MYSIG HELG

Hej hej hallå! Denna helgen har varit riktigt mysig OCH snön har anlänt! Den blir troligtvis inte kvar så länge, men det är mysigt och skönt att mörka november blir lite ljusare. I fredags efter jobbet träffade jag Linnéa och AJ en sväng för en fika innan Linnéa skulle åka tåget tillbaka till Borlänge. Sedan åkte jag och Johanna för att äta middagsbuffé på pizza hut, haha. Det var gott! Vi blev riktigt mätta och spenderade resten av kvällen i soffan framför Netflix och orkade knappt röra oss haha.

På lördagen blev det en spontan brunch med AJ, AK, Joppen och Sofie! Så kul att träffas och käka brunch och gå lite på stan tillsammans. Det är även eventuellt sista gången jag träffar en gravid AJ som kan föda när som helst, helt galet! Så jag var tvungen att föreviga det med några bilder haha.
(null)

(null)


GEKÅS!

Hej hej hallå! Förra helgen var jag, Johanna, mamma och Johannas mamma Cia på en liten trip ner till Gekås! Vi åkte en bussresa från Uppsala och bodde kvar en natt på hotellet precis vid Gekås. Vi kom ner på eftermiddagen på fredagen och skålade in med ett glas bubbel innan vi shoppade loss resten av eftermiddagen och kvällen! Trötta men glada avslutades med ett glas och film på rummet innan vi somnade. Dagen efter shoppade vi några timmar till innan det var dags att åka hemåt igen. Det var galet mycket folk på lördagen, det var lite jobbigt. Men som tur var hade jag handlat det mesta på fredagen när det var betydligt lugnare. Men Gekås gick senare ut med att de hade säljrekord på lördagen så det var inte så konstigt att vi tyckte det var mycket folk den dagen. Det var en riktigt rolig resa och jag fick med mig fina och bra saker hem! När vi kom tillbaka till Uppsala åkte jag hem för att hämta bilen och få med allas saker hem, den var fullpackad haha! 
(null)

(null)


RSS 2.0