HEMMA

Hej! Ville bara skriva att jag är hemma i New York igen. Resan hem gick bra och faktiskt ganska skönt att komma tillbaka till verkligheten. ;) Jag tänkte ladda upp fler bilder från resan nu i helgen!


ONSDAG

Hej! 
Idag har jag spenderat hela dagen med tjejerna. Vi har hängt på stranden, käkat lunch på piren och hängt hemma på hotellet vid poolen. Det har varit en sån otroligt fin dag, inga moln alls utan en klarblå himmel med skinande sol!
 

ROUTE 66

 
 
 
 

Något många drömmer om är att resa genom USA på route 66. And guess what? Nu kan jag pricka av de sista 500 metrarna! Haha, awesome!


TISDAG

Hej hej hallå!

Idag har jag varit med tjejerna. Vi åt frukost i "klubbhuset" här på hotellet, gick till stranden och hängde där några timmar där vi b.la. byggde sandskulpturer! Sedan gick vi till hotellet och hängde i poolen lite mer än en timme. Sedan fixade vi oss i ordning och runt klockan tre skulle jag släppa av tjejerna vid mammans jobb, men de var så sega på att duscha och gå dit så det blev strax innan halv fyra.

Då gick jag till stranden och hängde där en stund, själv. Skönt ändå att bara vara! Plus att jag kunde ta kort, för jag får inte göra det när jag är ensam med tjejerna, eftersom jag måste ha ögonen på dem HELA tiden... Ja ja! ;) Sedan gick jag tillbaka till hotellet (tog bilder vid poolen haha), gick på toa och sedan gick jag till donken och käkade en snabb middag innan jag gick till piren för att titta på solnedgången. Sååå fint! Var på själva piren denna gång istället för att se den.

Så fort solen gått ner vandrade jag tillbaka till hotellet och sitter just nu i lobbyn en stund innan jag går tillbaka till rummet utan wifi. ;)

 


MÅNDAG

Idag vaknade jag strax efter sex och hade världens huvudvärk, så jag tog en Alvedon och somnade om en timme. Sedan vaknade alla andra (eller Anna var vaken tidigare) och så fixade vi oss och drog i väg till mammans favoritfrukostställe. Där åt vi frukost, jag åt som crêpes med äggröra, spenat, champinjoner och cottage cheese (kommer inte ihåg svenska ordet). 
 
Sedan gick vi tvärs över gatan där hennes kontor ligger. Vi hängde där någon timme innan jag och tjejerna gick tillbaka till hotellet, för idag skulle mamman jobba. 
 
Jag och tjejerna har hängt på stranden några timmar, vid poolen på hotellet någon timme och så skulle vi bowla men det var någon tävling som skulle börja där så det gick inte idag tyvärr. Men vi gick till the club på hotellet och åt lite ost, kex och grönsaker från snacksbaren innan vi gick och hängde någon halvtimme på rummet innan mamman kom hem vid halv sju.
 
När hon kom traskade jag ner till stranden för att ta lite fina kort och se solnedgången. Orsaken till att jag har varit så intresserad av att komma till Kalifornien är pga alla fina solnedgångar! Och nu fick jag äntligen se en live här! Så underbart!!!
 

SÖNDAG I LA

Åh, idag drog jag in till LA helt själv. Jag började med att gå till bussen och där fick jag vänta ca 10 minuter innan bussen till downtown LA kom. 
 
Jag hoppade på den och lite mer än en timme senare kom jag fram till Union Station och tog tunnelbana därifrån till Hollywood Blvd/Vine st och det första jag ser när jag kommer upp är Ellen DeGeneres stjärna på Walk of Fame! Yay!!!
 
Jag gick omkring i området där, tog kort och njöt. Jag såg även Hollywood-skylten idag, i bättre ljus och närmare än tidigare! Jag tog en supergod drink på Starbucks (en ny smak, Valencia Orange hette den.) Mums! Sedan visste jag inte riktigt vad jag skulle göra, eftersom jag inte riktigt planerat något. Det enda jag verkligen ville se var egentligen Ellens stjärna, haha.
 
Men jag såg en liten guidad turistbuss (för 12-13 personer) och tänkte att jag kan kolla upp priset på den. Jag fick barnpriset $26 eftersom den var lite försenad, inte för att jag hade någon aning om när avgångarna var eller så, men det var ju nice för mig! Sparade hela $10, haha. ;)
 
Turen tog kanske 2,5 timmar och vi åkte upp i bergen och fick en underbar syn över LA! Och även här såg vi Hollywood-skylten väldigt bra! Vi stannade till så att vi kunde ta ordentliga kort.
 
Sedan åkte vi vidare och åkte runt i Beverly Hills, Bel Air osv. och såg massa hus där kändisar bor eller har bott. Och någonstans på vägen kunde vi även se utsikt över andra ställen så som b.la. Burbank (där Warner Bros studios är).
 
Av de hus vi såg kände jag igen dessa namnen:
- Britney spears gamla hus
- Jessica Biel & Justin Timberlake
- Jimi Hendrix gamla tourbuss och hus
- Paris Hilton
- Simon Cowell
- Heidi Klum
- Ozzys gamla hus, nu Christina Aguileras (som inte bor där dock)
- Tom Cruise (men man kunde inte så nåt förutom toppen på massa palmer)
- Madonna
- Khloe och Lamar
- D & V Beckham
- Jackie Chan
- P Diddy
- Justin Beiber
- Tom Hanks
- Fergie and Josh Duhmel
- Huset där Michael Jackson dog
- Playboy Mansion
- Sandra bullock
- Janet Jacksons gamla hus
- Miley Cyrus
- Lisa Kudrow
 
Sedan åkte vi på Rodeo Dr (massa fina, dyra affärer) och slutet på Route 66, dvs Santa Monica Blvd!
 
Vi stannade några blocks innan där vi började och där fanns bl.a. Michael Jacksons stjärna! Jag tog några fler foton på stjärnor innan jag traskade till t-banan, åkte till Union Station och sedan åkte jag bussen hem. Väl hemma hängde jag i lobbyn en stund (där wifi finns) innan jag gick upp till rummet. De andra kom hem strax efter mig och vi gjorde oss i ordning för sängen.
 
 

CLUB

Förresten bor vi på ett ganska så fint hotell faktiskt! Riktigt nöjd. ;) Sen har vi tydligen mycket "status" så vi är med i hotellets Club, vilket menas att de som är medlemmar får en speciell nyckel till ett clubhus där det hela tiden finns läsk, vatten, mjölk och frukt, och vissa tider finns där snacks. Sedan så får vi frukost gratis (det ingår inte på hotellet) så det är skönt att bara kunna gå och hängts frukost och något att dricka dygnet runt. :)

Imorse åt jag och Jane frukost då mamman och Anna lämnade oss lite tidigare på morgonen för att gå promenad på stranden (de gick typ en kvart innan Jane vaknade, vid kvart över sex). Tidsskillnaden är ju tre immar, och det märks. Jag vaknade vid fem idag, vilket är åtta New York-tid, även fast jag gick och la mig vid halv tio (halv ett i New York). Ja ja! ;)

Jag gick även tillbaka vid halv nio innan jag drog till lobbyn för en runda till, haha!


I LOBBYN

Hej! Jag har hittar gratis wifi i lobbyn, för en timme. Så jag tänkte snabbt ladda upp några bilder från igår och visa. Sen fixar jag alla bilder bättre när vi är hemma i New York igen! :) Här kommer några bilder från igår!


HELLO FROM CALI

Hej! Ville bara saga att vi har kommit fram och resan har gatt bra. Vi kom fram mitt pa dagen och sedan tog vi oss till hotellet med en hyrbil. Sedan hangde vi bara pa hotellet ett par timmar for tjejerna var ganska trotta och sega, vi at aven middag har.
 
Sedan tog vi oss till LA, planen var att gora en del sightseeing, och vi borjade med Hollywood-skylten. Sa ballt att se! Tyvarr har jag inte varldens basta kamera sa bilderna blev inte sa bra, men det var himla kul och haftigt att ha varit uppe i Hollywood Hills! ;) 
 
Tjejerna var vaaaldigt trotta fortfarande och valdigt griniga sa vi bestamde oss for att aka hem. Mamman sa typ att "jag borde tankt pa att ni inte gillar sightseeing" och innan har de varit valdigt excited over flera saker vi skulle gora i LA men de verkar mest vilja hanga vid poolen, stranden, ga pa bio, bowla osv. Sa det blir inget LA for familjen imorgon, men jag fick ta mig in och sa spenderar jag dagen dar och de far lite egentid med mamman. 
 
Sa planen for mig ar att ta mig in till LA for sightseeing som jag alskar! ;) Haha. For i veckan ska jag ju vara i Santa Monica med tjejerna sa da far det bli poolen, stranden och sant som de gillar! 
 
Jag ar bara glad att jag far aka tillbaka till LA och se sant jag vill. Jag ar ocksa otroligt glad att vi borjade med Hollywood-skylten idag nar vi hade bil! Annars hade jag nog inte sett den pa sa nara hall som jag gjorde.
 
Jag lanar mammans dator da man maste betala for wifi?! Fast eftersom detta ar datorn hon anvander nar hon jobbar sa betalar hennes jobb for wifiet till den. Ganska sa seeegt men det ar battre an inget! Sa tyvarr blir det bilder nar jag kommer hem! Kanske blir segt pa inlagg ocksa!
 
Denna familj ar valdigt intensiv nar det galler humor, sa jag bara ler och har talamod och forsoker att inte bry mig som mycket om deras korta talamod och stubin, jag ska gora det basta av denna resa! :D
 
 

HAHA, JANE...

- mommy, how long does it take us to get to the hotel from the airport? 
- it takes like half an hour.
- oh Emma, you were wrong! You told me it would take 30 minutes! 

PÅ FLYGPLATSEN

Sådär, nu sitter vi i loungen på JFK och har precis ätit frukost här. Känns så lyxigt, haha! Skönt att sitta i lugn och ro och bara chilla. :)

Hittills har allt gått bra, vi tog bilen in hit strax efter sex på morgonen och sedan fick vi skippa alla köper eftersom mamman är medlem i Delta Sky Club.

Planet lyfter vid nio och sex timmar senare landar vi på LAX. Då får vi dra tillbaka tre timmar pga tidsskillnaden så vi landar mitt på dagen, lokal tid.


FREDAG

Ja, då har ännu en dag gått förbi. Jag hade lite problem med Anna imorse som betedde sig som en ilsken tonåring, men som tur var skjutsade jag i väg henne till camp så jag behövde inte stå ut med det hela dagen, haha. ;)

Jag har istället spenderat dagen med Jane. Fast hon har för det mesta suttit och läst, så jag har kunnat göra lite andra saker också. Men på eftermiddagen bakade jag chokladbollar innan vi drog till biblioteket där vi träffade på Victoria och G. Vi spenderade någon timme där och sedan lekte vi i parken bredvid någon halvtimme innan jag var tvungen att åka och plocka upp Anna från camp.

Väl hemma har vi packat inför imorgon, duschat och fixat grejer hit och dit. Det ska bli så himla kul att resa till Kalifornien imorgon!!! Jag är sjukt peppad!


IMORGON BÄR DET AV!


BYE BYE CUTIES!

Nu har jag varit tvungen att säga hejdå till båda dessa två! Så tråkigt!


TORSDAG

Idag skjutsade jag Anna tidigare än vad jag brukar, hon skulle nämligen bort med sitt camp och titta på kvalmatcher till US Open. Så vid åtta åkte vi hemifrån och när jag lämnat av henne åkte jag och plockade upp Victoria och så åkte vi till ett mall.

Victoria skulle köpa present till sin värdmamma och titta på skor. Men när vi kom dit vid nio så var ju ingenting öppet! Haha, vi tänkte inte alls på att det mesta öppnar kl 10... Så det blev en frukost på Applebee's innan vi tittade i några affärer.

Sedan skjutsade jag hem henne för att hon började jobba och jag åkte hem till mig och tog det lugnt. Jag åt upp de sista svenska pannkakorna som jag gjorde häromdagen, så gott så!

Runt tre kom mamman och Jane hem och då åkte jag och Jane till ett litet barnbibliotek och hängde någon halvtimme. Jane lånade fyra böcker och t.o.m jag hittade en bok, första Harry Potter-boken! Haha.

Jag droppade av Jane henne och så åkte jag vidare för att plocka upp Anna vid fem, men jag åkte strax innan halv fem för det regnade lite och så brukar trafiken vara seg så jag ville åka i tid. Men trafiken var som det brukar vara så jag var där på 7-8 minuter.

Jag fick då sitta en halvtimme och vänta till klockan fem, men inte kom det någon buss inte. Jag fick då reda på av pappan att de skulle bli en timme sena. Så jag frågade mamman om jag skulle stanna kvar och det tyckte hon. Men jag var så himla hungrig så jag åkte och köpte en skinkmacka på Subway.

Det står flera bilar vid campet så jag tänker att barnen är nog på väg, men klockan hann bli halv sju innan någon säger till min kompis Vanessa (som stod parkerad där också utan att jag visste det) att ungarna inte kommer hem förrän vid åtta. Hon får syn på mig och säger det så då åker vi båda hem igen.

Väl hemma hängde jag med familjen en stund och sedan åkte mamman iväg för att plocka upp Anna (som blev ytterligare en timme försenad, alltså, vad är det med dessa ledare på campet?!) och vid halv nio åkte jag till 16 Handles för froyo med några brudar.

Det var Beatriz, Franzi och den nya au pairen som ska bo i Franzis familj när F åker hem nästa vecka. Vi köpte froyo och satte och oss pratade på och tiden bara flög iväg! Vi satt i 45 minuter men det kändes seriöst som typ 10 minuter. Jag var tvungen att säga hejdå till Franzi eftersom hon åker hem till Tyskland igen nästa vecka när jag är i Cali, så jag kommer inte träffa henne något mer här. Så tråkigt! :(

Nu ligger jag i sängen och ska titta på Wilfred och sova relativt tidigt. Så skönt så!


ONSDAG

Igår, onsdag, åkte mamman och Jane tidigt på morgonen för att vara hos en kompis och sova kvar där. Så när pappan åkte hemifrån strax efter sju var det bara jag och Anna hemma. Vi spelade UNO, gick ut med hunden på promenad och åt frukost innan jag skjutsade henne till camp.

Sedan åkte jag till Victoria och så gick vi till gymmet vi tittat på dagen innan och blev medlemmar där. Vi ska betala $105 (ca 690 kr) första gången som inträdespris och sedan kommer det vara $20 (ca 130 kr) i månaden, så det är riktigt billigt! Det finns både gym, pool och olika klasser som zumba, yoga och spinning som man kan ta.

Efter att ha invigt poolen och fått ett första träningspass avklarat åkte jag hem och åt lunch, fixade med tvätten och Skypade med Richard en stund. Sista timmen innan jag skulle hämta Anna tittade jag på två avsnitt av Wilfred (haha är helt kär i den serien nu!)

När Anna kom hem hängde vi ett tag, åt isglass, spelade lite UNO igen och så gjorde hon armband. Pappan kom hem vid halv sju och då gick de två ut och åt. Jag fixade mig i ordning och hängde henne till Vanessa och Victoria kom och plockade upp mig.

Vi åkte till en pizzeria i Yonkers för att gå på au pair-möte. Det var massor av andra au pairer där och från olika cluster (man är indelad i ett cluster beroende på var man bor). Så där blev det så mycket pizza och dricka man ville för $5 (ca 35kr). Träffade även på flera svenska au pairer som var riktigt trevliga! :) En bra kväll helt enkelt!


Johanna, vi blev medlemmar på New York Sports Club i New Rochelle! :)


CHILLDAG IDAG IGEN

Idag fick jag sovmorgon eftersom tjejerna sov borta. Jag sov till åtta och sedan låg jag och tittade på serier, kändes riktigt segt men skönt!

Vid halv elva mötte jag upp Victoria för att titta på ett gym som vi ska börja gå till. Det verkade riktigt bra så där får vi ta och bli medlemmar!

Just nu sitter jag på Starbucks och kyler mig med en iskaffe. Jag är ledig fram till jag ska hämta Anna från camp, men Jane är hemma idag med mamman så om de inte gör något speciellt ska jag hänga med henne en stund också innan jag hämtar Anna.


MÅNDAG

Idag har jag varit ledig nästan hela dagen eftersom tjejerna sover borta ikväll. Så jag har roat med att äta lunch med Victoria på Applebee's, gott! :)

Lite senare följde jag med henne och lilla G till en park i närheten där de bor. Vi var där en stund innan G skulle få middag och gå och lägga sig. När hon somnat bjöd Victoria mig på middag - lövbiff, potatis i ugn och sallad, sååå gott! (Även om salladen blev rätt spicy ;) haha!)

Sedan åkte jag hem och nu ligger jag och tittar på serier. Jag började titta på Wilford igår. Så himla unik och rolig! Haha.


MED VICTORIA

Ikväll blev det en ceasarsallad till middag från Cosi, och så blev det "mjukglassyoghurt" (som vi så fint kom på att vi skulle kalla det, då det varken är glass eller froyo, fast det smakar samma som dem) från Tasti D-lite. Jag tog smaken Pumpkin Pie och jag har inte riktigt bestämt mig ännu om jag gillade den eller inte. Men jag tror jag gjorde det, den växte på mig. ;) Den smakade inte så mycket, men samtidigt kunde jag inte riktigt sätta fingret på vad den smakade. Haha!


SÖNDAG

Idag åkte jag in till city vid halv tio och mötte upp Pame där. Hon lämnade sin familj förra veckan och nu bor hon i city hos en kompis. Hon kommer åka hem till Mexico när jag är i Cali, så idag var dagen då vi var tvungna att säga hejdå.

Vi började med äta äta supergoda bagels, sedan gick vi vidare till den svenska godisaffären och så plockade jag ihop lite lösgodis åt henne, haha. Hon köpte även choklad! Hon tyckte den var riktigt god! Fast vem gör inte det? ;)

Sedan köpte vi en varsin cola (haha, hon är ju galen i cola och jag mobbar henne för det så det har blivit "vår grej") en sista gång tillsammans. Vi tog oss sedan tillbaka till GC där vi stötte på Laurii!

Hon skulle till JFK för att ta ett flyg till San Diego. Så skoj att träffa henne igen, vi har ju inte setts sedan orientation. Vi stod och pratade en stund innan hon var tvungen att springa vidare.

Jag och Pame gick till mitt tåg och satte oss där i fem minuter innan hon var tvungen att gå av för vi skulle strax åka iväg. Vi kramades hejdå och det var lite jobbigt faktiskt. Inga tårar men som ont i bröstet. Jag kommer sakna den knasbollen!!!

 
 

LÖRDAG

Igår åkte jag in till city med Victoria vid 12. Vi började med att ta oss till den svenska godisaffären och köpa lösgodis, mums!!!

Sedan gick vi förbi en Vintage-affäre och stannade till där för Victoria gillar 50-talskläder. Jag lärde mig en hel del nytt där! ;)

Vi stannade sedan till på Subway för lunch innan vi vandrade ner till World Trade Center. Vi försökte hitta till minnesparken men vi irrade runt på fel sida av alla jäkla byggnadsarbeten!! Meeen, tillslut kom vi fram till ingången och gick in i parken. De har ju gjort som stors vattenfall där de två tornen brukade stå, och runtom vattenfallen stod alla namn som hade dött där. Tror jag iallafall, hehe. Vi läste inte på något men det är ju troligast att det var så! ;)

Det var iallafall väldigt fint men det kändes väldigt overkligt på samma gång. Det var en konstig känsla man hade där.

Efter att ha gått omkring där ett tag vandrade vi vidare mot Wall St, eftersom vi tänkte ta Ikea-båten från Pier 11 i närheten. På väg till båten hann vi även med att se tjuren som står där. Men det var så mycket folk där så vi stannade inte till där.

Sedan tog vi båten till Ikea och åkt köttbullar till middag, himla gott!! Solen höll på att gå ner när vi åkte dit och när vi åkte hem möttes vi av en upplyst Frihetsgudinna och ett upplyst Manhattan. Så otroligt fint! Jag har alltid velat se New York på kvällen, speciellt utifrån som vi gjorde nu!

Väl i land tog vi oss till Times Square för att även se det på kvällstid, men fy vad mycket människor det var där! Usch, haha. Vi stannade inte alltför länge utan begav oss sedan mot GC för att ta tåget hem.


BARA EN VECKA KVAR!!!


TGIF

Idag fick jag sovmorgon, jag började inte förrän klockan nio, eftersom Jane hade sista dagen på camp igår och Anna börjar klockan tio. Det var så skönt att sova ut!
 
Efter att ha skjutsat Anna åkte jag hem och åt frukost, sedan tog jag och Jane en promenad med hunden. När vi kom hem hängde vi en stund utomhus och drack bubbelvatten, och sedan gick vi in och Jane lekte med Barbies och jag la undan kläder i garderoberna. 
 
Sedan gick vi ner på mitt rum, där Jane fick syn på min påse med amerikanska mynt. Jag lägger mynt där när jag börjar få för mycket i plånboken (jag har varit riktigt dålig på att använda mynt och jag hatar alla utom quarters) och hon letade efter pennies som var gjorda 1994, 2002 och 2005, för de är åren jag, Anna och Jane är födda. Hon hittade inga från 2002, men några från 94 och 05. Det höll henne sysselsatt någon timme så jag är nöjd! :) Plus att hon sjöng för mig hur mycket hon älskade mig och att hon ville att jag skulle stanna kvar för evigt! Jag har aldrig fått så många komplimanger på en och samma gång! Så himla söt!
 
Sedan åt vi lunch och innan vi åkte iväg till en park såg vi en överkörd ekorre utanför huset så vi höll en minnesstund för den, haha. Jane ville verkligen det! För tydligen "älskade hon den ekorren". :)
 
Sedan åkte vi i väg till Larchmont och mötte upp Victoria och hennes lilla G. Vi gick och köpte froyo där vi även mötte upp Vanessa, en au pair från Tyskland, men hon var själv. Vi åt och sedan gick Vanessa hem och vi andra till parken och lekte. Jane var så gullig mot lilla G, och hon blev helt förälskad!
 
Vid fyra åkte vi hem och lekte med Barbies en stund innan mamman och Anna kom hem. Jag fixade mig i ordning för kvällen och familjen gick ut på en promenad och åt middag ute.
 
Jag åkte till Starbucks en stund och sedan åkte jag och plockade upp Victoria och drog till Mamaroneck. Planen var middag och bio, men när vi kom dit var det mycket mer folk ön vad det brukar vara och inga parkeringar och områden som var avspärrade. Tillslut parkerade vi i ett bostadsområde lite längre bort och gick ner downtown. 
 
På huvudgatan var det avspärrat för bilar och så var det festligheter på gång. Det var lite som en marknad fast inga stånd direkt, utan det var folk som sålde korv, glass, öl osv och så var det underhållning vid flera olika ställen. Vi bestämde oss för att käka middag på en mexikansk restaurang och när vi väl fick komma in dit insåg vi att vi kommer missa filmen. Men det gjorde inget för vi hade så trevligt ändå!
 
Efter maten tog vi en promenad i stan och längs vattnet innan vi åkte hemåt. Vi stannade till och köpte cola på McDonalds (typ det enda som är öppet efter 23) och satt där en stund innan jag skjutsade hem henne och åkte själv hem.
 

TORSDAG PÅ RIKTIGT

Haha, jag såg att hade skrivit att det var torsdag igår, men det var ju bara onsdag. Ja ja, nu är det fixat! ;)

Idag var sista dagen jag var ledig några timmar på dagen eftersom Jane hade sin sista dag på camp. Konstigt att de slutar en torsdag, haha. Så imorgon och nästa vecka, då Anna är fortfarande på tenniscamp, kommer Jane vara hemma med mig. Sedan åker vi ju till Cali!

Efter att ha skjutsat Anna var jag bara hemma en stund innan promenerar till Pame. Hon har ju egentligen lämnat familjen nu och spenderat denna vecka i city, men idag kom hon tillbaka hit och spenderade dagen med barnen och den nya au pairen, Laura från Tyskland.

Jag träffade Laura för första gången och hon verkar trevlig! Eftersom vi bor så nära så skulle det vara toppen att kunna börja umgås mer.

De höll på att göra piñatas som såg ut som Musse Pigg och Mimmi. Så när jag kom hjälpte jag till, jag tror jag var värre än barnen på att kladda ner mig. ;) När lillkillen (4 år, så jäkla underbar!) tröttnade lekte vi i vardagsrummet där han byggde ett fort i soffan.

Sedan gick jag hem, åkte och hämtade Anna. Men jag var tio minuter tidig så jag stannade till i parken i närheten och bara njöt av en underbar utsikt över en stor park och havet.

Jane kom hem strax efter att jag och Anna kom hem. Jag fixade middag till oss och så lekte vi både utomhus med hunden och hade dansparty i mitt rum (mest i min säng) haha.


ONSDAG

Igår, onsdag, så hämtade mamman Anna från camp och så gjorde de några ärenden efter, så det var bara jag hemma med Jane när hon kom hem. Vi bestämde oss för att gå och äta en pizzabit till middag och sedan blev det efterrätt på Tasti D-lite! Gott gott! Det smakar mjukglass/froyo, men ska tydligen vara mycket nyttigare än båda.

Sedan gick vi hem och då kom mamman och Anna precis hem. Tjejerna gick ut och åkte på sina scooters (kickbikes?) och jag satte mig i gräset och höll utkik efter bilar. Hard work work!

Både igår och idag har det varit riktigt kyligt. Det har varit sol men inte fuktigt, så det har väl varit lite som en svensk sommar brukar vara. På eftermiddagen tog jag till och med på mig en tjocktröja! Jag har ju nästan konstant gått runt med shorts och linne hela sommaren.

Men jag tyckte ändå om vädret. Det kändes lite höstigt, vilket jag tycker är mysigt. Ni vet, när det är frisk luft, solen skiner, vinden blåser och löven börjar ändra färg. Det är så himla nice. (Sen att hösten ofta består av grått och trist regnväder är ju en annan femma.)


PRESENT

Idag fick jag en liten present och ett fint kort av min värdmamma där hon tackade för allt jag gjort/gör och att jag var en i familjen. Så gulligt! :) Presenten var en söt liten nyckelring från Coach!


TISDAG

Imorse regnade det ute hela förmiddagen så mamman bestämde att Anna inte behövde gå på tenniscamp idag. Det sa hon när jag var på väg ut genom dörren för att ta ut bilen ur garaget, tack för den!
 
Iallafall, vi har mest bara chillat. Eftersom Anna fick en iPhone 5 igår så är hon helt fäst vid den. Vi har smsat varandra och jag har lärt henne massa svenska ord och meningar, och hon kommer ihåg dem!
 
Vi såg på Lejonkungen 1 1/2 och så har hon klistrat på frimärken och stämplat de 350 vykorten familjen skickar ut nu till judiska nyåret. Jag har då kunnat Skypat med både Pauline och Josefin, awesome! :)
 
Till middag gjorde jag fiskbullar och hemmagjort potatismos, sååå sjukt gott. Haha, trodde aldrig att jag skulle längta efter fiskbullar!
 
Just nu står det cornbread i ugnen som vi mixade ihop, får se hur det smakar! Pappan är ute och käkar och mamman är på träning och kommer hem om 20-30 minuter. Jag ska gå ner till källaren när hon kommer hem och titta på kvällens PLL!
 
 

GOFIKA


SÖNDAG

Hej!

Idag åkte jag, Johanna BL och Victoria in till city med tåget halv tio. Väl framme strosade vi runt vid Times Square och sedan gick vi ner till Penn station. Där vände vi och gick tillbaka mot Grand Central, men vi fick 5th tillbaka istället för 7th, så det blev lite nya syner. Det var sjukt mycket poliser överallt och det verkade som att det var någon slags parad på gång? Jaja, vi stannade ändå inte kvar där så det var inget som intresserade oss.

Victoria mötte upp sin kompis och åkte och shoppade, medan jag och Johanna tog tuben till Brooklyn Bridge. Vi åt brunch på Subway innan vi vandrade på bron över till Brooklyn. Väl framme där gick vi omkring i Brooklyn Heights och gick sedan längs vattnet där man såg NYCs södra skyline. Underbart!

Sedan fortsatte vi vår vandring mot IKEA där vi åt köttbullar till middag. Mums!!! Vi passade även på att handla med oss lite mat. Jag köpte kaviar, knäckebröd, skorpor och även kokosbollar och dammsugare!

Sedan åkte vi båt "hem" till Manhattan och åkte tuben från Wall St till Times Square och gick därifrån till GC. Eller, sista biten sprang vi för vi försökte hinna med tåget hem, men det missade vi med 10 sekunder, för vi såg tåget åka iväg. Surt!

En halvtimme senare satt vi på tåget hem och hoppade av i Pelham där jag hade parkerat bilen och Johanna hade sina shoppingpåsar från igår. Jag väntade med henne en stund på att det nästa tåget skulle komma så hon kunde åka hem, och sedan åkte jag hem och nu ligger en solbränd Emma i sängen.

Aah, att man aldrig ska lära sig att solen faktiskt tar ändå även fast man bara går och inte avsiktligt solar och även när det är molnigt.


LÖRDAG

Idag tog jag det bara lugnt på förmiddagen och sedan kom Johanna BL hit vid halv två. Jag hämtade upp mig vid tåget och sedan åkte vi och shoppade! Det blev en hel del dollar som försvann men jag fick med mig många kläder hem. ;) Vi åt även lunch på Applebee's för första gången, gott gott!

Vid halv sju åkte vi till New Roc City för att möta upp Victoria. Först köpte vi biljetter till bion We're the Millers kl. 20:20. Vi gick och tog ut pengar och sedan gick vi till Applebee's (igen! Typ det enda som fanns i närheten) för en snabb middag. Tänkte vi. Vi fick sitta och vänta på maten i en halvtimme och när vi väl fick den började bion.

Vi skyndade att äta upp och betala och ca 20 minuter efter att vi fått in maten kom vi fram till biosalongen. Men guess what, det var fortfarande reklam!!! Haha, förstår inte att reklamen hade hållit på i 20 minuter. Galet!

Jag och Victoria sprang och köpte läsk och popcorn till oss tre och Johanna satt kvar och vaktade stolarna och såg de första minuterna av filmen. Men så skönt att vi inte missade någonting! Filmen var rolig och bra, så den rekommenderar jag! ;)

När filmen var slut var det dags att leta efter bilen i parkeringsgaraget. Vi visste vilket nummer vi stod på MEN vi visste inte hur vi kom dit, haha. Jag sa att jag hade för mig att vi åkte i rulltrappan neråt när vi kom hit, men det sa Johanna nej till. Så vi irrade runt där inne i typ en kvart och sedan tvingade jag dem att prova rulltrappan ner och gå neråt, OCH där stod ju lilla bilen!!! Hahaha, YES, vem hade rätt från första början då?! ;)

Sedan när mitt ego lugnat ner sig lite skjutsade jag hem Victoria och så åkte jag och Johanna hem och ligger nu i sängen för att sova. Godnatt!


FREDAG

Igår, fredag, började dagen med att jag skulle ta Anna till ögonläkaren kl. 8 på morgonen. Och eftersom pappan åkte till jobbet vid 7.20 och mamman åkte på något frukostmöte kl. 7.30 så var ingen hemma med Jane så hon kunde åka med bussen till camp strax innan åtta, så hon fick vara hemma idag och följde då alltså med mig och Anna.

Vi var där kanske 1,5 h, låååång väntan. Sedan åkte vi direkt därifrån till Annas camp och släppte av henne någon minut efter tio.

Jag och Jane åkte hem. Hon lekte mycket för sig själv idag på sitt rum, skönt för mig! ;) Jag tittade på ett avsnitt av OITNB och så tänkte jag att jag skulle låna pappans gitarr och spela lite. Men först var jag tvungen att googla upp hur man stämmer den själv, och när jag hade sista strängen så gick den sönder!

Fan tänkte jag, men som tur var hade han extrasträngar. Så jag fick kolla upp på youtube hur man byter en sträng, superenkelt men jag hade aldrig kunna gjort det utan att se det på youtube först. ;) Tacka vet jag internet!

Jag spelade ett tag, sedan kom Jane ner och vi spelade Uno och busade runt på min telefon, haha. Vi skickade massa bilder och klipp till mina vänner!

Vid halv fem kom mamman hem med Anna och vid fem åkte tjejerna och jag till bion och såg Smurfs 2, helt okej film! Sedan skjutsade jag hem dem, bytte bil och åkte och hämtade upp Victoria.

Vi åkte till Mamaroneck och åt mexikanskt till middag. Sedan tog vi en promenad längs gatorna där och bara råååkade köpa froyo. ;)

Sedan åkte vi hem till henne och gick ner till vattnet och satte oss där en stund och pratade. Underbart!

Vid halv ett åkte jag hem och somnade på en sekund. ;)


MARDRÖM

Okej, inatt drömde jag sjukaste drömmen. Jag drömde att jag, skrattandes, knivhögg två personer så att de dog, och sedan gick jag runt och skröt om det?!

På Aftonbladet stod det typ "Tonåring från Edebo knivmördade två" som rubrik (varför just Edebo har jag ingen aning om, haha) och i texten stod det något om att jag var i USA som au pair och att detta var en tragedi för hela landet.

Hahaha, jag vaknade vid 2 från detta och jag har nog aldrig haft så ont i magen, varit kallsvettig och tänkt "vafan har jag gjort?!". Usch, jag vet inte riktigt vad min hjärna håller på att rensa just nu men kul var det inte! Jag var såå inställd på att jag skulle till fängelse!


TORSDAG

Idag har varit ännu en seg dag. Det har varit molnigt och tråkigt men sjuuukt fuktigt. Jag tänkte ta en springtur men efter promenaden med hunden kände jag att det var svårt redan då, så skippade det. Haha ;)
 
På väg till Annas camp var det sjukt mycket bilar! Helt galet, det brukar vara nästan tomt den sista vägen, men nu var det packat. Det verkade det som att det var något som hände idag på country-cluben bakom VIP-cluben där Anna spelar tennis.
 
Efter att att skjutsat henne åkte jag hem och skaffade jag Netflix, så nu jäklar ska jag bli serienörd igen! Har som liksom inte tagit mig tid att titta på serier här, som jag brukade göra hemma i Sverige. Jag började titta på Orange Is The New Black, är på avsnitt tre nu och den serien är väldigt bra so far! Jag satt på flera olika stället i och runtom huset, för städerskan var här idag och jag ville inte vara i vägen.
 
När Jane kom hem från camp var hon väldigt trött och sa att hon inte mådde bra (det säger hon typ jämt, oftast för att slippa göra något föräldrarna ber henne göra) men hon gick faktiskt och la sig idag. Vi tänkte att hon var trött (jag tänker mer utmattad!), hon har varit uppe väldigt sent de senaste dagarna och är på camp hela dagarna där det är full fart!
 
Jag och Anna gjorde chokladbollar innan middagen och till middag åt jag hamburgare och grönsaker och Anna åt nuggets med ris. Föräldrarna är i väg på träning, så efter middagen gick jag och försökte få upp Jane och få henne att äta något.
 
Det tog mig kanske 10 minuter att få henne att vakna till och jag fick bära henne ur sägen, men när vi skulle gå ner för trappan började hon gapa och gråta och jag satte henne i en fåtölj på hennes rum och bad Anna göra rostat bröd och ett glas vatten. Medan vi väntade bytte jag kläder på henne till pyjamas. Några minuter senare kom Anna upp och Jane åt två rostade bröd och drack lite, sedan fick hon gå och lägga sig igen.
 
Anna gick och duschade men mitt i det kom Jane och ville vara uppe, även fast hon fortfarande inte mådde bra. Så hon fick gå ner och titta på tv och det verkade inte vara något större fel på henne nu. Skönt! :)
 
När Anna hade duschat klart gick vi ner och smakade på chokladbollarna och drack mjölk. Hon tyckte de var ganska goda men de var sjukt sockriga, tror att det kan bero på att vi använde oboy istället för kakao, eller så smakar sockret mycket mer socker än hemma, jag vet inte jag. ;)
 
Nu sitter vi alla i vardagsrummet och tittar på tv. Fast det enda jag kan tänka på är när jag får titta på Orange Is The New Black igen, haha! Suck att jag jobbar till typ 22 idag då... 
 
 

PIZZA NIGHT

Så, igår blev det pizza ute med Pame och Franzi. Vi provade en ny pizzeria precis där jag bor, och pizzan var god! Det var bara vi som satt där och åt, alla andra hade beställt och tog med hem.

Vi satt och pratade om allt möjligt, när vi var klara var Pame sugen på glass, men Franzi sa att hon hört att deras glass smakade äckligt. Pame gick till glassen och tittade och då kom ägaren och sa att ville bjuda på glass, så det tackade Pame ja till.

Han kom och gav mig och Franzi glass också, så det var bara äta. Tyvärr var ryktena sanna, det smakade inte bra men vi åt upp och log och tackade så mycket. Pame stod och pratade spanska med grabbarna som jobbade där och tillslut var det runt 8-9 killar/män som vi pratade med. Haha, lite roligt! Men jag och Franzi ville mest därifrån eftersom det efter ett tag började gå utför, som när de sa att vi såg ut som "bad girls that likes to party a lot" så vi drog därifrån.

Vi åkte till 16 Handles där Franzi köpte froyo, men Pame tyckte att en av killarna var så otroligt söt på pizzerian så när vi åkte tillbaka dit (jag och Pame hade parkerat där och så tog vi Franzis bil till 16 Handles) så stod den söta killen och satte in pengar på banken (som i en glasbyggnad). Jag hade samma bank som honom och gick då in där också för att "ta ut pengar" så att tjejerna kunde följa med och Pame kunde få prata lite mer med honom. ;)


ONSDAG

Idag har vädret varit tråkigt, bara molnigt och grått. Jag har mest varit inomhus och tittat på film (Forrest Gump), tagit en power nap och när Anna kom hem (mamman hämtade idag) fixade vi med tjejernas tvätt och tittade på ett avsnitt av Good luck Charlie innan Jane kom hem med bussen.

Vi har tittat på deras baby pictures och jag visade några jag hade på mig och bilder på min hund Nilla som valp, på min dator. De var så otroligt söta när de var mindre! Man vill bara äta upp dem! ;)

De beställde hem pizza till middag och jag hade en bit, men jag ska ut och käka pizza med Pame och Franzi vid åtta. Just nu är tjejerna uppe och leker med mamman eller va de nu gör, och jag bara väntar på att klockan ska närma sig åtta!


TISDAG

Idag blev det toast skagen till frukost för min del. Men, jag börjar nästan tröttna på skagenröra haha, och jag har massa kvar. Så om någon vill komma hit och käka så går det alldeles utmärkt! ;)
 
Efter att jag skjutsat Anna till sitt camp så stannade jag kvar med bilen där och så gick jag till en park ca 500 meter bort från VIP Country Club (där Anna är på tenniscamp) och en dam i en cab stannade mig och frågade om jag behövde skjuts någonstans, haha. Jag förklarade att jag bara skulle till parken men hon tittade ändå konstigt på mig. Amerikanare alltså... ;)
 
Det var första gången jag var där och det var helt underbart! Där stannade jag i några timmar innan solen försvann bakom ett molntäcke och jag åkte hem och duschade.
 
Pappan hämtade Anna från camp idag så det behövde jag inte göra, skönt! När tjejerna kom hem tittade vi lite på olika iPhoneskal på nätet och strax efter sex åkte föräldrarna på träning. En stund lekte vi att jag var DJ och så dansade dem till musiken, sedan gjorde vi tacos till middag, otroligt gott!!!
 
Efter maten övertalade jag dem att titta på Hitta Nemo med mig, älskar den filmen! Haha. Men det var mest skönt att slippa titta på någon av de Disney Channel-programmen de tittar på! Jag förstår inte, de kan ju titta på samma program tre, fyra gånger om!
 
Vid nio gick de och la sig och jag gick ner till mig. Ringde Johanna BL en snabbis innan jag tittade på det nya avsnittet av PLL. Nu ligger jag i sängen och är snart redo för att sova. Imorgon blir det sovmorgon till 7.15, underbart!
 

MÅNDAG KVÄLL

Strax efter åtta plockade Pame upp mig och så åkte vi downtown New Rochelle, plockade upp Franzi och så åkte vi och åt sushi. Eller, de åt sushi och jag åt svampsoppa, men jag hade faktiskt redan ätit middag. ;)
 
Efter maten köpte vi froyo på Red Mango och så bara satt vi och pratade om allt och ingenting. Trivs så bra med dessa tjejer, så himla tråkigt att de båda åker hem nu i augusti...
 

TADAAAA!

 
 

ALLT ÄR STORT I USA

Jag bad pappan köpa hem frysta räkor när han handlade igår, och så såg jag idag att han köpt hem jumboräkor, haha. Ja ja, det funkar det med! ;)

MÅNDAG MORGON

Anna började nytt camp idag, så nu börjar hon inte förrän kl 10, men jag ska skjutsa henne, vilket tar ca 15-20 minuter. Men Jane går på samma camp som innan så hon tar bussen hemifrån strax innan åtta. 
 
Detta betyder att jag och Anna har lite egentid, så vi gjorde pannkakor till frukost och planerade lite inför får resa till Kalifornien. Vi googlade på saker man kan göra, både i L.A. och Santa Monica, så får vi se vad vi vill göra när det närmar sig.
 
19 dagar kvar till vi sitter på planet mot Los Angeles, jag är så glad! :D
 
 

SÖNDAG

Idag åkte jag och Johanna in till city vid halv tio. Vi kom på strax innan nio att det skulle vara bra att åka in till dess, så vi fick skynda oss!
 
Planen var att åka ut till frihetsgudinnan och gå upp i kronan, men när vi kom ner dit där båtarna går (vid Battery Park) så stod det att biljetterna var slut. Så vi tog lite bilder på frihetsgudinnan och oss, men hon såg större ut i verkligheten än vad hon gör här på bilderna, haha.
 
Vi bestämde oss för att ta oss till Coney Island som ligger längst söderut i Brooklyn. Varför vi åkte dit var mest för att vi hört talas om det i filmer och att det därför kändes skoj att ha sett det, haha. Jag googlade lite snabbt om stället och såg att de hade strand, vilket var perfekt då solen glassade på!
 
Vi tog tunnelbanan dit och där fanns en nöjespark och strand precis utanför tunnelbanestationen. Underbart att kunna gå på en strand, för häromkring måste man betala/vara medlem för att åka till stränderna. Suck!
 
Men här var det fritt fram och vi var ju tvungna att känna på vattnet, vilket faktiskt var ganska skönt! Det var lite synd att detta blev en spontanare, för vi hade ju inga badkläder med oss. Men vi vandrade längst den långa stranden (inte hela, bara en bit) någon timme eller två innan vi gick och åt lunch.
 
Efter lunchen, som blev hamburgare, gick vi runt i nöjesparken. Johanna gillar inte alls karuseller men hon vågade åka parisehjulet, så det bestämde vi oss för att åka. Man kunde välja att åka som vanligt runt eller så kunde man välja att man då och då fick högre fart in mot mitten och gungade häftigt. Vi valde alternativ nummer två och det var faktiskt himla läskigt (men härligt)! 
 
Haha. Det åket fick avsluta denna underbara dag för sedan tog vi tuben tillbaka och åkte tåget hem. Till Bryant Park (i närheten av Grand Central) tog det 50 minuter att åka från Coney Island, men det var så värt det!
 
Vi hoppade av i Pelham, då jag hade bilen där och Johanna hade lagt ut grejer i bilen, och så köpte vi froyo medan vi väntade på nästa tåg som Johanna tog hem till sig. Sedan åkte jag hem och hängde med tjejerna en stund innan de gick och la sig.
 
Jag är så himla trött just nu, en heldag i sol, blåst och bland massvis av folk har satt sina spår. ;)
 
 

LÖRDAG EFTERMIDDAG

Igår, lördag, åkte in till city vid 12. Jag mötte upp Victoria (svensk au pair) och Vanessa (tysk au pair) och vi gick till Hard Rock Café och åt lunch. Jag åt den godaste Caesarsalladen jag någonsin ätit!!! Mums!

Det regnade lite lätt när vi gick in för att äta lunch, men sedan när vi kom ut igen sken solen! Snabba puckar här.

Sedan gick vi runt lite vid Times Square medan vi väntade på Johanna BL och en spansk au pair, Paola. När de kom var Vanessa tyvärr tvungen att åka hem igen. Så vi andra tog tuben till West Village och gick till en svensk godisaffär! Allt var väldigt dyrt men så värt det känner jag! ;) Jag köpte lösgodis, choklad, kakor, pärlsocker, vaniljsocker och fiskbullar, haha!

Sedan vandrade vi genom SOHO och hamnade i Little Italy där vi åt middag. Serveringen var väl sisådär, men vi satt ute i solen och maten var god iallafall.

Sedan tog vi tuben tillbaka till GC och tog tåget hem. Johanna skulle sova hos mig, så när vi kom hem fick tjejerna äntligen träffa henne! Jane blev (som vanligt) helt förälskad, haha. Gulle!

Mamman var borta och pappan skulle ut på middag (jag sa att jag kunde vara hemma med Johanna och ha filmkväll så han också kunde gå ut) så som tack för att han kunde gå ut fick vi hyra två filmer på tvn om vi ville. Vi var med tjejerna till nio sedan gick vi ner i källaren för att titta på film. Tjejerna gick och la sig själva.

Vi hade ju nu vårt svenska godis och hyrde Spring Breakers (riktigt dålig film faktiskt!) och The First Love (den var däremot bra).

Vid halv två eller något sådant gick vi och la oss. Lagom trötta! ;)


LÖRDAG FÖRMIDDAG

Imorse sov jag uuut! Sov till hela halv nio! ;) Haha. Jag gjorde mig i ordning och gick upp till de andra som var vakna. Anna höll på att göra pannkaksfrukost och ingen annan fick hjälpa till, så det var bara att sätta sig och relaxa. 
 
Vi åt pannkakor till frukost och så delade vi på de  indoors s'mores som var kvar från igår. 
 
Annars har jag bara hängt, mest med mostern. Jag berättade om den svenska godisaffären jag ska besöka idag i city och hon skrev ner bl.a Marabou så att hon kan beställa det någon gång, för hon tycker inte heller om godiset här i USA, speciellt inte chokladen, haha.
 
Mostern gav även Anna och Jane huvud- och fotmassage vilket de älskade. ;)
 
 

FREDAG KVÄLL

När tjejerna kom hem från camp tittade de på tv en stund innan deras moster och kusin kom. Vi hängde då alla en stund och lekte med hunden innan mamman och mostern åkte och hämtade kinamat som vi beställde.

Vi åt middag tillsammans allihopa och skojade och hade det bra. Sedan gick Jane upp och lekte för sig själv och jag, Anna och kusinen Rachel hängde.

Mostern och Anna gjorde "indoors s'mores" som vi åt till säsongsfinalen av Gravity Falls kl 20.30. Riktigt gott var det faktiskt! Det är bilden där nere. ;)

Efter det gick ungarna och mamman och la sig och pappan gjorde något annat så det blev jag, mostern och Rachel kvar i vardagsrummet. Rachel är 16 år och har varit på road trip med mamman och tittade på college den senaste veckan. Vi började prata om allt möjligt, mostern gick upp och la sig men vi fortsatte prata på. Jättegullig tjej som var så intresserad av Sverige! Haha, det var så kul att jämföra alla olika sorters saker!


BLONDIE


FREDAG

Idag är sista dagen då jag är ledig såhär länge under dagen, för nästa vecka börjar Anna ett nytt camp (tennis) och då ska jag skjutsa och hämta henne. Tror hon ska vara där 10-15, så jag får ju ändå en hel del ledigt! ;)
 
Så jag har idag tvättat, sorterat om mina kläder i garderoberna och gått en promenad i det fina vädret. Annars har jag bara tittat på tv, lekt med hunden och pratat med Johanna BL i telefon!
 
Ikväll kommer tjejernas moster och kusin, som var här förra helgen, och sover en natt. Jag har inget planerat för kvällen, får se om jag orkar ta tag och göra något.
 

RIGHT NOW

Jesse på tv och tjejerna sitter som klistrade. Skönt ändå att bara chilla (ännu mer haha) i detta otroligt tråkiga väder. Regn, regn, regn.


REGNIG DAG

Idag har det regnat mest hela dagen. Jag vet inte om jag haft en dag då det har regnat hela dagen sedan jag kom hit, men idag regnar det på iallafall!

Jag har mest spenderat min lediga tid i soffan framför Honey Boo Boo, hahaha. Jag sov någon timme imorse efter att ungarna varit på camp och jag varit ute med hunden och så var jag även en sväng till affären på förmiddagen.

De senaste två dagarna har jag liksom vaknat på morgonen och inte känt mig utvilad, även fast jag sovit 7-8 timmar. Tror det mest beror på att jag har drömt så sjukt mycket, antar att min hjärna bearbetar Boston-vistelsen.

På eftermiddagen pratade jag med Pauline och Sandra på Skype i nästan två timmar. Min lilla Palleballe, saknar henne!

Nu har tjejerna kommit hem från camp, de är helt utslagna! Så jag låter dem vila en stund nu så får vi se vad vi hittar på sen.


ONSDAG

Efter att ungarna åkt till camp, jag varit ute med hunden och efter att jag duschat kom Kira strax innan nio och lånade vår gps. Hon skulle åka till flygplatsen och hämta upp sin pojkvän. :) Jag fick lära henne hur man använde den för hon hade aldrig använd gps, haha! Så söt.

Sedan plockade Pame upp mig strax efter nio imorse, så åkte vi och droppade hennes ungar på camp och sedan åkte vi till veterinären med hennes familjs hund. En 14 år gammal labb, så gullig! Vi var där nästan en timme innan vi åkte hem.

Pame fick sitt paket - en stor cola haha. Och så fick hon kortet Anna valde ut igår. Hon blev så glad och började nästan gråta när hon läste kortet jag skrivit i. :)

Vi åkte sedan för att äta lunch (eller det blev brunch för ingen av oss hade ätit frukost) på en italiensk restaurang. Vi båda åt olika pastarätter, så himla gott! Sedan gick vi till Carvels och köpte kulglass, mums!

Vi åt glassen och sedan släppte hon av mig hos mig och jag tittade på tv och la in alla bilder från Boston på datorn. Jag måste rensa telefonen, men vågar inte göra det före jag spar alla bilder på min externa hårddisk, för min dator och gammal så den kanske dör snart. ;) Jag får nog fixa med det imorgon!

Iallafall. Efter att tjejerna kom hem från camp hängde vi på mitt rum. Vi tog massa kort och spelade in roliga filmer, bl.a. när Jane försöker prata svenska! Haha, så roligt och gulligt!

Sedan ville Anna äta på pizzastället Dianna's till middag, med bara mig och Jane, utan föräldrarna. Så vi fick pengar av pappan och så gick vi och åt varsin pizzabit. Gott gott! När vi kom hem tog vi tre plus mamman en promenad med hunden runt kvarteret (tar ca 10 min) och sedan tittade vi på ett avsnitt av Jesse på Disney Channel innan det var dags att gå upp och sova för flickorna.

Vid nio plockade Pame upp mig helt plötsligt, jag frågade henne strax innan åtta vad planen för kvällen var, men jag fick inget svar så jag tänkte att det kanske inte blir nåt. Men så står hon där i dörren helt plötsligt, haha. Ja ja, vi drog till 16 handles där vi mötte upp Franzi och så köpte vi froyo. Efter en stund kom även Beatriz! Haha, skrattade så mycket. Så himla roliga tjejer det där!

Strax innan elva var jag hemma igen och nu ska jag sova. Godnatt!


RSS 2.0