TGIF

Hallå! Snart är denna vecka förbi och jag har haft en kort jobbvecka. Allt har gått bra men jag ser framemot en någorlunda lugn helg, haha! Framförallt ser jag framemot sovmorgon! ;) 

TISDAG

Hallå! I tisdags var jag till Hallsta C eftersom jag skulle på tandläkarbesök. Men jag hade lite tid att ha ihjäl innan och efter tandläkaren, så innan träffade jag mormor på ett café och lunchade/fikade. Så mysigt och trevligt! Jag kikade sedan mina tänder hos moster Carina och allt såg bra ut. ;) Efter besöket hängde jag på biblioteket runt 1,5 h och läste min bok jag hade med mig medan jag väntade på bussen hem till Uppsala! 



HEM FRÅN GÖTEBORG

Hallå! Nu sitter vi i bilen på väg hem från Göteborg, är nog snart hemma igen. Vi började dagen med en god frukost på hotellet och sedan gick vi till avenyn och kikade lite samt köpte med oss lunch att äta på vägen hem. Idag sken solen men det var väldigt blåsigt. Dock skönt att det inte regnade, haha. Vi checkade sedan ut från hotellet och började rulla hemåt.













Måste bara tillägga att hotellet vi bodde på var jättefint och här är baren/lobbyn. Mysigt! 










Det gick ju väldigt smidigt faktiskt att hitta till Göteborg och hotellet på vägen hit, men det var svårare att ta sig ut från stan, haha. Vi körde fel och det var flera vägar som byggdes om. Men efter en kvart med tjafs hittade vi äntligen ut på E20 och kunde köra raka vägen hemåt, haha! Vi körde ett par timmar innan vi hittade en mysigt ställe mitt ute i ingenstans vid vatten och ett litet café. Så mysigt, tyckte jag och Ida iallafall! Filip var väl inte lika impad, han hade kunnat käka var som helst, men jag och Ida ville hitta ett fint ställe vilket vi även gjorde! ;) Efter lunchen tog vi oss en varsin glass på caféet innan vi rullade vidare. 





Vi hann även med ett till stopp vid en snusbutik, haha. Jag och Ida köpte ett par olika snus som vi aldrig sett förut. Ska bli roligt att prova!




COLDPLAY

Hallå! Igår kväll var det äntligen dags att se Coldplay spela på Ullevi! Vi började med att käka middag på en thairestaurang i närheten av vårt hotell och vandrade sedan till Ullevi. Vi bodde mitt i stan så det var himla skönt att vara nära allt! 


Vi kom till Ullevi runt 18.30 och fram till 21 var det regnskurar om vartannat....... Fy! Ett av förbanden var till och med tvugna att avbryta sin spelning. Men Coldplay gick på scenen strax efter 21 och vädret höll i sig resten av kvällen, så det var skönt! Tur att vi kunde dansa oss varma, haha. Coldplay var helt fantastiska och känslan var magisk! 60 tusen pers som sjöng med i låtarna, riktigt grymt! 












HELLO GÖTEBORG

Hej hej! Nu är jag, Ida och Filip på plats i Göteborg! Dagen började med att jag tog bussen till dom i Enköping och sedan bilade vi ner till Göteborg. Efter en lunchpaus fick jag köra en bit, men för det mesta körde Filip! Väl framme i Göteborg gick det ganska smidigt att köra, meeeen i några minuter hade vi panik för vi visste inte om vi fick köra vid spårvagnarna eller inte hahaha. Men det löste sig, vi följde efter en annan bil! ;) 


Nu har vi parkerat bilen och checkat in på hotellet. Vi har precis vilat en stund men nu ska vi börja göra oss i ordning för kvällen! 




MIDSOMMAR 2017

Hej! Igår var det midsommarafton! Vi började med sillunch och sedan blev det dans runt midsommarstången. Därefter blev det tipsrunda och trekamp! Till middag grillade vi och senare på kvällen var det några tappra lirare som spelade brännboll i regnet, haha. En rolig dag med full rulle!





















Detta är alltså runt 22-tiden, svensk sommar när det aldrig blir riktigt mörkt. Härligt det! 

TORSDAG

Hej hej! Då har jag överlevt första jobbveckan, haha! ;) På kvällen åkte jag hem till familjen för att fira midsommar imorgon! Det första mamma gjorde var att bjuda mig på en shot och bubbel, bra välkomnande! Hahaha! Vi hängde sedan lite med grannarna, det är full rulle här nu då även en familj har sin husvagn här och ska fira midsommar med oss!



EMILIA 22 ÅR!

Hallå! I måndags fyllde Emilia år, så efter jobbet mötte jag upp henne, Louise och Sanne för att käka middag! Det blev tapas och sangria, såååå gott! Och det var så himla varmt ute, så vi satt i linne/t-shirt utomhus på kvällen! Riktigt nice! Grattis igen Emilia!!! 



MÅNDAG

Halloj. Idag började jag mitt sommarjobb som biståndshandläggare! Det blev en ganska lugn dag med ett hembesök och sedan skrev jag utredningen. Denna vecka är det som introduktion, så det känns väldigt skönt! Jag hade ju praktik där i höstas, men det känns nästan som en evighet sen! Men jag tror jag kommer komma in i allt väldigt snabbt, eftersom man har med sig lite i bagaget! 

HELGEN

Hallå! I lördags firade vi Emilias födelsedag i förskott! Vi grillade hemma hos henne och Billy och satt där och förfestade innan vi gick ut! Riktigt trevligt! Meeeen vi gick ut på en nation som vi aldrig gått ut på förut, och dit går jag aldrig igen på klubb..... Riktigt dåligt tyvärr! Men tur man hade bra sällskap! ;) 

Söndagen spenderas i sängen hela förmiddagen, haha. Kom hem sent på natten så det blev en lång sovmorgon! Men på eftermiddagen skypade jag med Johanna BL och vi har nu äntligen planerat Texasresan lite mer och bokat alla hotell i alla städer vi ska vara i. Det börjar närma sig nu!!! Sååå taggad! 

TORSDAG

Hallå! Idag mötte jag upp Linnéa och vi käkade lunch vid ån i solen, så nice! Vi gick även en sväng på stan innan vi gick hem till henne och chillade. Lilla Frassebollen hängde även mer oss på balkongen en stund! :) På kvällen kom Sofia över till mig och bara tog det lugnt. En riktigt mysig torsdag! 



ONSDAG

Goddagens! Idag på eftermiddagen var jag ganska uttråkad så jag gick på en liten promenad i ett par timmar. Vädret var fantastiskt och äntligen lite sommarvärme! Det var ganska skönt när solen gick i moln, haha, för det blev svettigt efter ett tag! ;) 









ÖL OCH MAT = BRA SKIT

Hallå! Jag äääälskar verkligen att ha sommarlov, men jag börjar bli lite rastlös nu. Haha, aldrig är man nöjd! ;) Idag var jag ner på stan en sväng och kikade efter bröllopspresent till Pauline och Ashley! Men har inte köpt något ännu, ska fundera lite till. Jag har dock några idéer iallafall! Annars idag har jag inte gjort så mycket, lagat mat, ätit mat, duschat, tittat på Netflix, läst... Japp japp! Kul liv osv! 

GRÖNA LUND

Hej hej! Just nu sitter jag på tåget hem från Stockholm efter en rolig dag! Jag mötte upp några vänner plus vänners vänner i Stockholm och vi började vandra ut på Djurgården. Vi käkade lunch på vägen och sedan gick vi in på grönan! Alla i gänget åkte dit för att gå på konsert med bandet The 1975, men jag kan typ bara tre låtar med dem sååå jag hängde mest med för att hänga på grönan! ;) Haha. Jag, Clara och Essie köpte kuponger för att kunna åka lite karuseller! Det blev tre berg- och dalbanor, frittfall och två rundor med tekopparna, haha. Clara lyxade även till det med att åka en barnkarusell! ;) 















På kvällen spelade bandet och det var kul att se dem, även om jag inte kunde sjunga med som alla andra haha. Men livemusik är alltid bra! Nu är jag helt slut efter en rolig dag! 






ÄLSKAR LEDIGA DAGAR

Halloj! Jag njuter fullt ut över att vara ledig! Har inte haft något speciellt för mig de senaste dagarna men det har varit väldigt skönt!

SOMMARLOV

Halloj! Idag jobbade jag min sista dag som skolkurator för denna termin. Det har varit väldigt intressant och lärorikt att få möjligheten att jobba som skolkurator på gymnasiet! Men det kändes samtidigt skönt att jag nu går på sommarlov i 10 dagar innan jobbarjobbet börjar.

KORT OCH BLOMMOR

Har fått fina blommor och kort av mormor och moster Lotta. Har verkligen blivit ordentligt firad! Så kul! :) 



NATIONALDAGEN

Hej hej! Denna dag bjöd på sol och värme, så skönt! Jag har varit hemma och familjen och haft det mysigt. Vi har druckit bubbel för att fira mig och ätit smörgåstårta, mums!! :) På kvällen åkte jag tillbaka till Uppsala och mötte upp Clara och hennes kompis från Skottland. Vi satt på en uteservering och drack öl, fint det! 






MÅNDAG

Halloj! Denna måndag har bjudit på ett riktigt konstigt väder, haha. Från moln till sol till regn till åska... Fattades bara hagel och snö! ;) Men när solen var framme passade jag och mamma på att spela nummerkubb, jag vann alla tre omgångar haha! 


Mormor bjöd mig på middag för att fira min kandidatexamen och sedan åkte vi hem till henne och spelade kort. En riktigt rolig och mysig kväll med min fina mormor! :) 




SÖNDAG

Halloj! Denna söndag åkte jag hem till familjen och har inte gjort något speciellt. Väldigt skönt! På kvällen tittade vi på Ariana Grandes välgörenhetskonsert för Manchester, efter terrorattacken där i samband med hennes konsert för ett par veckor sedan. Riktigt bra styrt med massa bra artister! 




LÖRDAG

Hej hej! Denna lördag hade jag inga planer alls vilket var väldigt skönt! Jag började dagen med en god brunch! Mums! Annars har jag tittat på Netflix, tagit en promenad, spelat Sims och läst lite. Vädret har varit grått och trist så har för det mesta varit inne i lägenheten, men det var faktiskt väldigt skönt att få vila upp sig lite! 

MADDES STUDENT

Halloj! Igår var jag hem till Madde och firade hennes student! Stor tjej nu! ;) Det var riktigt trevligt och ett stort grattis till dig, Madde! Bra jobbat!! 
Senare på kvällen mötte jag upp några från klassen som hade förfest, det var kul! Men när de fortsatte ut för att dansa gick jag hem till sängen, haha. Var så trött och seg, taggade aldrig om från gårdagen haha! 






Är vi lika? ;) Väääldigt många som påpekade det, haha! 



FIRA SOMMARLOV

Halloj! I torsdagskväll var jag hem till Emilia och Billy för att kika på deras nya inglasade balkong! ;) Vi fortsatte sedan ut på nation och firade in sommarlovet! 



WOHO, ÄNTLIGEN!

Hörrni! Vår uppsats blev godkänd och nu är den inlämnad samt publicerad! Känns helt sjukt att det är över nu, som vi har kämpat alltså!! Är så himla stolt över oss! Nu ska vi njuta av sommarlovet! ;) Vi lämnade tillbaka alla böcker vi använt (minus några som vi redan har lämnat in) och det var så skönt att bli av med dom. Jag har så mycket mer plats hemma nu, haha!




TORSDAG

Hej hej! Helt sjukt att det redan är första juni hörrni!!! Imorse var jag och Emilia på opponering för en annan uppsats, och sedan stannade vi kvar på en annan opponering som åskådare. Så nu är vi klara med den saken, skönt! 

Vi har fixat lite småsaker med uppsatsen idag och inväntar just nu beslut om den är godkänd eller inte, nervöst! Haha, men tror det ska gå bra! Har precis varit på en liten fikapaus med Louise och Josefine! 






RSS 2.0