SERIEPREMIÄR IKVÄLL!


OH, SIMS.


FREDAGSMYS MED TINGTING!

Igår efter skolan följde jag med Tingting hem.
Jag sulle hjälpa henne att filma samt redigera en film,
som hon skulle skicka till sina vänner i Kina,
och medan vi väntade på att den skulle sparas ned 
gick vi ut och jag fick låna hennes underbara kamera!
Några bilder av ca. 80 tagna, hehehe. Som sagt, jag älskade kameran!
Men redigerade vissa bilder lite också, haha.VI VANN BÄSTA MILJÖTÄNK!
DIT DU GÅR, GÅR OCKSÅ JAG.


:)


BIO!


MYSKVÄLL MED TJEJERNA

Haiiii! 
Blir en spontanrtripp hem till Sofie för att ha en mysig spelkväll med finaste tjejerna.
Askalas!

ÄTA, TRÄNA, LEKA, SOVA.

Hej fans! 

Förra helgen var jag på träningsläger med mitt kära fotbollslag. Vi bodde på två olika ställen och vi tränade på fyra olika planer, men det var bara skoj med lite variation.


Marre och jag på vårt hotellrums toalett, hehe.


Softar på Sofies och Johannas rum.


Femkamp.


Twister!


Haha, femkamp!


Haha, knasiga tjejer.

-


MISS YOU LIKE CRAZY


IMMA TAKE A HOT SHOWER. IT'S LIKE A NORMAL SHOWER, BUT WITH ME IN IT.


PROMMIS MED VOVVIS

Var hälsad!

Kom nyss hem från en promenad med Nilla. Blev en tur i sjumilaskogen, men usch så det blåser!
LITE FÖR TRÖTT TJEJ HÄR

Tjobre.

Påskdagen spenderades med el släkto. Familjen - pappa + mormor + Lisen åkte hem till moster där en god lunch väntade. Blev även fika på det och sedan gick vi kusiner ut för att leka! Japp. Lekte så fint så, gjorde vi. Vi har även hittat på andra saker, bl.a. spelat kort.

Japp japp. Det var en bra dag.

Snart ska jag sova hade jag tänkt. Har ännu inte kommit in i "teenage mode" där jag är uppe halva natten och sover halva dagen, men jag är på väg! Snart är klockan två och det räknas näääästan som halva natten, men det är egentligen way too sent för mig som vaknade strax efter åtta imorse. Nej, sova halva dagen har inte riktigt blivit av ännu, men det där med att vara vaken halva natten börjar ju ordna upp sig.

Nu ska jag sluta skriva med mig själv och stänga av el ordenadór (läs: dator) och försöka sova.

PUSS VAA.

PÅSKAFTON SO FAR

God dag, käre läsare.

Imorse blev jag väckt av min söta hund Nilla. Hon kom inrusandes i mitt rum och slickade mig i ansiktet. Otroligt mysigt. Eller? Hehe. Jaja, upp klev jag och gick därefter ut med mina bröder för att, enligt traditionen, leta påskägg. Minstingen hade ju dock redan varit ute några timmar tidigare och hittat sitt, men han hjälpte mig och den andre brodern att hitta våra.

Därefter har jag spenderat dagen med att äta, äta, och äta. Ja, alltifrån smörgås till påskmat till godis. Har även suttit och spelat sims med minibror. :)

Glad påsk på er!


LÅNGFREDAG MED FÖDELSEDAGSFIKA

Idag kom fem fina tjejer hem till mig för att fira min födelsedag med lite gofika. Mumsigt! Fick fina rosor också, askalas! Kärlek till mina snygga bruttor!GOTT MED TÅRTA!

Hej fans.

Idag efter skolan följde Johanna B-L med mig hem och vi gjorde en otroligt god och fint tårta! Kändes som att man var typ fem år igen, haha, askalas!


-


JAG ÄR SNYGGARE ÄN DIG.


EL FÖDELSEDAGO

Hola!

Igår hade jag en otroligt trevlig födelsedag. Började att spendera halva dagen med det bästa sällskapet - mig själv. Yes, jag var ensam hemma fram till halv tre ungefär. Var faktiskt väldigt skönt; jag fick baka, titta på GLEE, gå ut och gå med hundarna, baka lite till, duscha och titta på lite mer GLEE, helt utan att störas av el familio! Hehe.

Men vid fyra kom det lite familj till moi och då åt vi smörgåstårta, fikade och jag öppnade paket! Fick många fina och bra saker, askalas!!

Vid halv sju for jag, med mina vänner, in till Norrtälje för att gå ut och äta på Ett Glas. Det var mycket trevligt och god mat! Jag var ju dock inte så jättehungrig, men fick i mig lite ändå. Sedan gick vi vidare till DG's där jag drack min första lagliga drink, ett glas vitt. Män som de egentligen är drack AJ och Linnéa öl, men jag kände att jag inte är riktigt där än, haha.

Efter detta kalasande åkte vi vidare till Mobergs. Där träffade jag på ännu fler goda vänner och vi dansade hela natten lång! Eller, i alla fall till halv tre.

Nu tänker jag lägga upp lite bilder och jag tänkte låta dessa tala för sig själva. Enjoy!
RSS 2.0