ÄNTLIGEN SEMESTER

Hörrni! Äntligen är det min tur att få gå på semester. Innan jag lämnade kontoret behöver jag såklart busa lite med kollegorna, som jag gjorde förra året. Då klippte jag ut en ful bild på mig och satte upp i deras kontorsrum, de sitter fortfarande uppe ett år senare så nu fick förra årets bild sällskap! Haha. Men satan i gatan vad skönt det är att äntligen ha semester! Som jag har längtat! :) Dagen till ära hade jag även en gul tröja, eftersom Sverige spelade kvartsfinal i OS mitt på dagen. Perfekt vid lunchtid så tittade på större delen av första halvlek, och hade andra halvlek på i bakgrunden när jag jobbade. Och de vann! Whohooo. En mycket bra dag!
(null)

(null)


FIRA MAMMA OCH BADHELG

Halloj! I helgen fyllde mamma år så jag åkte hem till familjen och firade henne! Vi åkte med grannarna till vattnet och åt picknick. Några av oss vågade även ta ett dopp i det kalla vattnet, haha. Vi åkte sedan hem och grillade till middag och åt tårta som mamma gjort, mums mums! Jag behövde sedan åka hemåt igen då jag fortfarande var kattvakt. Katten var kvar hos mig till måndagen då Lovisa hämtade hem henne igen. Söndagen spenderade jag några timmar på badstranden med Madde, så härligt så! 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


BADA MED SOFIA

Hej hej hallå! Förra helgen kom Sofia och hälsade på i Uppsala. Vi träffades ute för en god lunch, sedan fick hon komma hem till mig och se lägenheten! Men sedan blev det för varmt så vi åkte iväg och badade, mycket härligt! Jag tror faktiskt det var mitt första riktiga dopp för i år. 
(null)


KATTVAKT OCH BILKÖP

Hej! 
I fredags kom Lovisa förbi mig för att lämna av sin katt Elsa hos mig då jag ska vara kattvakt medan hon är på semester, drygt 2,5 veckor. Så, när jag skriver detta har det gått fyra dagar och Elsa verkar ha anpassat sig helt och hållet nu! Hon var lite avvaktande de första två dagarna men nu har hennes personlighet börjat visas mer och hon tar för sig mer. Hon är så gosig! :) Det enda jobbiga är att jag inte kan ha fönster eller balkongdörren öppen, om jag inte har henne i kopppel typ haha. Det är inte superkul men jag kan iaf öppna fönstret i sovrummet och stänga dörren, så det är svalare där! 
(null)

Och så har jag några andra roliga nyheter. Jag har köpt en bil! I måndags plockade mamma och pappa upp mig på kontoret då jag hade hittat en bil jag ville kika på, men jag kan ju inte så mycket om bilar så pappa erbjöd sig att följa med och titta. Det känns superkul även om jag inte har hunnit köra så mycket, haha. Men igår efter jobbet blev det en liten sväng till vattnet och idag körde jag till kontoret. Jag tänker att jag får ut och köra lite mer under helgen iallafall! :) 
(null)

(null)

MINISEMESTER

Hej hej hallå! För ett par helger sen åkte jag och Madde iväg på en liten minisemester över helgen. Vi var till hennes hemtrakter och spenderade en dag på Visingsö i Vättern med några av hennes vänner. Det var så skönt att komma bort och göra något kul. :) Vi hyrde golfbilar att åka runt med på ön, mycket kul! Vi avslutade dagen med middag i hamnen i Gränna. Mitt under middagen vände vädret och det blev åska och spöregn ett tag, haha. Men maten var iaf väldigt god! En mycket bra dag! Och såklart stannade vi till och köpte polkagrisar i Gränna! 
(null)

(null)

(null)

(null)


RSS 2.0