LÖRDAG

Hej hej! I lördags kväll var jag hem till Emilia och Billy och fick se deras nya lägenhet! Den var så fin och mysig! :) Det blev lite party med deras vänner och en riktigt rolig kväll! 

(null)


PLANDERINGSDAG

Hej hej hallå! Idag var det en liten annorlunda arbetsdag då vi hade planeringsdag. Vi var på ett hotell i Uppsala och gick igenom några saker med min enhet. Vi fick även en lätt frukost, väldigt god lunch och eftermiddagsfika. Vi hade en ganska lättsam agenda där det fanns utrymme att diskutera saker och ting utan tidspress. 
(null)

(null)

Efter dagen var jag iväg och letade födelsedagspresent till Moana som fyller år om ett par veckor. Hon älskar födelsedagar och verkar ha ganska stora förväntningar, hahaha... Så jag får väl försöka hitta några roliga presenter. Jag har redan sagt ifrån mig att baka en tårta som hennes mamma gör varje födelsedag för jag känner att jag inte riktigt har de kunskaperna! Framförallt eftersom det inte finns något recept, haha. Moana vill bli firad både på sin födelsedag (mitt i veckan) och även på helgen när hon, jag och Johanna troligtvis ska iväg på spa och en hotellnatt för att fira Moana. Så jag tänkte det var lika bra att börja titta nu. Jag hittade några småpresenter som går bra tillsammans iallafall! 




KRÄFTSKIVA

Hej hej! 
I helgen åkte jag och Moana ut till mina föräldrar, för att gå på kräftskiva hos grannarna på lördagen. Det blev lite spel på eftermiddagen innan vi åt mat och hade en trevlig kväll tillsammans! 
(null)

(null)

(null)


LUNCH MED SOFIA

Hej hej! I söndags blev det en skön sovmorgon för min del. Det bästa jag vet är att kunna vakna utan alarm och kunna ligga kvar i sängen en stund utan att behöva stressa iväg, haha. 

Vid lunchtid åkte jag ner på stan och mötte upp Sofia som kom på besök från Stockholm. Vi lunchade och hade det trevligt! Vi har inte setts på väldigt länge, det kanske var i december eller något sånt senast! Vi hann även med att gå i några affärer och sen ta en kaffe. 
(null)



KRÄFTOR MED TG

Hej hej hallå! I lördags kväll var och hem till Sofie och hängde med hela TG! Det är inte alltför ofta det händer längre. Vi åt gott med kräftor, räkor, paj och sallad och hade en musik kväll tillsammans. Det blev en liten lek också men i vanlig ordning var vi trötta och redo för hemgång inte alltför sent, haha! Mina fina älsklingar, ni är bäst! 
(null)


HELGMYS

Halloj! I lördags var en lugn dag hemma och jag och Moana var ut på en promenad på dagen. På kvällen började vi dricka vin och sedan åkte vi iväg och spelade air hockey och biljard, gissa vem som vann 4 av 5 gånger! ;) 
(null)

(null)


BÄSTA FILTEN

Halloj! Titta vilken otroligt fin och mysig filt jag har fått av Linnéa!! Hon har gjort den själv och jag älskar den! Perfekt nu när hösten och kallare väder är på ingång! 
(null)


RSS 2.0