REGN I NYC

Hej hej hallå! I tisdags var jag ledig efter att ha skjutsat tjejerna till skolan så jag och gänget åkte in till city. Vi började med att besöka Chinatown och Little Italy. Men efter en stund öppnade himlen upp sig och regnet öste ner, så vi tog skydd under ett litet tak. Vi hittade en restaurang i närheten dit vi sprang för att äta lunch samtidigt som vi hoppades på att regnet skulle försvinna. Det blev kinamat och det var väldigt smaskens, men det bästa var nog priset, haha. Ca 75 kr för soppa och huvudrätt! Det är inte ofta man hittar det priset på Manhattan! 
(null)

Efter lunchen hade det fortfarande inte slutat regna men det hade iallafall lugnat sig lite. Vi bestämde oss för att ta en gelato till efterrätt då det låg bredvid. Älskar att Chinatown omringar Little Italy ibland va! Hahaha. Vi gick sedan till Soho och gick och kikade i affärer där medan det småregnade ute. Vi tog även något gott att dricka på en pub och grabbarna fick se slutet av en fotbollsmatch, haha. 
(null)

Efter ett par timmar hade det äntligen slutat regna! Vi bestämde oss därför för att åka till 9/11 Memorial Park samt att kika på Wall Street som ligger i närheten. Därefter gick vi till min kompis lägenhetsbyggnadd rooftop som ligger i närheten av Wall St. Vi åkte alla 53 våningar upp och njöt av utsikten! Därefter åkte vi hemåt och somnade på en gång, idag igen!
(null)

(null)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0