FEELIN' 22

Åh. Jag har haft en himla fin födelsedag med underbara vänner! Tänk att jag är så lyckligt lottad med så fina människor i min närhet! 

Imorgon tänkte jag lägga upp lite bilder från idag, är alldeles för trött för att göra det nu! Haha. 

Tack för alla grattisönskningar! :) 


IT'S MA BURFDAY

Klockan är några minuter efter midnatt och jag har fått mitt första grattis genom sång och denna bild av Emilia! Hihi, gulle!! 



ONSDAG

Halloj! Idag drog den sista kursen för denna termin igång och jag har spenderat dagen i skolan. På kvällen har det blivit två vändor till Ica för att handla inför morgondagen... ;) Och så har jag bakat, haha. 
 

BREVVÄNNER

Idag kom mitt paket fram till min kompis på Nya Zeeland. Ska bli sååå kul att höra vad hon tycker om godiset! ;) 


TISDAG

Hej!
Igår kväll när jag skulle sova kom jag på att jag hade glömt att ta med adapter hemifrån inför Maltaresan. Så imorse tog jag bussen hem till Hallsta C och hämtade en adapter. Passade även på att hälsa på mormor en stund innan jag åkte hem igen på eftermiddagen. :) 



Hahaha, faceswap med mormor! 

Min tokiga mormor! ;) Hahaha. 

ANNANDAG PÅSK

Halloj! Idag har jag varit på jobbet. Jag skulle egentligen ha ett kort pass till 15 men vi var en mindre idag så jag stannade kvar till stängning istället. Men mig gjorde det ingenting, är röd dag idag så det betyder dubbel timlön! ;) 


Efter jobbet åkte jag och handlade och gjorde sedan tonfisksallad till middag. Så gott så!  

PÅSKAFTON

Igår var det påskafton och på eftermiddagen åkte vi hem till moster Lotta för att träffa släkten. Vi började med att fika och tog sedan en promenad till Lottas grannar som bor precis vid vattnet, väldigt fint! 




Fick även en födelsedagspresent av mormor! :) 

Vi hade både Nilla och Fia med oss! 

Morrison var väldigt nyfiken på Fia. ;) 





Sparar efter havsörn! 




Selfie kids! ;) 



Fina mormor! 

Linda och Freya spanar in det kalla vattnet. 

När vi kom tillbaka hem blev det staffettävling och sedan letade jag, mamma, Nilla, Freya och Viktor efter ledtrådar som ledde till ett påskägg! 





William fuskar som vanligt... ;) 










Efter detta var det dags för middag och lite senare efterrätt. Mycket trevligt att bara sitta och prata med alla! :) 




MYSISAR




LETA PÅSKÄGG

Påskharen har varit här! En dag för tidigt, men vad gör väl det... ;) Jag och Mattias gick ut och hittade ägg! 




SKÄRTORSDAG

Hallå! Idag åkte jag hem till familjen! Jag har gosat med djuren, målat ägg med bröderna och ätit påskbord. :) 












Nilla var trött efter en hel timmes arbete idag... ;) 



Syskonen! <3 


Just nu ligger jag och Fia i mamma och pappas säng och tittar på tv! 


LEDIG ONSDAG

Hej! Igår hade jag en hel dag som jag var helt ledig utan några måsten, så himla skönt! 

Jag tog mig ner på stan en sväng i ett grått och tråkigt Uppsala. Jag köpte en kameraväska och ett par byxor, sådär dagen innan löning. ;) 

På kvällen åt jag middag på V-Dala med Clara, Linda och Matilda. Väldigt mysigt och vi taggade inför Malta-resan som är om några veckor! 


NU: PÅSKLOV

Äntligen! Hemtentan är inlämnad!!! Det känns såååå skönt att kunna släppa den och bara vara ledig i några dagar nu. Men jag är så osäker på det jag skrivit, framförallt sista frågan........ Men men, håller tummarna och hoppas på det bästa. Nu finns ingen återvändo! ;) 



MÅNDAG OCH TISDAG

Hej! Igår var jag hem till Emilia för att skriva på hemtentan. Det är slutspurten nu, och allt jag vill är att bli klar och få vara helt ledig några dagar! Det är rullat på någorlunda bra, men den sista från får mig att ifrågasätta min existens.... Usch, jag är så himla osäker på den! Men det värsta som kan hända är ju att man får skriva om den, om det jag har skrivit är helt åt helvete... 

Ja ja. Jag drack två glas vin hos henne och det kändes liiite bättre... ;) 

Idag har jag skrivit lite på hemtentan hemma men nu är jag på väg hem till Emilia för att försöka få till den sista frågan! Wish me luck! 

SÖNDAG

Igår var det söndag och den dagen spenderades med mamma och minibror. Jag tog bussen till Allianshallen där mamma var och tittade på Mattias innebandymatch! Det var en spännande match men de vann tillslut med 6-4!

Vi tog oss sedan till Boländerna och rände runt lite. Lunch på Ikea och lite annan shopping! ;) 


LÖRDAG

Hej! Igår var det lördag och för mig gick denna dag åt att göra lite nytta. Jag satt och skrev på hemtentan några timmar på förmiddagen/mitt på dagen och på eftermiddagen tvättade jag fem maskiner tvätt... Haha. Det var ett tag sen nu! ;) 
 
På eftermiddagen började det även helt plötsligt snöa! Usch... Men jag tror det kommer smälta bort vilken dag som helst då kylan inte har hållit i sig.




På kvällen gick jag hem till Hanna och åt hemmagjord pizza och bara hade det gött! Det var ett tag sedan vi sågs så det var kul att ses igen! :) Vi underhöll oss med faceswap på snapchat och tittade på roliga videor på youtube! ;) 


Hahaha så rolig faceswap!!! 
 
 

FREDAGSCHILL

Chillar lite innan det är dags för jobb. Hemtentan får skrivas någon annan dag... Tack och hej! 


TORSDAG

Gokväll! Idag kom Sigrún, Ida och Emilia hem till mig för att skriva lite på hemtentan och hjälpas åt att tolka frågorna... ;) 


På eftermiddagen tog jag mig till jobbet och nu är jag på väg hem. Det var väldigt lugnt på jobbet så det var ju skönt! Men nu är jag så himla hungrig så längtar hem till middag! 



SOLIG ONSDAG

Halloj! Idag har solen varit framme och himlen har varit blå, så himla nice! Vårjackan var på och humöret var på topp! 


På förmiddagen började jag lite smått med hemtentan, FaceTimeade samtidigt med Emilia som satt på sin balkong och hade det bra! ;) 

På eftermiddagen var det dags för sista seminariumet för denna kurs! I pausen var vi tvugna att gå ut och njuta lite av solen! ;) 




Efter seminariumet åkte jag hem och satt en stund med hemtentan faktiskt! Måste försöka komma igång på riktigt, men det går segt... Haha! 

Efter middagen tittade jag på Netflix en stund innan jag såg filmen Room, väldigt bra måste jag säga! Visste inte alltför mycket om filmen men blev överraskad av det lilla jag visste, det var mycket mer till storyn än jag trott! 

PLUGG OCH JOBB

Gokväll! Har varit lite seg med bloggandet de senaste dagarna men det har inte hänt så mycket haha. I söndags tog jag en sväng med Emilia till gränby C och Boländerna, alltid kul att hänga med henne! ;) 



Annars så har jag bara pluggat och jobbat. Idag, tisdag, tog jag ett extrapass också, men imorgon är jag ledig från jobbet och sen är jag ledig i helgen. Nu när vi har fått ut hemtentan ska jag försöka börja med den imorgon... Wish me luck! 


MALTA ÄR BOKAT!

Hörrni, äntligen är både flyg och hotell bokat! Jag, Clara, Ida, Linda och Matilda kommer dra till Malta i april i fem dagar. WOHOOOO!!!


Vi ska bo på ett hotell i St Julian's och lyckades hitta ett rum/lägenhetsliknande hotell med fem bäddar, så vi alla kan bo tillsammans! Riktigt nice! Såhär kommer rummen se ut ungefär. Plus att vi kommer ha balkong, tror det kommer bli kanon! ;) 


 

LÖRDAG!

Hej hej hallå! Idag drog ett litet äventyr på schemat. Vid åtta imorse lämnade jag och Sigrún ett soligt Uppsala för en trip med Eckerölinjen! Det var hennes första gång och vi lyxade till det med brunch! Mycket gott! :) 








När vi lämnade Sverige sken solen men väl på Åland var det bara dimmigt och grått! Men när vi kom hem till Sverige igen var solen fortfarande framme... Konstigt att det kan vara sån stor skillnad på så kort avstånd. ;) 

Förutom brunch har vi suttit och snackat om allt möjligt, handlat i taxfreen och så visade jag runt henne på båten. En kanondag! :) 


Blev ägare till dessa! Tycker de var väldigt fina. :) 

Nu ikväll har jag bara tagit det lugnt och just nu står Melodifestivalen på schemat... ;) Haha. Måste ju hänga med! 

LUGN OCH SKÖN FREDAG

Gokväll. Denna lediga fredag har bjudit på sol, så himla skönt!! 

Jag har idag skickat iväg ett paket med svenskt godis till en kompis på Nya Zeeland, ska bli så kul att se vad hon tycker om det! ;) 

Jag har även chillat lite i solen. Tog en liten promenad och hemma tog jag emot solstrålarna från lägenheten med öppen dörr, väldigt skönt! 

På kvällen ringde mamma och FaceTime:ade lite. Hälsade på hela familjen också! Vi ses till påsk! ;) Sen kom Clara hit för soppa och nybakat bröd till middag, gott det! Vi snackade en massa skit och tittade på en film, väldigt mysig fredagskväll! :) 

ONSDAG

Hej! Idag var jag i skolan på dagen och vid 15 tog jag helg! ;) Så skönt! Har bara en liten sak att fixa på en seminarieuppgift men det kommer gå fort! 

På kvällen njöt jag av ett glas vin, frysta vindruvor och Netflix! 



EN BRA TISDAG

Gokväll! Idag var jag i skolan 10-15. Det är internationella kvinnodagen idag och ett seminarium jag var på handlade om feminism. Vi hade väldigt intressanta diskussioner! Heja kvinnor!! 

Ikväll kom tre fina kvinnor hem till mig. Clara, Linda och Matilda! VI BOKADE HOTELL PÅ MALTA! Japp, vi ska till Malta, woho!!! En liten spontanare sådär om en månad! ;) Vi ska även boka flygbiljetter så snart som möjligt! Sedan tittade vi även lite på Herkules och hade det mysigt. En bra dag! 


MÅNDAG

Måndag. Plugg. Ida var söt som vanligt. Jobbkväll. Helt ok dag ändå va, tycker jag! 


Smygbild på jobbet, hihi. 

SÖNDAGSJOBB

Hej hej! Idag har jag jobbat. Jag kom till jobbet 8.10 imorse men började 8.45, älskar att det finns så bra bussförbindelser på söndagsmornar... ;) 
Efter jobbet handlade jag, lagade mat och dog sedan i soffan! 




LÖRDAG

Hej hej! Denna dag har varit så bra! Johanna BL kom till Uppsala mitt på dagen och vi har shoppat, ätit buffé och gått på bio. Vi såg How to be single och den var roligt och bra! Rekommenderas! :) 




Jag köpte denna T-shirt och jacka! Det blev även en klänning, en till T-shirt och ett par leggings. ;) 

FREDAG

Hallå i stugan! 

Denna fredag kickade igång med en föreläsning på förmiddagen. Efter den åt jag matlådelunch med Emilia och Ida innan vi satte oss ner för att försöka plugga lite. Men det blev mest no work all play, haha... Fredagströtta... ;) 


Vi bestämde oss sedan för att gå till Norrlands för att ta ett glas. Jag och Ida beställde även in smulpaj med glass för att lyxa till det lite! Jag tror Emilia var lite avundsjuk, haha... Men hon äter inte godis/fikabröd och liknande just nu! 






Jag åkte sedan hem och spelade lite Sims, haha! Började bygga mitt drömhus igår, det börjar ta sig nu! ;) 

På kvällen mötte jag upp Clara och hennes två kompisar för att käka middag på en nation. Vi hamnade på Norrlands, då det var fullt på Värmlands som vi fick till först, och käkade en mat och drack ett par glas cider/vin/öl. En av Claras vänner var från USA så det var ju kul att få träna lite engelska igen, haha! 

Nu har jag kommit hem och landat i sängen, klockan är snart halv ett och jag ska äntligen sova! 

TORSDAG

Hallå hallå! 

Imorse tog jag mig till skolan för att börja med en seminarieuppgift med Ida och Emilia, tyvärr var Sigrún sjuk idag! Men vi pluggade på en del men mest lekte vi runt med snapchats faceswap, Emilias sångövningar och annat flams! ;) 




Det har varit grått och trist ute hela dagen... När vi sa tack och hej på eftermiddagen gick jag och hämtade ut mitt nya nationskort och åkte sedan hem för en lugn och skön kväll hemma! 




ONSDAG

Halloj! Idag har jag varit i skolan och förberett en presentation med Emilia, Sigrún och Ida och på eftermiddagen hade vi seminarium. Jag och Emilia roade oss även med "face swap" haha, sååå hemskt! 




RSS 2.0