamman för att gå ut och äta middag som avslut på veckan. Sedan gick vi tillbaka till hotellet, packade ihop och sov ett par timmar innan vi vaknade 04 dagen efter och åkte hem till New York. Trötta var vi och det var skönt att vila och lyssna på musik den timmen i luften, haha. Jag fick ledigt resten av dagen och sov ett par timmar på förmiddagen, haha. Jag gjorde några ärenden, tvättade och plockade lite hemma innan jag avslutade dagen i soffan framför Netflix. 
(null)


MOLNIG CHILLDAG

Hej hej! Idag startade dagen likadant som igår, jag åt frukost medan Jane sov och tog med mig en tallrik tillbaka till rummet åt henne. När hon vaknade vid 10.30 åt hon frukost och tittade på tv en stund innan jag fick iväg henne till poolen med mig. Där blev hon väldigt upprörd över olika saker som hänt henne i livet och vi fick gå tillbaka till rummet. Hon får sånna utbrott ibland från ingenstans, jag vet inte riktigt hur jag ska hantera det. Men på något sätt gör jag det ändå... 
(null)

Vi duschade och gjorde oss i ordning när Jane lugnat ner sig igen och gick till mammans jobb och åt lunch där. Det var mycket gott! Sedan gick jag och Jane iväg till parlamentet då vi tänkte gå en guidad tur där inne, men biljetterna var tyvärr redan slut för resten av eftermiddagen. Så vi gick till Sparks Street, vi hittade olika spel där så som jenga och fyra i rad, så vi underhöll oss med det ett tag! Därefter strosade vi hemåt, köpte med oss Starbucks och tittade på en ny video av Shane på youtube.
(null)

Därefter var klockan 17 och vi gick till mammans jobb då hon skulle träffa en arbetskamrat för en öl (de har öl på tap där som öppnar vid 15) och hängde där. Sedan ville mamman spendera egentid med Jane, men Jane vill inte göra det om jag också är där, så nu sitter jag i en park och lyssnar på pod samtidigt som jag skriver detta, haha. Klockan är strax efter 19 och det har småduggat ute men jag sitter under ett träd så det är lugnt för min del just nu. Jag tror jag ska köpa något enkelt att äta till middag och sedan hänga en stund i receptionen (de har soffor där) innan jag går tillbaka till hotellrummet. 
(null)


EN DAG MED JANE

Hej hej! Idag var mamman tillbaka på jobbet så jag var med Jane hela dagen. Jag gick och åt frukost på hotellet medan Jane fortfarande sov och tog med mig lite mat till henne. Efter att hon vaknat, ätit och gjort sig klar för dagen gick vi ut på stan. Vi gick ner till slussen där vi köpte biljetter till en båttur på Ottawa River! Vi fick dock vänta en timme då vi precis missat den, men det gjorde ingenting för oss. Vi satt och pratade i skuggan, tittade på båtarna som åkte igenom slussen och hade det trevligt. Sedan for vi ut på vattnet och vi hade även en guidad tur som berättade vilka byggnader vi såg osv, det var toppen och riktigt kul! 
(null)

(null)

(null)

Efter nästan 1,5 h senare var vi tillbaka på land och strosade till Byward Market för Jane ville också prova en BeaverTail som jag åt igår. Vi köpte en och delade på, denna gång tog vi det klassiska med socker, kanel och lite citron. Vi tog den med oss och gick tillbaka mot hotellet. Vi köpte även med oss Starbucks och gick till rummet och gottade i oss! Sedan vilade vi någon timme innan vi gick till mammans jobb, kontoret är bara något block ifrån hotellet. Medan hon jobbade satt vi ute på terassen på våning sju och spelade UNO i lite mer än en timme, haha. Vi mötte sedan upp mamman och gick tillbaka till hotellet. Jane och jag åt fryspizza till middag (vi har ett litet kök) och sedan gick Jane och mamman till poolen en stund men jag stannade hemma. Klockan är redan snart 22 och jag börjar bli trött så snart får det bli läggdags, haha!
(null)


DAG TVÅ I OTTAWA

Hej hej! Idag fick jag hela dagen för mig själv, skönt med lite egentid! Jag började med att gå till Parliament Hill och gick bakom byggnaden för en fin utsikt över Ottawafloden, som delar Quebec och Ontario (typ som delstater, där Quebec mestadels är franskspråkig och Ontario mestadels engelskspråkig). Där bakom fanns även biblioteket, som är den enda byggnaden som överlevde en brand i början på 1900-talet, där alla andra byggnader runtomkring totalförstördes. Jag satte mig där en stund i skuggan och lyssnade på en pod, det var så otroligt varmt ute idag så efter en timme i solen var jag genomblöt nästan, hahaha. Så ofräscht!
(null)

Men efter en stund i skuggan vandrade jag vidare. Jag gick förbi slussen idag för att se den i dagtid och gick sedan till Byward Market. Där åt jag lunch och gick sedan in i shoppingcentret bredvid för att svalka mig då det var full ac där! Efter en stund gick jag ut igen och köpte en efterrätt som är känd här i Ottawa. Den kallas för BeaverTail då formen ser ut som en bävers svans. Det är friterad deg och så kunde man välja olika toppings, jag valde Nutella. Det var sååå gott men riktigt flottigt haha. Jag tror den klassiska är med socker, kanel och lite citron på. Mätt och belåten började jag strosa tillbaka till hotellet. Klockan var nu runt 15 och det var som varmast ute, så jag gick till rummet och tog det lugnt en stund och svalkade mig.
(null)

Efter ett par timmar strosade jag ner till kanalen och fotade en del på vägen, det var mysigt! Jag hade tänkt sätta mig vid kanalen och läsa, men stora, mörka moln började komma så jag kände att det var bäst att strosa tillbaka till hotellet. Bara några minuter senare kom mamman och Jane hem från deras äventyr och de gick till poolen men jag stannade kvar på hotellrummet. Efter en stund gick jag ut på en kort promenad eftersom det inte hade börjat regna eller åska som jag trodde, och nu var temperaturen väldigt skönt. MEN sedan drog ett åskväder in när jag precis kommit tillbaka till hotellet och åt nudlar till middag med Jane. Det blixtrade något otroligt i drygt en kvart innan åskan hördes och det började spöregna. Vi satt i vardagsrummet och tittade och hade det mysigt! Snart är det dags att sova, men först blir det Netflix för min del!
(null)

(null)


DAG ETT I OTTAWA

Halloj! Idag efter frukost på hotellet gick vi över till mammans nya kontorsbyggnad och kikade omkring. Det är flera våningar och varje våning har olika teman. Det serveras gratis frukost och lunch för dem och de har snacks och drickor överallt som det bara är att ta. Utöver själva kontorsdelarna finns det också många soffor, hörnor och smårum där de kan chilla. De har även ping pong-bord, en yogastudio och annat smått och gott. Janes favorit var en rutschkana mellan våning 8-9, hahaha. Alltså, det var ett riktigt coolt ställe och verkar vara ett riktigt bra company. 

Efter denna lilla tour av mamman gick vi vidare till ett shoppingcentrum för jag behövde köpa nya skor, mina gamla var trasiga och jag hade inte hunnit köpa nya skor. Det slutade med att jag köpte två par skor och mamman och Jane köpte ett par var, haha! Vi bytte alla skor till de nya träningsskorna vi köpt och fortsatte att vandra runt i staden. Vi såg en Ottawa-skylt, Notre Dame Basilica (en kyrka) och avslutade eftermiddagen med en sen lunch/tidig middag på en marknad. Vi köpte med oss mat och gick tillbaka till hotellet. Vi åt Poutine (pommes, ostbitar och en typ av brunsås) som är väldigt populärt här och i Montréal, vi köpte ribs och pulld pork och Jane åt Mac&Cheese.
(null)

(null)

(null)

Vi vilade en stund efter maten innan vi gick och handlade hem lite saker från en matbutik och efter det drog vi till poolen. Det var ganska mycket folk när vi kom, men de flesta gick efter en stund. Jag och Jane simmade och lekte i poolen och avslutade sedan i jacuzzin där även mamman joinade oss. Vi gick sedan tillbaka till hotellrummet och tog det lungt. Senare på kvällen gick vi till Parliament Hill där de hade en ljud- och ljusshow i 30 minuter om Kanadas historia. Det var riktigt ballt! Innan vi gick tillbaka till hotellen gick vi ner till vattnet och tittade på slussen för småbåtar vid Rideaukanalen. 
(null)

(null)

(null)


OTTAWA!

Halloj! Nu är vi framme i Ottawa, Canada! Flygresan gick bra och så gjorde även passkontrollen och immigration. Inga frågor eller något krångel om att Jane flög med mig som inte är vårdnadshavare så det var skönt! Vi tog en taxi till hotellet där vi möttes av mamman. Vi gick alla ut och tittade på en fyrverkerishow som varade i en halvtimme, det var otroligt fint och ballt! Sedan strosade vi lite på stan och köpte en varsin glass. I kön bakom oss stod en tjej som Jane lände igen, hon är med i en tv-serie på Disney Chanel som Jane älskar så självklart frågade vi om hon kunde ta en bild, haha! Jane blev sååå glad! Därefter började vi strosa tillbaka hem till hotellet och nu är det dags att sova! 
(null)

(null)

(null)


LÖRDAG

Hallååå! Idag började jag dagen med en skön sovmorgon och ett par timmar senare åkte jag och käkade lunch med några vänner. Vi åt på cheesecake factory där jag älskar pastan så jag var nöjd! Haha. De beställde även cheesecakes till efterrätt men jag var alldeles för mätt, så jag nöjde mig med att bara smaka deras!! ;) 
(null)

Jag åkte sedan hem och kunde ta det lugnt i 45 minuter innan jag hämtade upp Jane hos pappan. Vi åkte sedan till mammans hus och tog en taxi därifrån till flygplatsen. När vi skulle checka in var jag lite nervös att det skulle bli tokigt att jag flög med Jane till Kanada själv utan hennes föräldrar, men vi hade med brev osv iallafall. Allt gick bra och de frågade oss ingenting om att jag inte var hennes förälder! Nu sitter vi på flygplatsen och väntar på att få gå på flyger! Wohoooo Kanada, här kommer vi! 
(null)
På väg till flygplatsen såg vi Manhattan på avstånd! 

(null)


VECKAN

Hallå! Då var det fredag och veckan har gått fort! Jag har hängt med Jane om dagarna då hon är hemma från camp och Anna är på tennis-camp hela dagarna. Vi har hittat på lite olika saker men det har varit en ganska lugn vecka, vädret har varit upp och ner så både jag och Jane har varit ganska trötta, haha! Det har blivit långa dagar varje dag så jag har varit trött på kvällarna och inte orkat göra något annat än chilla hemma, men men! Så får det vara ibland. 
(null)

 

RSS 2.0