SÖNDAG I NOLA

Hej hej! Idag är det söndag och jag tog en lugn förmiddag på hostellet, vaknade lite sliten hahaha. Men vid 13 gick jag iväg och käkade lunch. Jag skulle egentligen hänga med en av tjejerna jag träffade igår, men hon ville stanna på hostellet några timmar till så jag gick ut på egna äventyr. 
(null)

(null)

När jag käkade lunch såg jag på instagram att en av mina vänner jag träffade på Montreal-resan också var i här! Så jag skrev till henne och jag skrev var jag befann mig, och kanske 10 minuter senare hörde jag någon ropa "Emma!". Haha, världen är liten ibland! Hon var där bara till imorgon med några vänner och sedan skulle de bila vidare längs ett par sydstater. Jag hängde med dem några timmar på eftermiddagen. Vi träffades på Frenchmen St, vilken är en gata känd för sin livemusik och framförallt jazz. 
(null)

Vi gick till en bar för lite extra energi och sedan strosade vi vidare till French Market. Det var en marknad där det såldes lite allt möjligt! Sedan gick vi förbi Jackson Square och åt middag i närheten. Jag provade Bananas Foster till efterrätt, som kommer från New Orleans. Det är banan med vaniljglass och en sås gjord på grädde, brunt socker, rom och kanel. Till det fick jag även pekannötter. Mums! 
(null)

Sedan gick jag hemåt till hostellet och duschade. Det hade jag sett framemot i flera timmar, haha! Jag hängde sedan på rummet och pratade med några tjejer som är i samma rum. En från Nederländerna och två från England. Jättetrevliga! Vi gick sedan och tog en varsin gratis öl vid 21.30 och hängde ute i det allmänna rummet. Nu är klockan snart midnatt och vi alla stannade hemma ikväll, så nu ska jag sova! Är helt slut efter dagen, haha. Jag bor i ett rum för 12 personer. Det är väldigt litet men det har inte varit några problem! Nu natten till måndag är inte ens alla sängar upptagna heller. Såhär ser ena sidan ut (och andra sidan är likadan, bilden är tagen från min säng så det är tätt inpå, haha). Detta är bland det bättre hostellen jag bott på, om inte det bästa! Kanonläge mitt i stan, rent och fräscht, stort (förutom rummet hahaha), bra personal och bra event på kvällarna! Rekommenderar City House Hostel i New Orleans! ;) 
(null)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0