FOTBOLLSLÖRDAG I CITY

Hallå! I lördags åkte jag in till city vid 8 på morgonen då jag skulle till en bar och titta på kvartsfinalen mellan Sverige och England kl 10. Jag skulle möta upp en svensk au pair som jag inte träffat förut, Carl, och han var även med en annan svensk au pair, Johanna. De båda var relativt nya så det var kul att träffas! Vi gick till baren och tittade på matchen, det var riktigt mycket folk och de fick till och med säga nej till folk att komma in för att båda våningarna var fulla. Det var ett svenskt event så det var nästan bara svenskar där, riktigt kul! Dock var det riktigt tråkigt att Sverige förlorade... 
(null)

Efter matchen gick vi och satte och i Bryant Park för att smälta matchen och även vila fötterna då vi stått up i tre timmar. Vi satt och pratade och lärde känna varandra innan vi tog tunnelbanan ner till södra Manhattan. Där åkte vi färja över till Staten Island, det var perfekt väder för att komma ut på vattnet! Vi åkte fram och tillbaka och gick sedan förbi Wall Street och åt pizza till middag. Vi var åven till 9/11 memorial park och tittade där. 
(null)

Därefter gick vi till min kompis lägenhetsbyggnad, men min kompis var inte hemma och kunde släppa in oss, så vi "smög" förbi receptionen, dvs gick bara förbi som att vi bodde där, haha. Vi åkte hela vägen upp till rooftopen på 53e våningen och tittade på solnedgången där! Riktigt mysigt! När det blivit mörkt åkte vi hemåt igen. 
(null)

(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0