EN DAG PÅ STRANDEN

Hej hej! Idag efter att jag skjutsat Anna och grannpojken Peter till skolan åkte jag och handlade lite gottigott som jag fixade i ordning hemma innan Jane vaknade. Idag skulle det bli himla varmt ute så vi hade bestämt oss för att åka till stranden! Vi kom iväg på förmiddagen och då var det 29 grader ute, men under eftermiddagen steg temperaturen till 33 grader! Vi hängde några timmar på stranden och hade det riktigt gött. Hårt jobb man har! ;) Hahaha. Jane var den enda av alla besökarna som badade då det var iskallt i vattnet! Jag gick ut så vattnet räckte till knäna men de domnade bort nästan direkt kändes det som så jag har ingen aning om hur Jane klarade att doppa dig flera gånger under dagen, haha. Många personer frågade även henne hur hon kunde doppa sig då de själva knappt kunde doppa fötterna, haha! Som tur var så värmde hon ju upp sig snabbt iallafall tack vare värmen så jag var inte så orolig. Vi åt brunch, tog lite bilder, Jane doppade sig flera gånger och vi läste tidiningar. En mycket mysig dag! Och jag lyckades att inte bränna sönder mig tack vare min nya kompis solskyddsfaktor 50! Dock smörjde Jane in min rygg och man ser var hon gjorde det då jag är vit mitt på ryggen och röd längs med sidorna, hahaha. Toppenfin bränna! ;) 

Efter detta åkte vi hemåt och tog det lugnt nån halvtimme innan det var dags för henne att åka till Hebrew School. Jag skjutsade henne, hämtade upp Anna, skjutsade henne till pappan och var där någon halvtimme innan jag åkte med Anna till tennisen. Hon har en intervju inför sommaren som tränare så jag är kvar här då det bara tar en timme. Meeen hon ville inte äta något här i White Plains (vilket tar drygt 25 min att köra till från New Rochelle) så vi ska åka hem, hon ska äta något snabbt hemma och sedan ska hon tillbaka hit för träning mellan 20-22... 

Jag ber till gudarna att jag slipper skjutsa henne för det har varit en lång dag, men jag vet inte ännu... Pappan är inte så duktig på framförhållning. Även om jag har fått hänga på stranden och så idag då har jag ju ändå på papper jobbat sedan 8, så egentligen får jag max jobba till 18, men tidigast jag kommer vara hemma ändå är 18.30 så ja ja. Vi kör på lite hur som helst här, eftersom jag har kört flera 24-timmars pass redan ändå. Men jag får iallafall ledigt nästa fredag så det är lite ge och ta! 
(null)

(null)

(null)

(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0