MÅNDAG & TISDAG

Chacha!
I måndags åkte jag som sagt in till Norrtälje. Gjorde det med Linnéa. Träffade på Linnéas syster Ida och vi var förbi sjukhuset en sväng, gick i några affärer och åt middag på McDonalds. ;) Linnéa tyckte hamburgaren var fin.



När vi kom hem igen kom Jansson till Linnéa och vi åkte och handlade frukt, gjorde fruktsallad och sedan gick vi till ett berg och hade picknick. Det var mysigt!




Idag vaknade vi runt elva-tolv och så fick vi nybakta scones som Linnéa bakade till oss. ;) Vi satt ute på altan i den kokheta värmen och myste. Sedan kom vi iväg till en badplats i Herräng och låg där och solade. Ett par dopp i det kalla vattnet blev det också. ;)


vindruvor under läppen. sweet.

Det har varit två mysiga dagar men nu är jag helt slut så ska ta och sova. ;)
PUSS

Sötaste Emelie! :)




Lektime med Emelie!

Chacha!
Jag har inte gjort mycket alls idag.. Tog en sovmorgon till halv tolv, sedan duschade jag och åt frukost. Men jag har hunnit med att leka lite med min granne (och syssling) Emelie som är 3 år tror jag. Så sjukt gullig unge!! :)

Eftersom jag inte har några leksaker på mitt rum fick jag roa henne med min säng, genom att hon fick hoppa och busa i den. Sedan visade jag några kuddar jag hade, då den ena är barbie och den andra hade nasse på sig. Visade även mitt gosedjur som jag gjorde när jag gick i ettan. Emelie hade även med sig sin Herr Nilsson. Emelie pratar inte alls mycket.. Men sedan hörde jag att hon pep till och rörde på Herr Nilsson (han pratade med mig.) Jag frågade vad han sa då jag inte hörde, och hon berättade det för mig. "Herr Nilsson vill du spelar tarr!"

Alltså, Herr Nilsson ville att jag skulle spela gitarr. Hur gulligt lät inte det då? "Tarr". Åh, så himla sött.

Anyway, jag spelade två barnvisor för dem flera gånger. Idas sommarvisa och Tänk om jag hade en liten apa. :) Sedan ville även Emelie prova på att spela gitarr, lät ju.. bra. ;) Haha. Så söööööt!

Tog en del bilder med cammen, men de får jag ladda upp senare! För nu måste jag åka med bussen till Norrtälje. ;)

PUSSOCHKRAM


Jag är..

.. brun, röd och vit på ryggen. SNYGGT VA?

Haha...

Nice väder idag ju!



30 grader skinande sol.
Awesome!

"haha, fan vad ful lisa är ;D"

Haha, tur att kajsa är så himla snygg då! :D


HAHAHAHA jag dör så jävla hårt varje gång jag ser den här bilden!

WOHO :D

Amanda är hemma i Sverige igen!!!!!


Dagens outfit

+ ett par svarta converseskor och svarta peaceörhängen. Jag kände mig rätt.. tuff.


Midsommar i bilder

Dagens outfit;

(Klänning och jacka köpta i USA, armbanden i England och halsbandet har jag fått i present)


Jag och Linnéa plockade blommor;




Fixa Roberts frilla;


Nice väder ju!;


Femkamp;






Sen träffade jag på Kajsa och Lisa. Men det var bara Kajsababe som fastnade på bild;


Sen drog jag och JP till Hallsta och mötte upp Frida och några pöjks;

Middag hos mormor

Chacha!
Kom precis hem från mormor, var där och åt middag. Gott gott! :) Min moster Carina var där också. Trevligt!

Nu ska jag byta om till myskläder igen ;) Haha, har haft på mig vanliga kläder nu när vi var hos mormor bara, men vafan, det är ju sommarlov!

Sedan tänkte jag lägga in bilderna från igår på datorn, och så lägger jag nog in några bilder här på bloggen! :) Hähä.

PUSSOCHKRAM

Midsommarafton

Chacha! ;D
Midsommar idag! Wohoo.
Jag ska snart hoppa in i duschen, sedan packa, äta frukost och cykla iväg till Häverödal där jag kommer spendera dagen hemma hos Linnéa. ;D Najsnajs.

Ha en bra midsommar!
PUSSOCHKRAM

Fotbollsskolan dag 4

Sista dagen på fotbollsskolan idag då. Blev lite uppvärmning, straffturnering, match mot 03-04, match mot oss ledare, prisutdelningar och vattenkrig. ;) Har varit en kul dag men jättevarmt! Tycker det har varit den varmaste dagen idag, men det kanske är för att man har blivit bränd och så ;) Hahaha.

Anyway, när det var slut fick vi ledare städa och sen fick vi vår lön. Najs najs! :)

Efter det cyklade jag, Felicia, Linda, Olivia och Jenny till Hallsta. Men det blev en del stopp, då vi var en cykel kort så att Jenny fick skjutsa Olivia och det var lite jobbigt för dom. ;) Första stoppet var på Ica i Häverödal där det inhandlades glass och festis. Andra stoppet blev på Bilisten där vi pumpade i luft i cykeldäcken. Tredje stoppet var vid någon affär som jag inte vet vad den heter, där tittade vi iallafall på smink och hårfärg och sådana grejor. Fjärde stoppet var vid Ica i Hallsta, där det köptes jorgubbar och vattenmelon. Det femte och sista stoppet blev vid blåan, där vi skulle käka med alla ledare. ;)

Nu kan jag ju säga att jag är proppmätt och kommer rulla fram den närmsta veckan.

PUSSOCHKRAM

Körkortskursen

Sådär, nu har jag kommit hem igen. Kursen var väl helt okej ändå, men rätt drygt att den höll på i 3,5h när de hade raster på typ 30 min.. Hade faktiskt hellre tagit 5-minutersraster och gått hem tidigare, men men. :p

Nu är det bara syntest som väntar och sen kan vi skicka in papprerna, sen kan jag börja övningsköra på riktigt! ;p

Haha, så se upp på vägarna. Men, ta det lugnt. Jag kommer varna er när det är dags! ;)

Jag ska hoppa i myskläder nu och titta på tv och mysa, innan jag går och lägger mig. Tänkte lägga mig tidigt ikväll, är helt utmattad. Ont i huvdet, fryser och är allmänt trött. :p

PUSSOCHKRAM

Fotbollsskolan dag 3

Chacha! ;D
Idag var det den tredje dagen på fotbollsskolan. Vi har gjort en del övninger, stafetter, straffturneringar och lirat match. Det kom även en överraskning till ungarna. Jonas och Andreas Messing som kör speedway kom förbi med sina hojar och visade upp dem. Ungarna fick sitta på hojarna och de fick även autografer, om de ville. Solen har legat på idag också och det känns i ansiktet.. ;p

Och sen kan jag ju säga att man alltid har minst en unge på sig. Antingen på ryggen, på magen, på axlarna, i knät eller runt benen. Men men, så det ska vara ju.. Eller? ;p

Nu ska jag snart äta middag och sedan drar jag iväg till Norrtälje för att gå sån där körkortskurs... :p Skojsigt.

PUSSOCHKRAM

Fotbollsavslutning

Chacha! ;D
Nu har jag kommit hem från avslutningen. Var riktigt trevligt faktiskt! :)

Vi lirade kubb och brännboll, sedan åt vi glass med banan, chokladsås, maränger och godis. Gottgott. ;)

 

Efter det åkte jag med AJ till Konsum, där handlade hon en bok, en tidning och nötter. Vi hittade även massa äckliga saker som vi skrattade åt, bl.a. spagetti och köttfärssås på en sån där korv som risgrynsgröt brukar ligga i. Haha såg sjukt äckligt ut. Vi hittade även på kycklingkorv, lät ju inte alldeles för frestande... :p

Fotbollsskolan dag 2

Chacha alla fans! ;D
Har nästan precis kommit hem från fotbollsskolan. Det har varit jättefint väder idag och det har varit och är fortftarande runt 30 grader i solen. Sjukt skönt! Men jobbigt för ungarna att lira boll i. Sen blir man ju själv lite frustrerad att man inte kan vara hemma och steka, men men, sånt är livet. ;p Får la nöja mig med en fin bondbränna...

Anyway, idag började vi med att värma upp målvakterna då grabbarna fick göra några skottövningar, lite framifrån bara. Sedan har vi kört stafett, matcher och straffturneringar. Vi lira två matcher mot andra lag, den första slutade 4-4 och det var mot pojkar 99-00. På slutet av matchen hoppade André med för att vi låg under med 3-4, så han skulle hoppa in och göra mål haha. Men det slutade inte så bra. När han sprang förbi ungarna gjorde de allt för att stoppa honom, och en kille gjorde värsta ninjasparken mot André, men killen ramlade själv och började störtböla. (Undra vad som händer imorgon.. Igår kubba André ner en annan kille.. Haha, han råka skjuta han i huvudet typ två meter från grabben.) Vi visste inte riktigt vart han hade ont, men vi slutade matchen där. Dock blev det lite tjafs mellan grabbarna, och en kille från mitt lag slog till en från det andra laget, och så gjorde han typ som en ninjaspark på killen i mitt lag och träffade nästan huvudet. Killen i mitt lag blev skitförbannad och gick där ifrån skrikandes och sparkade sönder någons matsäck som var kvar från lunchen.. Det blev helt kaos men vi lyckades lugna ner alla.

Vi lirade även en annan match, mot flickor 99-00. Den var betydligt lugnare och vi vann med 6-0 tror jag. Sedan avslutade vi med en straffturnering som bror min vann.

Nu ska jag faktiskt ta och lägga mig i min säng och titta på tv. Något som jag inte har gjort på huuuuur länge som helst. Haha, jag är faktiskt helt slut. :p Så har hämtat lite glass nu och ska chilla innan jag duschar till fotbollsavslutningen som jag ska på ikväll.

LATEROOO :)

Fotbollsskola

Chacha! ;D
Kom precis hem från fotbollsskolan, är sjukt trött. :p Dagen har varit rolig men energikrävande. Dock fick jag en ganska bra grupp, pojkar 01-02. Så de kan ju lira boll och vill göra det med.

Vi har kört lite övningar, både passningsövningar och teknik-/skottövningar. Sedan har vi kört match, straffturneringar, toarullen och sånt skoj. Efter maten körde vi match mot flickor 01-02. Det blev 4-4 i den matchen, men killarna var någon/några mindre på plan, plus att jag, Danne och Felicia var med tjejerna. Haha, men det var riktigt kul att se killarnas miner när tjejerna gjorde första målet, även andra, så att det stod 2-0 till tjejerna. Dock var det ju självmål från killarna, men ändå! Men sedan tog killarna ledningen med 4-2, och jag och Danne började köra lite seriösare så att tjejerna fick mål, för det började bli riktigt sura och det var kul att sätta dit de störiga killarna. ;) Så jag gjorde två mål och tjejerna sedan klev jag och Danne av planen och ungarna plus Felicia fick spela klart.

Sedan gick tjejerna till sig och vi fortsatte med att köra fler straffturneringar. Roligt roligt att man redan första dagen blir som polare med ungarna. :p

bus med killarna ;p


André står i mål på straffturneringen ^^


fotboll hela dagen lång

Chacha!
Ska snart dra iväg till fotbollsskolan där jag ska vara ledare. Najs... :p
Sen ikväll blir det match med väddö!

HEHE
puss

bild från upplandslaget (de gula är uppland)


orkar inte

Hoppas denna sprängade huvudvärk är borta imorgon.

trötttt

Chacha!
Ska fan sova nu... Haha, sjukt tidigt. Men ändå! ;D Är så jävla trött.
Linnéa har varit här en stund nu på kvällen och vi chilla mest, tittade på fotboll och så.
Imorgon har jag match, najsnajs.

PUSSOCHKRAM

kul liv

Chacha! ;D
Jag är helt död, så jävla trött..
Har precis tittat på kronprinsessans bröllop. Jag låg i soffan och tittade på mtv, sen kom mamma och Maud och tog dosan och bytte kanal, och jag orkade inte flytta på mig, låg så skönt där i soffan. Så jag tittade på bröllopet, det mesta av det iaf.

snygga b-rudar





hahahhahha fräscha och snyyyygga

<3

MYS MED LISIS

Chacha!! ;D
Har precis kommit hem, har varit ute i Hallsta med Lisa. Vi cyklade tillsammans på en cykel, jag körde och hon satt där bak. NAJS SHIT. ;p
Hähä, vi har gått runt och tittat på fotboll, haft en minipicknick och bara haft det mys! ;D

Nu har vi krypit ner i sängen och ska titta på film,
pusssssss

trött tjej, jao

Chacha. Nu är jag hemma igen. Är helt slut! ;) Blev inte mycket sömn inatt. Men när vi väl gick och la oss somnade vi på direkten typ. Synd att vi inte gick och la oss lite tidigare ;)

Men imorse blev vi väckte av att jobbtelefonen ringde vid halv åtta, och sedan var det bara att masa sig upp ur sängen, klä på sig och börja jobba. Jag och Jenny fick gå ut på parkeringen och plocka tre påsar fulla med skräp, något lag måste ha tömt sitt skräp där när de städade bussen eller något.... SUCK. Aja, vi har stått i receptionen (gambi) och har inte haft allt för mycket att göra och vid nio åkte brudarna hem. Då kom Camilla och stod där med mig och sen när några lag kom vid 11-12 tiden blev det lite mer jobbigt. Men, vi klarade det bra ändå! Jag fick även glänsa lite med min engelska, hähä. ;)


vårt "sovrum". Det fanns bara två smala gardiner så... vi fick ta lite andra saker vi hade! ;)


datornördar (a) hähä


myyyys :)


badabadabadaaa!


var ju dock sjuuuukt kallt ;p

Nu blir det väl sega i sängen hela dagen med Lisis, fifan vad skönt.
PUSSPUSS

På 'jobbet'

Chacha!
Sitter på jobbet ;) hahaha. Sista laget kom för ett litet tag sen, nästan 1,5 h försenade....
Men jag och brudarna har haft det mysigt! Allt har gått bra. När vi stängde igen här satte vi oss i soffan framför storbildsskärmen och tittade på tv och åt massa gott! Sedan har vi även ringt hetalinjen och kört "jag har aldrig". Vi spelar just nu biljard och sen blir det antingen slaggen eller bada i plaskis och sen slaggen! ;)
Man måste ju passa på att leva!! ;D Hähääh, laaaaterooo

TORSDAG

Chacha!
Ska snart dra till Hallsta för att umgås med AJ och Linnéa! Najs!! ;D
Sen ikväll blir det jobba på central med Jenny, Linda och Felicia. :D
Smell ya laaaateeeeer!


jaooo

Jag somna vid fem igår... Eller, idag var det ju... :p Asdrygt. Var helt ljust i rummet också och fåglarna kvittrade, gick inte så jättebra att somna, men till slut så!

Nu ska jag äta frukost, äntligen! Har varit hungrig i 12 timmar, haha. :p Har bara inte orkat gått ner! ;)


Går inte att sova......

Nu har jag legat i min säng i typ två timmar och försökt sova.. Men det går verkligen inte! :o Så jävla drygt.....
Så, jag tänkte att jag tar mig upp ur sängen och packar ur resväskan. Kanske blir lite tröttare av det! :p

Det är onsdag idag, va?

Chacha!
Idag har jag spenderat större delen av dagen i min säng, men vid halv sju cyklade jag iväg till IP för att gå på möte där om cupen i helgen som jag ska jobba på. Fick världens skrattattack under mötet då vi insåg att det vi drack var tre år gammalt! HAHA, därför det smakade.. bajs? Haha, stackars Jenny som nästan druckit upp hela flaskan! Själv hade jag bara tagit en klunk. ;p Hahaha.

Efter mötet tittade jag lite på Fredriks fotbollsmatch och sen cyklade jag hem. Har tittat på Grey's och visat familjen bilder från USA. ;p

NAAJS

så jävla skönt med sommarlov.


jag sov 15 h inatt. räääääätt skönt.

TRÖTTER

Usch vad jag är trött.
Tog en liten powernap där efter nio, i några timmar. Sedan har jag legat i sängen och bara vilat. Men är sjukt trött fortfarande. Tar väl några dagar att komma in i svensk tid igen. ;p
Men snart ska jag åka ner till fotbollen och springa av mig lite, hoppas jag orkar... :p

Ni kan andas ut nu lovers

Jag är hemma


Shopppaaaaa

Chacha!
Snart blir det buss till the mall for some shopping ;)
Najs shit.


i NYC

New York City & Niagara Falls

Chacha!
Jag har hunnit med att vara i New York City och Niagarafallen sen sist, så här kommer lite bilder! ;D


på väg in till Grand Central


kusinerna i NY


Pelle, jag och Viktor och Frihetsgudinnan i bakgrunden ;)


Linda och Karro i helikoptern. Min moster fick en helikoptertur av sina barn och Linda i födelsedagspresent.









central park






I Empire State Building


Vid niagarafallen. Här ser vi då Kanada by night. ;)



jag och mamma


Lisen och bron mellan USA och Kanada


Före..


..efter






Tillbaka till NYC. Blev middag i China town. ;)


NY by night. Snygg min Karro ;) haha


Lisen


jag


Karro


Pelle

Drar till New York

Chacha!
Ska snart åka till tågen som kommer ta oss till New York, spännande! ;D
Så, måste avsluta nu.

Lateroooooo!! :)

MÅNDAG

Dagen har bestått av två timmars väntan på en buss som aldrig kom. När vi väl bestämde oss för att gå hem igen kommer bussen någon minut efter att vi har gått. Men vi vinka in den och gick på lite längre fram, haha. Så vi tog bussen ner på stan eller vad man ska kalla det, det var inte så mycket tycker jag.. Men där tog vi en fika iallafall. Sedan gick de andra hem medan jag, mamma, Karro och Viktor stannade kvar en timme för att ta bussen hem. Blev en jäkla sightseeing ;) haha. Vi åkte buss i typ 40 minuter så vi hann se en del. Men det var ju skoj.

Nu ska jag käka något lätt och sen ikväll ska vi grilla till middag.

Det har varit klarblå himel och sol idag, skitnajs! Men det har varit lite moln också, men inte alls mycket. Så man har fått lite färg ;) Dock lär det ju bli bondbränna eftersom vi inte har legat och solat något.. Suck. ;p

SOME PICS

Chacha!
Har precis varit ute och gått lite i området med mamma, Lotta, Carina och Madde. De gick in på en bar som ligger här precis vid oss, så jag gick hem till de andra. De sitter och spelar kort har har påbörjat värsta spelet så jag kunde inte hoppa in. "Otur" tänkte jag. Haha, jag suger på kortspel. Men, jag tänkte passa på att ladda upp några bilder från de här dagarna :) Enjoy!


Mamma, jag och mormor utanför Arlanda


Mamma och mormor tog whiskey innan flyget. Mormor gillade det inte! ;)


Flygplans mat är.. gott..


mamma, mormor och en tant på planet

























nästan framme..



Jag och mormor hos Lisen


American pancakes blev frukosten hos Lisen


Jag och Karro chillar på lördagskvällen i vårt hus


Pelle och Jonas med


Jag och Pelle solade idag


Viktor hittade en krabba i vattnet


Pelle


Vi hade det kul i affären


Jag, söndag kväll

THE U S and A

Hola lovers!
Sitter i vårt hus som vi ska bo i resten av tiden. Kom hit igår, och sen kom även resten av släkten. Vi åt middag och chillade. Lisens Steve kom och hälsa på oss med, så vi fick träffa honom också. Haha, skojsigt. ;p

Det är jättefint hus och det är nästan så att man kan doppa tån i vattnet från verandan ;) Är bara någon/några meter från havet. Skitsoft :D

Igår kväll blixtrade det massor, och idag är vädret dom igår ungefär. Moln/sol, men det är varmt ändå. :) Kunde sitta i bara bikini och linne imorse klockan sju, så.. ;)

Idag blir det nog bara chilla och så, jag tänker tvinga med mig någon att gå med mig och kolla runt här i området. :p

Men, hare bäst där hemma!! Hörs sen ;)

I USA

Hej!
Nu e jag i usa. Resan gick bra och fortare an vad jag trodde det skulle gora.

Har kommit fram nu och ska nog sova snart. Mormor sover redan, haha.

Mamma och Lisen sitter och dricker vin.


PUSSPUSS

TJARRÅ SUCKERS

Har precis stängt igen resväskan. Den gick ihop iaf!! ;)
Ska gå ner och äta frukost nu, sen blir det bilen till Arlanda!!! :D
Iiiih, spännande!!

Så, nu drar jag till USA. På riktigt.
Herregud.

Aja,
SEE YA LATER!! <3


TAGGAR!

Iiiih. Håller på och packar i det sista nu, ska bli skönt när allt är klart! :D Shit, fyfan nu längtar man riktigt mycket.

Men ska fortsätta packa,
later lovers!


SOMMARLOV!!!

Åh, vem har sommarlov nu dååå?! :D Jo, jag!

Fyfan så härligt. Men kan inte riktigt förstå det. Det brukar ju vara skolavslutning med sång och tal och sedan jordgubbstårta med mormor.

Men men, jag är äldre nu och jag fick avsluta skolåret med ett matteprov, härligt. Nej men, det gick faktiskt bra! :) Så jag är nöjd.

Efter skolan åkte jag med Kajsa hem till henne och hämtade ett usb-minne och åt en bit av Lisas tårta. Gotti!! :)

När jag kom hem igen köpte jag lösgodis och tidningar! :) Sen fick jag även 100 kr av mamma för att jag fått sommarlov, haha fett najs! Tackar! :)

Nu ska jag snart äta middag och sedan blir det fotbollstränig.

LATEROOO

Taggar inför sista skoldagen imorgon

Imorgon har jag:
- Samhällskunskap
- Geografi
- Spanska
- Matematik

SEN ÄR DET SOMMARLOV FÖR MIN DEL!!!!!!!!!!! :D
Fifan så awesome.


smexig bild på AJ och mig i London förra sommaren. ;)


Pizza in my heart, ja0

Chacha!
Holmensbesöket var ganska segt, men efter det blev det blåan med Kajsa och Frida och käka pizza! ;D Så grymt härligt att sitta ute i det fina vädret och äta pizza.

Vi satt där typ en och en halv timme, sedan gick vi till busstationen och satt där någon halvtimme eller så kanske. Sen tog vi bussen hem till mig och fixade med temat, så nu är det klart! Så grymt skööönt!! :) Det blev exakt tre sidor med text.. En mening till och vi hade fått för mycket! ;)

Ikväll ska jag plugga matte och chilla. :)

PUSSPUSS

HOLMENS NEXT

Chacha!
Ska gå och äta frukost nu, sedan ska jag åka till Holmens på studiebesök...

Laterooo!

Natti!

Nej, nu är det slutpluggat för idag. Nu tänker jag krypa ner i min varma säng och sova i hela tio timmar!! :D Har sovmorgon imorgon, så himla nice!!!!!!!!

FÖRSTA JUNI

CHACHA!

Idag hade jag sovmorgon till nio!! Sjukt skönt! :)
Jag tog cykeln till Hallsta och tog bussen till skolan.



Skolan var sig lik och det var bara segt att vara där när det var så fint väder ute!
Men, jag överlevde även den här dagen.

Nu är det bara en riktig skoldag kvar innan jag får sommarlov! :D För imorgon ska vi på studiebesök på Holmens.

Jag kom hem runt tjugo över sex, då åt jag middag och sedan gick jag upp på mitt rum och började plugga.
Jag kom på en del saker jag var tvugen att ändra på i min text till temaarbetet, men nu är det fixat! Har även tittat runt efter lite mer information, men hittar inget nytt. Så, antar att detta får duga.

PUSSOCHKRAM

RSS 2.0