SENASTE TIDEN

Hej hej! 
Sååå en liten uppdatering nu då. Det händer inte alltför mycket i livet vilket kanske många känner. Det är fortfarande pandemi och nya virusvariationer sprider sig, buuuu. Jag jobbar mycket hemifrån fortfarande, är på kontoret en dag i veckan för administration i stort sett. Jag har träffat Johanna BL ett par gånger, det är alltid lika kul! Bland annat var hon jättesnäll och hjälpte mig få hem två trädgårdsstolar som jag tänkt ha på balkongen sen! Annars är det mest jobb och tv-tittande som gäller, haha! Förra torsdagen behövde jag gå och hämta ut nya nycklar till tvättstugan, så jag bestämde mig för att gå dit direkt efter jobbet. Det hade precis börjat snöa och det var kraftiga vindar så det var inte kul att gå ut i... Men jag gjorde det iallafall och det var skönt att komma hem igen, hahaha. Snön smälte snabbt bort ett par dagar senare så förhoppningsvis kan våren komma snart! 
(null)

KORVGRILLNING

Hallå! Förra helgen träffade jag TG och ett par respektive för att äntligen umgås igen efter många månader ifrån varandra. Vi träffades utomhus och grillade korv. Det var sååå kul att se alla igen face to face! Tyvärr var det ganska kyligt men vill höll ut i ett par timmar iallafall, haha. Mina älsklingar, blir alltid så glad i erat sällskap! :) 
(null)

(null)

(null)


HEMMET

Sakta men säkert kommer det upp mer och mer grejer här hemma. Förra helgen var jag till plantagen och köpte lite växter, igår var Linnéa hit och hjälpte till att få upp spegel i vardagsrummet samt en taklampa och hyllor i köket. Wohoo! Och jag spikade upp tavlor i mitt sovrum, det blev väl någorlunda rakt iallafall hahaha. 
(null)

(null)


FRISÖREN

Halloj! Förra helgen fick jag och Moana för oss att hon skulle klippa mitt hår. Jag ville bara bli av med lite hår för det var alldeles för långt nu och Moana har velat klippa det i några veckor nu, så nu blev det av. Men vilken upplevelse det var, hon var helt galen hahaha. Det var inte lugnt och stillsamt utan det var mest kaos... Men håret åkte av och jag överlevde utan att få en sax in i halsen eller ryggen som det kändes ibland, haha. Det blev någorlunda rakt också. Hon fixade till topparna lite efter att vi tog andra bilden. Men här är en bild på längdskillnaden iallafall! 
(null)


RSS 2.0