VAR HÄLSAD!

Hej Gud. Hej bloggen. Hej alla som läser min blogg. Hej mamma. Hej pappa. Hej syster och hej bror.

Hoppas alla mår bra. Det gör jag. Jag har blivit av med min andra halsfluss för den här sommaren och jag hoppas verkligen att jag slipper träffa på hen igen! Usch. 

Just nu händer det inte så mycket i mitt liv. Jag går ju inte i skolan längre, utan jag är vuxen nu och måste jobba. Men just nu är det lite trögt på den fronten. Jag är vikarie på ett ålderdomshem där jag sommarjobbade, men jag har inte så mycket jobb där för tillfället. Eller, inga pass inbokade alls, än så länge. Får se när de ringer igen! Imorgon ska jag dock på en arbetsintervju till ett annat jobb. Och så träffade jag på min gamla chef på Konsum idag (gotta love lilla Hallsta C) och jag kanske ska få jobba lite extra på mitt gamla jobb hos henne.

För övrigt spelar jag fotboll, umgås med fina vänner och planerar lite olika resor. Än så länge har jag bara en liten resa till Skåne bokad, får se om det blir några fler småresor innan den stora resan till Florida bokas. We shall see!

Väl mött,
Emma Maria Andersson.

KRÄFTSKIVA

I lördags var det dags att äta kräftor med mina fina tjejer. Snygga jävlar det där! ;) Haha.


SLÄKTTRÄFF


Förra veckan var jag på släktträff. Det var många jag inte kände till, men jag kände i alla fall igen min syssling Emelie och mitt kusinbarn Freya som jag lekte lite med! Mysigt. :)


Alla som var där.


Mormor var min dejt vid lunchen.


Mormor och Freya.


Kusin Jonas och Freya fikar.


Freya och Emelie på promenad.


Några av mammas kusiner.


Jag, Freya och Emelie.


Nån lillkille, Mattias, Freya, Oscar och Emelie.


Släkt jag kände igen! Haha.

HAHA!


IGÅR: CYKELÄVENTYR
GILLINGE

I torsdags var jag till Gillinge och provade på halkbanan där. Ett steg närmare körkortet, woho! Jag åkte dit med AJ, trevligt med lite busssällskap! Vi ska på riskettan tillsammas nu på torsdag också. :)

VAD HAR JAG GJORT IDAG?

Prommis med denna sötnos.


Haft sönder en spegel när jag dammsög övervåningen.


Vänt upp och ner på mitt rum dvs. rensat gammal skit.


Och så har jag även rensat lite kläder, hehe.

NEEEEEEEJ

Jaha, den här dagen startade ju inte så jävla bra................JAG FÖRSTÅR INTE VARFÖR HON ALLTID MÅSTE LIGGA PÅ GRANNENS TOMT?


FREDAG & LÖRDAG

I fredags efter att jag stått i kiosk på en fotbollscup åkte jag in till Norrtälje för att käka kebab med Persy och Kimpa. Vi tittade även på semifinalen i handboll, nice att Sverige vann!


Efter detta åkte jag hem till Johanna. Vi tittade på film och hade det mysigt! Sen på lördagen åkte vi till Kista Galleria och shoppade lite, grymt med lite nytt i garderoben!


MIDDAG MED SLÄKTEN

Hej! 
Kom för en stund sedan hem från min moster där jag ätit middag med lite släkt. Mysigt och god mat, tack Carina!

Ville mest bara visa några söta bilder på mitt kusinbarn Freya, dessa tog jag när hon, jag och min bror Mattias var och lekte i lekparken. Underbart söt tjej!


VAR HÄLSAD!

Läget osv? Själv rullar livet på just fine! De senaste dagarna har jag festat med Johanna, jag har umgåtts med Tingting och Therese, jag har spelat match, jag har tränat fotboll i spöregn och åskväder, jag har spelat sims, jag har pluggat körkortsteori, jag har bara softat galet och jag har bara levt i nuet helt enkelt.

Puss va!

ETT ÖPPET BREV

Hej,

Jag vet att jag inte skriver så mycket i min blogg nu för tiden, utan att det mest blir bilder. Men jag gillar bilder. Jag gillar att ta bilder. Jag gillar att "bilder säger mer än tusen ord".

Dessutom vet jag inte riktigt vad jag ska skriva. Jag jobbar och står i, men imorgon kl. 13:00 går jag på fyra dagars ledighet. Senare i augusti kommer jag hålla på med lite körkortsgrejer. Har dock inte bokat uppkörning, heheee.

Jag ska försöka förbättra mig i att uttrycka mig i ord istället för bilder, men hur ofta det blir återstår att se.

Yours sincerely,

Emma.

RSS 2.0