BABY SHOWER & FÖDELSEDAGSFEST

Hallå!
I helgen har jag varit på baby shower för Lovisa! Jag och Angelica har fixat med den och Lovisa blev så glad! Vi fikade, lekte några lekar och hade det himla mysigt. :)
(null)

På kvällen efter baby showern var jag på födelsedagsfest för Clara! Vi hade det trevligt hemma hos henne först och sedan var vi iväg på karaoke. Det var så himla kul!! Några av oss avslutade kvällen med ett glas på en bar innan vi käkade MAX, haha. 
(null)


AW med kollegorna

Halloj! En fredagskväll vankades det AW med kollegorna, tyvärr blev flera sjuka men vi var ett tapper gäng ändå! Vi började med lite middag och förfest hemma hos mig, sedan hade vi bokat karaokerum och sjöng hej vilt i två timmar. Det var riktigt kul!! Vi får köra en repris vid annat tillfälle och hoppas på mindre sjukdom då! 
(null)


HÖSTMYS

Hej hej!
Denna höst har flugit förbi tycker jag, kanske känns det så för att sommaren blev förlängt i och med resan till New York i september. Förutom jobb har jag firat pappa som fyllt år, varit på några husvisningar för skojs skull, tittat en hel del på fotboll och bakat en del. En ganska mysig höst ändå! 
(null)

(null)

(null)



RSS 2.0