FÖRSTA ADVENT

Hej hej hallå! Helt plötsligt är vi i slutet av november och idag är det första advent! Igår pyntade jag lägenheten och nu har vi lite julmys här hemma. Det kanske är lite tidigt med julgran meeeen den gör mig glad och det är mysigt och vi behöver mer av det detta år! 
(null)

(null)


BOAR IN MIG

Hej! Jag tog semester hela den här veckan då min tanke var att kunna gå runt i butiker och strosa för att hitta inredning osv. Jag har gått i några affärer i Boländerna (och hittade några fynd på second hand-butik och Facebook Marketplace) men jag hade mest tittat upp saker online först då jag inte ville spendera så mycket tid ute bland folk i och med Covid... Men det var ganska lugnt mitt på dagarna med folk iallafall så det var skönt! Jag har börjat komma i ordning lite mer här hemma nu, jag har även beställt några saker som jag väntar på. Sen får jag ta tag i att sätta upp tavlor, köpa gardiner och mattor osv osv. Vi har iallafall möbler och några lampor haha!
(null)


HOME SWEET HOME

Hej hej! I måndags var det äntligen dags att hämta nycklarna till nya lägenheten. Eftersom jag inte ens sett lägenheten innan så var det extra spännande! Jag och mamma åkte in på morgonen och lämnade de gamla nycklarna och hämtade de nya, sedan åkte vi till lägenheten. Den var verkligen fräsch och fin! En stund senare kom pappa och Fredrik med alla saker i flyttbilen. Tusen tack för all hjälp!! Det uppskattas verkligen, ser framemot att bjuda på en god middag här framöver! :) 
(null)

(null)


(null)


FLYTTAT UT

Hej hej! I lördags flyttade vi ut från mitt lilla boende! Jag jobbade halvdag på fredagen och spenderade hela eftermiddagen och större delen av kvällen att packa klart allt och städa det jag kunde. Mamma, pappa och Fredrik kom hit på lördagsförmiddagen och hjälpte till att flytta ut allting och mamma stannade kvar och hjälpte mig och Moana att städa klart resten. Jag har sett framemot den här dagen länge, men framförallt ser jag framemot måndag då jag får nycklarna till nya lägenheten!! Jag har ju inte fått se den i verkligheten, så det ska bli väldigt spännande!
(null)

I helgen har vi bott hos mina föräldrar. I lördags hjälpte vi till grannarna att skrämma några grannbarn som hade Halloweenfest och gick en liten vandring i skogen, där vi stod gömda och skrämdes! Haha, det var kul! Jag fick sova på soffan de två nätterna vi var där och jag fick sällskap av Nilla båda nätterna. Så mysigt! :) 
(null)

(null)

(null)



RSS 2.0