FULL FART I HELGEN

Hej hej!
Denna helg har varit full med roligheter! I fredags efter jobbet åkte jag till Sofie där vi ett helt gäng grillade, drack drinkar på balkongen och spelade spel. Vi hamnade sedan på shotluckan ett tag, haha. Längesen jag var där nu och det var ju bara bordsplacering så det var inte samma stämning som det brukar, men vi hade kul! Det är ju vad man gör det till! ;) 
(null)

På lördagen kom Johanna BL hem till mig! Vi käkade middag, spelade kubb och drack vin! Och vi hade så himla kul och snackade om allt möjligt, haha! 
(null)

På söndagen var det Linnéas födelsedag! Veckans babe fyllde 27 år och jag åkte dit för att gratta och hänga lite. Hon bjöd på hemmagjord smörgåstårta och frozen cheesecake, mums! Stort grattis igen babyyyy! 
(null)


NY LÄGENHET

Hej hej hallå! Nu har jag skrivit ett kontrakt på en lägenhet och jag flyttar dit i november!! Wohooo så kul! Det är en trea i Salabacke och det ska bli skönt med lite mer space! Ser framemot att få inreda lägenheten och slippa tänka på att jag ska behöva flytta igen, eftersom jag just nu bor på ett korttidskontrakt. November brukar ju vara en riktigt tråkig månad, så det är perfekt att ha något att se framemot haha! 
(null)


DAGS FÖR MILEN!

Hej hej!
De senaste 10 veckorna har jag, min familj och grannar/familjevänner kört på ett träningsschema att lära oss att springa milen! Alla har tränat på sitt håll och i lördags sammanstrålade vi för den stora finalen! Vissa sprang, vissa gick och sprang, vissa gick, några cyklade och så hade vi en kämpe som var skadad och åkte fyrhjuling för att skrämma bort björnen som hade synts till nån vecka/några veckor tidigare i området. 

Eftersom jag hade varit sjuk och haft halsont sprang jag inte, men jag gick tillsammans med Anki och hudarna! Det blev 5 km för vår del. Lite tråkigt att inte springa någonting men jag hade ändå inte klarat att springa en mil totalt, men hade nog klarat att springa och gå iallafall. Ja ja! Nu gäller det bara att fortsätta hålla igång ett par gånger i veckan! ;) Efter dusch blev det grillat till middag och lite party med kubbspel! 
(null)

(null)

(null)

ÄNTLIGEN HELG

Hej hej! Mitt covid-test kom tillbaka negativt så det var bara en vanlig förkylning. Men eftersom jag fortfarande hade halsont och nästäppa sa min chef att det är bäst att jag jobbar hemifrån till jag är symptomfri. Så hela denna vecka har jag jobbet hemifrån. Men idag, fredag, var första dagen jag vaknade utan halsont så det var skönt! 

Min lillebror och mamma var i Uppsala på morgonen och sedan kom de och plockade upp mig så följde jag med hem. Jobbade resten av dagen hemma hos dem och nu är det äntligen helg! Det har varit en ganska intensiv vecka på jobbet, framförallt de sista dagarna. Så helgen är verkligen välkommen! 
(null)

 

COVID-TEST

Hej gänget! I torsdags vaknade jag upp med huvudvärk och halsont, så jag blev kvar hemma resten av veckan. I dessa tider vet man ju inte om det är covid eller en vanlig förkylning så det är lika bra att låsa in sig hemma, haha. Men symtomen uppstod ju exakt fem dagar efter Stockholm, hehe... De flesta med covid brukar visa symtom efter fem dagar... Jag tog iallafall en långpromenad och hämtade mina jobbsaker på kontoret i helgen, så att jag kunde jobba hemifrån nu i veckan om jag fortfarande skulle ha symtom.

Jag bokade även tid att testa mig för covid, vilket jag gjorde idag på förmiddagen. Det hela gick snabbt och bra. In med en stor tops i näsan som lämnades i 10 sekunder och sedan en snabb snudd i halsen och så var det klart! Sköterskorna sa innan hur det skulle gå till och att det kunde kännas obehagligt men inte göra ont (vilket jag redan hade läst på om pga kontrollbehov haha). Jag tyckte det kittlades lite när pinnen åkte in och ut ur näsan, men det var inte mer med det. Jag tackade sköterskorna så mycket för deras jobb och sedan gick jag hem igen. Nu får vi vänta några dagar på resultatet! 

Ps. Jag har suttit i fem minuter och försökt klura ut om jag gillar stavningen symptom eller symtom bäst. Google säger att båda stavningar är korrekta. Okej, tack för mig!
(null)


RSS 2.0