MÅNDAG 19:38

Chacha!
Usch vad jag är trött. Ändå har dagen flutit på rätt bra tycker jag.
Jag har haft historia. Där hade vi ett grupparbete. Jag fick vara med Åsa, Anton och Derneby. Helt okej grupp tycker jag. Vi har bara en uppgift kvar att göra, och vi har hela lektionen imorgon på oss, så vi hinner nog klart. ;)

Jag har även haft företagsekonomi. Där har vi också ett litet grupparbete. Men där är jag med Milton, Svecke och Nathalie. Men idag var det bara Milton, Svecke och jag, för N fick damp på oss eller något. Fatta inte, hehe.

Jag har även haft spanska. Och jag orkar inte prata om spanskan. Suger så jävla hårt.

Sedan har jag haft religion. Vi gick igenom lite saker om judendomen, kristendomen och islam.

Sista lektionen hade jag pedagogiskt ledarskap. Jag och Mathilda tog reda på saker om den norska skolan och så ska vi redovisa för klassen på onsdag.

Johanna var ledig idag. Vård av sjuk häst. Hehee.

Nej men nu ska jag fortsätta mitt pluggande! Har suttit non-stop i en timme nu. Väääldigt kul.

GODNATT!


äntligen blir det slaggN.

VINST!

Chacha!
Vi vann matchen idag! :D 8-0 blev det, riktigt nice. ;)

Ikväll ska jag bara chilla. Ska snart titta på One tree hill, sedan ska jag bädda rent sängen och duscha, hehe. Blir nog lite plugga ocskå, eller.. kanske.

matchelimatch

Chacha!
Drar på match med Väddö,
laaaater!


filmmys hos AJ

Chacha!
Nu har jag kommit hem igen. Blev en tidig kväll. Dels för att AJ gick upp vid 4-5 imorse (tror jag?) och dels för att jag skulle cykla hem och det blir mörkt så snabbt nu för tiden...

Men jag har iaf haft det trevligt! :) Vi åt middag, tittade lite på TV och sedan tittade vi på en skräckfilm; The haunting in Connecticut. Det var faktiskt rätt läskig. ;) Till det hade vi godis och cola! Haha.


när vi tittade på tv var det ett program där det var nunnor med. det tyckte vi var riktigt kul. HEHE

drar till AJ

Chacha,
nu drar jag hem till AJ för lite lördagsmys! :)

LAAATER


trip till "stan"

Chacha!
Kom just hem från Norrtälje. Var där med mamma och bröderna idag. :) Jag övningskörde till Skebo, sedan bytte jag och mamma plats. Vågade inte köra längre.. ;) Är ju bara andra gången jag är ute.

Vi gick först nere på stan, eller vad man ska kalla det, och sedan åkte vi och åt lunch. Guess where? Donken såklart.... Mattias och Fredde var ju med! ;) Hehe. Men där träffade jag på både Aleksi och Lollo som jobba, såg stressigt ut. ;p

Sedan åkte vi vidare till elgiganten och lite sånna ställen och efter det åkte vi hem. Jag körde hem från Skebo med.

Jag har inte köpt något speciellt, bara hårspännen, lipsyl, skrivblock och godis.


bild från i somras.

jag är c00l och dricker cola just nu



äntligen helg!

GUD SÅ SKÖNT.

synd att jag måste plugga typ hela helgen bara... HEHE

P.S. I love you

Har tittat på den här filmen ikväll, den var faktiskt jättebra! :)


TORSDAG

Alltså, jag börjar få damp på att min bror sitter dag ut och dag in och skäller på sitt tv-spel!
"Amen vafaan" "men seriöst" "men vad fan håller han på med?!" ungefär så låter det, typ hela tiden!

Har pågått i flera dagar nu.. Sjukt irriterande .. :p

Anyway. Idag har jag gått i skolan. Väääldigt kul. Som vanligt.

Annars har jag bara lagat mat (kokat korv) till mig och mina bröder samt bakat en kladdkaka.

Nu ska jag plugga lite spanska.

Smell ya later!


fotbollsträning

Chacha!
Ikväll var jag och träna fotboll. Eller, träna och träna, vi spelade match hela tiden efter uppvärmningen.

Vi var på Väddö och spelade med dom. Blandade lag.

På söndag ska jag spela med Väddö. Heheeee.

Ojoj, nu kom min hund Molly in och la sig på mitt rum. Det har hon aldrig någonsin gjort. Ifall ni ville veta, liksom.

Men nu blir det nog slaggen snart, puss och kram!


onsdag

Chacha!
Idag i skolan började jag med pedagogiskt ledarskap. Var kul även idag! ;D Haha. Vi gjort lite "uppvärmningsövningar" och sedan blev vi indelade två och två. Jag blev med en tjej Mathilda som går handel. Nice tjej! Kommer från Norge med, så härlig dialekt, haha. Men iaf, vi skulle välja något att prata om och sedan skulle vi prata i en minut. Jag pratade om USA, men han inte säga så mycket mer än vad vi gjorde när vi var i NYC typ. Skitsvårt att hålla sig till en minut bara.. :p

Men vi skulle ge varandra tips på vad vi ska tänka på när vi redovisar och jag gav henne några tips men jag fick inte något.. Jag visste vad jag gjorde fel en gång, men liksom.. Jag är rätt duktig på att redovisa, hehehe. Nej men klart det finns grejer man kan finslipa på och förbättra! :)

Men hon och jag satt mest och snacka om annat, för vi hade ju typ 1,5 h på oss att "öva" för varandra.. Men vi gjorde bara några gånger. Så vi pratade och lärde känna varandra lite bättre. :)

Sedan hade jag lunch och efter det hade jag håltimme ända fram till tio i två, då vi hade en liten genomgång på idrotten om det kommande läsåret och sedan slutade vi. GANSKA VÄRT... Eller inte.

Men men, jag jobbade lite matte när vi hade hål och chilla med Kajsa och Frida. :p


kajsa jobbar matte i biblioteket ;p

back on track..

Chacha,
Nu äntligen är jag hemma från skolan! ;)

Idag började jag med spanska... förstörde hela dagen!!!.. Hehe, närå.. Eller?

Iaf, jag har haft tre engelsklektioner idag. Drygt tycker vissa, kul tyckte jag. ;p Hehe. Sedan har jag även haft företagsekonomi, mattelektion och utbildning i fronter. Skitkul.

Som tuuuurrrrrr var ringde Lisa mig på lunchen och vi pratade någon halvtimme, hade jag inte hört hennes röst hade jag inte pallat med dagen.. Heheee, eller??..

Åh, seriös tjej jag är just nu känner jag.

Men, vi har fått läxor som jag ska fixa, kul ju. Eller inte. Men jag har redan gjort en och börjat med en annan. Ganska kul att läsa företagsekonomikapitel och skriva på spanska. Verkligen. Mina. Favoritämnen.

Annars ikväll ska jag bara göra klart spanskan och jobba lite matte. Sen så blir det nog tv och dator!

PUSS OCH KRAM,
ha ett bra liv medan jag pluggar.

måndag

Chacha!
Ville bara säga att igår cyklade jag till häverödal för att titta på när HSK spöade BKV med 4-2!!! WOHO! Haha. Jag umgicks med Lisa och Sofie, niciiie! :)


Idag hade vi två nya lektioner, religion och pedagogiskt ledarskap (som är ett av mina induviduella val) och båda verkar väl helt okej än så länge.

På väg hem fick jag migrän så jag gick och la mig typ direkt när jag kom hem och har sovit till åtta, då jag gick upp för jag kände att jag måste ju äta nåt. Åt ju knappt någon lunch heller.. Jag kände inte att jag var hungrig, utan mer.. att det var något jag borde göra.. Så två pannkakor sitter jag här och mår illa! Yey.

Nu ska jag bara fixa med en "läxa" (hitta en bild från sommarlovet som jag ska skriva ut) så ska jag fortsätta sova sen.. Har fortfarande ont i huvudet..

PUSS

KRÄFTSKIVAN IGÅR

Hade sjukt kul! Ni tjejer är bäst!!! ;D





Kräftskiva ikväll!

Chacha!
Håller på att packar lite.. Ska iväg till min kompis sommarstuga och ha kräftskiva där ikväll med några vänner! :) AWESOME!!!


bild från förra årets kräftskiva

jag är mig lik... eller?




KRÄFTOR!

It's time for some kräftor! ;)
"Kräftskiva" med familjen idag.


Äntligen fredag!

Chacha!
Sååå, nu har jag helg! ;)

Idag hade vi sån dag då man "ska lära känna varandra". Alla treor, tvåor och ettor delades in i 12 grupper och sedan fanns det 12 stationer som man gick till och gjorde olika saker. Bl.a skulle man göra en människopyramid på så kort tid som möjligt och så skulle man bilda ett så långt ord med vissa bokstäver på en viss tid.

Så det var ganska lika förra året, men jag tycker det var roligare nu. Kanske var det så att jag vågade ta mer plats nu än då. ;)

Men sedan så hamnade jag bara med en jag typ känner :o Haha, Julia som börja ettan. Från min klass var det jag och Vincent, men han är ju ny för i år så han känner jag ju inte. Sedan var det en trea med, Filip och han var rätt schysst liksom. Inte så dryg som andra killar kan vara. :p Sen var det två från b-klassen. Caroline och Johannes Pers. Har knappt pratat med dom förut. Resten var ettor och dom känner jag ju inte heller. ^^ Men jag pratade rätt mycket med Ida och hon var ju trevlig. Sedan var det tre killar, och han ena verkade jätteskum! :o Hahah.. Han går i Karlssons klass. Men hon tyckte synd om honom, han hade tappat bort sig i skolan igår, han hade inte hittat tillbaka till klassrummet.. :p Haha, stackarn.

Men efter detta så gick jag med Kajsa tillbaka till busstationen men missade precis bussen hem så då var jag tvungen att vänta 1,5 h på nästa. Men vi träffade på Sofie och hennes kompisar så vi hängde på dom. :) Vi satte oss på lilla torget och snackade. ;) Sedan gick vi tillbaka till bussen och då träffade jag även på Lisa. Hon är c00l! ;D

 sötkajsa<3


När jag kom hem gick jag till farmor för att vänta på att mamma skulle sluta jobba. Då blev jag bjuden på "lite" fika.. ;) Hähä, mums!


Back in school..

Chacha!
Då var första skoldagen avklarad. Eller det var den redan klockan elva.. Men ändå.

Dagen började ju sådär. För det första gick jag upp mitt i natten (kvart i sju) och för det andra gick bussen sönder efter tre hållplatser... Det fanns ingen buss som kunde komma från Hallsta så de fick skicka en från Norrtälje. Så därför fick vi stå och vänta på bussen i 45 minuter.. Så jag blev typ 40 minuter sen till skolan.. Men det gjorde inte så mycket då klassen inte hade gjort något, hehe.

Vi fick busskort och sedan delade vi in oss i tre grupper och fick vi sitta och hitta på en övning som vi kan göra imorgon, då alla treor, tvåor och ettor ska "umgås".

Vi gjorde inget mer direkt. Jag följde med Kajsa och Frida när Kajsa skulle fixa med sina induviduella val, hehe.

 Efter skolan gick jag och JP ner på stan. Vi tittade lite på mobiler och sen träffa vi på Sofie och då gick vi och köpte glass sen åkte vi hem. ;)


sista sommarlovsdagen

Chacha!
Idag är sista sommarlovsdagen. SUGER? Ja.

Det bara regnar och regnar och regnar, tror även Gud gråter för att jag måste börja skolan imorgon...

Men mina planer idag, förutom att sörja, är att läsa klart en bok jag kommit halvvägs med som jag sa att jag skulle läsa ut på sommarlovet, färga mitt hår, titta på film, äta chips och dipp och kanske baka en kladdkaka som jag tänker tröstäta imorgon när jag kommer hem från skolan.

ANNARS ÄR VÄL ALLT BARA CHILL.


Fotbollsträning

Chacha!
Idag tränade jag fotboll. Det var typ två månader sen sist, hhhehhe.....

Btw, jag körde bil till träningen. Första gången jag körde ute på en riktig väg. Läääskigt. ;)

CLEVERGIRL_94

Chacha!
Idag har jag vart med Lovisa! :D Hähä. Vi gick runt i Hallstacity medan vi väntade på bussen hem till mig. Så vi köpte hårfärg, nutella och cola. Najsie.

Annars har vi bara tittat på bilder och drygat på chatroulette.com. Hehe, awesome!



GRÖNA LUND/SKANSEN








hos linnéa

Chacha!
Sitter hemma hos Linnéa nu ;D Sov här inatt för vi blev så sena igår... :p

Vi åt först lunch på Pizza hut, sen åkte vi till Gröna lund... DET VAR HUUUUR MYCKET FOLK SOM HELST!

Så jag och Linnéa bestämde oss för att gå på skansen ett tag och de andra köade nåra timmar för att komma in.

Men sen vid sex-sju-tiden gick jag och Linnéa till grönan vi med. :) Så jag åkte två grejor och gick spökhuset. ;)

Bilder kommer seeenare när jag är hemma.

tiiiiiiill stockholm

Chacha!
Ska ta och klä på mig lite och äta något, sen drar jag iväg till Stockholm och Gröna lund med brudarna! Kommer bli bäst :)

Raise your voice

Nu är det tredje kvällen i rad som jag är sugen på att titta på Raise your voice. Såå får la göra det då! ;)

Tänkte bädda ner mig i sängen med lite godis och titta på den.

GOD NATT LOVERS!


Taggggggar!

Taggar till Gröna lund imorgon då! ;D Med brudarna, wooohoo!


Dinner

Chacha!
Har precis ätit middagen som jag och mamma "lagade" ;) Haha, det blev tacos. Grymt gott!

Cool tjej?

Chacha!
Har precis dammsugit mitt rum, det behövdes verkligen! ;) Haha. Har även bäddat rent sängen, skönt. :)

Nu sitter jag vid "familjens dator" och installerar The sims 2. Blev lite sugen på att spela några timmar. Har ju ändå ingenting att göra idag. Det var sjuuukt längesen jag spelade också, tror jag spelade någon gång förra året.. Hehe. Men jag installerar nog bara första skivan, alltså inga tilläggsgrejs eller sånt, det orkar jag inte. Kommer ju ändå bara spela ett litet tag idag.

Åh, jag känner mig så töntig.

Trötter

Chacha!
Idag har jag jobbat! :o Haha, på en fotbollscup. Jobbade först några timmar och sen hade jag lunchrast på 1,5 h. Så åkte AJ till mig och vi tog ett dopp i poolen. Det var skönt eftersom det var 35 grader i solen idag! Efter det åkte vi tillbaka till Hallsta och jobbade till klockan sex.

Efter det åkte vi och åt pizza och sen drog vi till Herräng med Linnéa och Bea och tog ett dopp där med. Mys!

Nu är jag trött och ska nog sova snart! :o Måste ju börja vända tillbaka dygnet..

PUSS

Back from Åland and work

Chacha!
Igår åkte jag med Linnéa till Åland. :) Vi bodde i hennes mammas stuga tillsammans med Linnéas mamma och hennes man.

Vi fiskade, rodde och hade det mysigt. :)



När vi skulle sova skulle vi stänga igen dörren och såg att en stor vårtbitare eller gräshoppa eller nåt satt där!!!!! :o SKIIITLÄSKIGT och vi fick båda panik. Meeen efter ett tag fick vi tillslut ut den... ;) Haha. Fan vad rädda vi var.


Idag åt vi frukost och sånt, sen åkte vi hem. Vi köpte mjukglass i Grissel sen moppade vi hem. Jag hann hem till mig, drack ett glas vatten och gick på toa och sen cyklade jag iväg till Hallsta skola för där väntades 3,5 h jobb. Jag räknade alla som gick och åt... Skitkul. Verkligen. ;)

Nu ska jag bara chilla och sen imorgon blir det jobb hela dagen lång typ!

BYYYE

15 cm - GONE!

(och jag har fortfarande blött hår men skitsamma!)




bye hair, bye

nu ryker det.


Byebye hair

Jag ska klippa mig ikväll, hähä.

Vem vet, kanske klipper jag det så kort som jag hade för tre år sedan? ;D


Kommer ju ändå växa ut snart igen, så jag kommer ju få tillbaka mitt långa hår (som på bilden för 1,5 år sedan) om jag nu skulle vilja det.


Tre år sedan

För exakt tre år sedan satt jag och spelade The sims 2 på datorn.

Ifall ni ville veta.

Chachaa!

Jag har dammsugit nedervåningen nu. Orkade inte dammsuga mitt rum.
Gör det.. sen. Hehe.

Annars så ska jag nog gå ut och få lite frisk luft, jag är så sjuuuuuukt trött.

Måste börja vända tillbaka dygnet, skola snart fan.. Suck.

Annars idag ska jag nog handla hårfärg. Ska satsa på att bli blond igen. HEHE.


okej, jag kanske inte var så jätteblond här.. men typ den enda bild jag hitta.

party like a rockstar

Chacha!
Vaknade för en liten stund sen.. Är så himla seg. :p Inte bra att vara uppe till fyra om nätterna...

Anyway. Nu ska jag klä på mig lite, äta och dammsuga huset. Eller iaf nedervåningen och mitt rum.


LAAAATER


sova kanske?

svar: ja.


hehe, snygga tjejer



vet inte om ni sett videon jag la upp på facebook på mig och AJ? Har ni inte det, gå in på mina videos och titta på den. Så jävla kul. Haha.

Ska kanske göra en fortsättning ikväll, har absolut ingen ork till något annat.

Har varit sjukt seg hela dagen. Ont i nacken har jag också, som fan. Meeen det går väl över.

Blir kanske att baka en kladdkaka, var sjukt längesen jag gjorde det nu. ;) Hehe.

match

Chacha!
Nu ikväll hade jag match med Väddö. Första matchen för höstsäsongen för min del. Och det gick väl helt okej för mig, fick göra massor med räddningar.. Meeen tyvärr förlorade vi med 3-1. Aja, shit happens.

Nu ska jag nog sova, är så himla trött!
NATTI :)

chill

Chacha!
Igår kväll åkte jag hem till Linnéa och tittade på film med henne och Jansson. :) Trevligt trevligt! Jag sov där också, så det blev ganska sent för mig och Linnéa, hehe. Som det brukar kunna bli. ;p

Nu snart ska jag köra lite bil.. Eller jag ska typ prova på och backa och så. Hähä.


barnvaktarN

Chacha!
Nu sitter jag här i vardagsrummet. ;p Barnen sover nu, yey.

Idag har vi lekt ute ända till det började regna, sen gick vi in och vi har tittat på film, ätit och tittat på film... Och lekt med lego och dockor och sånt! :p

Orkar inte blogga men ville bara berätta att jag lever! ;)

LAAATER

Barnvakt

Chacha!
Snart går jag ner till min granne och är barnvakt åt Oscar och Emelie. :) Ska vara det till imorgon.

LATERRR!

BILDER FRÅN MALMÖ


pauline är en c00l cheey.





Lasse, Moni, Jessica och Ingrid på lunch i Danmark


söt-Amanda sover!


Amanda och Lasse


jag och Amanda


baka pizza


jag och Amanda

Drar till Hallstacity

Chacha!
Idag tog jag en sköööön sovmorgon till mitt på dagen. Hehe.

Sen åt jag frukost och tittade lite på tv, men efter det gick jag ner till mormor och satt och prata med henne nån timme, om inte mer. Fick även lite fika, mums! ;D

Nu ska jag cykla till Linnéa och umgås lite med henne.

TJARRÅ

Hemma!

Chacha! Kan ju meddela att jag är hemma igen nu. ;)

Har varit ute och rest i 10 timmar, så väldigt skönt att komma hem.

Det blev lite förseningar men annars har resan gått bra.

Nu snart ska jag sova, är helt slut.

PUSS! Bilder kommer nog imorgon. ;)

SISTA TIDEN I MALMÖ

Chacha!
Igår kväll efter middagen satt jag och Ingrid och pratade en massa om skolan och sånt över en kopp kaffe.. Sen gick jag och handlade glass och pratade i tfn med tjejerna där hemma. :)

Jag stötte på Jessica och hon bjöd in mig på movienight hos henne senare, och det tackade jag ja till. Så jag spenderade min kväll där. Vi såg på två filmer. ;p

Men vid 23-tiden blev det vääärldens åskväder... Blixtrade 24/7 och åskade och regnade som bara den! Skiläskigt. Haha. :p

Men jag gick hem igen vid 1-halv 2 och då hade åskvädret dragit sig förbi. Jag packade ihop mina grejer sedan gick jag och la mig.

Idag har jag bara sovit och duschat. :p Ska nog äta någonting kanske... Sen far jag iväg!

Får se om jag kan få liv på mitt internet på tåget hem, annars hörs vi ikväll eller imorgon igen! ;D

PUSSSSS

ONSDAG

Tjobre!
Jag har fortfarande inte fått igång mitt internet så jag vette faaan alltså... :p Det står att det är aktivt och att jag har tid kvar och bla bla bla.. Men tur att farbror och faster har dator och internet! ;D

Anyway. Igår åkte farbror iväg så nu är det bara faster och jag kvar. Men kusin Anna med familj sov kvar igår så idag har jag lekt hela dagen med Amanda också. Men var även ner på stan med Ingrid, Anna och Amanda och åt brunch. Jag tog en ost- och skinkbaugette, gott var det!

Egentligen skulle jag ha träffat Pauline idag, men hon har gått och fått halsfluss.. Så typiskt! Meeeen hon får ta och komma upp till mig senare något lov. ;)

Anna och Amanda har åkt precis, och Ingrid hade något ärende så jag är ensam hemma. Ska nog gå och handla något gott till tågresan imorgon och sen sätta mig och titta lite på tv. Finns ju inte så mycket annat att göra. ;p Och har ingen ork att följa med Jessica och hennes vänner ikväll heller direkt.

Imorgon far jag hem, så då ses vi snart, alla där hemma iaf!

PUSS

TISDAG

Chacha!
Igår kväll åkte jag till Eslöv och det var trevligt. :) Vi badade i någons pool och chilla där lite. Sen drog vi vidare någonstans och lirade lite fotboll. Faaast.. Det blev mest att vi satt ner och chillade och snackade och så. ;)

Idag har jag varit ganska trött hela dagen.. Men när jag vaknade så duschade jag och sedan gick jag ner och såg att min kusin Anna, hennes pojkvän Andreas och deras dotter Amanda var här. :) Så dom har varit här hela dagen och jag har lekt med Amanda. Cyklade även iväg med Ingrid och Anna och handlade.

Vi gjorde hemmagjord pizza idag. Meeeen så helt mysteriskt slutade ugnen att funka! Haha. Så fick låna grannens. Men pizzan blev iaf god sen! :)

Och nu på kvällen helt plötsligt slutade mitt internet att fungera! :s Men hittar inte felet, för det står att jag fortfarande har Comviq veckosurf, vilket jag ska ha till på lördag liksom så... Och när jag felsöker kommer inget upp heller... Så vet inte. Hoppas att det funkar imorgon igen! :o

Men ha det gött,
nu ska jag nog titta på tv ett tag, de andra har redan gått och lagt sig.
PUSS

Drar på ferre

Chacha!
Idag har jag varit i Danmark. :)
Åkte dit med min farbror och faster och hennes syster och granntjejen här som är ett år äldre än mig.

Vi åkte först och tittade på gamla möbler sen åkte vi in till Köpenhamn och åt en god lunch. Efter det strosade jag och Jessica (granntjejen) runt i Köpenhamn. :)

Nu har jag precis kommit hem, men måste skynda mig lite för ska snart iväg till Eslöv på någon liten fest typ.

HÖRS SEN!


En dag med P

Chacha!

Idag träffade jag Pauline på stan.

Så jävla sjukt.

Så jävla awesome.

Hon är bäst.


Vi gick mest runt och chillade, satt på BK i nästan två timmar också. HEHE, najsfan.

RSS 2.0