TRE RANDOM BILDER FRÅN MIN DAG
och DÄR vet jag inte längre hur min närmsta framtid ser ut.


OLD ENOUGH TO KNOW BETTER, YOUNG ENOUGH TO DO IT ANYWAY.GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN, FINASTE DU!

Linnéa Dorita Elisabeth Erkas,

Du har nu levt i hela 19 år. Och 19 är det bästa numret, så var glad. Det är i alla fall jag. Jag är otroligt glad för att jag har en vän som dig. En bästa vän som dig.

Du är så otroligt fin, både på insidan och på utsidan. Du är knasig, men jag tycker om dig ändå. Eller, jag älskar dig. HÖRU DE?! JAAAAG ÄÄÄÄLSKAAAAR DIIIIIIG!


DEN SENASTE TIDEN:

För ett tag sedan åkte jag in till Stockholm och träffade min gamla vän Felicia. Vi träffades i England för tre år sedan där vi umgicks i tre veckor och blev vänner! Vi hade inte träffats efter det, men nu, tre år senare var det dags igen! Det var himla trevligt och det kändes som att det bara var någon vecka sedan vi träffades sist. Vi gick runt i city och sedan gick vi över till Junibacken, haha. Felicia hade aldrig varit där så då passade vi på att titta in.

Förra veckan tog jag och min släkt båten till Åland och firade kusin Jonas som fyllde 30 år. Det var mycket trevligt och jag tror han var nöjd!

Häromdagen hade min lillebror och hans kompis "uppvisning" för min familj på studsmattan, då de gjorde massa konster som volter etc. Duktiga killar! Även mormor vågade sig jupp på studsmattan och Molly & Nilla hade en egen liten uppvisning, haha.JUST WEDNESDAY

Hello guys! Allt bra? Med mig är det sådär. Är sjuk. Ska försöka få tag på en doktor senare idag eller imorgon, tror jag har halsfluss eller nåt liknande skit. Var tvungen att ta ledigt från jobbet några dagar också, det sög ju. Cash is king ju. Ja ja. Nu ska jag ägna mig åt att titta igenom massa bilder jag har tagit den senaste tiden och välja ut några jag ska dela med mig av till er. Hörs senare! ;)

PLUGGA? INTE PLUGGA?

Jag kom in på mitt förstahandsval! Fett najs. Men jag som hade varit så inställd på att inte plugga och söka nästa år i stället, fick plötsligt lite tankar om att det kanske skulle vara kul att börja plugga i höst ändå. Tänk om jag inte kommer in nästa gång jag söker? Fast... Vill jag ens bli socionom? Vad skulle jag plugga annars? Vem är jag? Vad är meningen med livet? JAG VET INTE.


Åh, jag vill åka utomlands i höst! Sjukt sugen!HEJ HEJ HALLÅ!

Idag och imorgon är jag ledig!! Underbart med två dagar sådär efter varandra. Jag har inga direkta planer för idag, men imorgon ska jag ut och åka lite båt. Annars så tänker jag bara njuta av att vara lite ledig, men måste nog plugga lite körkortsteori också, suck.

MIN FINA VÄN!


SÅ SANT!


JOBBAR OCH STÅR I, CASH IS KING.


SOLNEDGÅNG I ÖREGRUND.HALLÅ DÄR!

Livet rullar på som det ska. I torsdags åkte jag till Öregrund på kvällen med fyra fina vänner. Vi gick ut och åt och sedan satte vi oss vid vattnet och tittade på solnedgången. Supermysigt! Roslagen är bra fint på sommaren!Annars har väl veckorna bestått av jobb, jobb och jobb. Men det känns bra, börjar komma in i jobbet nu och de gamla är så mysiga att prata med! 

Förresten, imorgon ska jag in till stan och träffa en gammal vän, Felicia heter hon och vi träffades i England för tre år sedan. Ska bli så himla skoj att träffas igen efter så lång tid!

Vi för tre år sedan!

RSS 2.0