TILLBAKA TILL JOBB

Hej hej hallå! Idag vaknade jag upp och hade gärna sovit några timmar till, så jag är nog inte jetlaggad på morgonen iallafall! Jag åkte till pappans hus och plockade upp Anna och skjutsade henne till tennisen. Sedan åkte jag till mammans hus för att slänga i tvätten, som jag startade på morgonen, i torktumlaren och äta en bagel som jag köpte på vägen. Sedan åkte jag till pappans hus där Jane precis hade vaknat. Vi chillade en stund i hennes säng innan vi gick ut på promenad med Daisy och hon fick berätta om sina äventyr på camp. När vi kom hem igen åkte vi till Starbucks och hängde där i flera timmar. Vi fikade, pratade, hon började jobba på sina sommarläxor och jag fixade några saker på min dator. Om jag kan få ha det såhär i sex veckor kan jag inte klaga allt för mycket, haha. Men vi måste ju hitta på lite olika saker om dagarna nu när Jane är hemma fram till skolan börjar i mitten på september. Det är ändå skönt att vi kan göra lite egna saker fast ändå umgås samtidigt. 
(null)

Efter Starbucks åkte vi iväg för att hämta hem Anna från tennis. Vi åkte hem, jag chillade en stund själv och sedan med Jane och efter det fixade jag och Jane pannkakor till middag. Jag började bli trött runt den sena middagen (kl 20.30) då kroppen inte helt har vant sig med tidsomställningen, så efte maten jag gick till mitt rum, duschade och kröp sedan ner i sängen för att titta på Netflix. Jag jobbade i drygt 11 timmar idag, lång dag! Men det har ju varit lugnt idag så det är skönt. Jane var på bra humör, hon fick bara ett litet utbrott och hon har inte pratat sönder mig hela dagen då hon oftast var upptagen med sitt och jag med mitt, så jag är nöjd hahaha. ;) Välkommen tillbaka till vardagen, Emma!
(null)



SISTA DAGARNA

Hej hej! I söndags var sista dagen för mig i Sverige. Hela familjen vaknade upp på morgonen av åskvädret som pågick runt 8-tiden, så vi gick ner till verandan och satte oss där. Eller, pappa gick upp och la sig igen hahaha. Vi hade ju festat på lördagskvällen hos en granne, så han var väl sliten! ;) Mamma och jag åt ost och kex och det var ganska mysigt där ute, även om jag inte gillar åskväder. Nån timme senare började det lugna ner sig så de gick och la sig igen en stund, men jag var för pigg för det. Strömmen var också borta så det fanns inte så mycket att göra för mig hahaha, men som tur var hade jag en fulladdad laptop så jag kunde underhålla mig till strömmen och wifi kom tillbaka! 
 
Vid lunchtid kom mormor, moster kusiner Karro och Lisen och kusinbarn Zoe för att äta sillunch här. Det var mysigt att få spendera tid med dem! Vi åt lunch, lekte med Zoe och åt tårta. :) När de åkte hem skjutsade jag hem Fredrik och jag och Mattias var förbi farmor för att träffas lite. Sedan var vi och handlade, jag passade på att köpa med mig några svenska saker som jag ha för vardagslyx i USA. AK satt i kassan och vi fick säga hejdå där. 
(null)

(null)

Sedan åkte vi hem och Mattias lagade middag till familjen, hemmagjorda hamburgare, det var riktigt gott! Det gjorde han riktigt bra. Efter middagen packade jag ihop resväskorna och sedan var det dags att gå på bio. Mamma, hennes vänner, jag och JP gick på Mamma Mia 2 och det var såå kul att träffa JP igen! Men hon kommer ju faktiskt till mig i New York och hälsar på i september, så taggad! Efter bion var det bara att åka hem, fixa det sista och sedan sova några timmar innan det var dags att vakna vid 05 och åka till flygplatsen. 
(null)

Mamma och pappa skjutsade mig måndag morgon till Arlanda och vid 09 flög jag iväg till New York igen. Flygresan gick bra och jag lyckades slumra till lite av och på under en timme, men för det mesta redigerade jag en film och tittade på film/tv-serier. Jag tyckte flyget gick ganska fort faktiskt, fastän det tog drygt 8,5 h. Nu är jag tillbaka i USA och chillade ensam hemma i mammans hus (hon är i Kanada) och lyckades hålla mig vaken till 23, då hade jag varit vaken i ett dygn. Nu är det tillbaka till vardagen som gäller! 
(null)

(null)

(null)




BABY SHOWER FÖR KARRO

Hej hej hallå! Idag hade vi en baby shower för min kusin Karro och den lilla krabaten i hennes mage. Hon hade fått en inbjudan men hon visste inte vilka som skulle vara där. Vi åt lunch, fikade och lekte några lekar. Hon öppnade även alla presenter och lyckligtvis hade ingen köpt lika som någon annan, haha! Det var jättemysigt och trevligt! Extra kul var också att jag fick träffa mitt kusinbarn Freya, vi båda sa hur mycket vi saknat varandra! :) 
(null)

(null)


UTFLYKT OCH KRÄFTSKIVA

Hallå! Igår var mamma ledig från jobbet så vi åkte till Östhammar på förmiddagen. Vi åkte ner till hamnen och kikade då jag aldrig varit där, iallafall vad jag kan komma ihåg. Sedan åkte vi och handlade innan vi åkte hemåt, jag passade på att köpa lite svenskt godis att ta med till New York!
 
Vi var även till "stenbrottet" som ligger nån kilometer från huset, där fick Nilla bada lite. Det var nog skönt att få svalka sig i värmen! :) Hon verkade nöjd iallafall, haha. Det var riktigt fint och mysigt där!
(null)

På sena eftermiddagen kom Fredrik hit efter jobbet och hela familjen spelade sifferkubb, och sedan hade vi en kräftskiva för oss själva! Det var så himla gott med kräftor! Jag åt kräftstjärtar när jag var i New Orleans men de var typ friterade, vilket jag inte tyckte om, så jag satt och "skalade" fram köttet men det hade tappat mycket i smak. Så detta var himla gott! Vi avslutade kvällen med kortspel och änglakort. :) 
(null)

(null)



FILM: NEW ORLEANS

Hej hej! Jag skrev ju förut att jag råkat radera alla bilder och videos från min kamera utan att ha lagt in de på datorn, vilket jag tyckte var riktigt tråkigt. Men jag skramlade ihop detta iallafall så att jag kunde göra en kort film med några bilder och några videos iallafall! Haha. Alltid något!
 

MIDDAG MED MILLAN

Hej hej hallå! I onsdags eftermiddag åkte jag till Uppsala för att äta middag med Emilia. Men först gick vi till hemmakväll så jag fick köpa med mig lite gott lösgodis! ;) Sedan strosade vi på stan en stund innan vi år en varsin räksmörgås till middag. Vi lyxade även till med att köpa glass till efterrätt! Det var sååå kul att träffa henne igen och få prata igenom om allt och ingenting! Sedan träffade vi även på Linda och Clara vid två olika tillfällen så det var också kul! :) Så tråkigt att folk jobbar på dagarna bara, för då gör ju jag inget speciellt, haha! Men men. Uppsala var sig likt iallafall! 
(null)

(null)


BAD OCH MAMMAS FÖDELSEDAG

Hej hej! Idag åkte jag med AJ, AK, Linnéa och Martin till Herräng för lite sol och bad! Vi hade med oss lite picknick och hade en toppendag! Verkligen livet på en pinne. :) 
(null)

(null)

På vägen hem droppade de av mig i Hallsta och Fredrik hämtade upp mig och mormor efter att han slutat jobba och så åkte vi hem för att fira mammas 49-årsdag! Även Carina, Lisen, Zoe och Lisens kompis kom hit. Så kul att träffas igen! Zoe blir bara sötare och sötare! Vi åt smörgåstårta och fikade. Zoe fick hjälpa mamma öppna upp paket och hon blev jätteglad av ett kortspel och ett armband som hon trodde var till henne, hahaha. 
(null)

(null)



SURPRISE!

HEJ SVERIGE! Ja, som de flesta redan vet är jag i Sverige på semester. Jag åkte hem i torsdags (landade fredagsmorgon svensk tid) och överraskade familjen! De hade alltså ingen aning om att jag skulle komma, haha. Självklart filmades detta så jag tänkte göra en liten video sen! ;) När mamma, pappa, Mattias, Fredrik, mormor och farmor fått ett besök av mig och kameran åkte jag hem och sov i några timmar. Jag var helt slut efter att ha varit vaken nästan ett dygn, jag sov ingenting på flyget hit...
(null)

(null)

Efter drygt 4 sköna timmars sömn ringde mitt alarm och jag hade en kvart att klä på mig innan AK kom hit och hämtade mig, haha. Vi åkte till Uppsala för att fira Linnéas 25-årsdag! Vi blev bjudna på drinkar (av Bartender-Johan) och snacks. Sedan gick vi ut och åt middag, för mig blev det en jättegod räksmörgås. Som jag har saknat goda, färska räkor! Det var jättetrevligt och skönt ute på kvällen.
(null)

Jag åkte hem med AK på kvällen och hon lämnade av mig hos mina föräldrar. Där var det lite party på gång med grannarna så även om jag var otroligt trött stannade jag ett tag och hängde med dem! Sedan var det riktigt skönt att sova och jag sov läääänge, haha. Vi gjorde inget speciellt den dagen utan tog det bara lugnt hemma. På söndagen var jag med familjen (minus Mattias, men Fredrik anslöt sig senare) till Herräng för häng på stranden. Riktigt skönt! Sedan har vi även hunnit med att spela lite "water pong" hahaha. Mattias förlorade alla fyra matcher, det var kul för han blev lite småsur! 
(null)

(null)

(null)






ÅH NEJ...

Åh vad irriterad jag är på mig själv. Jag skulle precis börja redigera en film från när jag var i New Orleans. Då insåg jag att de bilder och videos jag har tagit med min kamera inte är inlagda på datorn och jag rensade (dvs raderade allt från) mitt minneskort till kameran häromdagen...... Suuuuck! Jag som till och med dubbelkollade att jag lagt in bilderna på datorn, för jag hade en mapp från New Orleans men det visade sig nu vara endast videos och bilder från min mobil... Tråkigt! Så det blir nog ingen resevideo. Men som tur är hade jag överfört några bilder iallafall från kameran till mobilen så allt är inte borta, men det mesta. Vilken tur att jag har mina egna minnen ändå, hahaha. Nej usch, jag blev riktigt irriterad på mig själv och har lärt mig en läxa den hårda vägen. I framtiden hoppas jag att jag dubbelkollar sånt här! ;) 
(null)


FILM: WASHINGTON DC MED JANE

Hej hej! Jag har gjort en resefilm om resan till Washington DC med Jane. Den är längre än vad det brukar bli, men det är för att vi pratar större delen av filmen, haha. En riktig vlogg så att säga! ;) Här är alltså våra dagar från när vi var i DC tidigare i juni! 
 

ÅSKA OCH FIKA

Hej hej! I flera veckor har vi haft toppenväder (dock för varmt för att orka vara ute på dagarna haha) men igår kom regnet och det spöregnade hela eftermiddagen fram till kvällen. Ett ordentligt åskväder drog också förbi så jag och Daisy hängde tillsammans i min säng till det gick över efter någon timme. 
(null)

Idag fick jag sovmorgon då Annas faster kom igår kväll och hon skjutsade Anna till tennisen. Dock vaknade jag strax efter 06 av solen (är van att sova i mörker i källaren hos mamman) men som tur var kunde jag somna om! På förmiddagen träffade jag en ny au pair från Tyskland för en fika, hon var jättetrevlig och lättsam så det var kul! Hon behövde sedan åkte och hämta sina värdbarn medan jag åkte hem och redigerade en resevideo innan jag åkte och hämtade Anna från tennis. Vi är ensamma hemma ikväll så vi ska ha filmkväll! 
(null)


HELGEN

Hej hej!
I lördags åkte jag in till city på eftermiddagen. Jag mötte upp några vänner som var inne i city och vi gick till Bryant Park och hängde ett tag. Vi spelade pingis en stund innan de åkte hemåt, men jag stannade kvar en stund till. Jag lyssnade på en podcast och satt och njöt i skuggan, det var riktigt härligt! Sedan åkte jag hemåt och åt mexikanskt till middag mamman och hennes kompis. Sedan hängde jag framför tv:n resten av kvällen, haha. Det var skönt med en hemmakväll och bara få vara själv!
(null)

I söndags började jag dagen med att titta på VM-finalen mellan Frankrike och Kroatien, som slutade 4-2. Jag hoppades på att Kroatien skulle vinna men det var iallafall en rolig match att titta på! Annars idag har jag fixat med några småsaker, varit till Target och tagit det lugnt. Jag fixade även visum till Canada då jag ska dit i augusti. Denna gång blir det Ottawa, det ska bli riktigt kul! Så jag har även kikat runt på lite saker att göra där och smått börjat planera resan! På kvällen åkte jag hem till pappan och tittade på Suits med Anna innan vi gick och la oss. Snipp snapp snut så var denna helgen slut!


SPELKVÄLL

Hej hej! I fredags kväll var jag ensam hemma så jag passade på att bjuda över några vänner. De tog med sig middag och vi satt ute och käkade först innan vi gick in och spelade Clue och åt glass med jordgubbar. En riktigt mysig fredagskväll!
(null)


POOL DAY

Halloj! Idag efter att ha skjutsat Anna till tennis åkte jag till en kompis, Karin. Vi hängde ute hela dagen vid hennes pool och hade det gött! Riktigt härligt! 
(null)

(null)

På sena eftermiddagen hämtade jag hem Anna och började fixa med middagen. Idag blev det grillade hamburgare och hemmagjorda pommes, ännu en mumsig måltid! Efter middagen skjutsade jag städerskan till tåget (mamman betalade mig $10 fastän jag hade kunnat göra det gratis om hon hade frågat, men det skadade inte att bli mutad med pengar hahaha) och när jag kom hem åkte mamman iväg för helgen. Så ikväll är jag och Anna själva hemma, just nu sitter vi och tittar på tv men det är snart dags att sova! 
(null)



KÖTTBULLAR ÄR POPPIS

Hej hej! Igår var ännu en lugn dag då Anna övningskörde både till och från tennis så jag jobbade inte på hela dagen. Men när de kom hem stod jag i köket i två timmar och fixade middag, haha. Det blev köttbullar med potatismos, riktigt gott! Anna hade till och med bjudit över en kompis som älskar IKEA:s köttbullar, men Anna hade sagt till henne att hon måste äta "riktiga" köttbullar, dvs hemmagjorda. Köttbullarna gick hem även hos kompisen och nu vill hon komma över alla gånger jag gör det, haha. 
(null)


CHILL CHILL CHILL

Hallå! Denna vecka har varit väldigt lugn och chill. Eftersom Jane är borta denna månad är bara Anna hemma och hon sköter sig själv förutom att hon behöver bli skjutsad till och från tennis. Men hon är på tennis 8.45-16.30 varje dag sååå jag har hela dagen på mig att göra andra saker! 

Anna har börjat övningsköra igen efter ett uppehåll och igår följde jag med henne och mamman. Det gick bra för det mesta, men hon körde in i en soptunna och höll på att köra in i flera bilar som var parkerade på sidan av gatan, utan att sakta ner eller någonting! Förstår att det är otroligt tufft att köra på sånna stora vägar som hon körde på, detta hände på en väg med två filer i båda riktningarna. Jag tycker inte hon är redo att köra där för hon har ingen känsla av var bilen är. Meeen det är upp till mamman. Jag kommer inte följa med ut på ett tag iallafall om de ska köra på den vägen igen, hahaha. 
(null)

Vi har iallafall handlat alla tre tillsammans och jag och Anna har hjälpts åt att laga mat tillsammans och mamman har bara blivit serverad. Men, det är ju inget ovanligt, hahaha. Men det är skönt med en hjälpreda i köket! Vi har även ätit efterrätt både söndag, igår och idag, haha. Vi lever livet! 
(null)


FOTBOLLSLÖRDAG I CITY

Hallå! I lördags åkte jag in till city vid 8 på morgonen då jag skulle till en bar och titta på kvartsfinalen mellan Sverige och England kl 10. Jag skulle möta upp en svensk au pair som jag inte träffat förut, Carl, och han var även med en annan svensk au pair, Johanna. De båda var relativt nya så det var kul att träffas! Vi gick till baren och tittade på matchen, det var riktigt mycket folk och de fick till och med säga nej till folk att komma in för att båda våningarna var fulla. Det var ett svenskt event så det var nästan bara svenskar där, riktigt kul! Dock var det riktigt tråkigt att Sverige förlorade... 
(null)

Efter matchen gick vi och satte och i Bryant Park för att smälta matchen och även vila fötterna då vi stått up i tre timmar. Vi satt och pratade och lärde känna varandra innan vi tog tunnelbanan ner till södra Manhattan. Där åkte vi färja över till Staten Island, det var perfekt väder för att komma ut på vattnet! Vi åkte fram och tillbaka och gick sedan förbi Wall Street och åt pizza till middag. Vi var åven till 9/11 memorial park och tittade där. 
(null)

Därefter gick vi till min kompis lägenhetsbyggnad, men min kompis var inte hemma och kunde släppa in oss, så vi "smög" förbi receptionen, dvs gick bara förbi som att vi bodde där, haha. Vi åkte hela vägen upp till rooftopen på 53e våningen och tittade på solnedgången där! Riktigt mysigt! När det blivit mörkt åkte vi hemåt igen. 
(null)

(null)


FREDAG

Halloj! Denna fredag var jag hemma hela dagen medan Anna var på tennis mellan 9-17, men jag gjorde inget speciellt. När jag hämtade henne stannade vi vid ett köpcentrum för hon behövde köpa träningskläder och vi åt även middag där. Sedan åkte vi hem och tittade på tv resten av kvällen. 
(null)

(null)


FILM: SVENSK MIDSOMMAR

Hallå! Här kommer ytterligare en liten film från när jag och Jane var till södra Manhattan och firade midsommar. Det verkar som att hon hade en toppendag! ;) Haha. Det var väldigt kul att själv få fira midsommar men framförallt få visa henne något från mina svenska traditioner!

4TH OF JULY

Hej hej! Igår var det den fjärde juli, vilket är USA:s självständighetsdag (nationaldag). Som de flesta högtider är detta otroligt stort och det var fullt med olika event landet runt. Jag åkte med några vänner till en park vid vattnet ca 30 minuter ifrån där jag bor. Där var det full fart med lekar, tävlingar, bubbelmaskin, dans osv osv. Vi var där i ca 7 timmar (i över 30 graders värme!) och det hela avslutades med fyrverkerier. Det var dock lite tråkigt att inte se fyrverkerishowen i NYC, men jag behövde gå upp tidigt dagen efter plus att jag inte riktigt kände för att trängas bland alla människor (det brukar bli kaos där). Men jag är så glad ändå, jag hade verkligen en toppendag med härliga människor! 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)



FILM: RHODE ISLAND

Hej hej! Äntligen har jag gjort klart en liten film från resan till Rhode Island med Jessica och Cajsa! Jag har varit busy busy men nu har jag slängt ihop något! Varsågoda att se lite mer från resan för en (!) månad sen. :) 

SISTA DAGEN I NOLA

Hej hej hallå! Idag tog jag ännu en sovmorgon, så himla skönt haha. Jag packade sedan ihop mina saker och checkade ut. Jag kunde lämna kvar mitt bagage på hostellet så det var skönt eftersom jag hade flera timmar innan jag behövde åka till flygplatsen. Jag åt brunch på ett populärt café runt hörnet, men väntetiden var över en timme lång! Dock var jag smart och ställde mig i kö via en app så jag gjorde det innan jag lämnade hostellet. Jag åt en jättegod omelett och provade på grits, vilket är en typ av majsgrynsgröt. Den smakade lite liknande mannagrynsgröt men också lite som risgrynsgröt, hahah. Det smakade helt okej men tror inte jag kommer äta det igen. Men en kul sak att smaka! 
(null)

Jag strosade sedan längst Canal St ner till Mississippi River och gick längs med vattnet en bit. Jag ringde även mamma och pratade med henne en stund! Det var ett tag sen nu, så det var kul! 
(null)

(null)

Efter detta började jag sakta men säkert strosa tillbaka till hostellet. Det började duggregna lite så jag passade på att stanna kvar där en stund och ladda mobilen och bara ta det lugnt innan det var dags att åka till flygplatsen någon timme senare. 
(null)

Nu sitter jag i taxi på väg till flygplatsen och det småregnar ute så det känns ändå skönt att åka hem nu. Men jag kommer sakna palmerna! Älskar att se palmer, det är verkligen semester för mig, haha! Hejdå New Orleans, Louisiana (NOLA). It’s been a pleasure! 
(null)




SÖNDAG I NOLA

Hej hej! Idag är det söndag och jag tog en lugn förmiddag på hostellet, vaknade lite sliten hahaha. Men vid 13 gick jag iväg och käkade lunch. Jag skulle egentligen hänga med en av tjejerna jag träffade igår, men hon ville stanna på hostellet några timmar till så jag gick ut på egna äventyr. 
(null)

(null)

När jag käkade lunch såg jag på instagram att en av mina vänner jag träffade på Montreal-resan också var i här! Så jag skrev till henne och jag skrev var jag befann mig, och kanske 10 minuter senare hörde jag någon ropa "Emma!". Haha, världen är liten ibland! Hon var där bara till imorgon med några vänner och sedan skulle de bila vidare längs ett par sydstater. Jag hängde med dem några timmar på eftermiddagen. Vi träffades på Frenchmen St, vilken är en gata känd för sin livemusik och framförallt jazz. 
(null)

Vi gick till en bar för lite extra energi och sedan strosade vi vidare till French Market. Det var en marknad där det såldes lite allt möjligt! Sedan gick vi förbi Jackson Square och åt middag i närheten. Jag provade Bananas Foster till efterrätt, som kommer från New Orleans. Det är banan med vaniljglass och en sås gjord på grädde, brunt socker, rom och kanel. Till det fick jag även pekannötter. Mums! 
(null)

Sedan gick jag hemåt till hostellet och duschade. Det hade jag sett framemot i flera timmar, haha! Jag hängde sedan på rummet och pratade med några tjejer som är i samma rum. En från Nederländerna och två från England. Jättetrevliga! Vi gick sedan och tog en varsin gratis öl vid 21.30 och hängde ute i det allmänna rummet. Nu är klockan snart midnatt och vi alla stannade hemma ikväll, så nu ska jag sova! Är helt slut efter dagen, haha. Jag bor i ett rum för 12 personer. Det är väldigt litet men det har inte varit några problem! Nu natten till måndag är inte ens alla sängar upptagna heller. Såhär ser ena sidan ut (och andra sidan är likadan, bilden är tagen från min säng så det är tätt inpå, haha). Detta är bland det bättre hostellen jag bott på, om inte det bästa! Kanonläge mitt i stan, rent och fräscht, stort (förutom rummet hahaha), bra personal och bra event på kvällarna! Rekommenderar City House Hostel i New Orleans! ;) 
(null)




NEW ORLEANS

Hej hej! Tidigt på lördagsmorgonen åkte jag till flygplatsen via tunnelbana och airtrain. Vid 08 flög jag iväg till New Orleans! När jag kom fram åkte jag till hostellet och lämnade av min väska, men jag kunde inte checka in förrän på eftermiddagen så jag strosade omkring i några timmar. Jag åt lunch och kikade sedan på Bourbon St (som är välkänd för sina barer och partyliv) som bara ligger några kvarter ifrån hostellet. Jag drack en drink där kallad Hand granade som bara finns på en bar men den är välkänd här! 
(null)

(null)

(null)

Därefter gick jag till Jackson Square och gick sedan vid vattnet, dvs Mississippi River. Det var så otroligt varmt, runt 35 grader och det kändes varmare pga det tropiska klimatet och svetten rann kan jag säga, hahaha! Jag strosade sedan till hostellet där jag checkade in och tog en nap på ett par timmar. Helt slut var jag, haha. Men jag ville vila lite inför kvällen då det vankades party! 
(null)

Mellan 21-22 varje kväll delar de ut gratis öl här på hostellet och vid 22 kan man följa med på olika saker som anordnas. Denna kväll var det barrunda på Bourbon St. Först spelade vi drickspel här på hostellet så alla var taggade på att fortsätta ute på barer! Vi gick till en karaokebar först och sedan vidare till en bar som hade dansgolv och underhållning. Sedan gick jag och tre andra tjejer till baren som säljer Hand granades och vi slutade på en jazzbar! Mellan några av barerna öppnade himlen upp sig och öste ner regn! Det åskade och blixtrade en stund också. Så vi blev helt dyngsura när vi sprang mellan barerna haha, men vi var glada ändå. Det var nästan lite skönt för det var fortfarande väldigt varmt ute! Dock blev det nästan smått översvämningen på gatan så vi fick sicksacka för att inte springa i djupare vatten. Vi kom hem någon gång senare på natten och jag somnade på en gång! 
(null)

(null)




LEDIG FREDAG

Hej hej! I fredags fick jag vara ledig hela dagen, det var skönt haha! Jag tog en sovmorgon, handlade lite saker inför min nästa resa och tvättade. På kvällen sa jag hejdå till Jane som skulle hem till pappan och sedan åka till sleep away camp på lördagen. Hon är borta hela juli så när Anna kommer hem från sin resa till Costa Rica är hon och jag ensamma! ;) Senare på kvällen åkte jag till city och sov där hos Alecs efrersom jag skulle till flygplatsen tidigt på lördagsmorgonen och jag ville inte betala taxi hela vägen hemifrån. Alecs bor nära Wall St och jag älskar utsikten från lägenheten! 
(null)


RSS 2.0