MIDSOMMAR

Halloj! Jag firade midsommar hemma med familjen och familjevänner. Det var himla skoj! :) Vi började med sillunch tillsammans, men såklart öppnade himlen sig precis när vi började äta, så tillslut fick vi ta skydd i köket istället. 
(null)

Vi hade femkamp som jag och Emelie höll i, det var så kul att se de andra kämpa på haha! 
(null)

(null)

Det blev även en hel del karaoke, goda drinkar, vattenpipa, sifferkubb och grillat till middag! 
(null)

(null)

(null)


HELGEN

Hej hej hallå! I fredags fick jag min nya säng hemlevererad, Madde kom hit på kvällen och hjälpte mig få ihop den. Det blev lite kaos ute i hallen med alla lådor men vi fick ihop sängen! Nu ska jag bara köpa matchande sängkläder, haha. På lördagen gjorde vi i ordning räkmacka till lunch och sedan gick vi på bio och såg A quiet place 2, wohoooo! 
(null)

(null)

(null)

På söndagen var jag hem till Clara och fick en tomatplanta och två chiliplantor, så efter det fick det bli ett besök på plantagen för att köpa grejer och kunna plantera om. Nu har balkongen fått sig ett litet lyft! 
(null)


AVSLUT MED PICKNICK

Halloj! I söndags var planen att jag skulle ta Moana till Stockholm en sista gång och gå omkring på Djurgården och besöka Skansen, då hon inte sett något av Stockholm sedan vi besökte gamla stan och däromkring när hon precis kom till Sverige... Så jag tänkte att hon borde se lite mer av Stockholm, mer än tågresan till och från hennes jobb haha. Men planen ändrades då hon skulle vara barnvakt på eftermiddagen åt en tysk familj som hon varit barnvakt ett par timmar åt förut. Så vi stannade hemma i Uppsala, gick till en park i närheten och hade en liten picknick och spelade kort. Som ett litet avslut på det hela. Det var skönt att ha gjort något tillsammans iallafall, då jag tycker lite synd om henne eftersom hon knappt har sett Sverige eller känner någon annan. Jag tänkte att vi kan avsluta detta "äventyr" på ett bra sätt ändå. På onsdag åker hon hem och det är bara att hålla ut nu, bara vara glad och nöjd för att hålla en bra stämning. Snaaaart får jag vara själv igen och inte behöva vara en extramamma! 
(null)


MATTIAS STUDENT

Hej hej! I fredags var det äntligen dags för lillebror Mattias att ta studenten. Familjen fick vara med när han sprang ut från skolan och vilken glädje det var!! Efter lite fotografering åkte han med pappa i en cool bil! Väl hemma blev det god mat och dryck, presentöppning och trevligheter! 
(null)

(null)

(null)

(null)


RSS 2.0