TISDAG

Halloj! Jag har lyckats återhämta mig från kryssningen och kommit igång med en ny pluggvecka. Just nu håller jag på med en inlämningsuppgift som ska lämnas in på torsdag, men jag behövde ta en liten pluggpaus haha. Så då passar jag på att uppdatera här! ;) 


UTE TILL HAVS

Halloj! Nu har jag kommit hem från kryssningen och är supertrött, haha! Det var ett hårt dygn! ;) 

Igår åkte vi ett gäng socionomstudenter från Uppsala till Stockholm. Vi hade en hel buss för oss själva och Oscar och Niklas hade fixat ett litet quiz att underhålla oss med, superkul! Dock var Team T7 (jag, Malin och Synne) kanske inte riktigt så bra som vi hade hoppats... Men men, haha! 

Väl framme på båten hängde vi i hytterna (vi var ca 60 personer som åkte!) och senare på kvällen var det dags för middagsbuffé med massa god mat! 




Efter middagen var vi till ett dansgolv och tittade på Erik Saade, meeeen han var väl inte jättebra så vi stannade bara ett par låtar, haha. Resten av kvällen och natten var det fest, fest, fest. 

Med alldeles för få timmars sömn vaknade jag upp av att det gungade som bara den! Jag kunde inte ligga kvar i sängen för det var så obehagligt, så jag klädde på mig och mötte upp Synne. Hela morgonen och förmiddagen när vi var på öppet hav var det storm och det gungade väääldigt mycket! Men när vi kom in i skärgården lugnade det ner sig och de sista timmarna var lugna. Vi hängde i olika barer, dansade lite mer och hade det trevligt, samtidigt som man längtade efter att få komma av båten och komma hem, haha! Vi åkte bussen hem igen i solnedgången och kom hem till ett mörkt Uppsala, liiiite mer slitna än när vi åkte iväg! 

FRIYAY

Gokväll! Denna fredag började med ett seminarium kl 8. Tror inte jag har börjat så tidigt på hela terminen, haha! Men vääääldigt skönt att kunna vara klara vid 10! Efter seminariet satt jag en stund med basgruppen och pluggade. 

Efter det var jag ner på stan och köpte en ny jacka! Skönt att ha en hel jacka nu! ;) Haha. Kvällen har spenderats hemma hos AK och Sofie där vi återigen åt pizza till middag! Känns lite som att det har blivit en klassiker, haha. Vi spelade lite spel och sedan drog tjejerna vidare på klubb medan jag åkte hem. Kände att jag ville vila ikväll eftersom jag ska på kryssning imorgon! 



TORSDAG

Halloj! Idag har jag varit så himla trött och hängig, inte kul alls! Men jag har ändå hållit igång hela dagen, både med plugg och nöje. Nu på kvällen var jag, Linda och Sigrún på bio och såg Girls trip. Den var rolig men lite väl överdriven ibland, haha! 



TISDAG

Hej hej! Imorse träffade jag Emilia och Louise på Norrlands för att plugga. Vi satt där hela dagen och fick ändå en del gjort, vilket känns bra! 

När jag kom hem såg jag att jag hade fått ett paket. Det var en bok jag har beställt och jag var så taggad på att läsa den! Haha! Jag läste nästan halva boken innan jag blev trött i ögonen, så jag får fortsätta imorgon! Önskar bara att det gick lika bra att läsa kurslitteratur, haha. 

MONDAY

Måndag och ny vecka! Dagen startade med en föreläsning följt av essä-skrivande med Emilia och Louise. På sena eftermiddagen var det dags för fotbollsträning som vanligt och nu ikväll har jag inte gjort så mycket. En ganska vanlig dag! 
Squad goals! 

 

SÖNDAG

Halloj! Denna söndag började med att jag tittade på en timmes lång föreläsning om drogpåverkan på hjärnan. Vi håller på med det just nu på en av kurserna, och en kompis tipsade om detta youtube-klipp. Tyckte det var ett bra sätt att starta pluggdagen på, haha. Efter det pluggade jag lite och började skriva på en inlämning som vi har. Men efter ett tag tappade jag motivationen och bestämde mig lite spontant för att gå på bio! Jag såg Home again och den var bra tycker jag, väldigt lättsam! När jag kom hem igen käkade jag middag och har inte gjort något speciellt på kvällen.

LÖRDAG I HUVUDSTADEN

Hej hej! Idag åkte jag till Stockholm för att hänga lite med Sofia. Vi började med att käka lunch och sedan promenerade vi till Djurgården och gick omkring där i det fina höstvädret!

Mitt i vår promenad viskar Sofia "oh my god, titta rakt fram" (då jag gick och spanade in en väldigt speciell byggnad) och vem står inte där än självaste kronprinsessan Victoria med båda barnen! Haha, vi blev så starstrucked. Vi gick förbi och fortsatte på vägen, hade jag vågat hade jag sagt hej men samtidigt ville jag inte störa, haha. Så vi gick bara förbi och ignorerade dem men lite längre ifrån kunde vi freaka ur, haha! Jag tycker ändå det var lite ballt att vi var typ en halvmeter ifrån dem! ;) 

BAKOM KULISSERNA

Haha, ja här har vi två bilder från igår. En på fina Sigrún och en på oss andra bakom kulisserna när bilden togs! ;) Tyckte det var lite roligt, haha! 




ÄVENTYR I VÄSTERÅS

Halloj! Idag åkte jag, Sigrún, Clara, Linda och Ida till Västerås för att hänga på äventyrsbadet Kokpunkten! Vi har verkligen haft en toppendag! :) Vi var en halvtimme tidiga så vi hängde först utanför i solen, så skönt! Sedan hängde vi på låset till badhuset, haha. 

Dagen har bjudit på allt från vattenrutschkanor till relaxtime. Så kul att fly vardagen lite! Efter hela sex timmar där kände vi oss mer än nöjda och åkte in till stan för att käka middag. Nu är vi på väg hem till Uppsala igen, trötta men mycket glada! 




MÅNDAG OCH TISDAG

Halloj! Ny vecka igen. Igår hade jag seminarium på förmiddagen. På rasten gick alla iväg förutom Emilia, den plugga pluggisen! ;) Haha. Efter seminariet pratade jag och Emilia lite kring en uppsats vi ska skriva i en av kurserna vi läser. Den ska in i januari men lika bra att börja nu då det kommer bli mer och mer plugg/inlämningar under terminen. 


Annars hade jag fotbollsträning som vanligt! Jag lagade mat och pluggade en stund på kvällen. 

Idag har jag varit hemma och pluggat. Har även varit iväg och handlat. På vägen hem stannade jag till utanför Louises hus och pratade lite med henne, haha. Hade ju varit så kul om vi hade bott mitt emot varandra, men nu bor vi med två hus mellan oss, haha. 

HELGEN

Halloj! I helgen var jag hem och hälsade på familjen. Jag och mamma tittade på Idol i fredagskväll och hade det mysigt!

I lördags kom mormor till oss och jag försökte hjälpa henne med några saker vid hennes husvagn, men envis som hon är ska hon göra så mycket som möjligt själv! Såg livsfarligt ut när hon höll på att klättra på stegen osv, haha! Framförallt när hon stod högst upp på den och på ett ben...

Annars har jag med gosat med djuren, hängt med mamma och pluggat!


PIZZA OCH VIN

Denna regniga torsdagskväll var jag hem till AK och Sofie med AJ för att käka hemmagjord pizza och dricka vin! Himla mysigt måste jag säga! Verkligen vardagslyx. :) 

TORSDAG

Hej hej! Nu är det så att Josefine har klagat på att jag inte har uppdaterat bloggen, så nu kommer en uppdatering! 

Idag har jag varit i skolan, jag började förbereda ett seminarium, sedan hade jag seminarium och efter det förberedde jag ett annat seminarium! ;) Hahaha. Här kommer en fin bild på Jossan när hon exalterat visar en snygg selfie hon tog på sig själv (ja sånt pratar vi om när vi förbereder seminarium...) 

FOTBOLLSLÖRDAG

Halloj! I lördags åkte jag med Ronjabollen till Friends arena och tittade på Sverige som mötte Luxemburg! Det var nio tjejer från den äldre gruppen med (inte från min grupp alltså) och tre ledare. Såå kul! Och det bästa av allt var att Sverige vann matchen med hela 8-0! Snacka om målkalas! ;) 



FRIYAY

Halloj!
Idag hade vi två föreläsningar och mellan dem var i några som köpte falafelrulle till lunch, mums! ;) Haha. Sista föreläsningen på eftermiddagen var ganska seg, men vi överlevde och nu är det helg! 

Vi var i universitetshuset idag och där skulle det på eftermiddagen firas att Uppsala universitet fyller 540 år. Så det var massa folk där med fancy kläder! Bland annat var vår gamla klasskamrat Björn med som fanbärare, så vi hann prata lite med honom på lunchrasten. Så kul att se honom igen! :) 

TORSDAG

Hej hej! 
Idag var jag på en föreläsning på förmiddagen, sen var vi ett gäng som gick på socionommingel! Vi blev bjudna på (gratis!!) mat, fick lyssna på korta presentationer av olika yrken och arbetsplatser samt mingla med de som höll presentationerna. Mycket bra och maten var supergod!




TREDJE OKTOBER

Halloj! På förmiddagen idag var jag till gränby centrum för att fixa ett läkarintyg, men jag var på plats ganska tidigt så jag lyxade till med en frukost på starbucks, haha. Läkarbesöket gick bra och hjärta, lungor och blodtryck såg bra ut. 

Annars idag har jag handlat, pluggat och fixat middag. Lämnade in en uppgift till skolan så imorgon tänkte jag vara helt ledig från plugg! Finns ju såklart saker att läsa men det hinner jag med nån annan dag... ;) Hahaha. 
Mean girls <3 

MÅNDAG

Halloj! Ny vecka och ny månad! Denna måndag började med en föreläsning och sedan åt jag terminens första sopplunch med några vänner från klassen! Ser redan framemot fler soppluncher! ;) 


Efter lunchen åkte jag hem och pluggade en stund, men när jag väl hade kommit in i ett flow så var det dags att åka på fotbollsträning. Det var ju typiskt! Får hoppas att pluggflowet kommer tillbaka imorgon, haha. Efter träningen handlade jag mat och fixade en gooood middag! Så nöjd, haha. Mat är livet! 

HELGEN

Hej hej! 
I fredags kväll var vi ett gäng som hängde hos Sigrún! Vi käkade pizza och snackade om allt möjligt, en mycket trevlig och mysig kväll som blev ganska sen för mig, gick hem runt 02, haha!

Efter en lång och skön sovmorgon på lördagen åkte jag ner på stan och käkade lunch/fikade med AK på Norrlands nation. Kul att catcha upp lite! :) Sedan åkte jag med Clara till Stockholm och mötte upp Linda där. Vi åkte sedan vidare på en 25-årsfest för Jackie och Jacob! Vi blev bjudna på mat, lekte lite lekar och sedan åkte vi en partybuss (eller en russebus som i serien skam) in till stan och gick ut på klubb! En grym kväll som avslut på en grym helg! 

Idag, söndag, har jag gjort absolut ingenting! Haha. Väldigt skönt faktiskt! ;) Men snart ska jag nog plugga lite, börjar känna mig lite uttråkad så då får man passa på att göra lite nytta! 



RSS 2.0