HARVEST SEASON

Hej hej hallå! Hösten smyger sig sakta men säkert på och det är skördetider! Haha. Jag och Angelica var ut i skogen för att leta kantareller, vi hittade lite iallafall och en del blåbär med! Vi "råkade" även sno äpplen när vi gick förbi en trädgård hehehe… Jag har även skördat lite här hemma, lite potatis, körsbärstomater och även sista den gurkan (har ätit massa gurka under sommaren). Nu har mina plantor här hemma blivit trötts och hängiga så jag ska bara låta resten av tomaterna mogna klart nu. Jag och Victor provade även fiskelyckan meeeen det var nog för blåsigt för vi fick inget napp och det var kallt så vi gav upp ganska snabbt hahaha. Bättre lycka nästa gång! Förutom allt detta har jag även passat på att klippa mig och färga håret hos frisören, det var läääängesen kan jag säga så det var skönt att få det fixat, speciellt såhär inför New York-resan. Tänk, snart är det dags för två veckor i NY wohooo! 
(null)

(null)


KRYSSNING

Hej hallå! Förra helgen var jag, mormor, mamma och pappa på en kryssning till Helsingfors! Vi skulle ha haft en tjejresa med farmor också, men pappa fick följa med istället. Det blev en trevlig kryssning och en dag i Helsingfors. Det var kul att se då jag aldrig har varit där. När vi kom fram tog vi direkt en taxi till ett shoppingcenter då vi skulle titta på bronsmatch i VM (klockan 11 finsk tid så bara O’Learys var öppet) och hejade fram ett VM-brons till Sverige, wohooo! Sedan var vi till två olika kyrkor och sedan strosade vi längs med vattnet tillbaka till båten. På båten blev vi underhållna med magic shows, livemusik och karaoke! Jag delade hytt med mormor och det var mysigt. Tack för en trevlig resa! 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)



SOMMAREN

Hallå där! Sommaren flyger förbi men vädret har ju tyvärr varit sådär… jag hoppas på bättre väder denna vecka, idag sken solen på eftermiddagen! Det var längesen haha. 

Det har blivit en hel del tittande på fotbolls-VM nu de senaste veckorna, heja Sverige! Jag har även lyckats få några på jobbet intresserade, haha! Bara en vecka kvar nu… Kommer nog kännas lite tomt när det är över! 
(null)

Jag har fyllt dagarna med jobb, gått ut och ätit god mat, hängt med vänner och förutom fotboll tittat en hel del på serier när regnet fallit utanför. Dock fick vi en otrolig fin lördag för några veckor sen, då var jag hem till Johannas föräldrar (med Johanna haha) och spelade kubb, hängde med hästarna, åt god mat, plockade frukt och bär i trädgården och spelade krocket. En riktig kanondag! 
(null)

Jag har även varit hem till familjen, senast igår när farmor bjöd oss på god mat på Herrängs marina. Mycket trevligt! Idag har jag varit och firat Victor som fyllde år igår med tårta och god mat! Nu är helgen över och imorgon väntar en ny jobbvecka. Men jag hoppas den går fort för till helgen blir det kryssning! :) 
(null)

RSS 2.0