NYÅRSMENY

Meny gjord av Christina, JP & AK. Blir askalas tror jag! :)


FULLMÅNE OCH FYRVERKERIER

Var till Hallsta och tittade på provskjutningen av fyrverkerier. Börjar längta till nyår!

UTGÅNG PÅ JULDAGEN

I tisdags kväll umgicks jag med dessa personer + Rikard (som tog kortet). Den enda jag kände var Carro, så lärde känna många nya personer och det är ju alltid kul! :)


JULAFTON

Eftermiddagen firades hemma hos kusin Jonas och Linda. Där var min familj, mina mostrar, kusiner, mormor och kusinbarn Freya. Vi hade t.o.m. Karro och Lisen med oss via Skype. Jag tycker det var en mycket trevlig julafton och jag är även supernöjd med mina julklappar. :)

Oj, så många julklappar!


Mmm, julmat!


Sötisarna Freya och Mattias.
Grabbarna tar ett snack med Lisen och Steve i USA.


Freya och Mattias pratar lite med Karro och William i England.


Sedan kom Tomten!


Finaste busungarna.

GOD JUL!

Hola! Då var det julafton igen då. Även i år fick jag något i min julstrumpa, fick ett kuvert med peeengaaar i! Yey!

Vi har även hunnit med att åka lite i Gubbacken här. För min del gick det ju sådär, men de andra fick nåt att skratta åt i alla fall. ;)DAN FÖRE DOPPAREDAN

Idag på förmiddagen åkte mamma, moster Carina och jag till Hallsta kyrka för att titta på mormor som skulle ha med bibelfigurerna de har hållt på och gjort. Efter det åkte vi och fikade hos mormor. Så gott så!

Annars har jag hållt på och bakat, gjort julrim och nu ikväll satt vi, som tradition, framför bingolottos uppesittarkväll, åt julknäcke med julskinka och senap, smakade på pappas hemmgjorda köttbullar, drack julmust, åt ur Aladdinasken och smakade mina och Mattias mozartskulor, samtidigt som vi spelade bingolotto och jag skrev lite fler julrim.


 
 

JUST NU


KNÄCK

Jag gör knäck med minibror och när vi blandar alla ingredienser säger vi allt på grov skånska. Sen säger mamma nåt och minibror svarar (på skånska): mamma, jag förstår inte när du pratar svenska, bara när du pratar skånska! Haha, men knäcken blev bra iaf! ;)

PAPPA HAR GJORT ETT SÅÅ GOTT HÅRT BRÖD!


JULFIKA

Idag efter jobbet gick jag hem till JP och hade mysfika med tjejerna. Fint det!

FÖR JAG HAR TAGIT KÖRKORT!!!


FAMILJEFRUKOST

Pappa: vad tycker du Mattias, är det något som saknas?Mattias: ja, lite gurka, tomat och en havsutsikt!

WHAT A DAY!

Denna dag började med att jag körde in till Uppsala med mor. Jag mötte upp Erkas, gick i några butiker med henne och sedan åt vi en god lunch!
Snygg tjej va?


Sedan åkte jag tåg till vår fina huvudstad. Där strosade jag runt lite innan jag satte mig på ett fik och pluggade.

Vid tre mötte jag upp Caroline, även vi gick i några affärer innan vi gick och käkade. Av en slump gick vi förbi Hötorget och där såg vi att röda mattan höll på att fixas! Vi fick reda på att Tom Cruise tydligen skulle på biopremiären av nån film han var med i. Men vi tänkte inte så mycket mer på det utan gick och åt.

När vi ätit klart kollade vi ändå upp om vi kunde hitta nån tid på när Tompa skulle anlända, och tydligen så var det runt precis just då! Så vi tog en sväng förbi Hötorget och jajamen, där vandrade han på röda mattan. Vi trängde oss fram och fick några kort innan vi åkte hem. Även om jag inte är nåt speciellt fan av honom så är det ju ändå COOLT!!!!!! Hehehe.

TROR JAG HAR TALANG FÖR DET HÄR!


PEPPARKAKSBAK


ANDRA ADVENT


FÖR EXAKT ETT HALVÅR SEDAN


SPE09A

BARNVAKT

Ikväll ska jag "passa" Mattias. Har precis lagat middag och ikväll väntas bl.a. dessa godsaker jag fick med mig hem från jobbet:

JOBBSKADA!

Vet inte riktigt vad som hände, men helt plötsligt på jobbet idag fick jag sjukt ont i fingret och såg precis att det såg ut såhär nu. Tyck synd om mig vaaaaa! Haha.

Ena dagen skärsår, andra dagen blåmärke. Vad sysslar vi med egentligen?!

SNÖSKOJ


SNÖSTORM

Ja, idag har det då inte varit så mycket kunder på jobbet. Men antar att folk gärna inte ger sig ut i detta väder i onödan!Bilden är från igår, det är värre idag. ;)

JOBB

Hej!Idag blev jag väckt strax innan åtta då min chef ringde och undrade om jag kunde komma och jobba till nio, eftersom en tjej hade blivit sjuk inatt. Så det var bara att kliva upp ur den varma sängen och dra iväg. Men jag tackar och tar emot för allt jobb jag kan få. Har ju tydligen lovat Linnéa att vi ska shoppa en massa i Florida.......................Haha, anyway. Jag har fått jobb i sex veckor framöver, dock är det bara halvtid, men får hoppas att det kommer fler extrapass, som det idag. Så i åtminstone sex veckor kommer jag befinna mig på Blixten's café. :)

HEJ HEJ!


FÖRSTA ADVENTCRAZY

Hur sjukt är det inte att det är första december nu?!?!?! Var tar tiden vägen?

RSS 2.0