LUNCH MED PAME

Åh, det är så otroligt varmt!!!! Igår var det också sjukt varmt, och det värsta av allt: vår air condition i huset slutade fungerade! Men den ska fixas idag. Tur!

Nu mitt på dagen har jag varit iväg och åt lunch med Pame på en italiensk restaurang, riktigt gott! Hon har fortfarande lite problem med familjen, så det är inte så kul... Men jag hoppas det löser sig!


FRUKOST

Ungarna har åkt till skolan och nu blir det dunderfrukost för min del. Så gott!!


FIX OCH TRIX

Hej! 
 
Anna kom hem strax innan fyra och vi for iväg direkt till Janes skola för att hämta upp henne där efter fotbollen. Det var som hennes idrott, så det var elever från hennes skola som spelade. Eller något sådant, tror inte alla var med men de som hade valt att träna fotboll liksom! :)
 
Vi åkte hem (tack Gud för gps:en!!!) och så hjälpte jag Jane med läxorna. Hon är så glad att jag hjälper henne! Hennes mamma hade inte så mycket tålamod tydligen. ;) Och vi klarade matten även idag! Haha. Hon var så stolt!
 
Anna hade inga läxor så hon hjälpte faktiskt till lite hon med. Så snäll syster!
 
Efter det spelade vi några spel och några omgångar ville Jane inte vara med så då spelade jag och Anna och Jane fick träna på att räkna pengar (de har hållit på med mynt på matten och ska börja med sedlar nu) så jag sa åt henne olika nummer tex 67 dollar och så skulle hon ta fram den exakta summan med låtsatssedlar. Så båda tjejer var nöjda! Multitasking. ;)
 
Sedan gjorde jag i ordning mac and cheese till middag och Anna hjälpte mig såklart. ;) Jag fick 10/10 i betyg, haha!
 
Efter middagen fixade vi i ordning dekorationen i mitt rum. På ena väggen satte vi upp bilder jag tagit med mig hemifrån och på andra väggen sätter tjejerna upp brev och bilder de gör, så det är ett pågående projekt, så visar bilder på den väggen senare!
 
Nu sitter vi och tittar på The Voice och det är strax läggdags, jag lovade att berätta ännu en godnattsaga, får se vad jag hittar på denna gång!

FIKA MED PAME

Hej! Jag försökte få tag på min mexikanska kompis Pame imorse för att se om hon var ledig och ville ta en lunch. Men hon svarade inte då jag antog att hon jobbade.

Jag fick iväg någon gång runt ett till Starbucks och tog mig en frappe där och Skype:ade med Johanna BL! :)

Sedan tog jag en lunch på en mexikansk restaurang, gott med tacos!!

Sedan vandrade jag hem. Jag såg någon gå upp till vår dörr och trodde att mamman precis kommit hem igen eftersom hennes bil stod där, men det visade sig vara Pame!

Hon hade bilen så vi tog ett varv ner till stan och gick in på Starbucks (igen haha). Sedan efter en stund åkte vi och hämtade upp hennes fyra-åring och så släppte de av mig på väg hem! Så skönt att umgås med en vän!!! Saknar att kunna hänga med någon i min ålder. ;)


SÅÅ VARMT!

Vädret den senaste veckan har verkligen växlat från regn till sol var och varannan dag. Idag skiner solen och det är nog den varmaste dagen hittills! Det är runt 30 grader och jag håller mig till skuggan.

Jag tänkte gå ner downtown och äts lunch och fika på Starbucks. Jag har försökt få tag på min kompis Pame från Mexico men hon svarar inte så jag tror hon jobbar. Men jag måste görs någonting! Kan inte bara sitta här till kl 16 liksom. ;)


MORGON

Och så var morgonen avklarad. Jag vaknade strax efter halv sju och gjorde mig i ordning. Så gick jag upp, släppte ut hunden och gav henne sedan mat. Vid sju gick jag upp och väckte Jane (Anna var redan uppe och fixade sig) och jag hade fått höra att det skulle vara sååå svårt att få upp henne, men hon vaknade upp direkt. Jag tror det var för att hon var spänd att jag skulle väcka dem idag! :)

De klädde på sig och så gick vi ner och fixade pannkakor till frukost. Anna var så duktigt och visade mig hur de brukade ha det osv. De ville även att jag skulle äta, så det fick bli några pannkakor till mig med! :)

Sedan visade Anna mig hur hon ska ha sin lunch och så gick vi ut och väntade på bussen som kommer 8.15, och Janes kommer 8.30. De for iväg till skolan och jag gick in och startade diskmaskinen och nu ska jag försöka få tag på Pame och se om hon är ledig och vill hänga.

Jag är ledig till strax innan 16 då Anna kommer hem med bussen och då ska vi åka och hämta Jane från fotbollen hon spelar på skolan.


VILKEN ROLIG DAG!

Idag sa min värdmamma att hon skulle fixa med tjejerna på morgonen, så jag hade sovmorgon. Skönt, sov ända till åtta! ;)

Vid nio åkte min värdmamma iväg och träffade en kompis, så jag åt frukost i lugn och ro, lekte med hunden och tittade en snabbis på tv. Vid 11 kom hon hem igen och vi åkte till Janes skola och plockade upp henne där eftersom hon skulle till läkaren.

Vi åkte till läkaren och hon tog bort de två stygnen i sitt finger som hon fick sy för kanske 10 dagar sedan eller något sådant. Allt gick bra och hon var väldigt duktig! Min värdmamma var ganska känslig däremot ;)

Vid halv ett var vi hemma igen och då hjälpte jag Jane med läxorna. Med matten fick vi hjälpas åt, eftersom det handlade om amerikanska mynt och jag har inte alls lärt mig dem ännu, eftersom jag vara struntar i dem haha. Men vi klurade till slut ut allt med lite hjälp av internet för att komma ihåg hur många cent 1 dime var tex.

När vi hade löst det tillsammans så blev hon så himla glad! Hon har lite svårt med matten (I don't blame her!!! Haha) och hon berättade flera gånger den dagen hur vi klarat det tillsammans! ;) Hon var riktigt stolt!

Vid tre åkte vi till Annas skola och hämtade henne och skjutsade henne till tennisen. Där spelade hon drygt två timmar. Jag tittade en del på henne men lekte även en del med Jane och hon visade mig massa spel på hennes iPad.

Efter tennisen åkte vi och mötte upp pappan och käkade ute hela familjen. Vi åt på ett av deras favoritställen och maten var toppen! Vi delade på lite natchos innan och jag åt sedan en hamburgare. Gott!!

Jane började komma närmre och närmare mig och vid slutet satt hon och kramade om mig och gosade! Detta gosande fortsatte hela kvällen och hon lämnade inte mitt knä! Så gulligt!

På väg ut från restaurangen sa Jane att hon se så glad att de hade valt mig som au pair, så kul att höra! Jag körde hem och barnen tyckte jag var en duktig förare som körde lugnt och tryggt! Haha, kan tänka mig att de inte alls var vana med det, så som amerikanarna kör!!

Väl hemma lekte vi lite i källaren och jag visade dem några videos jag gjort och lagt ut på youtube förut. Jane tyckte jag var såå duktig på att göra sådana videos och hon ville att jag skulle visa henne någon gång hur jag gör, haha. ;)

Sedan gick vi upp till föräldrarna och jag gjorde en liten fruktsallad till Jane och sedan tittade vi på The Voice allihopa, de hade spelat in programmet eftersom de hade missat det i måndags. :)

Innan de gick upp och la sig visade Anna mig allt jag behöver till att göra pannkakor imorgon till frukost. Hon plockade fram allt förutom ägg och mjölk och visade måtten och var så hjälpsam! Hon är ju gammal nog att förstå att jag inte vet hur allt funkar eftersom jag är ny i familjen och även i landet. Riktigt smart tjej det där!

Jag har fått så många bra och härliga kommentarer från barnen idag och jag känner mig så nöjd med dem!!!


JAG HAR TRÄFFAT RESTEN AV FAMILJEN

Hej! Idag strax innan fyra for jag och min värdpappa iväg till flygplatsen för att hämta upp mamman och tjejerna som kom hem från Denver, Colorado. Vid halv fem kom de ut till oss och de verkade vara så glada att se mig, haha!

Jag satt i baksätet med tjejerna och den lilla pratade på som bara den, hon är väldigt charmig och utåtriktad. Den stora tjejen är mer blyg men när vi kom hem och det var bara hon och jag ute och lekte med hunden så var hon lika framåt som lillan.

Tjejerna visade alla sina leksaker och jag fick en teckning av den stora (Anna) som hon gjort på flyget och såklart ville lillan (Jane) också ge mig en teckning så hon slängde ihop en! ;) Så gulligt, haha. Hon ville inte vara sämre hon!

Vi åt fryspizza till middag, sedan lekte vi lite mer med hunden ute och så åt vi vattenmelon framför tv:n. Vid åtta var det dags att sova, och lillan ville att jag skulle lägga dem! Och för storan spelade det ingen roll.

Så vi gick upp, de fixade sig på toan och allt sånt, kröp ner i sängen och ville att jag skulle berätta en godnattsaga, och gärna en som inte var på riktigt! Så jag började prata på om en tjej som träffar en kille och de badar i en pol och sen fick de önska sig något när de såg en stjärna falla och jag bad tjejerna blunda och tyst önska sig något också!

Men jag kände att denna historia sög typ och jag försökte komma på nåt mer och då kom jag ihåg mig bok jag fick när jag var liten om att man var i ett godisland! Sedan hamnade vi i en mörk grotta och klev sedan in i ett vitt ljus och helt plötsligt var vi hemma igen!

Haha, tjejerna tyckte den var bra och lillan undrade hur grottan kunde fungera sådär! Jag sa att den var nog magisk. ;) Sedan sa de godnatt och somnade ganska fort!

Efter det gick jag ner och hängde med mamman och pratade med henne och hon känns väldigt bra! :)


TISDAG

Idag drog jag och min värdpappa ut och jag fick köra för första gången! Det gick bra och bilen var så skön att köra!! Jag körde till "stora" downtown här i norra New Rochelle.

Vi stannade till och fixade amerikanskt abonnemang till min iPhone, familjen betalar! Så snällt! Det blev liksom typ 350 kr i månaden, bara abonnemanget, med hur många meddelanden och telefonsamtal som helst och lite internet, men kommer mest använda wifi ändå.

Sedan stannade vi till vid en mataffär i Pelham (grannområde till New Rochelle) och handlade där och så körde jag motorvägen hem och det gick kanon! So don't worry mom! ;)

Kaffe kaffe kaffe:

Annas pepparkakor!


MIDDAG

Revbensspjäll med riktigt god BBQ-sås till "förrätt" och sedan kinamat! Det blev mer än hälften kvar till imorgon, gott!! ;)


JAG TOG DEN "LILLA" STORLEKEN


SOLA HELA DAGEN


FACETIME MED LINNÈA

Hej! Jag har precis pratat en stund mer Linnéa. Hon hade sin matrast på jobbet. Lite olika vyer, va? ;)


BRA START PÅ DAGEN!


"I'M SO GLAD TO SEE YOU, EMMA!"

Hej! Vid halv sju gick jag ut på en liten promenad, jag gick till min kompis Pame från Mexico som jag delade rum med på hotellet i veckan. :) Vi bor typ 10 min promenad ifrån varandra, awesome!

Jag mötte upp henne där och så gick vi hem till mig för hennes familj var inte hemma och hon visste inte om hon fick bjuda in mig. Så vi gick hem till mig och så visade jag henne runt i huset. Hon tyckte jag hade det så bra som fick bo i källaren, för då kan man få lite mer space än om man delar rum bredvid varandra. Och det är så sant så!

 

Hon har det lite jobbigt just nu, hon känner sig lite i vägen och att allt är lite konstigt. Men jag har sagt att när hon lär känna barnen och föräldrarna bättre kommer allt kännas bra!


Sedan följde jag med henne en bit hem och så gick jag hem igen, slängde i en tvätt och lekte lite med hunden. Vågade inte ta med hunden på promenaden, vill lära mig att gå med henne lite mer innan jag tar ut henne på "stora" vägen.


13.00

Hej! Just nu sitter jag och tittar på tv. Imorse tog min värdpappa mig till ett amerikanskt diner och vi åt omelett och French toast till frukost! Riktigt gott :)

Sedan handlade vi lite och han sa åt mig att köpa allt jag ville ha! Haha. Jag köpte hem bananer, melon och äpplen, nötter, torkad frukt, yoghurt, apelsinjuice, salami och lite nyttigare bröd. :)

Nu åkte han in till city för att jobba med någon presentation eller nåt sånt så han kommer hem imorgon bitti, så jag får ytterligare en dag/natt ensam. Tycker dock det är riktigt skönt! ;)


HÄNGDE MED DAISY


COOL HUSNYCKEL JAG HAR VA?


LÖRDAG

 
 
 
 

Hej! Idag har det varit molnigt och regnigt. Jag tog hunden på en prommis runt kvarteret här och så lämnade jag henne hemma och gick ner downtown. Åt en pizza slice till lunch och Skype:ade med Linnéa medan!

Sedan handlade jag glass och sedan frappe på Starbucks :) gott! När jag kom hem Skype:ade jag med Linnéa igen och då visade jag henne runt i huset och hon fick träffa på hunden. :)

Nu sitter jag hemma, hänger i soffan och tittar på tv!


NÅGRA BILDER FRÅN ORIENTATION

Hej! Jag fick just några bilder från Marta, från orientation. :)


FREDAG

Hej! Imorse vaknade jag och var ensam hemma då min värdpappa åkte till flygplatsen tidigt. Jag rastade hunden och gav henne mat. Sedan åt jag flingor och mjölk till frukost (de hade 10 olika sorter!!!!).

Vid 11.30 kom två tyska tjejer, Kira och Anas och hämtade mig. Jag har haft kontakt med Kira de senaste dagarna då hennes familj är vänner med min familj!

Vi åkte till ett ställe som var som ett shoppingcenter fast man bytte affär utomhus, liksom som en gågata. Vi passade även på att luncha :)

De var väldigt trevliga och roliga och Anas var superintresserad av att lära sig svenska, haha, så kul! ;)

Sedan kom min community counselor och hälsade på och gav mig en del papper. Efter det Skype:ade jag med familjen hemma i Sverige!! Kul att se och höra dem! :)

Jag har även pratat med Sofie som är nere i Florida! Awesome!!

Ikväll har jag bara chillat hemma med hunden. Fixade lite middag och tittat på tv. Jag och tjejerna skulle kanske gå på bio med det blev aldrig så, kanske hittar på något imorgon istället. :)


JAG HAR KOMMIT TILL HUSET

Nu är jag i huset! Pappan kom och hämtade mig och sedan åkte vi hem. Han visade mig runt var lite affärer och restauranger ligger och så bjöd han på en mexikansk restaurang. Så gott så! :)

Jag hann sägs hej till tjejerna via Skype för en stund sedan och nu ska jag sova, är riktigt trött!


HEJ DÅ ALLA TJEJER

Sitter just nu i lobbyn och väntar på att bli hämtad. Av 76 tjejer är vi 4 kvar. (Många åkte vidare till flyg eller tåg också). Så nu har vi sagt hej då till alla och vi väntar nervöst!
 
Fick just världens godaste kaka, jag skojar inte!!! Underbart god! Fick den igår också på en lektion. :) Vi tror de bakas på hotellet för de var varma!

RAST


ONSDAG

Idag har vi haft lektioner hela dagen. American red cross kom och informerade oss massvis. Vid halv sju var det middag och sedan fritid. Jag har hängt med nytt folk idag, tjejer från Polen, Sydafrika och Frankrike! Många namn att komma ihåg här, tur att man har Facebook så man kan kolla upp vem som är vem ;) haha! 
 
Hon från Polen påminner så mycket om Therese Hansson-Dahl, helt sjukt! ;) en mycket trevlig tjej som ska ta hand om trillingar som föddes i måndags! Så himla söta!!!
 
Vi tog en promenad till affären och hade sedan en trevlig stund på polskans rum :)

EN KORT RAST

Alla är sååå trötta. Vi är 76 au pairer tror jag. Långa lektioner med mycket prat att ta emot, men infon är dom tur är mycket man redan vet.


TISDAGSMIDDAG

Vi åt på hotellets restaurang eftersom alla inte var här då de flesta var i nyc. Jag och ett gäng tjejer från Brasilien, Spanien och Bolivia åt tillsammans och efter det drog några av oss downtown.
 
Det tog ca 20 min att gå och det var väldigt litet med typ en gata med restauranger. Vi stannade till på en mexikansk restaurang och tog varsin läsk. De andra tjejerna förutom en är över 21 men de hade inget ID med sig ändå. Sedan vandrade vi tillbaka. Kan säga att jag hade shorts och t-shirt och det var väldigt varmt även kl 23!

VÄNTAR PÅ TJEJERNA

Står och väntar på att de andra tjejerna ska komma till restaurangen här på hotellet. Passade på att gå ut och ta lite luft. Underbart väder! Solen håller dock på att börja gå ner nu. Men det är väldigt varmt ute!


TISDAG

Hej! Idag blev vi väckta 6.30 och då väntade frukost. Vi har haft två "lektioner" idag, den första kl 8-12 och den andra 12-16. Pratade en del om hur det är att leva i USA, olika kulturkrockar osv. Till lunch fick vi fajitas, riktigt gott! Kl 16 åkte de som bokat New York-turen i väg på det vi vi som blev kvar fick ledig tid. Jag hängde först med två spanska tjejer och sen drog vi och badade med tre tjejer från Brasilien. Snart ska vi käka och sedan strosa på staden. Jag hann gå ut och känna på värmen en stund innan vi gick och badade. Klockan var då typ halv sex och det var sjukt varmt!!! Har varit sol hela dagen så har känts uselt att sitta instängd på hotellet hela dagen... Men men. Sånt är livet! ;)


JAG ÄR FRAMME!

Hej! Nu är jag framme! Mamma lämnade mig på Arlanda imorse men vi åt frukost tillsammans innan. Träffade även på mormor och hennes gäng! De skulle flyga till Prag och hade en gate nära mig. Resan gick bara bra. Flyget startade 15 min sent men anlände 30 min tidigare, så vi flög på vi. ;)


Väl på Newark (flygplatsen) fick jag stå i kö ungefär 40 min och vänta på att lämna fingeravtryck och ta ett foto osv. Jag fick då även gå in i ett annat rum eftersom jag har jobb-/studievisum och efter bombningen i Boston så kollar de extra noga sådana med studievisum eftersom en av bombarna har tre vänner på studievisum. Så jag fick vänta 20 min där innan jag fick tillbaka mina papper. Det var inte obligatoriskt men han jag pratade först med skickade iväg mig för att han trodde att det var obligatorisk. Men det gjorde inte så mycket.

Sedan hämtade jag väskan och gick ut för att hitta någon från Au pair in America. Men såg ingen där och då gick jag ner till ett ställe man skulle till om man inte såg dem där uppe. Där väntade jag 20 min men ingen kom så jag gick upp igen och där var en kvinna och en till au pair-tjej från Tyskland. Vi gick till ett annat ställe där tre tjejer satt och väntade. Två var från Brasilien och en från Argentina. Alla tjejer var väldigt trevliga! Tyskan var 19 år och de andra var 23 år.

Vi fick vänta typ 2 h på bussen som var försenad på grund av någon tågolycka i fredags så de resorna har ersatts med bussar eller bilar så det är mer trafik än vanligt.

Nu är vi på hotellet! Jag var först till mitt rum så jag fick välja säng, skönt det! ;) Nu sitter jag i lobbyn med tyskan och hon Skype:ar med sin mamma. Vi väntar på att väskorna ska levereras till rummet så ska vi dra till poolen och simma lite sen!


FARVÄL RUMMET

Just nu har jag precis gått och lagt mig. Det blir sista sömnen i min egna säng med mitt älskade duntäcke. Här i rummet har det skett förändringar! Se bara:

Före


Mitt i


Efter

UNDERHÅLLNING

Haha, pappa tar över min gamla htc då jag köpt iPhone. Såå roligt att se honom försöka sig på en smartphone!

Vi sitter och äter gottgott och tittar på hockeyfinalen. 2-1 till Sverige just nu! Heja heja!


LÖRDAG

Igår, lördag, tog vi sovmorgon eftersom vi kom hem ganska sent på natten innan. Vi drog sedan till stan och åt lunch på ett café och sedan vandrade vi på stan en stund.

Men det var så himla varmt att göra det så vi satte oss vid vattnet med islatte. Vi satt där ett tag och sedan gick vi vidare till en liten park och satt på gräset där. Himla fint väder och vi vara chillade, awesome!

Vid halv åtta letade vi upp en restaurang och åt middag. Sedan åkte vi hem och tittade på Eurovision, kände att det var skönt att sitta hemma! Där var även Ingrid, hennes mamma, hennes syster Moni, Sillen, Anna, Andreas, Amanda och August. :)










FREDAG

Hej! I fredags efter att tjejerna tagit sig en power nap drog vi ut på stan. Vi vandrade runt en stund innan vi åt. Jag pizza och de andra pasta, riktigt gott tyckte alla! 
 
Vi köpte mjukglass på väg till centralen och så drog vi vidare till Malmö Arena för att titta på juryfinalen av Eurovision! A & L var ganska trötta men när allt tror igång blev de piggare, i alla fall ett tag. ;)
 
Det var skoj att se och vi hade mycket bra platser! Blev lite segt med så många ballader dock. När Robin sjöng ställde sig nästan alla upp och sjöng med!! Men det absolut bästa måste ha varit att se Loreen i pausen. Älskar henne! Vi fick ju även se Carola några snabba sekunder och lyssna på härliga Sarah Dawn Finer!
 
 
 

NU ÄR DE HÄR!!!

Amanda och Linnéa har landat i Malmö. Det var två trötta tjejer som anlände så nu tar vi en power nap innan det blir stan resten av dagen/kvällen!


TURIST

Igår var jag på stan några timmar. Gick då runt och lekte turist. ;) Sedan följde jag med Anna och hämtade barnen på dagis och sen åt vi middag hemma oss oss. :)


JOBBIG TÅGRESA

Hej! Nu har jag precis vaknat upp i Malmö, känns skönt att vara här. Igår tog jag tåget ner och allt gick bra fram till Småland då vi körde på en person vid perrongen i Älmhult. Först förstod jag inte att det var vårt tåg eller att det var en person inblandad. Vi fick reda på att det var en personolycka och vi fick inte lämna tåget för att ta luft på ca 1,5 h. Av medier fick vi reda på att det tyvärr var en dödsolycka. Vi blev stående sammanlagt tre timmar och sen kom bussar som tog oss vidare.

Så fyra timmar försenad hamnade jag i Malmö och som tur var kom Andreas precis till stationen då också så jag åkte med honom hem. Jag åt middag hos min kusin och hennes familj med min faster och det var så gott med middag efter att bara ha ätit frukost den dagen!

Innan maten lekte jag med August då Amanda var lite blyg, men det släppte efter maten och så gick vi ut och lekte! :)


ON MY WAY TO MALMÖ


DAGARNA RULLAR PÅ

I lördags åkte jag in till Karro och William för där skulle min familj, Linnéa, Carina och mormor äta pizza till middag och sedan titta på bilder och filmklipp från Florida. Lite återträff sådär! Sedan var även Lotta och Åke där, så då fick vi visa upp allt för dem! :)

Igår kom Johanna BL hem till mig. Jag hjälpte henne börja med visumansökan eftersom hon också ska åka som au pair, i juli! Vi slog även in presenterna till mig värdfamilj och sedan började jag packa resväskan!

Idag ska jag packa ner de sista sakerna i mitt rum och fortsätta packa resväskan. Måste ju även tänka på vilka kläder jag ska ha med mig till Malmö och så.

AVSKEDSMIDDAG

Igår bjöd jag mina bästa på middag. Det blev grillat kött, grillade grönsaker, potatissallad och tzatziki. Till efterrätt blev det glass med frukt/bär till topping. Tyckte det var riktigt gott! :)

Linnéa kom först till mig (kors i taket!!!) och sedan kom de andra tre. Men JP rusade in på toan direkt för hon hade tydligen klämt tummen i bildörren!! Eller, det var AJ som smällde igen dörren... ;) Men mamma plåstrade om JP och hon fick sitta och kyla tummen under middagen. Sånt kaos det ska vara då! ;) Men som tur var verkade det inte vara någon större fara med den!

Jag fick även en present, ett spel om Sverige så jag inte glömmer bort mitt fosterland när jag hänger i USA. Askalas! ;) Sedan var vi ju tvugna att ta några nya bilder tillsammans! Sofie var med i våra tankar. :)




BRA TORSDAG

Hej! Idag har varit en mycket trevlig dag. Jag åkte in till Norrtälje och mötte upp Josefin. Vi gick lite på stan innan vi lunchade på Landkrabban. Mysigt och så gott! :) Vi hann med en sväng i parken innan hon tog bussen hem.

Efter att hon åkt hängde jag en stund på busstationen. Träffade på Richard så hängde med honom där medan han käkade. Sedan mötte jag upp Carro och Johanna för middag. Vi åt på G och det var riktigt gott!

Sedan försökte vi få in Carros låsta cykel i Johannas bil... Men det gick ju sådär. Haha, så vi fick bära tillbaka den till cykelstället igen.

Rullade sedan hem... I dubbel benämning! ;) Proppmätt!!




DEJT MED AK

Igår åkte jag in till Norrtälje för att umgås med AK. Jag mötte upp henne i skolan och sedan åkte vi till Esplanaden för middag. Hon tipsade mig om avokadorullen och den var riktig god! Mums!

Sedan gick vi och köpte glass och gick runt på stan innan vi gick på bio. Hahaha, jag hade råkat boka platser längst fram fast jag trodde det var längst bak, men det löste sig. Det var ju bara sex personer på bion haha. ;)








TILL NILLA FRÅN MATTIAS

Haha, så sött!


BLODPROV


FIXAT MED AU PAIR-SAKER

Idag var jag ut och gick med Nilla på förmiddagen. Sedan skjutsade jag mamma tillbaka till jobbet efter hennes lunchrast och passade då på att skicka iväg ett brev för att få mitt internationella körkort. Efter det gick jag in på banken och fixade så att mamma har fullmakt över mina bankkonton, vilket kan vara skönt när jag är borta i USA. Klockan två hämtade jag även hem brorsan från skolan.

Sedan har jag varit till läkarstationen för "undersökning". Läkaren kikade igenom pappret jag hade fyllt i och sedan fyllde han i ett papper. Och det var det. Imorgon bitti måste jag tillbaka för att ta blodprov sen så är allt fixat! Hoppas bara jag hinner få tillbaka svaret till nästa vecka.


SÖNDAG

Igår lirade Mattias fotboll i Norrtälje. Jag följde med mamma, mormor och Nilla och tittade. Tyvärr förlorade de med 4-2, men Mattias gjorde ett mål och en assist iallafall! Efter matchen mötte jag upp Therese, Tingting och Johanna för en fika och ett farväl... :( Men tur att Internet är uppfunnet!


MATTIAS 11 ÅR!

I lördags fyllde min lillebror hela 11 år. Tiden går så fort! Han fick frukost på sängen och han tappade då en tand! Haha!

På eftermiddagen hade han kalas för sina kompisar och även moster Carina och Freya tittade förbi. Jag och Freya lekte utomhus och hade skoj!

Senare kom mormor och farmor och vi åt pizza med dem, Mattias hade valt maten. ;)












FREDAG

Hej!
Idag har jag baaakat. Minibror fyller ju år imorgon så jag bakade till hans kalas. ;) Jag har även hämtat ut mitt visum så nu är jag ready to fly till USA! Yey! :) På kvällen gick jag till Anneli för massage en timme. Sååå himla skönt. Eller, liksom ontskönt. Haha, tror jag kommer må som en gud framöver. ;)

FLY, FLY, FLY AWAY

Helloooo.

Igår fick jag min flygtid till New York. Jag flyger klockan. 9.05 och flyger direkt, vilket var riktigt skönt! Jag hade tänkt mig att jag säääkert måste mellanlanda i London eller något, men så blev det inte! Jag flyger till Newark och jag kommer att vara själv från Arlanda. Det var en tjej till som flög samma datum, men hon flyger från Köpenhamn.

Alright, tror jag börjar bli redo för detta! Meeeeeen först måste jag komma ihåg att jag har en resa till Malmö att göra också. Den har kommit som lite i kläm! ;)

OCH VAD HAR JAG GJORT IDAG?

Eftersom jag inte festade igår så fick jag en hel del gjort idag. ;) Jag började med att ta sovmorgon och sedan började jag slänga en del saker i mitt rum, liksom sådant man har samlat på sig  men aldrig använder/behöver. Sedan tog jag en paus, åt brunch och hängde tvätt. Efter det fortsatte jag att rensa mitt rum ett tag och sedan följde jag med mamma och handlade. När vi kom hem satte vi oss i solen en stund, härligt!

Nu resten av eftermiddagen har jag tittat på två avsnitt av One Tree Hill. Började titta på slutet av säsong fyra häromdagen så nu har jag börjat på säsong fem. Jag har redan sett serien x antal gånger så nu tittar jag lite här och där när jag har tid. :)

Efter dessa två avsnitt började jag packa ner alla prydnadssaker jag har och dammade av både dem och hyllorna. Jag tog även ner mina affischer/bilder jag har på väggarna förutom tavlor, lagfoton och mitt "bildhjärta" på alla mina vänner. 

Shit. Det börjar kännas att det är på riktigt nu!

OCH DÄR FÖLL JAG FÖR GRUPPTRYCKET.

Men jag kompenserar det med två unika skal. Ett på mina bästa och ett på kusin Karro som ropar till sig en taxi i NYC. Tyckte den passade bra nu när jag ska flytta. ;)

RSS 2.0