SKOGSÄVENTYR

Hej hej hallå! 
I fredags efter jobbet åkte jag hem till familjen. Blev bjuden på bubbel direkt av mamma, haha! Vi tittade på Friends reunion show och hade en mysig kväll. 

På lördagen var det dags för helgens höjdpunkt! Familjen och grannar/familjevänner tog oss ut på en liten vandring. Vi gick till något som kallades för Skitsjöarna. När vi väl kom fram en timme senare så visade det sig att det hade växt igen och det enda vi såg var vass, haha. Men vi satte oss ner och hade picknick innan vi började vandra hemåt igen. 
(null)

(null)

(null)

Vi tog en annan väg tillbaka, den var lite blötare men det gick bra. Sista biten var en liiiten, väldigt blöt och lerig, stig rakt genom skogen. Jag, Anneli och Adolf tappade bort oss från övriga gruppen och vi tappade även bort oss från stigen hahah... Vi försökte kringgå den blöta och leriga stigen men kom istället vilse. Jag tog upp GPS och vi skulle gå rak framåt och sedan svänga höger. Men vi fick syn på ett hus och hörde människor vilket betydde att vi iallafall hade hittar ut från skogen hahah. Så vi gick dit och hamnade vid ett hus jag aldrig sett förut, men vi kom därifrån ut på landsvägen och kunde gå på den hemåt! Trötta och törstiga stannade vi till en stund hemma hos Elin & Adolf som bor på väg till mina föräldrar, för att ta ett glas och orka gå resterande 500 meter haha. Så det blev en långpromenad på över en mil den dagen! Vi alla grillade sedan hemma hos familjen och hade en trevlig kväll. :) 
(null)

(null)



EUROVISION

Halloj! 
I helgen var Johanna BL och Madde här för att ha lite eurovision-party! Vi åt pulled pork nachos till middag, drack goda drinkar och åt lite snacks samtidigt som vi röstade internt på alla olika låtarna. Tyvärr hade ingen av oss den riktiga vinnaren på våra egna top 5-listor men vi hade en rolig kväll iaf! Moana var med en stund hon med och hon slutade vara sur som hon har varit under veckan hahah... Iaf. En mycket rolig kväll! Morgonen efter fixade vi en liten minibrunch och så blev det soffhäng större delen av dagen. 
(null)



SKÖNT MED LEDIGHET

Halloj! Så var långhelgen slut och imorgon blir det att återgå till vardagen. Nu har jag fått lite försmak på semester så nu längtar jag ännu mer, haha. 

Denna långhelg spenderade jag hos Madde i Eskilstuna. Det var väldigt skönt att komma ifrån vardagen i Uppsala och min rumskamrat haha. Torsdagen var riktigt fin med sol och värme och vi hängde i en park större delen av eftermiddagen! Men annars har vi inte gjort något speciellt, bara hängt, bakat bröd, lagat god mat och tittat på serier och sånt. Mycket skönt med ordentlig återhämtning! 
(null)

(null)


LÅNGHELG

Jag överlevde en halv arbetsvecka och nu är det långhelg, wohoooo! Och vädret kunde inte vara bättre, runt 22 grader och sol. Fantastiskt att jobba halvdag och sååå skönt att vara ledig resten av veckan! :) 
(null)


HELGMYS

Hej hej hallå! I lördags träffade jag Johanna BL ett par timmar på eftermiddagen. Vi var och provade olika sängar på Ikea och Mio, då jag vill köpa en ny, större säng! Jag tror jag har bestämt mig för en nu, meeeen det är så svårt att veta. Men jag får vänta med att beställa den till Moana har flyttat ut så jag kan ställa min nuvarande säng i gästrummet. Iallafall. Jag och Johanna hade en supermysig dag och vi åt jättegoda burgare på American steakhouse burger i Boländerna. Tips tips att äta där! Så glad att Linnéa tipsade mig om det. :) God mat och en stor lokal så det går bra att hålla avstånd! 
(null)

(null)

På söndagen blev det en städardag för mig. Moana var iväg mitt på dagen så jag passade på att storstäda lägenheten. Jag dammtorkade varenda litet hörn, haha. Det görs inte ofta, bara på större ytor. Jag funderade på att torka ur alla skåp också, men det fick räcka med utsidan bara denna gång. Så nu känns det verkligen rent och fräscht! Lite dammsugning och moppande på det så hade man fått sig en liten workout. 
(null)


ÄNTLIGEN HELG!

Hej hej hallå! De senaste tre veckorna har det varit mycket jobb då vi har gjort första blocket av att byta nytt datasystem. Det har varit ganska stressande och vi är inte heeelt klara, men nu är det nära iaf! Så nu är det äntligen helg igen och jag ska sova ut och samla kraft igen. Men nästa vecka jobbar jag bara 2,5 dagar och sen blir det långhelg, woho! 

För övrigt köpte jag detta avlastningsbord på Facebook marketplace förra helgen. Så skönt att slippa skruva ihop själv, haha. Och det är både ekonomiskt och bra för miljön så win win win! Denna helg tänkte jag prova några olika sängar då jag vill köpa en större säng. Jag behöver även köpa taklampa till vardagsrummet och mitt sovrum men jag har inte riktigt hittat någon jag gillar ännu... Det är så svårt! Men jag kanske får försöka ta mig ut fysiskt i butiker för att kolla runt mer på lampor, jag har hittills bara kollat online. En sak i taget! 
(null)


NEGATIV

Hej hej hallå! Förra helgen blev Moana förkyld, hon berättade för mig på söndagen att hon var täppt i näsan och hade lite ont i halsen. Senare på söndagen sa hon att hon hade haft det så sedan i torsdags och hon fick hosta på kvällen och kände sig allmänt seg. Så på måndagen bokade jag covidtest åt henne för säkerhetens skull och på tisdagen började jag ha ont i halsen och blev täppt i näsan på onsdagen så jag bokade också test. Som tur var visade båda våra test negativt! Moana blev dunderförkyld men jag lyckades komma undan med täppt näsa och halsont i ett par dagar, sedan blev jag bra igen! 
(null)


RSS 2.0