HELGEN

Hej hej! I fredags kväll efter jobbet var jag till Karin på spelkväll en stund innan jag åkte hem och mötte upp Elin som kom med taxi från flygplatsen. Vi har känt varandra sen innan vi åkte som au pair till USA och träffades första gången på training School i New Jersey i början av februari. Hon har varit i Kalifornien i ett år som au pair men avslutar sin resemånad  i New York, så hon bor hos mig i helgen! 
(null)

I lördags tog vi sovmorgon och Elin som ligger tre timmar efter sov ut ordentligt, haha. Vi åt brunch hemma och åkte på eftermiddagen in till Manhattan. Vi strosade omkring och hade det gött bara. Vi var till två rooftops på sena eftermiddagen och sedan gick vi till en vanlig bar dit även Soma och Moana kom till. Vi hängde där någon timme innan vi gick till en klubb där vi hade en promotor. Det innebär att man kommer en gratis och får gratis alkohol! Vi mötte även upp Karin, Lanner och Judi som hängde med på klubben. Vi hade en härlig kväll tillsammans! 
(null)

(null)

Jag och Elin åkte dock hem redan strax efter 01 då vi inte orkade vänta på nästa tåg hem som gick vid 05:30, haha. På söndagen var det dimmigt och duggregn, så vi stannade här hemma istället för att åka till city. Vi åkte omkring med bilen här och jag visade några ställen, bland annat Rye Beach. Vi handlade med oss mat och snacks hem och lagade tacos till middag. Sedan tittade vi på Oscarsgalan på kvällen! 
(null)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0