HARD WORK WORK

Hej på er! Nu har det vari tyst här i några dagar men jag har haft fullt upp! I måndags morse åkte mamman iväg på jobb till DC och pappan var på jobb i Kanada, vilket betydde att jag skulle vara ensam hemma med tjejerna till onsdag. Janes skola var stängd måndag och tisdag pga strömavbrott fortfarande från stormen i fredags när flera träd föll i det området på olika ledningar. I måndags roade vi oss med att hänga på Starbucks där Jane gjorde läxor och jag redigerade några bilder. Vi lekte även med Daisy innan jag hämtade hem Anna och hennes kompis och sedan kom Janes tutor hit, så jag fick en liten paus haha. Jane var även till taekwondo och sedan åt vi middag och tittade på tv på kvällen. 
(null)

Igår, tisdag, var ännu en heldag med Jane. Vi började dagen med att åka och handla och fixa brunch (och vi bakade blåbärsmuffins, mums!). Min svenska kompis Jessica kom även förbi en stund och åt brunch med oss. Sedan gjorde Jane och jag läxor innan hon var på taekwondo. Jag hämtade hem Anna och hennes kompis och sedan skjutsade jag alla tre till Hebrew School. Då fick jag 1,5 h för mig själv, så himla skönt! Haha. Jag köpte med mig kinamat hem och käkade framför tv:n innan jag hämtade hem Jane. Anna följde med några vänner på bio efter HS eftersom skolan skulle vara stängd dagen efter pga det troligtvis skulle snöa. Janes skola skulle också var stängd pga snön. Vid det här laget började jag bli riktigt trött av att "jobba" dygnet runt, haha. Framförallt eftersom Jane kräver mycket energi och uppmärksamhet! Tur att hon är världens gulligaste och inte någon dryg unge. 
(null)

Idag, onsdag, tog vi sovmorgon eftersom tjejerna inte hade någon skola. Eller, jag vaknade vid 8 men låg kvar i sängen en stund, så skönt! Jag har sovit i mammans säng de senaste nätterna eftersom tjejerna vill ha mig nära då mitt rum ligger två våningar under. Så jag kunde höra när de vaknade upp! Pappan hade kom hem från Kanada imorse och vi åkte dit när alla hade vaknat. Skolan var ju stängd pga det ryktades om snöstorm, men vi vaknade upp till bara lite vitt på gräsmattan. Dock började det snöa mer på eftermiddagen! Men jag tycker det är sååå kul att de kallar detta för snöstorm runtom New York. Jag ver att de inte har samma utrustningar och inte klarar av snö som i Sverige, men ändååå. Kom igen... Det har varit mest blötsnö och slask. Haha. Iallafall. Jag och Jane har gjort födelsedagskort till mamman som fyller år i helgen, jag och Anna har kollat på The Office och båda tjejerna och jag har spelat olika spel. Till middag fixade jag och Jane tacos och efter middagen åkte jag hem till mammans hus för att äntligen få lite egentid! Sååå skönt att bara ha mig själv att tänka på igen, haha! 
(null)

(null)

(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0