EMILIA 25

Hörrni! Emilia har fyllt 25 år och vi överraskade henne i lördags! Hennes sambo Billy hade styrt ihop en överraskning med drinkar, middag och mera drinkar för att fira vår älskade Millis! Stort grattis igen älskling och tack för en kul kväll och natt! 
(null)


GT I KP MED TG

Hej hej! Igår efter jobbet mötte jag upp TG i en park och hade picknick! Vi drack GT och bubbel, åt snacks och beställde pizza. Vi njöt av värmen, pratade om livet och spelade kubb! Sedan avslutade vi kvällen med goda drinkar och häng på Sofies balkong! Bästa kvällen på länge!!! 
(null)

(null)

(null)


MIDSOMMAR 2020

Hej hej hallå! Äntligen dags att fira midsommar i Sverige, det var ju ett par år sedan nu! Men i och med omständigheterna med Covidpandemin så blev det en väldigt lugn midsommar med familjen och familjevänner, men det var riktigt härligt och skönt! Vi åt sillunch, hade femkamp, åt grillat till middag och avslutade kvällen med kubb och Singstar! Och det bästa av allt, inget regn! ;)
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)



MYSIG HELG

Halloj! Jag var hemma i Hallsta C i helgen och vädret var helt fantastiskt! Det kändes verkligen som sommar och semester, haha. Vi hängde med grannarna en hel del. Det blev kubbspel, grillad mat och god dryck! Jag hade även en liten "Corona-fika" utomhus med mormor vid hennes husvagn, så kul att träffas lite igen. 
(null)

(null)

(null)

(null)


GÖSTAS BEGRAVNING

Hej! I fredags tog vi farväl av min granne Gösta. Det var en fin begravning och det kändes skönt att vara med och säga hejdå. 
(null)

(null)

(null)


FIRAR AMANDAS EXAMEN

Hej hej! I söndags överraskade vi AK för att fira hennes sjuksköterskeexamen!! Vi drog till Fjällnora där det blev höghöjdsbana och sedan grillade vi korv till lunch och hängde vid vattnet hela eftermiddagen. Sedan åkte vi hemåt igen och avslutade med en god grillmiddag! En helt underbar dag! Stort grattis AK och bra jobbat!!!  
(null)

(null)

(null)


PELLE & GUNILLAS BRÖLLOP

Hej hej! I lördags var det dags för Pelle och Gunillas bröllop. Det var en fin ceremoni utomhus vid vattnet och vädret kunde inte ha varit bättre. Det var en fin och personlig ceremoni! Efteråt blev det fika utomhus. Superfin och trevlig dag! :) All lycka till brudparet! 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


RSS 2.0