BARNVAKT

Hej hej! Igår kväll var jag barnvakt åt den halvsvenska familjen. Jag kom dit strax efrer fem. Jag kunde komma dit så tidigt eftersom Anna och Jane åkte till Boston med tåget vid 16, för att besöka sin faster (medan pappan var till Bahamas med sin flickvän, en resa han hade sagt att han skulle ta tjejerna på då deras familjevänner skulle gifta sig...). Iallafall. Något jag störde mig på var dock att mamman ville hämta Jane från skolan och skjutsa henne och se till att tjejerna kom på tåget ordentligt. Meeeen eftersom Anna hatar mamman så kunde hon inte hämta Anna också, sååå jag fick skjutsa Anna. Suck, haha. 

Jaja. Tillbaka till barnvakt. Jag kom dit och tjejerna hade fått rullskridskor i julklapp så vi gick ner i källaren där de visade upp sig och sedan byggde vi lego en stund innan maten kom. De hade beställt sushi och några tillbehör, mums!! Vi åt middag och sedan fick de en överraskning av mig, nämligen svenska tidningar! 10-åringen älskar tydligen Svensk Damtidning hahaha, så hon blev överlycklig! 8-åringen fick Kalle Anka och med den fick hon Harry Potter-lego, vilket var en stooor hit! De båda har läst böckerna och börjat titta på filmerna. De pysslade med sitt ett tag och sedan flörtade de till sig 20 minuter av tv, haha. Vi läste sedan ur Kalle Anka-tidningen som godnattsaga och sedan var det natti natti. 

Deras mamma sjunger alltid Sov nu lilla videung så det gör jag också varje gång. Jag brukar även behöva stanna i 10-åringens rum till hon har somnat, men denna gång sa hon att hon ville prova att somna själv. Tydligen är det ett tecken på att hon känner sig trygg och litar på mig nu, så det är kul! Jag försäkrade henne att jag skulle vara i gästrummet och hon kunde komma närsomhelst. Jag var såå trött så efter att ha legat i gästsängen någon timme somnade jag och vaknade någon timme senare, haha. En liten powernap! Föräldrarna kom hem strax efter midnatt och jag åkte hem. 
(null)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0