MUSIC CITY

Dag två i Nashville aka Music city! Jag vaknade redan vid 07:30 men låg kvar i sängen ett par timmar då jag visste att det skulle bli en lång dag. Jag checkade sedan ut från hostellet och gick för att äta brunch. Det hade snöat lite under natten! Vilket tydligen händer bara några gånger på vintern, så det var ju klart att jag skulle vara här en av gångerna, haha. Jag gick till ACME, maten var god och de hade livemusik! 
(null)

Jag tog sedan taxi till ett område som skulle ha olika väggmålningar som är kända för Nashville. Jag strosade omkring där och tittade på alla målningar. Men det var riktigt kallt idag, några minusgrader men enligt väderappen kändes det som -9. Så det blev även ett lååång cafébesök, haha. När jag kände mig klar med alla väggmålningar gick jag till en bar och hängde där ett par timmar. De visade amerikansk fotboll och det var en väldigt härlig stämning! Sedan åt jag middag på en mexikansk restaurang. 
(null)

(null)

(null)

På restaurangen kände jag att jag var så kall och så trött att jag inte alls var sugen på att gå på barer/försöka hitta ställen att vara på för att värma mig. Planen var att jag skulle vara ute på kvällen då jag skulle ta en buss vid 01:45 och ville därför inte boka en natt till på hostellet. Meeen eftersom det var så otroligt kallt idag så kikade jag ändå om de hade platser kvar och de hade dom, så jag bokade en natt till även om jag bara skulle vara där i några timmar. Vid 19:30 kom jag dit, checkade in, tog en dusch, tittade på serier i sängen en stund och sedan sov jag i 2,5 h. Det kostade $38 vilket skulle vara ca 4 drinkar på barer, och jag visste att jag skulle behövs köpa mer ändå för att hålla igång hela kvällen, haha. Så jag tyckte det var värt det, även om jag inte kunde sova där hela natten! 

Jag vaknade vid 00:30 och packade det sista och tog mig till busstationen. Väl på plats sa de först att min buss var försenad, men efter att ha väntat en timme sa de att den var inställd... Så jag fick ny biljett till nästa buss som skulle gå vid 3:30. Men även den var försenad... Snacka om att jag var nöjd med mitt beslut att gå till hostellet för vila och några extra timmars sömn! Bästa $38 jag har spenderat på länge, haha. Tillslut kom jag på en buss vid 06:50, bara fem timmar efter min första buss skulle ha gått... 
(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0