LÖRDAG I VATTENPARK

Hej! Imorse gick jag upp tidigt för att ta tåget från city till New Rochelle och mötte upp Anna, Jane och deras pappa. Vi tog sikte på Long Island och Splish Splash, en vattenpark! De hade köpt frukost som de hade med sig i bilen och Anna hade fixat mina favoriter - en everything bagel med cream cheese och tranbärsjuice, hihi. Gissa om jag blev glad!
 
Efter nästan 1,5 h var vi framme och äventyret kunde börja! Jag hade inte med mig mobilen därinne mer än precis vid ingången, sedan låste vi in våra saker. Så inga bilder från mig på åkturerna, men jag har snott några bilder från Google! ;) 









 






En slags glass för bilresan hem! ;) 
 
Väl hemma igen gick vi ut och åt middag. Mycket gott! Sedan lämnade de av mig hemma i huset och de åkte till pappans lägenhet. Just nu är jag ensam hemma och tittar på Harry Potter, haha. Ganska skönt att ha lite egentid faktiskt! Men jag kommer nog inte vara vaken så länge till, är heeelt slut efter denna roliga dag! 

FRIYAY

Hallå! Igår, fredag, tog jag det lugnt hemma med Anna på dagen. Vi läste, tittade på tv, åt lunch från Cosí och bara hade det bra! 



På eftermiddagen kom Jane hem från sitt camp, det var sååå kul att träffa henne igen! :) Barnen gick ut och åt med föräldrarna medan jag, Alex och hennes kompis Emilie tog oss in till city på kvällen. 

Vi mötte upp två vänner till Alex och drog sedan downtown och hängde hos Marve i hans sjuka lägenhet med rooftop! Riktigt nice! Vid halv tolv drog tjejerna ut medan jag gick och la mig, hahaha. Hej tant Emma! 












Jag fick sova kvar hos Marve så det var ju skönt! Men imorse gick jag upp tidigt för att dra på äventyr med Anna, Jane och deras pappa! ;) Men innan det hann jag med några morgonbilder på rooftopen, haha.





Högt upp! Över 50 våningar! 



TORSDAG

Hej! Imorse gick jag och Anna ut för att äta frukost. Eller, hon åt och jag smakade lite av henne, haha! ;) Jag var inte hungrig... Sedan skjutsade jag henne till tennisen och åkte hem till huset. 





Annars idag har jag hängt med Alex och hennes kompis som är på besök från Sverige. På kvällen åt vi middag på ett Diner och sedan gick vi på bio! Vi såg Finding Dory och den var så mysig tycker jag! :) 






Alltså, dessa stolar! Love them!! 

CONEY ISLAND

Hej! Idag åkte jag och Anna till Coney Island och vi hade en underbar dag! 

Vi åkte karuseller och hängde på stranden. Riktigt mysigt! 


Alla karuseller som fanns där. 


















Dessa tre åkte vi: 





Utsikt från pariserhjulet! 

Långt därborta kan man se Manhattan! 




När vi kom hem till New Rochelle åkte vi hem och duschade, sedan åkte vi till Annas pappas lägenheten då han är bortrest. Jag har aldrig varit där så det var kul! Det är ett penthouse på våning 23 mitt i New Rochelle med en riktigt vin utsikt! I vardagsrummet ser man då långt som till Manhattan, så i skrivande stund tittar jag ibland upp på Empire State Building långt därborta, haha. Vi har ätit middag och tittar på tv just nu, bara vi två. Riktigt mysigt! När vi kom hit visade hon mig runt i lägenheten och alla public places som gymmet, poolområdet, en lounge och utestället med grillar. Känns typ som ett hotell med reception och allt. Och ett skönt getaway där vi kan vara ensamma! ;) 
Han bor precis vid tågstationen.






Loungen.

Uteplatsen, riktigt fin! 



TISDAG

Halloj! Efter att ha skjutsat Anna till tennisen imorse åkte jag och Alex till Target och gick runt där och kilade en stund. Sedan köpte jag äntligen froyo! Haha, love it! 





Annars har jag mest bara tagit det lugnt idag, vilket har varit skönt. Vi hämtade Anna från tennisen och åkte direkt till hennes terapi. Sedan åkte vi hemåt och fixade hemmagjorda hamburgare och pommes till middag, yum! Sedan har vi bara hängt i vardagsrummet och tittat på tv. Imorgon väntar Coney Island för mig och Anna, det ska bli kul! 



MÅNDAG

Hej! Igår tidigt på morgonen åkte mamman iväg till D.C. på jobb, så nu är det bara jag, Anna och Alex hemma några dagar. Vi åt frukost tillsammans och sedan skjutsade vi Anna till hennes tenniscamp som är mellan 11-16 om dagarna. Jag och Alex åkte hem och tog det lugnt ett tag innan hon åkte till gymmet och jag gick och åt lunch på ett bagelställe. Sååå nice att kunna äta färska bagels igen! Jag hängde sedan vid Starbucks och spelade Pokémon, hahaha. 





Sedan gick jag hem och vi åkte och handlade, gick ut med Daisy och åkte sedan och hämtade Anna. Hon duschade och fixade sig sedan skjutsade Alex henne till en kompis. Så kvällen spenderade jag och Alex framför en film med chinamat från Jade's Spoon, och jag åt mina två favoriträtter så jag var lycklig! ;) Sedan hämtade vi hem Anna och tittade på PLL! 



Vilken Pokémon ska jag fånga?! ;) 

HOS FAMILJEN!

Nu har jag hamnat i New Rochelle och hemma hos min gamla värdfamilj! Jag kom hit igår eftermiddag och har hängt mycket med Anna och Alex! Mamman tog ut oss på middag, fondue! Mums!
Grand Central.

Snart framme! 

Jag fick en bagel av Anna eftersom hon vet att jag älskar det, haha! 








LÖRDAG

Halloj, lördag idag och det har varit riktigt, riktigt varmt ute idag! Jag har bara varit ut två gånger, båda gångerna till affären haha, men satan i gatan vad varm den lilla biten var! 

Iallafall. Idag har vi fixat en massa inför festen/BBQ som är nu ikväll. Tevin har haft lite vänner över också som har hjälpt till med att göra smoothies, fruktsallad, brownies (jag provsmakade, så himla goda!) och sånt. Väldigt kul att få träffa flera av hans vänner! :) Jag skulle egentligen följa med nu ikväll, men jag känner att jag orkar inte pga förkylningen... Den är nästan över nu, men om jag skulle dricka lite alkohol och vara uppe sent så tror jag att den kommer bli värre igen, haha. Så jag passar på att ha en mysig filmkväll med mig själv och ladda batterierna för morgondagen - då åker jag hem till min gamla värdfamilj! :) 
Massa brownies som vi lagt en och en i en varsin påse! 

BRUNCH, LITTLE ITALY, BRYANT PARK

Halloj! Idag mötte jag upp Andrew för att äta brunch. Vi bestämde oss för ett ställe på Upper West Side, Isabella's. Jättegod mat och goda mimosas med trevligt sällskap, vad mer behöver man liksom?! ;) 


Vi åkte sedan ner till Little Italy. Vi gick in på ett litet museum om invandrade italienare och det var extra kul eftersom Andrews gammelfarfar kom till USA på sin tid. Sedan åt vi efterrätt, han en gelato och jag en cannoli, så gott så! 



Vi åkte sedan tillbaka till Penn station där vi först gick på en liten Pokémonjakt i ett köpcentrum och han åkte sedan hem till Long Island och jag stannade på ett starbucks för att svalka mig i hettan och spela Pokémon, haha. Sedan vandrade jag upp mot Bryant Park. Jag köpte en smörgås på ett bageri på vägen och åt den sedan i parken och satt där någon timme. Det är verkligen så mysigt där! En liten park mitt i en kaosstad, haha. Önskar jag hade haft min kamera i Bryant Park men hade bara mobilen med idag också, lat som man är! Haha. 







Jag kom hem runt åtta och tog en kall dusch då jag var så himla varm, haha. Nu ligger jag i sängen och tittar på Netflix och tar det lugnt. Tevin slutar jobba vid tio och sedan kommer han hem med sin arbetskamrat för att börja fixa lite inför morgondagens BBQ! 

CHINATOWN, LITTLE ITALY, CENTRAL PARK

Gokväll! Även denna dag startade med en lugn förmiddag hemma framför Netflix, haha. Tevin sov ganska länge medan jag vaknade runt halv nio. Våra dygnsrytmer är helt annorlunda, plus att han jobbar, så vi hinner typ aldrig ses, haha. Men när han hade vaknat och kom ut från sitt rum gick vi och köpte en maaaassaaa frukt! Han ska nämligen göra massa smoothies och fruktsallad till en stor BBQ på lördag där det väntas komma runt 200 personer, så en himla massa frukt blev det. Vi gick flera vändor plus att hans kompis hjälpte till att bära. 

Men när vi var klara skulle Tevin snart iväg till jobbet och jag drog till Chinatown för att äta lunch. Mums! Sedan blev det efterrätt i Little Italy vid mitt favoritställe, Ferrara! Det blev en hasselnötsgelato denna gång! 



















Jag vandrade runt i området en stund innan jag begav mig till Central Park. Denna runda blev det till lite mer turistiga ställen, haha. Men sedan la jag mig på min handduk i skuggan och läste i några timmar. Jag älskade det! Långt där borta hörde man människor prata, ibland spelades lite musik, ibland hörde man avlägsna syrener. Och mitt bland allt detta drömde jag mig bort med min bok. Helt underbart! 






















När jag började känna mig fördig hade solen sakta men säkert börjat gå neråt och innan jag åkte hem letade jag upp Magnolia Bakery för att köpa med mig en Red Velvet cupcake hem! Området jag hamnade i var så fint, men det gick inte så bra att fånga det på bild, haha. Jag hade inte min kamera med mig idag, så då fick mobilbilder duga! 






Väl hemma tittade jag på en film och åt min cupcake i min säng. Jag såg Me before you (Livet efter dig på svenska) eftersom jag har läst den boken och älskade den! Jag läser just ny uppföljaren. Filmen var bra, men jag kunde inte riktigt sluta tänka på allt som stod i boken som inte var med i filmen... Ja ja! ;) Nu är klockan snart 01 (!!!) och jag är sååå redo för att sova! Godnatt! 

PARKER, BIO OCH SOLNEDGÅNG

Hej! Igår kväll var jag alldeles för trött för att blogga så jag gör det nu istället. ;) Jag spenderade min förmiddag hemma och tittade på Netflix medan Tevin sov. Jag kände mig ganska trött och hängig så det var skönt! Men när Tevin skulle till jobbet mitt på dagen åkte jag ner till Madison Square Garden för att ära lunch på Shake Shack. Alltså. Godaste snabbmaten ever och deras milkshakes är to die for! 










På ena sidan om parken såg man Empire State Building.


Och på andra sidan såg man Flatiron Building. 

Jag strosade sedan runt i det området ett tag, men jag började känna mig lite hängig... Tror det var en blandning av min förkylning, värmen och allt folk! Så jag bestämde mig för att gå på bio vid Union Square och hoppades att lite mörker och lugn och ro från denna hektiska stad skulle göra susen! Jag såg Legenden om Tarzan och den var bra! Och jag mådde bättre efteråt, så det var väldigt skönt. 

Jag fortsatte neråt längst 5th Ave och hamnade i Washington Square Park och hängde där ett tag. Den parken är så himla mysig tycker jag! 







Runtom parken ligger byggnader som tillhör New York University (NYU). 


När man ser ett Starbucks vet man att wifi finns tillgängligt, jag stannar alltid till och kollar läget på telefonen! ;) 

Sedan gick jag genom West Village och tog mig ut mot vattnet och tittade på solnedgången. Så himla fint och mysigt! Men när solen hade gått ner kände jag mig ganska redo att åka hemåt. Det blev en lugn kväll hemma framför Netflix och jag somnade så fort jag hade släppt in Tevin i lägenheten, då jag hade hans nycklar. 












FLEXIBILITET

Hallå! Häromdagen bestämde ju jag och min värdmamma att jag skulle bo hos familjen nästa vecka istället för hostel och hjälpa till lite då hon ska iväg till DC och jobba några dagar. Sen fick hon reda på mina planer för resten av min resa, att jag ska bo på hostel veckan efter det och sedan till Florida och hälsa på Lisen och sedan tillbaka till familjen och träffa Jane (som är borta denna månad på camp). Då skrev hon att jag gärna får bo hos dem hela tiden om jag vill, istället för något hostel alls här i NY. Det tackar man ju inte nej till! Jag ville bara inte "tränga mig på" typ. Men så fick jag detta mail! :) Känns så kul att fortfarande ha bra kontakt med familjen! Och det är ju mycket roligare att hänga med Anna, Jane och Alex (au pairen) än att vara helt ensam i NYC. Kanske blir det någon trip in till city ändå, vi får se lite hur planerna blir!


PARKHÄNG OCH BÄSTA UTSIKTEN

Hallå! Idag tog jag och Tevin en liten fototur i Central Park. Vi började högst upp i den norra delen och gick faktiskt igenom hela parken ner till Columbus Cirkle! Han visade mig massa ställen jag aldrig hade hittat till själv, så det var kul! Vi båda gillar att fota så det var trevligt med en sådan tur! ;) 

























När vi väl hade gått igenom parken (dock bara längs med den västra sidan) behövde Tevin dra till jobbet och jag fortsatte att hänga lite på Upper Wesr Side, eftersom jag nästan aldrig har varit där förut. Jag gick förbi Lincoln Center och hittade Century 21, som är en butik som är typ återförsäljare av märkeskläder, väskor och skor. Jag hittade faktiskt ett par träningsskor, ska bli så skönt att ta på mig dem imorgon istället för mina platta Vans som jag går omkring med! 









Sedan tog jag mig ner till Midtown och åt middag på Five Guys, deras hamburgare är sååå goda! Jag tog mig sedan till Brooklyn Heights Promenade och såg solnedgången över Manhattans skyline. Jag satt där ungefär tre timmar och lyssnade på poddar och bara njöt av utsikten! Den här staden är magisk! 


Brooklyn bridge! 


Frihetsgudinnan långt där borta! 

Bästa utsikten ever: 














NYC

Hallå! Då var min första dag här i NYC snart över. Jag vaknade strax innan 06 imorse och kände av jetlagen...... Jag hörde Tevin gå upp vid 6.30 och dra till jobbet, och jag var vaken någon timme efter det men sedan kunde jag somna om, så det var skönt! Jag har gått och blivit förkyld sen vi var i England, så det är lite segt... På morgonen och nu på kvällen har jag haft ont i halsen... Men på dagen kändes det bra, bara lite snuvig. Jag vaknade runt 10 igen och började göra mig i ordning för att ta en sväng på stan aka Manhattan. ;) 

Jag tog tunnelbanan till Times Square och gick direkt till Buffalo Wild Wings för att äta lunch. Det är en kedja här och det är som en sportbar, men jag bara älskar deras kyckling med honey bbq-sås! Muuuums! 

Sedan gick jag och tog några kort vid Times Square. Det är ju ett måste... ;) 














Men det var så himla varmt ute, även fast det var mestadels molnigt. 30+ grader och sååå fuktigt. Så jag hängde sedan på Starbucks och spelade Pokémon, haha. Så skönt med en kall dryck och att kunna kyla sig från värmen utomhus. ;) 



Vid 15.30 skulle jag möta upp Tevin på hans jobb, men han slutade visst vid 16... Men hans kusin var där och hon hängde med mig en halvtimme i några butiker och sedan gick vi tillbaka och hon började jobba och Tevin slutade. Jag trodde hans kusin var ungefär i vår ålder, meeen hon hade visst en dotter på 18 år och en son på 11 år, haha. Hon såg inte ut att vara speciellt gammal! 

Jag och Tevin tog tunnelbanan hem och när vi kom upp så hade det börjat regna... Det öste ner i ca 5-10 minuter men som tur var slutade det snabbt så vi blev inte så blöta. 

Ikväll har vi bara tagit det lugnt hemma. Jag har gjort mina saker och han har gjort sina saker... Så sociala! ;) Hans kompis Mike kom över en stund och käkade middag och sedan drog han efter det, haha. Nu känner jag att halsontet börjar komma tillbaka och jag är ganska trött redan nu, fast klockan bara är halv åtta. Men jag ska hålla ut ett tag till och försöka gå och lägga mig runt 22. Känns skönt att bara kunna ta det lugnt ikväll! 

Förresten så ändrades mina planer lite för nästa vecka. Jag pratade med Anna på snapchat om att möta upp henne över en dag eller så, och sedan mailar min värdmamma mig och frågar om jag vill komma och bo hos dem nästa vecka också (jag ska ju dit i augusti också, då är Jane hemma från sleep away-camp). Hon skulle till DC och jobba tisdag-fredag, så det blir jag, Anna och Alex (deras au pair) och hunden Daisy! Ska bli sååå kul, längtar verkligen! :) Så nu har jag avbokat den veckan på det hostel  som jag skulle bo på, och drar till New Rochelle istället! ;) Jag har ju ändå denna vecka plus en vecka till i NYC, det räcker gott och väl! Det är ju ändå så himla varmt så man orkar typ inte göra så mycket ändå, haha. 

FRAMME I NYC

JAG ÄR FRAMMEEEEE! Flygresan gick bra, jag satt bredvid ett par och deras lilla bebis på några månader. Vi bondade! ;) Det blev dock inte så mycket sova för min del, kom aldrig till ro... Så jag underhöll mig med att titta på film, lyssna på pod och lyssna på musik. 

Flygplanet var nog det mest high tech jag varit med om! Ville man beställa något snacks eller dricka gjordes detta genom att välja på skärmen framför en och så betalade man direkt med sitt kort. 

Sen fanns det inget att "dra ner" fönstrerna med, utan man hade en knapp som man tonade rutorna istället. ;) Till vänster är ett tonat fönster och till höger ett vanligt.

Såhär såg det ut när vi landade! 

Väl framme på flygplatsen gick det smidigt att gå igenom kontrollen. De tar ju fingeravtryck, foto och frågor några frågor. Jag fick frågorna "var är du ifrån?", "vad ska du göra här?", "är du au pair?" (han såg väl mitt gamla visa) och "hur länge ska du vara här". 

Men för min väska tog det en himla lång tid... Jag var bland de sista att få väskan, så liiiite nervös var man ju, haha. Sedan gick jag ut och letade upp Tevin som jag ska bo hos nu i en vecka och så tog vi taxi hem. 


PÅ ARLANDA

Incheckad och klar, nu jagar jag Pokémon och om ett tag går flyget till New York! 



POKÉMON-EVENT

Idag efter att vi ätit frukost och jag nästan packat klart resväskorna gick jag och Linnéa ut och spelade Pokémon. Vi kom till Frodeparlen och där var det ett event igång, haha. Media Mark sponsrade med grillad korv och dricka och så satt massa folk där och spelade Pokémon. Helt galet ändå att det var så mycket folk, alla spelade och hängde med  varandra, haha. 




POKÉMON GO

Hallå! Vi spelade ju Pokémon Go tidigare idag, men sedan buggade spelet.. Men lagom till när vi lagade middag började det fungera igen, så det dök upp en Pokémon i köket! ;) Efter maten gick vi ut på en promenad och fångade lite fler Pokémon. Det är väldigt beroendeframkallande, haha. 


En liten paus i letandet!





MELLANLANDNING I SVERIGE

Hej! Nu är vi hemma i Sverige igen. Vi åkte från huset igår mitt på dagen till flygplatsen och checkade in. Vi hade flera timmar att ha ihjäl där så vi åt lunch, tittade i butiker, fikade och spenderade våra sista pund. ;) Flygresan hem gick bra, vi hade till och med wifi så det var nice! 













På Arlanda sa jag hejdå till familjen eftersom jag ska vara i Uppsala i två nätter innan jag åker till USA, och åkte sedan hem till Linnéa där Johan hade fixat middag till oss! Muuuums! Vi var trötta och gick och la oss efter att Linnéa visst allt hon shoppat! 

Idag sov vi ut och bara chillade på morgonen. Johan gick ut och köpte god frukost till oss! Vi började tvätta och sedan såg vi att Pokémon Go hade släppts i Sverige, så vi laddade ner det och gick ut på en liten runda! ;) Nu ett par timmar senare så har servern crashat, så just nu kan vi inte spela... Buuuu! 

Min första Pokémon fångad! Yay! 


Såhär ser det ut på spelet.

Och såhär ser det ut i verkligheten. ;)

SISTA HELDAGEN I ENGLAND

Halloj! Idag var sista heldagen här. Jag, Linnéa och Fredrik mötte upp mamma, Mattias, Carina, Linda, Freya, Lisen, Steve och Zoe i en lekpark mitt på dagen. Det fanns bla små fontäner typ, som barnen kunde leka i. Freya tyckte det var jättekul! Zoe var däremot inte så imponerad... Hon är väl van och hänga i en pool hemma i varma Florida! ;) 






Selfie! ;) 


Sedan gick de hem och käkade lunch medan jag och Linnéa gick en sväng nere på stan och kikade i de affärer som fanns där. Jag fick med mig ett linne hem, hade ju faktiskt lite plats kvar i resväskan! ;) Vi gick hem till oss och lämnade lite saker innan vi promenerade hem till familjens hus och hängde där resten av eftermiddagen och kvällen. En mysig sista dag! 



Vi försökte oss bland annat på faceswap på snapchat... Men det gick ju sådär, haha!
 



Söta familjen!




Nu har jag, Linnéa och Fredrik kommit hem till vårt hus och packat. Nästan klart nu, får ta det allra sista imorgon bitti! Nu är klockan 01 och vi ska sova, natti! 

SHOPPA I LONDON

Hej! Igår var jag och Linnéa till London själva och shoppade. Vi tog tåget vid 11 på förmiddagen och var i London i ca 11 timmar, haha. Vi hängde mest på Oxford Street och fick med oss hem en del fina grejer! 
Leighton Buzzard, på väg till tåget.

På väg till tåget.

Linnéa stannade till och tog ett kort, haha.

Detta tog hon kort på ;) 



Oxford Street! 

En rolig sak var att vi åt lunch/middag på ett ställe vi åt på när vi var i London 2012. Vi kikade upp bilder från den gången och insåg först att vi satt på samma ställe, men sen såg vi också att Linnéa hade en vit tröja på sig båda gångerna och jag hade en röd tröja! Haha alltså, vad är oddsen?! Speciellt jag som väldigt sällan använder färgglada kläder... Tycker det var lite sjukt faktiskt! Så vi var ju tvugna att ta likadana bilder som då... ;) 

2012:

2016:

2012:

2016:


2012:

2016:


Haha. Hur som helst tycker jag att maten var lika god som då, vi har ju tänkt på det där stället sedan vi var där första gången, så det var ju nästan givet att äta där igen ju! ;) Är ni i London så spana in Ed's Easy Diner! 

MILTON KEYNES

Hej hej! Dagen började med att jag, Fredrik och Linnéa vandrade till släktens hus för att åka till Milton Keynes, en större stad i närheten. Idag fyllde min kusin Jonas år och han fick i födelsedagspresent att få åka go-cart! Han, Micke, Pelle och Steve körde och så var det några andra också, medan resten av släkten tittade på. 

På väg till huset denna regniga morgon. 




Födelsedagsbarnet! 





Freyas outfit var on fire (eller ice hehe) idag! 



"Kom Emma, vi ska leka"





Micke.


Steve.


Pelle.


Jonas. 

Efter detta åkte vi till ett shoppingcenter i närheten. Det var verkligen jättestort! Hade kunnat gå där i flera flera timmar! Men många butiker stängde vid 18 så vi drog hemåt då. På kvällen åt vi lite tårta och sjöng för födelsedagsbarnet och hade en trevlig kväll hemma i huset med släkten plus Williams föräldrar. 






LONDON

Hallå! Idag drog vi iväg till London. Vi tog tåget från Leighton Buzzard och var framme på 30 minuter, riktigt smidigt! Vi åt lunch och bestämde oss sedan för att åka en sån turistbuss, och det tyckte jag faktiskt var väldigt intressant. Mycket historia om saker man inte hade någon aning om! Tyvärr var vädret sisådär, sol, moln och regn växlade med varandra. Efter ett tag ledsnade några på att åka bussen och eftersom vi sett det mesta så hoppade vi av och tog något att dricka på en bar. 







Picadilly circus! 


















Trafalgar Square.




Se, solen var framme ibland faktiskt!! ;) 




Åka över Tower bridge i spöregn.


London Eye.

Benny boy. 


Hahaha, paraplyet...







Sedan delade vi upp oss, några gick och kikade på Buckingham Palace och några gick lite på Oxford Street. Vi möttes upp två timmar senare och åt alla italienskt till middag. 




Chinatown. 



Vi tog sedan tunnelbanan till där vi skulle ta tåget hem, och då var det bara jag som hann på tunnelbanan sååå jag fick åka själv och vänta några minuter på de andra, haha. Tur att det var jag och inte lillebror eller någon som hamnade själv ändå... ;) Haha. En lång, intensiv men mycket trevlig dag! 

EN SÖNDAG I ENGLAND

Halloj! Igår var vi på Karros och Williams bröllop och det var såååå fint och festen efter var så kul! :) Men jag får skriva ett inlägg om det senare när jag har lagt in bilderna från kameran! ;)

Idag tog vi sovmorgon och på eftermiddagen åkte vi en till Williams mamma där vi hade grillparty med en massa släkt till William. Väldigt trevligt att ses igen efter bröllopet! Det blev massa mat, kubb (som vi svenskar tyvärr förlorade på hahaha) och bara allmänt häng! 








































På kvällen gick de flesta av oss svenskar plus några engelsmän ner på stan till en pub för att titta på EM-finalen. Portugal vann och då var Steve glad! ;) Ännu en trevlig kväll här i England! 



LEIGHTON BUZZARD

Hallå! Idag har varit en lång dag men vi är nu framme i Leighton Buzzard, England. Sååå kul att träffa Lisen, Steve igen efter tre år och lilla Zoe för första gången, och vara samlade alla tillsammans igen, tjocka släkten! 

Flygresan gick bra men taxituren hit från flygplatsen tog lika lång tid som flygresan pga långa köer på motorvägen, haha. Vi fick tillslut åka småvägar för att kunna komma fram, så vi åkte mitt ute i ingenstans... Men fram kom vi till huset där min familj + moster och kusiner och kusinbarn ska bo! Vi hängde där resten av eftermiddagen och kvällen men vid tio drog jag, Linnéa och Fredrik till huset där vi ska bo i veckan. Vi har fått låna min kusins kompis mammas hus, haha! Men så snällt av dem så vi är väldigt tacksamma! :) 
Framme på flygplatsen i England! 

I taxin mot Leighton Buzzard. 



Mormor träffar Zoe för första gången <3 

På väg till affären för att handla lite mat. 



Blev en hel del kassar... ;) 




Fina Zoe! Och helt ok Linnéa! ;) 


Bus med Freya! 

Mormor i hennes och Mattias sovrum! 


Nu hänger vi här i "vårt" vardagsrum! ;) 

PÅ ARLANDA

Nu är vi på Arlanda och ska snart gå på planet! Jag, Linnéa och Mattias åt på Max medan de andra åt på café och fördröjde tiden. Än så länge har inget större hänt oss, förutom att först fick vi inte ut Fredriks boarding card så det tog lite extra tid där... Bra att vi var ute i tid! Sen tog Fredrik med sig mormors handväska in förbi passkontrollen vid gaten, och mormor hade sitt pass i den haha! Så när en person gick igenom dörren fick jag hålla upp dörren och Fredrik kastade ut passet till mormor så hon också kunde komma igenom... Hahaha! Ja, alltid ska det vara något trassel med oss! ;) 





PACKAD OCH KLAR

Nu är jag hemma hos Linnéa i Uppsala och sover här inatt, imorgon drar vi till England! Whoop! 

KUSINHÄNG

Nu börjar det dra ihop sig! Imorgon åker vi till England och på lördag gifter sig Karro och William! Och snaaaart är alla kusiner samlade igen! Ska bli så kul att hänga med alla! :) 



HÅRFÄRG

Häromdagen färgade jag håret så nu är jag lite fräschare inför bröllopet! ;) 

Före: 

Efter:



TIS OCH ONS

Halloj! I tisdags var jag till Uppsala och åt middag på nation med några vänner från klassen. Så kul att hänga igen pch catcha up! :) Vi hade en trevlig kväll på Bryggan med middag och drinkar!







Jag sov hemma hos Matilda och vi hann med en frukost i solen innan jag åkte ner på stan för att handla några småsaker inför resorna och sedan åkte jag hem till familjen. Resten av eftermiddagen satt jag ute och läste och på kvällen såg vi semifinalen där Portugal vann och gick till final! 



LEDIGA DAGAR ÄR BRA DAGAR




FRE OCH LÖR

Hallå! Igår var en fullspäckad dag! Jag gick upp på morgonen och tvättade och städade lite i lägenheten. Senare på förmiddagen kom Matilda förbi och hängde, så kul att ses igen efter några veckor ifrån varandra! ;) 

Efter ett par timmar drog hon hem och strax efter det kom mamma, mormor och Mattias och hämtade hem mina kläder och några andra saker. Tack för hjälpen! :) Sedan fixade jag det sista med städningen och sedan var jag äntligen klar! 

Jag tog mig då hem till Linnéa där jag fick duscha efter all städning haha, och hängde där ett tag innan vi drog hem till Hanna för pizza och förfest med ett gäng galna brudar! ;) Haha. Sedan gick vi vidare till Shotluckan och sedan ut på nation! 

Linnéa hittade en kompis på väg till Bryggan!






Drack två goda shots på Shotluckan! 

Sedan sov jag hos Hanna och lämnade nycklarna till lägenheten imorse till tjejen jag har hyrt den av. Det gick snabbt och smidigt så jag hängde hos Hanna innan jag tog bussen till Hallsta C och la familia! 
Home sweet home! 

RSS 2.0