MÅNDAG

Hallå! Då var veckan igång igen. Denna måndag var en helgdag, Veterans Day, så tjejerna var hemma från skolan. Det betydde sovmorgon för min del, wohooo! Jag hämtade hem Anna på förmiddagen till mammans hus då pappan skulle iväg och vara borta över natten. När jag kom var hon pratglad! Hon har knappt pratat med mig på flera veckor, bara svarat med ett ord osv, så som tonåringar kan hålla på. Så jag var glad! Det har ju inte hänt nåt mellan oss men hon är ju väääldigt speciell och får hon för sig något så är hon väldigt tillbakadragen/arg/stöter ifrån/jag vet inte vad. Men jag har pusslat ihop saker Jane har sagt till mig och trooor Anna inte gillar att jag och mamman har en bra relation... Jag har iallafall inte tagit upp det och frågat henne varför hon inte pratar med mig, jag har bara låtit det vara och försökt agera så normalt som jag brukar. För jag tänkte att hon kommer säkert ur det här snart! 

Iallafall. Vi fixade brunch när vi kom hem och väckte Jane som bidrog med pannkakor till brunchen. Mamman kom också och åt med oss och vi alla hade trevligt, till och med Anna var någorlunda pratsam med mamman. Anna har ju verkligen tagit avstånd mot mamman och inte pratat med henne på månader typ. De få gånger Anna har varit hos mamman senaste tiden har hon inte ens sagt hej och bara varit instängd på sitt rum hela tiden, så detta var stort! 

Vi gjorde inte så mycket speciellt under dagen, jag och Jane tittade på 90 Days Fiance, Jane hade sin tutor och Anna var på privatlektion om SAT (typ som högskoleprovet, dock är SAT obligatoriskt för alla). Vi beställde hem mexikanskt till middag och ännu en gång hade vi alla fyra en trevlig pratstund! Tänk vad skönt att få se en glimt av positivitet här, det är annars väldigt negativt och lite tryckt stämning tycker jag. Jag och tjejerna spenderade resten av kvällen nere i källaren framför tvn och hade det mysigt. 
(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0