KVALBORG

Hallå där! Jag och Ida har precis kommit hem från en fest hemma hos Linda. Det var jättetrevligt! Vi grillade och festade hela kvällen lång! Det var kanske runt 50 pers där men bara sex st från klassen, så fick lära känna massa nya människor! Kanon! :) Nu ska vi sova några timmar innan det är dags för champagnefrukost och valborgsfirande! 















ONSDAG

Hej! Idag på förmiddagen fixade jag det sista med min PM, sedan skrev jag ut den och lämnade in den! Woho! Jag hade sedan seminarium och nu har jag fixat mig i ordning för kvällens kvalborgsfirande! Skål!!! 




SKVALBORG

Hej! Idag hade jag en föreläsning och efter den skulle jag åka och handla men passade på att hälsa på en snabbis hos Linnéa eftersom hon bor på vägen. Myspys!

Sedan gick jag och handlade inför frukosten på Valborg då vi är ett gäng som ska käka tillsammans! Jag tog mig hem, åt lunch och fixade sedan lite med min PM.... Fortfarande ångest för den men imorgon tänker jag lämna in den! 

Iallafall så drog jag sedan och firade skvalborg med andra socionomstudenter. Det blev grillning och brännboll och bara allmänt häng, riktigt trevligt! :) 



















MÅNDAG

Gokväll! Då var ännu en måndag förbi och vi är inne på aprils slutspurt. På fredag är det maj (!!!) och jag kan fortfarande inte förstå hur tiden kan gå så fort.

Idag har jag spenderat min dag med massa skolgrejer. Morgonen började med basgruppsmöte, sedan var det seminarium då vi idag hade processpel (dvs vi lekte rättegång. Dock var min basgrupp inte med i spelet utan vi fick den stora äran att presentera processuella rättsregler efteråt...) och efter det var vi några som tog en vända till systemet. Tredje gången för min del inom loppet av en vecka, haha. 


Vinnarna i dagens rättegång pose:ar för ett segerfoto. 

Jag tog mig hem och åt middag och vilade en stund innan jag fick nog och tog mitt pick och pack till skolans lokaler och satt där i tre timmar och fixade med min PM. Jag ska fixa en referens men annars så början den bli klar! Imorgon eller på onsdag tänker jag faktiskt ta och lämna in den, få den ur vägen liksom. Jag är dock inte så nöjd men men man kan inte vara bäst på allt här i livet! 



SÖNDAG

Hej hej! Denna söndag har inte bjudit på mycket... Jag tog sovmorgon och har tagit det lugnt för det mesta pga huvudvärk... Men jag har också hunnit med att plugga lite, laga matlådor och städat lägenheten inför Valborg. Nu ska jag vika tvätt då jag tvättade i fredags kväll (haha kul liv osv) och sedan är det dags att sova igen! Denna vecka som kommer är fullproppad med både skola, massa valborgsfirande och jobb i helgen så jag tänkte starta den utvilad... ;) 

LÖRDAG

Halloj! De senaste dagarna har jag pluggat en hel del men igår passade jag och Josefin på att åka till Ikea och äta brunch där, första gången för oss båda och det var så gott så!! Det får vi göra flera gånger! ;)


På dagen pluggade jag lite till innan jag åkte med JP till SLU och körde sedan hem hennes bil. Jag slängde i mig middag och bytte om och tog sedan bussen till Flogsta där det väntades korridorsfest hos Sofia i klassen! En trevlig kväll med härligt folk, tummen up!
















TISDAG

Gud vad dagarna bara springer förbi! Jag förstår inte hur fort det går... Helt galet.

Iallafall så har denna dag varit himla bra! Det blev både lunch och glass ute i solen idag, men också en del plugg inomhus... Men livet känns så mycket lättare när det är varmt, solen skiner och himlen är blå! 



Kom hem runt halv sex och solen var fortfarande framme. Underbart! 

Jag har nu precis kommit hem från Emilia, jag gick dit ikväll och drack vin, hihi. En helt vanlig myskväll såhär på en helt vanlig tisdag. Behövs inte så mycket mer än så! :) 

MÅNDAG

Hej! Denna måndag har flytit på bra. På förmiddagen pluggade jag hemma, sedan var jag iväg på seminarium och hade ett möte direkt efter det. Eftersom vi satt på Norrlands på mötet passade vi även på att köra en liten After School. Nice nice! ;) 

Nu på kvällen fick jag ett gulligt sms från Anna. Åh, vad jag saknar henne!!!



SÖNDAG

God kväll! Idag startade jag dagen med sconesfrukost innan jobbet, så gott!



Efter jobbet åkte jag tillbaka hem till Uppsala. Jag mötte upp Emilia på stan och planen var att äta glass men vi hamnade med ett glas vin istället. Men jag klagar inte! ;) Gott och trevligt var det och sååå nice att kunna sitta på uteservering! 



Vi åt en lyxig middag på BK innan vi vandrade hemåt. Nu på kvällen har jag (kors i taket!) pluggat! Planen var att inte plugga men jag fick inspiration, haha. Ja ja, bara att passa på då ju! ;)

EFTERRÄTT!




FREDAG

Hej! Idag har jag lyxat till det ordentligt! Först åt jag buffé på Dragon Palace till brunch innan en föreläsning. På väg hen från föreläsningen köpte jag naturgodis, så himla längesedan!! Det är mums!

Jag tog mig sedan hem till familjen och följde med dem till Blåan då lillebror Mattias innebandylag hade en liten avslutningsmiddag där. Efteråt skulle föräldrarna ta kort på serievinnarna och det såg så kul ut så jag var tvungen att fota! ;) Varför ska föräldrar alltid hålla ut armarna så långt när de tar kort?! Hahaha. 

Annars så har jag bara gosat lite med Nilla och tittat på Let's Dance med mamma. Planen var att läsa några rättsfall på kvällen meeeeen... De e ju en dag imorrn å!



TORSDAG

Halloj! Idag efter seminariet blev en snabb lunch på Sandy's med Linda och Jackie. Kul att köra sånna spontanluncher och hinna prata om annat än skolan! ;)

Efter det gick jag och Linda på stan en stund och sedan träffade jag på Victoria och följde henne hem så vi kunde prata lite, vi bor i samma stad men ses alldeles för sällan!!! Men så är det när båda är busy busy... 

Efter detta mötte jag upp min PPU-grupp och skrev manus till vårt PPU-seminarium på tisdag. För en gång skull är jag väldigt nöjd och taggad på denna diskussion vi kommer ha! Kors i taket! ;) 

Jag pluggade en stund när jag kom hem men nu har jag tagit kväller. Filmmys och vin står på listan! 

ONSDAG

Halloj! Ännu en lång men ganska rolig dag idag! Det började med basgruppsmöte inför två seminarier, lunch på Norrlands och sedan ett möte om nollningsplaneringen. Därefter blev det mysfika på Espresso House innan jag landade hemma i soffan med lyxmiddagen nudlar och ett glas vatten, hahaha. Jag började titta på Mad Men och hann se ett avsnitt innan det blev vin- och pluggdejt på Skype med Emilia! ;) 










GLASSGÄNGET

Igår var en lång dag med två föreläsningar och sedan ett möte på det. Meeeen efter lunchen gick vi ett gång och köpte glass för att få lite extra energi! Mycket värt! 



SÖNDAG

Igår var det söndag och jag åkte in till Stockholm för att spana efter en specifik sak till en present. Jag mötte upp Josefin och vi vandrade runt i gamla stan och letade efter presenten. Det blev även lunch på Vapiano, mums! ;) Jag hittade det jag sökte plus lite till, en bra dag i ett blåsigt Stockholm! 



LÖRDAG

Halloj! Idag har jag jobbat, vädret imorse var grått och tråkigt men framåt eftermiddagen sken solen. Sista halvtimmen var väldigt lugn och vid ett tillfälle var butiken tom på kunder så då passade jag och Sanna på att sitta ute i solen i några minuter. Sååå skönt!




Väl hemma ringde jag Hanna och satt ute i solen och snackade skit med henne. Bra grejer! ;) Sedan lekte jag lite med Nilla och Teodor innan jag åkte förbi farmor där farbror Lasse och Ingrid från Malmö var och hälsade på! Även farbror Bosse var där. Trevligt trevligt! 






Sedan tog jag mitt pick och pack och åkte hem till Uppsala. Planen var att läsa lite inför en seminarieuppgift meeen jag har ont i huvudet så tänkte gå och lägga mig snart istället. 



MUMS

Mormors rulltårta och jordgubbar, fina grejer det! 



FREDAG

Min fredag bestod av föreläsning, plugg och på kvällen åkte jag hem till Hallsta. Det blev the Sims-spelande för min del, det var ett tag sen nu! ;) 




TORSDAG

Halloj! Idag har jag varit på seminarium, ett möte, handlat, pluggat, lagat mat och promenerat med Hanna på kvällskvisten fram till att himlen färgades rosa. Ett bra avslut på en lång dag! 


Förresten! Blåste upp min palm som jag fick av Alex. Såååå söt!!! Haha! 

ONSDAG

Goddagens! Idag har jag varit på föreläsning, shoppat lite, bokat lite grejer och bara tagit det lugnt nu på kvällen. Jag borde ha pluggat lite men....... Haha. Och juste, jag satte upp den sista gardinen hos mig så nu är lilla lägenheten redo att bjuda hem gäster! Komsi komsi. Mvh forever alone. 



BACK TO BUSINESS

Hej hej! Idag var det tillbaka till verkligheten som gällde. Föresläsning, lunch med Jackie, Linda och Ida och sedan PPU. Efter PPUn gick jag till Emilia för att plugga, meeeen vet inte hur mycket vi fick gjort egentligen... ;) 
Lyxlunch! ;)

Häng i solen på Emilias balkong!





MÅNDAG

Igår var det annandag påsk och jag gjort inte alls mycket nytta, haha. Lekte lite med lilla Teodor, pluggade lite ute i solen och bara chillade hemma. På kvällen åkte jag tillbaka till Uppsala och gick på bio med en kompis. Vi såg Insurgent, uppföljaren till Divergent. Den var bra och jag ser framemot nästa film, haha! ;) 







FAMILJEMYS

Halloj! Idag efter jobbet blev det filmmys med familjen innan middagen. På kvällen kikade vi även på bilder från våra två USA-resor, en till Florida för Lisens bröllop och en till New York när de hälsade på mig där. Kul att se tillbaka! :)


Studsa hade det mysigt i soffan med mig! 




PÅSKAFTON

Gokväll! Denna påskafton bestod av jobb, leta påskägg direkt efter jobbet och middag hemma hos mormor. En bra dag helt enkelt!










WOHO, LONDONRESA BOKAD!

Sådärja, nu har jag och Johanna BL bokat en liten resa till London! Underbart att ha en resa att se framemot!!! :) 




PÅSKEN ÄR HÄR

Jahapp, och så kom påsken även i år. Igår åkte jag med mamma hem från Uppsala då hon var dit för att hämta en hund hon ska vakta några dagar. 



Idag blev det påsklunch med familjen och mormor eftersom både pappa och jag jobbar imorgon. Gott det! 





Hahaha, älskar dessa sötnosar som jag och Fredrik har gjort när vi var små. Speciellt Fredriks lite... Speciella... ;) 

ONSDAG AKA LILLÖRDAG

Hallå! Ännu en fullspäckad dag... Alltså, tiden går så fort. Redan april?! Galet!

Iallafall. Jag har varit på två föreläsningar och mellan dem slängde vi in ett möte om nollningen. Effektivt! ;) 

Efter skolan handlade jag billigt godis såhär inför påsk, haha. Det ska jag mumsa på i helgen! Jag hann hem och ta det lite lugnt innan jag hakade på Emilia till gränby centrum. Vi strosade runt lite och jag är mycket nöjd med mitt enda köp. Två olika slags servetter på 70% rea, hur nice är inte det då?! ;) Hahaha. Nu gäller det bara att börja använda servetter... Emilia slogs bland alla galna godissugna kunder inne på Ica också, haha det såg så kul ut när alla bluffade runt på varandra!! 

Vi hann knappt hem innan det var dags att bege sig igen. Jag tog bussen ner på stan och mötte upp Jackie, Emilia och Matilda (alla är från min klass). Vi hade bokat bord på 60 Kvadrat, ett mysigt lite ställe. Vi beställde in goda drinkar, och delade på en charktallrik och en pizza. Såååå gott! Björn kom även han förbi mot slutet och vi gick då alla vidare till en annan bar och tog en sista drink där. 















Haha, efter denna bild märkte vi att det var dags att gå hem... ;) 

Så himla trevligt, en riktigt toppenkväll sådär spontant liksom! Mer sådana kvällar! Och jag vill även tacka Jackie för de fina duschtvålarna jag fick och Björn för blomman och godisgrejen! ;)

RSS 2.0