BÖRJAT PACKA

Hej hej hallå! Jag är frisk igen och tillbaka på jobbet där jag har fullt upp att göra så tiden bara flög förbi både igår och idag, haha. Men det är ju skönt att tiden går snabbt iallafall. 

Idag eftermiddagen började jag packa lite här hemma! Det blev tre flyttlådor idag och jag tänkte att om jag tar någon låda om dagen slipper det bli stressigt! Dock får ju vissa saker vänta till nästa vecka, så som viss köksutrustning. Idag packade jag ner det mesta dekorativa i vardagsrummet och kökssaker som man använder sällan. Nu börjar flytten närma sig och jag är så himla taggad! Jag har till och med fått räkning på hyran så den är betald för november nu, haha! 
(null)


FÖDELSEDAGSHELG

Hej hej! I helgen var det dags att fira Moanas födelsedag. Jag, Moana och Johanna BL åkte till Västerås för att spendera helgen där! Vi hade tänkt åka till Kokpunkten för lite äventyrsbad och relax, men det blev inte denna gången av olika anledningar. Vi bestämde oss istället för att prova på Prison Island, det är lite som fångarna på fortet med olika rum (30 rum) där det var olika uppdrag man skulle göra för att få poäng. Jag trodde det mest skulle vara för barn, men flera av dem var väldigt svåra och vi klarade dem inte, haha! Sedan var några otroligt lätta men då var det ju kul att få full poäng iallafall! Det var två roliga timmar med klättrande, krypande, tänkande och försök att hålla lagandan på topp och samarbeta. 
(null)

Därefter gick vi till hotellet och checkade in och Moana fick sina presenter plus sång på svenska! Sedan gjorde vi oss i ordning för middag. Det blev även ett par goda drinkar till middagen och sedan avslutade vi med en drink på en bar innan vi gick hem seeeent. Hehe, skoja... Tjejerna ville hem vid 23! ;) Tröttisar, haha!
(null)

På söndagen vaknade vi upp och åt frukost på hotellet och därefter tog vi en runda på stan. Vi gick runt och kikade lite och avslutade med att titta i några affärer innan vi åkte hemåt igen. Vi avslutade dagen med pizzabuffé till en sen lunch/tidig middag. Väl hemma igen kände jag mig otroligt trött och seg av någon anledning och spenderade resten av kvällen i sängen. 
(null)

Jag vaknade upp på måndag morgon med halsont och lite snuva och huvudvärk så jag blev hemma från jobbet. Jag har varit hemma hela veckan och känt mig hängig och haft huvudvärk på dagarna och på morgon och kväll har jag haft halsont. Det blir en vecka hemma från jobbet för mig men jag mår bättre och bättre för varje dag iallafall!


MOANA 26 ÅR

Hej hej! I tisdags fyllde Moana 26 år och hon hade ju haft lite idéer kring att jag skulle baka en specifik tårta osv osv, men hon fick nöja sig med det jag fixade fram ändå haha. Jag gjorde en chokladkaka/tårta, dekorerade lite hemma och hon fick en lite större present, hon ska få lite annat också från mig och Johanna BL i helgen då vi ska bo på hotell och fira lite extra! Vi gjorde pizza till middag och drack bubbel! Tror hon var nöjd med sin födelsedagskväll! :) 
(null)


RSS 2.0