LÄGENHETSVISNINGAR

Hej hej! 
Sveriges nationaldag spenderades med Johanna i Stockholm hela dagen. Vi gick på hela sju lägenhetsvisningar på typ 5 timmar! Det var verkligen full fart, haha. Johanna håller på att leta lägenhet i Stockholm då hon vill flytta dit (det har alltid varit planen även om jag älskar att bo tillsammans). Vi passade på att boka in en massa olika visningar när vi ändå var i farten. Det blev ingen budgivning från Johannas sida, men hon har fått mer inspiration om vad hon letar efter gällande planlösning, område osv. Jag har aldrig köpt lägenhet själv så har ju inte varit på visningar såhär, så det var kul att få följa med! 
(null)

(null)


FIRA AJ!

I söndags firade vi vår fina vän AJ som har tagit examen som specialistsjuksköterska inom intensivvård! Wooohooo stort grattis bästa du, bra kämpat! Vädret denna dag var helt fantastiskt och jag råkade bränna mig ordentligt haha… Vi blev bjudna på tilltugg, fika och pizzabuffé lite senare och vi gick en tipspromenad och spelade kubb. En riktigt härlig dag! 
(null)

(null)


MYSIG HELG I STOCKHOLM

Hej hej!
Vid Kristi himmelsfärdshelgen var jag och Johanna till Stockholm och bodde på hotell i två nätter! Vi skulle gå på en komedishow på fredagen med Johanna Nordström, som blev uppskjuten från januari pga corona), så nu var det äntligen dags! Den var på Avicii arena (globen) och det var superkul! Det blev en riktigt bra show. Vi avslutade kvällen på ett par barer på söder. Lördagen började med en god hotellfrukost och sedan spenderade vi dagen med att shoppa på Drottninggatan och sedan avsluta med en supergod middag på en mexikansk restaurang, Maíz mexican, kan varmt rekommendera! Vi tog även en till drink på ett annat ställe som hette Tiki room, som var i en källare och det kändes som man var i något tropiskt land! 
(null)

(null)

(null)

(null)

På söndagen var det äntligen dags för att träffa en speciell person! Mitt gamla värdbarn Anna på besök i Sverige, hon hälsade på en annan gammal au pair, Alex, som fått barn. Anna bjöd in mig och en till au pair, Alicia, på en lunch på söndagen för att träffas. Det var väldigt kul! Anna har blivit så stor nu, haha! Hon har mognat till sig lite och det var kul att hon tog kontakt, då jag inte hört ett ljud från henne sen jag flyttade från USA, hon har inte svarat på några av mina meddelanden. Så det var extra kul! Vi åt en god lunch tillsammans och fick höra en massa roliga historier från college. Vi bestämde oss även för att träffas på en middag på onsdagen veckan efter, så jag åkte till Stockholm igen då efter jobbet. Då var det bara jag, Anna och Alicia och vi satt och pratade i många timmar. Gamla minnen, nuvarande händelser osv osv. Jättekul!! 
(null)


RSS 2.0