MAMI OCH JAG ROAR OSS LITE


MYSER MED EN SOVANDES NILLA


GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN, VÄNNEN!

 

sexy mama!

BJÖD MORMOR PÅ MIDDAG


MIDDAG

Handlade lite gottigott idag, eftersom jag ska bo i min mosters hus medan hon är i USA. Jag var inte sugen på något speciellt till middag idag, så det fick bli fil, flingor, torkad frukt, banan och blåbärssoppa.


BILDER FRÅN KRYSSNINGEN

Båten!


Haha, knasigaste bordsparet ever


Show!

Jag, nån tjej, Johanna i vår hytt. Haha

Jennie & Denise, två tjejer vi hängde mycket med


Nån tjej som vi pratade en del med & Johanna


On da daaanceflooor


Haha, oh yeah


Vi fick varsin ros av en random kille när vi beställde drinkar i baren!


Haha, vi lekta Titanic med nån kille


Dagen efter roade vi oss i hytten, haha
 

MYS MED NILLA

Lillfisen ligger och snarkar till fotbollen

HÖSTPROMENAD I SKOGENHEMMA FRÅN KRYSSNINGEN


DRAR PÅ KRYSSNING, TJAA


HELGEN

Denna helg har  varit mycket trevlig! Jag har varit i Uppsala hela lördagen och hela söndagen.

Efter att jag tagit min promenad på lördagsmorgonen åkte jag till Gränby Centrum och shoppade med Johanna. Lite fynd blev det allt! Sedan när J skulle åka hem kom Linnéa. Det blev några shoppingtimmar till innan L klippte av sig håret!!! Jag tycker i alla fall att det blev kanon! Efter att hon spenderat en hel del cash åkte vi hem till henne, bytte om och fixade oss och sedan åkte vi in till stan igen. Vi gick ut och åt kinamat och beställde en varsin cider till maten. Servitören frågade om legg och jag visade mitt, men Linnéa letade igenom alla sina kort (hon hade inte med sin plånbok utan tog bara med sig sina kort i en liten väska) men hittade inte legget! Haha, så hon fick visa upp sitt CSN-kort där personnumret står och servitören sa att det var OK! Hahaha. Det var så kul!

Efter middagen gick vi och köpte glass och åkte hem. Vi hade egentligen tänkt att gå ut men vi kände att vi inte orkade åka tillbaka in till stan igen om vi skulle hem och hämta legg, så det blev en lugn och mysig kväll istället!

Idag tog vi sovmorgon, sedan slappade vi hemma ett tag innan vi åkte till Bauhaus och IKEA (där jag nästan aldrig har varit!!!). På IKEA blev det en sen lunch/tidig middag och en rundvandring. Har bara en sak att säga: jag längtar till jag flyttar hemifrån!

En liten del av Linnéas hår, haha!


Sammanbiten tjej!


Ny tröja. (Ursäkta blixten i spegeln, vet att det är sjukt fjortis!)


Titta så fin hon blev i håret!


Wiho!

HÖSTPROMENAD I UPPSALA

Igår, lördag, åkte jag in till Uppsala på morgonen. När jag kom fram vid halv tio hade jag ungefär två timmar att ha ihjäl i väntan på att Johanna skulle komma. Då bestämde jag mig för att ta en promenad denna kalla, men soliga, oktobermorgon. 


KINAMAT MED MY FAMILY

Ikväll kom grannarna över på lite kinamat vi hade beställt. Jag tog wokad kyckling med grönsaker och cashewnötter, min favoriträtt! Gottigott!


MARKNAD

I torsdags var jag på Rimbomarknaden med Johanna. Jag brukar inte gå på marknader, jag vet att jag varit på denna marknad för några år sedan med AK, men det är inget jag brukar göra. Men det var trevligt och jag köpte strumpor och lite godis, vad mer behöver man liksom? ;)


SAVE ME


Haha, lilla August då.

ETT BREV TILL MOI

Fick ett brev på posten igår, från SIFO. Jag medverkade i någon enkätundersökning i somras (sjuuuukt många frågor och asdrygt att svara på)... Men, nu fick jag en liten belöning så det känns lite roligare! De som var med i undersökningen var random utvalda personer runt om i landet. Känner mig lite tuff ändå. Hehe.

Jaja. Man tackar!PS. Jag vann inget på lotten. Buhuu.

AMANDY


RSS 2.0