MÅNDAG

Denna måndag har bestått av tentaplugg utomhus och ett seminarium. Tentan börjar närma sig med stormsteg men det gör även sommarlovet! 





BILDSPEL

Medan jag tentapluggar några dagar till kan ni passa på att spana in detta lilla bildspel från Malta-resan! (Och titta gärna i HD hehe.)
 

SÖNDAG

Hallå där! Denna söndag har jag spenderat i le skola med Clara, Matilda och Linda. Vi har pluggat på hela dagen och jag har precis kommit hem och dör i sängen. Ska snart fixa någon enkel middag och sedan blir det mest troligt soffläge resten av kvällen! ;) 




FÖDELSEDAGSKALAS OCH BAUIFEST

Hallå! Igår var det lördag och jag var hem till Hanna som fyllde 22 år! Hon bjöd på en god tårta! :) Sen åkte jag med Baui-gänget till Stockholm för att gå på firmafest. Vi har haft en tävling och de varuhus som kom upp till en viss nivå fick denna fest som pris. Vi åt god mat från svenska kocklandslaget och en hemlig artist skulle uppträda. Det visade sig vara Panetoz! 
Här håller Hanna på att tappa tårtan, haha! 















PLUGGDAG PÅ EP

Hej hej! Har precis kommit hem från skolan där jag har pluggat med Ida, Matilda och Clara! Känns väldigt skönt att kunna gå igenom saker och diskutera, även om vi behöver lära oss en massa mer till tentan på onsdag... Men det är en början iallafall! 

Ikväll skulle egentligen Johanna BL till mig men hon är sjuk, så jag ska plugga lite till nu men sen bara chilla ikväll! ;) 





PRETTY PLEASE

Hallå i stugan! Finns det några snälla barn.... Som vill tentaplugga åt mig? 

TENTATIDER

Mitt liv är inte roligare än såhär just nu. Försöker strukturera upp plugget och plugga på "det viktigaste" inför tentan nästa vecka, och gå igenom gamla tentafrågor med vännerna via docs. ;)

Men först ska jag lämna in en uppgift, gå på terminens sista föreläsning och ha två seminarier... Och Bauhaus-fest i helgen, haha. Lite kul måste man ändå tillåta sig att ha!




VÅRBAL

Hej! I lördags var jag på vårbal med mina fina vänner. Mitt på dagen var jag hem till Lerky som fixade mitt smink och mitt hår, tack babe! 


Vid klockan tre träffades vi som skulle gå på vårbalen hemma hos Sigrún för att fixa det sista, dricka gott och äta jordgubbar. Pontus (Sigrúns sambo) fick sedan agera fotograf och ta en massa kort på oss, haha! 







Balen var på en nation (flera nationer hade vårbal, vi gick på V-Dalas) och började med fördrink och mingel och sedan trerättersmiddag. Maten var väl sådär, tex var ankan inte så bra tillagad så den var mest bara seg, men det var bra stämning ändå med underhållning, sånger, tal osv. 















Kvällen avslutades med dans, jag och Matilda försökte oss på pardans men det gick inte så bra så vi gick ner till det lilla "vanliga" dansgolvet där hela gänget fuldansade! Det var inte så mycket folk på släppet, så några av oss gick vidare till Snerikes släpp och några av oss gick och åt mat och tog oss sedan hemåt. 





LE TAT



FREDAG

Hallå! 
Idag tog jag sovmorgon och hade en lugn förmiddag, väldigt välbehövligt, haha! 

Vid 12 gick jag till Flogsta och plockade upp ett matbord hos en tjej som jag har köpt av henne. Snart dags att flytta till egen lägenhet ju! ;) 

Jag tog mig sedan till Matilda för att plugga. Meeen det blev mer snack än plugg, haha. Så kan det gå! 

Efter det var det äntligen dags att åka tillbaka till tatueraren och få en sista punkt i min tatuering. Det tog på riktigt en sekund, haha. Meeen skönt att ha det fixat! 

Sedan åkte jag hem och pluggade en stund innan jag åkte till Emilia och åt middag och spenderade resten av kvällen där. Hon är bra hon! 





TORSDAG

Hej hej hallå! 
Denna torsdag har varit ganska vanlig. Föreläsning och jobb. Jag skulle egentligen tillbaka till tatueraren men han frågade om jag kunde komma imorgon, så... Så fick det bli, haha. 

Jag satt ute på driven idag på jobbet och tiden gick ganska fort fram till sista timmen innan stängning, då var det ganska segt. 

TATS

Hörrni! Idag var jag, Clara och Matilda och tatuerade oss!!! Jag blev väldigt nöjd, jag gjorde koordinater på underarmen och ett M vid handleden. Men både tatueraren och jag glömde bort att dubbelkolla att båda punkter var med på tatueringen, och när jag kom hem såg jag att det saknades en punkt... Så jag ska dit imorgon och fixa den sista punkten! Så då kommer bild efter det! ;) 

Det M:et jag gjorde är tillägnat min fina mormor Margot! 


För Clara var det precis som mig andra gången, men för Matilda var det första gången så det var väldigt spännande för henne! ;) 








FILMKVÄLL

Igår kväll blev det en liten filmkväll med Clara, Matilda och Max! Vi såg Sagan om ringen som jag aldrig sett förut och ja, den var väl helt okej men kanske ändå inte riktigt i min smak... ;) Men trevligt hade jag ändå! 




LYXLUNCH

Lyxar till det såhär en enkel tisdag som denna! 



LÖRDAG

Hallå! Idag har jag jobbat hela dagen. Satt första halvan av passet ute i trädgårdskassan för första gången. Väldigt skönt med lite miljöbyte måste jag säga! 


Efter jobbet åkte jag hem och bytte om lite snabbt och tog mig sedan till Linnéa för en kväll med TG (minus JP)! Planen var egentligen att dra ut senare på kvällen meeeeen vi fastnade framför Eurovision och spelade lite olika spel och hade det mysigt! Att vi aldrig har fått till en ordentlig TG-utgång, katastrof! ;) Ja ja, nya tag nån annan gång! Det blev ju en sen kväll ändå, haha. Klockan är nu snart 03, jag har precis kommit hem och ska sova! 




TOR & FRE

Hallå! Igår skrev jag klart min uppgift som jag började med kvällen innan. Eller, jag ska fixa till det sista nästa vecka! 

På eftermiddagen åkte jag till Stockholm för att hämta liggunderlag hos Björn som varit där sedan jag och Pauline sov där i december, haha. Det var ju även kul att träffa Björn en stund! 


Är lite obsessed med dessa face swaps, haha! 

Idag är det fredag och jag är ledig på dagen men jobbar em/kväll. Jag har inga speciella planer för dagen så det blir nog bara att ta det lugnt hemma fram till att jag åker till jobbet! 

PLUGGISH

Vet inte riktigt vad som hände, men jag fick inspiration till att plugga! Haha, det händer inte ofta så då får man passa på! ;) Klockan börjar närma sig midnatt och jag börjar känna mig trött, så snart får jag nog ge upp för dagen. Det är till en uppgift som ska in nästa vecka (!!!) men det är väl bara skönt att få den överstökad... ;) 



ONSDAG

Hallå! Idag har jag varit ledig och det har varit så skönt så! Jag träffade Matilda på eftermiddagen för en glassdate, känns skönt att hon är tillbaka i Sverige igen! ;) 




TISDAG

Hej hej! Idag trodde jag att vi hade en vanlig föreläsning eftersom det stod så på schemat, men det visade sig vara en liten workshop med personer från olika verksamheter som pratade om teamwork. Ganska intressant tycker jag! 

Efter tre timmar var det slut och då satte jag mig med min basgrupp, åt lunch och sedan gjorde vi klart en seminarieuppgift. Vi (eller främst Ivana haha) var väldigt effektiva och vi blev klara ganska fort. Så vi tog helg efter det, woho! Det firade vi med glass! ;) 

Annars så har jag tvättat, lagat middag och nu slötittar jag på ESC, haha. Jag gjorde ytterfilé i bbq-sås till middag och åt det med potatisgratäng, beasås och vitlöksbröd! Så gott så! 


MÅNDAG

Hallå! Då var vardagen igång med föreläsning på förmiddagen och jobb på eftermiddagen/kvällen. Jag satt ute i driven idag och hade turen av att vi var två där ute idag! Det är så mycket roligare när man har någon annan att prata med, än att sitta där helt själv... Idag jobbade jag med Ellen och vi skojade till det en stund när det var lugnt, haha. Skön tjej! Det var så himla varmt! Vi hittade en fläkt som tur var. ;) 

SÖNDAG

Sådärja, då var denna lilla minisemester över. Idag har varit ännu en lugn dag ute i solen som avslutades med grillning innan jag åkte hem till Uppsala igen. 



LÖRDAGSKVÄLL

På eftermiddagen blev det lite spel ute med familjen innan vi åt en god middag - grillad lax! 









På kvällen åkte jag hem till Sofie där även AK var! Det var så kul att träffa dem igen, speciellt Sofie som jag inte träffat sen i höstas eftersom hon har bott i Verbier! Men som vanligt kändes det som att vi träffades för några dagar sedan... ;) 

LÖRDAG

Jag har varit i solen större delen av dagen, men nu blir det skuggan för min del. Men Nilla kämpar på! Hon vill kanske bli en brun labrador... ;) 

Vi åt en god lunch idag, något nytt för mig. Pizza med knäckebrödsbotten! Väldigt gott måste jag säga, och kul med något nytt! :) 



FREDAG

Halloj! Idag var ännu en skön, ledig dag! Farmor kom över och firade Mattias som fyllde år häromdagen och hon firade mig med eftersom vi inte har setts sedan innan min födelsedag! Det blev gofika! 





Jag har för det mesta varit ute idag och njutit av det fina vädret! På eftermiddagen gick jag och mamma till en av våra grannar och hälsade på hönsen och tuppen då jag inte sett dem. Och de var alla gigantiska! Blev chockad när jag såg tuppen, haha! 



Sedan blev det ytterligare en god middag, muuuums! Den ska jag göra till mig själv någon gång sen! Mamma hade även fixat en god efterrätt! 




Sedan lekte vi lite med min telefon och gjorde bl.a. face swaps, hahaha! 










LEVA LIFE

Hallå! Igår gick jag på långhelg och åkte därför hem till la familia. Jag kom hem på eftermiddagen och solade med mami och drack rosévin. Papi grillade kött och kyckling till middag, sååå gott! 








GLADA NYHETER

Hej! Som ni kanske minns blev vårt flyg försenat från Arlanda till Frankfurt i tre timmar när vi skulle åka till Malta för några veckor sedan, och vi missade även då pga detta flyget från Frankfurt till Malta. Men som tur var blev vi ombokade på nästa flyg till Malta och landade 4,5 h senare än planerat. 

Vi bestämde oss för att höra av oss till Lufthansa när vi kom hem till Sverige igen, bara för att höra om vi kanske skulle kunna få en liten summa tillbaka eller dylikt. Och det fick vi! Vi blev ganska chockade när vi läste mailet och insåg att vi skulle få tillbaka 3700kr per person!!! Detta täckte kostnaden för flyget t/r plus större delen av hotellkostnaden! Så vi betalade ca 330 kr för både flyg och hotell, hur galet är inte det?! Vi blev iallafall otroligt nöjda, haha. Här om dagen landade pengarna på kontot och det känns bra! ;) 

GRATTIS LILLEBROR

Stort grattis på födelsedagen, lillebror! Hela 14 år nu!!! Ses imorgon! :) 




VÅRDAG I UPPSALA

Goddagens! Våren har äntligen kommit till Uppsala! Det har varit sol och väldigt varmt idag, så skönt!! Jag hade PPU-seminarium idag och vi passade på att sitte ute och diskutera. Så himla nice! 


Sedan hörde Emilia av sig och frågade om jag ville äta glass med henne på stan, så jag styrde cykeln dit! ;) Vi åt glass och bara njöt av livet! Sedan passade vi på att kika på massa barnkläder då Emilia ska bli faster snart! Myspys! 




MÅNDAG

Gokväll! Idag har jag varit på ett seminarium och jobbat kväll. Var ganska mycket på jobbet, så jag njööööt när sista kunden lämnade driven, haha! 

Resten av veckan är jag ledig från jobbet och det blir en kort vecka i skolan pga röd dag på torsdag och klämdag på fredag! Så skönt! ;) 


FÖRSTA MAJ

Hörrni, igår gick vi in i maj månad. Hur galet är inte det?! Tiden går såååå fort...

Efter att inte gjort annat än att ligga i sängen och soffan större delen av dagen åkte jag ner på stan på eftermiddag för en fika med Jackie och Linda. Alltid lika trevligt! Och vi har ju inte träffat Jackie på flera månader (förutom på Valborg), så det var kul att catcha up! :) Dock känns det som att vi typ träffades förra veckan... Älskar när det är så med vänner! 

VALBORG

Hallå! I lördags var det Valborg och dagen började med champagnefrukost med fina vänner! 










Sedan drog vi till ekoparken och hängde en stund, där träffade jag även på Lerky, AJ, Johan och Martin! Men efter någon timme där var det dags att dra vidare på champagnegalopp på nation, haha. Full rulle! 



På champagnegaloppen köper man "champagne" och sprutar den på allt och alla och de har musik och liveband, så det är en väldigt härlig känsla, men lite konstig tradition kanske. ;) 








Så efter den var jag helt blöt och åkte hem och duschade. Jag hann vila i ungefär 10 minuter innan jag stressade iväg på middag, haha. Jag, Emilia, Sigrún, Billy och Pontus grillade och hade en väldigt trevlig kväll hemma hos Sigrún och Pontus med spel och dans i deras vardagsrum! En väldigt bra och rolig Valborg! 




"NÄR ADELE SJUNGER, DÅ LYSSNAR MAN"

Hej hej! I fredags var jag och Emilia till Stockholm för att på kvällen se ADELE!!! Men innan det var dags för konsert hängde vi i vår fina huvudstad och mådde bra. Vi besökte Kungsträdgården och alla fina träd där, drack vin på en uteservering och skålade för att vi båda klarat hemtentan, shoppade och åt en god middag! Bästa dagen på länge, med min fina! 













Sedan var det då dags för Adele! Vi kom till Tele2 Arena i god tid, tyckte vi, meeeen det tyckte även alla andra. Det var KAOS och säkerheten var väldigt hög så det tog otroligt lång tid att komma in i arenan. När det var min och Emilias tur att bli visiterade hörde vi hur musiken drog igång och vi sprang in i arenan och det hela började! Vi missade kanske de första trettio sekunderna men vi hittade våra platser fort så det var skönt. 




Adele började med Hello, och körde sedan 18 låtar totalt. En del från hennes nya skiva men även väldigt många andra låtar från hennes andra skivor. Och jag vet inte riktigt vad jag ska säga, det var helt magiskt alltihop! Hon är så himla rolig och härlig, och sjunger som en gudinna! Jag och Emilia var helt mållösa efteråt. Gud, jag får rysningar bara jag tänker på det!! Bland det bästa jag har varit med om! 31000+ människor och en liten Adele. Ja, det var helt enkelt magiskt! 


När hon sjöng "Hometown glory" kom massa bilder på Stockholm upp i bakgrunden och hela publiken jublade! 









RSS 2.0