MYS I UPPSALA MED ERKAS

Idag tog jag el autobús till Uppsala där jag mötte upp Förken Erkas. Vi gick till ett mysigt café och lunchade och sedan fikade vi. Vi satt och pratade om allt möjligt och helt plötsligt satt vi och sjöng på Pokemón-låten??? Haha, awesome.

"Vilken tid är det kl. 17.30?" - Smartass Linnéa.

Hihi, puss bästiZ.

SNÖSKOJ


SÖNDAGS- & MÅNDAGSMYS

I söndags åkte jag hem till Björn. Vi tittade på film, åt middag, jag träffade hans syskon och vi åt denna goda tårta som hans mamma har bakat. Det är olika chokladlager inuti och den var till Björns syster som fyllde 25 i lördags. Igår, måndag, tog vi en promenad och kikade runt på solsidan. Såg bl.a. Mickan och Freddes (från serien Solsidan) hus. Annars satt vi mest och spelade gitarr och lyssnade på musik. :)

LÖRDAGSMYS

Kvällen spenderades hemma hos Linnéa. Vi prövade att göra tacotårta, vilket var gott! Sedan prövade vi att göra typ som chokladmousse, fast på avokado. Det var helt okej faktiskt. ;)AK hälsade på en stund innan hon åkte till Norrtälje. Frida, AJ, JP, Sofie, Sissel och Stella kom också förbi. :)

FREDAGSMYS

Jag åkte in till vår fina huvudstad för att möta upp Tingting och Therese. Länge sedan vi sågs nu, så det var kul att träffas igen! Vi gick och åt på Vapiano, jag & Therese åt pizza och Tingting åt pasta. :)Efter detta åkte vi hem till Norrtälje och jag och Tingting hyrde filmer och hade filmmys.

MYSPYS


PROMENAD MED NILLA


SURPIRSE!



Det knackade på dörren och ett blombud kom och gav mig dessa. Hihi, hur gulligt?!

PRETTY LITTLE LIARS

Ja, herregud. Jag är en riktig serienörd, men jag har nog aldrig brytt mig så mycket om en serie som jag gör om Pretty Little Liars. Serien handlar om fyra vänner, vars vän Alison har varit försvunnen och efter ett år hittar polisen hennes kropp. Hon hade blivit mördad, men ingen vet vem mördaren är. En del har varit misstänkta av polisen, men det har visat sig att ingen var skyldig till mord. De fyra tjejerna blir utpressade och hotade, mest via sms, av någon som kallar sig "A" och en himla massa mystiska/knäppa/läskiga/sjuka saker händer tjejerna (och även andra) och de försöker både ta reda på vem som mördade Ali och vem som är A. Eller snarare vilka som är A. Det roliga är att ALLA i staden Rosewood skulle kunna vara misstänkta. Ja. Det är helt sjukt. Helt sjukt KUL att titta på! Man kan inte lita på någon.

Det hela började med att Pauline sa åt mig förra året att börja titta på serien. Då fanns hela säsong ett och halva (eller hela?) säsong två ute. Så jag började titta på säsong ett. Efter några avsnitt kände jag att det inte var min grej, men jag tittade ändå igenom första säsongen, sen gav jag upp. Jag ansåg att det bara var samma gamla visa, det hände inte så mycket mer än det man redan visste. Men Pauline sa åt mig att jag måste fortsätta att titta, och svag som jag är så lydde jag henne. And guess what? Jag blev som besatt! I säsong två började det hända mer grejer, och just nu håller säsong tre på att sändas, en gång i veckan. Och det är helt jävla craycray nu!!! Aaaaaah, så spännande så att jag nästan dör!


LITE PARTYPICS FRÅN CARROS 20-ÅRSFEST



VECKANS BABE

Med glimten i ögat och ett hjärta av guld
slår denna veckas babe alla andra tävlande med hästlängder.

Med hennes sneda leende och något skeva ögon,
kan man inget annat än att bli lite smått förälskad.

Hennes utsida gav insidan en chans,
och det visade sig att hon är lika vacker inombords.

Man kan lita på henne till hundra procent,
alltid finns hon vid ens sida.

Grabbar, se upp där ute i världen,
tjejen är ju single and ready to mingle!

Linnéa Dorita Elisabeth Erkas a.k.a. Jättepatty.
Puss va.

 


HÄRLIG SOLUPPGÅNG IMORSE

Tänk att det var hela -23 grader! Helt galet!

WOHO!


MINUS FJORTON


HARDLY ANYTHING LEFT FOR YOU TO SEE.


YESTERDAY

Igår var jag äntligen på min au pair-intervju. Allt gick bra och tog ungefär 1,5 h. Jag fick göra ett personlighetstest med ca. 300 påståenden där jag skulle svara sant eller falskt, sedan frågade min intervjuare mig några frågor både på svenska och engelska. Till sist berättade hon om sin tid som au pair och kom med bra tips.

Efter detta köpte jag Cs födelsedagspresent *blink blink*, och åkte därefter till Saltsjöbaden hem till B. Vi fikade, spelade gitarr, matade hans fiskar, lyssnade på "chillig" musik och åt middag.


HELG

Igår spelade jag cup i sporthallen. Det var den sista cupen med laget eftersom HSK dam kommer att lägga ner p.g.a. brist på spelare. Himla tråkigt! Men det var roligt att lira boll och vi kämpade på bra. Dock åkte vi ut i kvarten mot Upplands Ekeby då vi förlorade med 1-0. Men jag är nöjd ändå!

På kvällen kom B till mig. Vi tittade på Sagan om ringen (och jag klarade mig igenom nästan hela filmen, haha). Åh, så trött jag var. Vi bestämde oss för att gå och lägga oss någon gång runt midnatt.

Idag har jag visat runt honom i kära Hallsta C, och så har vi tittat på en hel den videklipp jag har på datorn, haha. När han åkte hem sken solen men nu någon timme senare har den helt försvunnit. Galet vad fort solen går ned!

 



GRATTIS PÅ 20-ÅRSDAGEN MIN FINA VÄN!


ÄR HIMLA SUGEN PÅ DETTA IDAG. ÅH, LÄNGTAR!


LIFE'S AWESOME

 

82 DAGAR KVAR

Idag har varit en sån dag då jag längtat nåt otorligt mycket efter att få åka till Florida. Sol, värme och att få fotografera samt uppleva nya saker. Spänningen i att komma till ett nytt ställe, där man aldrig tidigare varit. Att få komma bort från vardagen. Att bara få vara. Att kunna promenera barfota längs stranden. Att äta glass under solens strålar. Att då och då ta ett dopp i poolen. Att gå på Disney World och Universal Studios. Att shoppa i stora malls. Att få prata och höra engelska dagligen. Att inte ha några måsten. Att ha semester.

Sen är det ju bara ett plus att man även får umgås med tjocka släkten och att få gå på bröllop.

Bild från Ayia Napa, Cypern.

NÄR MORMOR BJUDER PÅ MAT

Först bjöd hon på glögg och pepparkakor.


Strax därpå blev det kaffe, kakor och bullar.


Som tur var blev det sedan en liten matpaus. Då passade Freya på att titta i "julbocken" och där fanns det lite snacks.


Vi målade även på ett lakan som vi senare skulle använda till fiskedammen.


Och vi spelade detta spel. Jag fick mest poäng och VANN! Fick en chipspåse som pris, haha.


Jag och moster Carina hackade grönsaker till tacosen.


Efter maten blev det glasstrut till efterrätt.


Haha, fram med kameran va!


Freya gillar glass.


Sedan var det dags för fiskedamm.


Lilltjejen satt och tittade på i soffan. Sedan fick hon sin godispåse från fiskedammen och det gillades, haha.
 
Efter allt detta rullade vi hem. I dubbel benämning!

NILLA TRIVS I MOSTERS SÄLLSKAP


NEVER A FRIEND TO ME


LITEN FILMSNUTT FRÅN TOLVSLAGET

 

GOTT NYTT ÅR!

Gårdagskvällen spenderades med AJ, AK, Linnéa, JP, Christina och Martin. Vi åt en mycket god middag, lekte lekar och bara hade det trevligt! :)

Förrätt, huvudrätt och efterrätt.


Haha, vår enda raket!


Christina (från Tyskland), jag, AJ, AK, Linnéa och JP.


Lite gott och blandat-bilder:


 

RSS 2.0