HAHA JAHAPP HOPPA AV SKOLAN NU DÅ? ;)




ONSDAG

Dagarna och veckorna flyter på och nu har jag mindre än tre veckor kvar att jobba denna sommar! Sedan blir det London och flytt tillbaka till Uppsala. Cray cray! Jobbdagen idag var ganska seg och både jag och Sanna har varit så himla trötta idag... Ingen aning av vad det berodde på! Men vi kämpade på och överlevde dagen, haha. ;) 



SNAPCHATS FRÅN ANNA FÖRGYLLER MINA DAGAR




HELGEN

Hej! Igår efter jobbet åkte jag in till Stockholm och träffade saknade tjejer från min klass - Jackie, Ida och Linda! Vi åt tapas till middag, sedan förade vi hos Jackies pappa innan vi gick ut på Café Opera. Jag hade en sjukt kul kväll och vi kom hem och sov vid halv sex på morgonen! 










Hahaha, älskar denna bild! Vad händer liksom?! 












Imorse var vi tvungna att gå upp vid halv tio för att Jackie skulle iväg till Uppsala. Lagom trötta sådär efter fyra timmars sömn! ;) Jag åkte med till Uppsala och hämtade ut paket som hade kommit till mig men sedan åkte jag hem till Hallsta och somnade på soffan någon timme, skönt! Sedan åkte la familia till Zorbas på Väddö och åt middag, så gott så! 



Ikväll ska jag bara chilla och det blir nog en tidig kväll, haha. 

GRATTIS MAMMA!

Idag fyller världens bästa mamma år. Grattis!!! Här kommer en liten hälsning från Morran! ;) 



TORSDAG KVÄLL

Igår efter jobbet åkte jag hem till familjen där moster och kusin Jonas med familj var och skulle bli bjudna på middag. Det var en trevlig kväll och jag fick hänga mycket med Freya, den lilla sötnosen! Det är alltid kul! :) 




















Tårta gjord på grannes höns ägg och nyplockade bär från skogen. Mums!!




SEGT PÅ JOBBET DAGEN INNAN LÖNING




SVENSK SOMMAR I ETT NÖTSKAL




MÅNDAG

Igår var det måndag och jag hade en ledig dag framför mig. Jag började med att plocka upp moster Carina på Arlanda som varit i Florida. Hon kom hem till 13 grader och regn, kul! ;) 

Vi åkte hemåt och hon lämnade av mig hos mormor. Jag bakade frukostbröd och åt en gooood frukost! Annars gjorde jag inte så mycket alls. Målade naglarna. Spelade Sims. Tittade på tv och Netflix. Sedan tog jag mig en liten promenad till Ica och handlade middag. Kött och krocketter, så gott!! 






SÖNDAG - LINNÉAS FÖDELSEDAG

Hej! Första natten i nya lägenheten gick bra! ;) Jag sov som en stock och självklart var det skönt att kunna sova så länge man ville utan att vakna av ett alarm!

På dagen tog jag det lugnt och åkte och handlade upp en hel del basvaror, passade ju på när jag hade bil! Strax innan fem var jag hem till Linnéa och hjälpte en stressad Johan att slå in presenter. Linnéas syster Ida med pojkvän och hund kom och strax därefter kom Linnéa hem från jobbet. Det blev fika, massa prat och häng. Sedan åkte det andra gänget hem men jag var jobbig och stannade kvar några timmar till haha. ;) 
Linnéa fick videon på när hon var med i Lilla Sportspegeln för 12 år sedan av Johan! Såååå kul att se! 

Söta lilla hunden! 17v gammal! 







Till och med Anna hälsade grattis via snapchat! ;) Gulle! 

GRATTIS LINNÉA!

Idag fyller min fina vän Linnéa 22 år. Grattis på födelsedagen! Du är bäst! Tycker om dig så himla mycket. Puss!
 

LÖRDAG

Go kväll! Idag är det lördag vilket också betyder att jag gick på helg när jobbpasset idag var slut. Skönt!

Jag åkte in till Uppsala och har hängt hos Linnéa och Johan hela kvällen. Så mysigt så! Jag tänkte också dra dit imorgon då Linnéa fyller år! :) 

Nu har jag kommit tillbaka till lägenheten och ska sova här första natten! Känns sååå kul och bra att jag får hyra denna i ett helt år! 



 

SVENSK SOMMAR.....

Dagar som denna är jag glad att jag jobbar! Åskväder och spöregn större delen av eftermiddagen. Jag hoppas på fint här söndag och måndag när jag är ledig! ;) 



HARD WORK WORK






SÖNDAG

Igår var jag ledig och tog det bara lugnt hela förmiddagen. På eftermiddagen skypade jag och mormor lite snabbt med kusin Lisen i Florida. Vi fick se alla presenter hon fått på sin baby shower och bebisens rum! Så mysigt! :) 


Sedan fick jag skynda mig till bussen då jag skulle till Stockholm. Åkte hem till Björn och spanade in hans nya place, riktigt nice! Vi åt tacos och tittade på Game of Thrones! 
Hej Stockholm! 

MJ is alive! 





LÖRDAG

Hej! Igår var sista dagen på jobbet för denna vecka så nu har jag tagit helg! Efter jobbet kom Sofia hit och vi tog oss till Grisslehamn för att fika och gå runt lite där innan vi åkte hem till familjen. Sen bjöds på grillat till middag och nybakt blåbärspaj som mamma gjort, hon hade tom plockat blåbären ute i skogen precis. Så gott så! 
Fika på Bagarboden i Grissel! 

När jag skjutsade Sofia till bussen stod det en kvinna där och frågade på engelska om jag visste när bussen till Herräng skulle gå. Jag tittade å busschemat och såg att sista bussen för kvällen redan hade gått. Jag frågade om hon skulle till Herräng dance camp, och det skulle hon. Så snäll som jag är erbjöd jag mig att skjutsa henne och hennes två vänner som var i affären och handlade. De var från Ukraina och skulle vara här i en vecka. Så jag hoppas de får en fin vecka där ute med mycket dans! 

FREDAG

Halloj! Idag efter jobbet åkte jag hem till familjen en snabbis och hälsade på. Annars har jag inte gjort så mycket, bara tittat lite på GoT och haft fredagsmys för mig själv. Nu är klockan tio och jag ska strax sova, haha! Livet som 21 år........ ;) 
Ett stycke jobbselfie! 

ONSDAG

Hej hej hallå! Nu är snart ännu en dag över. Jag har jobbat, lagat mat, duschat och nu har jag hamnat i soffan och tittar (för en gångs skull!) på tv. ;) 
Mmm, så god middag så! 

HEHEHE




MÅNDAG

Hej! Imorse åkte jag till Uppsala och frukostade med Jackie på Café Linné, så mysigt att träffa henne igen! Vi hade massor att prata om och tiden flög iväg. Sedan gick hon till jobbet och jag träffade Linnéa. Vi gick till ett annat café och åt lunch (som också blev min middag haha) och fikade! Myspys!! Sedan gick vi hem till henne, plockade upp Johan och åkte iväg till min lägenhet så de fick se den. Jag är såå taggad på att flytta in där i augusti!







SÖNDAG

Hej! Idag passade jag på att ta sovmorgon, sååå skönt! Sedan solade jag någon timme innan mamma, jag och moster Carina åkte till Norrtälje. Vi fikade och gick sedan på teater i societetsparken då kusin Pelle var med och moster Lotta spelade fiol. De båda var så duktiga så och teatern var bra! 








Carina, Lotta, mamma!







Pelle längst ut till vänster. 





FREDAG KVÄLL

Igår kväll åkte jag med Sofie, AK och Elina till Norrtälje för att träffa några från min och Sofies gamla gymnasieklass. Vi hängde på Stället och drack goda drinkar, pratade en massa och hade det trevligt. En mycket bra kväll! 







SVENSK SOMMAR NÄR DEN ÄR SOM BÄST

Hej hej hallå! Igår efter jobbet fixade jag ihop en supergod wrap till middag och satt ute på balkongen och åt i värmen. Det var 30+ grader under dagen men jag och Sanna var inne och jobbade... Ja ja, det är pengar! ;) Vi hann sitta ute i ca 10 min när det inte var några kunder i butiken, så skönt att få komma ut!






På kvällen åkte jag, AK, JP och Sofie till vattnet och tittade på solnedgången och fikade. Så mys!! Tjejerna badade också när vi först kom dit, något som jag vägrar hehe. Usch för vatten där man inte ser vad som lurar under ytan! 















ONSDAG




RSS 2.0